Jel igra to tko ovdje,igra je zaaakon
Printable View
Jel igra to tko ovdje,igra je zaaakon
kako kome....meni je bila ok 2-3 dana, a onda ne znam kaj sam napravio s njom.... brijem da sam zbrisao....
Ja sam ju nabavio valjda istoga dana kad je izašla, ali sad perem N4S: U2, pa nisam već duže vrijeme simse. A i inače jako slabo igram igre.
igrao sam ih nekad tj slagao kucu.. ma neda mi se a i nema vremena :-?
inace mislim da su dobri,prava igra za predskolsku djecu. a i starije
Danas sam ju nabavio zato mi je zakon ono slaganje lica,sad mi je već dojadila
zesu. lud si. kolko sam shvatio iz tvog posta - zakon ti je slaganje lica zato jer si danas nabavio igru. i vec ti je isti dan dojadila ;D
ma game je shit za mene
@killa krivo sam napisao
Ja imam original...uglavnom igra nije bas vrijedna tih para,JAKO brzo dosadi...Bytheway dosao je nastavak The sims 2 UNIVERSITY!Ali posto uskoro kupujem WoW nije na mojoj listi! :turn: :p ;)
ma igra i nije baš nešto!možda je ok za sadizam jer možeš raditi ljudima šta ti srce poželi!sad kontam igrat metal gear solid 3
= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
To ti nije nastavak, već extension pack. Kao što su za prvi dio bili House party, Hot date itd. I bit će toga još dosta. :thumbup:
Ahem...nastavak ili expansion pack (kak se to veli na hr. :rolleyes: ).Znam valjda kaj je to imam sve dodatke od obicnih simsa (hot date,vacation,house party,unleashed,superstar,making magic).Znas frazu "jel imas novi nastavak simsa?" :rolleyes:
ma zakon su, sam sto za igranje treba directx 9.0c, a moja ga graficka ne podrzava. :(
Izvinjavam se što budim ovu temu iz mrtvih, ali ako mi mogu vlasnici skrekane verzije javiti koliko im je čitava igrica velika, odnosno, koliko GB zauzimaju instalacijske fajle na DVD-u. Hvala.
Kolko se sjećam igra je na 4 CDa, a zadnji cd nije ful pun.. Znači oko 2,6-2,7GB
Ja sam dobio na jednom DVD-u još kad je igrica izašla, ali iz nekog kretenskog razloga, ne mogu ništa graditi u build modu i prošli tjedan skinem na torrenta igricu od skoro 2 i pol GB i skužim da ne mogu ni u toj graditi... U čemu je problem? Kaj imam neku "beta" verziju ili...?
Ako se dobro sjećam stvar je u cracku. I ja sam igru "igrao" par dana i nisam mogao graditi jer je bilo nekih problema sa crackom, tj treba se neki file mountat sa DaemonToolsom...
Uglavnom netko je bio napisao 'tutorial za neznalice' :) korak po korak kako krekirati, imam to doma pa ako se nitko ne javi, postam..
Ma koje su sad to fore... Poludit ću... Nema noralan krek nakon godinu i pol, već se moraju izvodit akrobacije... Bezveze.
eee super ;) meni su simsi zakoonn!!!! to mi dođe ko terapija... napravim bivšeg onda ga izgladnjujem jedno par dana, ne kupam ga pa se usmrdi, pa se sposere i spopiša pa smrdi ko kuga pa zbog svega toga bude loše volje pa nitko neće s njim pričati .... :satan: na kraju ga zatvorim u sobu, maknem vrata i gledam kako lagano umire u mukama.... hehehehehe :satan: :satan: :satan: :satan: :satan:
groznaaa sam... i šalim se ... naravno :angel:
btw... meni treba isti crack.... tako daaaa...XLR8R motrim ovu temu i tebe :satan:
Ja ju igram, trebam si nabavit onu novu ekspanziju, ali jako brzo mi dosadi
Pa daj mi reci kolika ti je velika instalacija i možeš li graditi u igrici...
= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
to je istina... ali uvijek se počastiš s nekom novom perverzijom koju skineš s neta pa se s tim zabavljaš... i tako sve dok ti oči ne iscure iz duplji i ne otpadne ti kosa od silnog zračenja ekrana ;D ;D ;D
Evo možda pomogne:
--------------------------------
OPSTE NAPOMENE:
-uputstvo za instalaciju je napisano za totalne pocetnike, oni koji ovo poznaju slobodno mogu da preskoce ovaj tekst.
-sve igre su 'krekovane' sto ce reci 'preradjene' su tako da mogu da se startuju sa kopiranih diskova
-neke igre ce pored unosa serijskog broja traziti i kopiranje 'crack' fajla sa CD-a u instalacioni folder igre na hard disku - takve igre cete najcesce prepoznati po tome sto prilikom startovanja traze da ubacite odgovarajuci CD iako je disk vec ubacen, 'crack' fajl(ovi) se najcesce nalaze na CDu u folderima 'crack','razor1911' i sl.
-kopiranje 'crack' fajla izvodi se kao i kopiranje svakog drugog fajla: otvorite /CD/crack folder (preko MyComputer/CD-Rom ili preko Windows Explorer-a, ukoliko se dvoklikom na CD ikonu otvara autorun program onda sadrzaj CD-a mozete dobiti desnim klikom na CD-Rom ikonu i odaberite 'Open'). Na cd-u nadjite 'crack' folder i u njemu cete najcesce videti samo jedan fajl, kliknite desnim dugmetom na taj fajl i odaberite 'Copy'. Sada na isti nacin otvorite folder na hard disku, gde je instalirana igra (najcesce c:\Program File\Naziv Igre), tu cete naci fajl koji ima isto ime kao i 'crack' fajl, kliknite desnim dugmetom na belo polje otvorenog foldera i odaberite opciju 'Paste' racunar ce Vas upozoriti da takav fajl vec postoji, a vi odaberite 'Yes' i 'crack' ce biti kopiran preko originalnog fajla.
-uputstvo za instalaciju je pisano tako da izbegavate da instalirate dodatne servise kao sto su programi za igranje na internetu, registracija igre na sajtu proizvodjaca i sl. Moguce je da je neki od koraka u instalaciji preskocen ili se pojavljuje kao visak (zavisi sta vec imate instalirano od dodatnih programa nekih prethodnih instalacija, npr. directx).
INSTALACIJA:
- ubacite CD (ukoliko je CDu iskljucena Autorun funkcija, pokrenite setup.exe sa CD-a)
- odaberite English, Next
- serijski: DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
- oznacite Advanced user
- Next ili odaberite mesto za instalaciju na HDu (inicijalno C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2)
- Yes
- Next ili odaberite mesto za instalaciju precica u start meniju (inicijalno EA GAMES)
- kliknite na register later, instalacija pocinje
- kada sistem zatrazi druge diskove, ubacite trazeni i pritisnite Ok
- oznacite Quit, kliknite Finish
- kopirajte 'crack' sa prvog Cd-a (fajl \crack\Sims2.exe) na harddisk (C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin) - ali prethodno bekapujte negde originalni Sims2.exe
- PAZNJA: ukoliko imate problema sa ovim crack-om, npr. primetite neke nelogicnosti ili opcije koje ne rade u igri, koristite mini image za pokretanje igre, objasnjenje:
- prvo vratite originalni Sims2.exe koji ste prethodno bekapovali
- na 4. CD-u u folderu _mini-image, pokrenite instalaciju DaemonTools-a (restartujte kada to bude zatrazeno)
- nakon restarta primeticete crvenu ikonicu u system tray-u (dole desno) i primeticete novi CD drajv u My Computers (virtualni CD)
- sada je potrebno da mount-ujete mini image, desni klik na crvenu ikonicu, Virtual CD/Device 0/Mount Image (oznacite dole File of types - all files) pronadjite mini image na 4. CD-u (_mini-image/Sims2_1.mir)
- igru startujte dvoklikom na ikonicu sa desktopa
- ukoliko igra javlja gresku da treba iskljuciti program za emulaciju, deinstalirajte CloneCD ukoliko ga imate
--------------------------------
Kao što kaže, može biti da je problem u cracku, ja sam ih 2 isprobao i odustao jer imaju po 10ak MB... Jedino ti preostaje ovo sa imageom. Ako nemaš taj image stavim ga na rapidshare...
EDIT:
pretpostavljam da nije po pravilima da objavim link za taj image, pa ako ti zatreba ću ti na PM makar...
Čekaj, zar nakon takve instalacije funkcionira gradnja u igri?
Trebala bi... :dunno: inače ništa od ovog nema smisla..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
igrao sam dosadilo mi... imam i extension pack univercity ali ga neznam instalirat... malo je zeznuto
@za gradnju> meni je radilo jer sam skinuo drugi crack s neta ;) ima 15MB
ok skontala sam u čemu je problem :ideja:
ne treba nikakav krek.... instaliraš igricu, skineš sims2.mds i mountaš s deamon tools, pokreneš igricu i build mode radi koooo urica ;) :)
imam problem, očito se radi o lošem cracku koji mi se skinuo zajedno sa igricom... prilikom prelaska između neighborhood-a igrica mi se ruši. ima li tko ispravan crack?
+ trebala bi crack za familly fun.
tnx :) :kitty:
mislim da je brže skinut 15MB= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
ej ljudi zanima me nesto simse sam snimia sa 4cd i nece da mi gradi kuce a zanima me to ako sada kupim npr sims2 nightlife ili neki drugi pack ocu li moc gradit:fried:
Ta greška je vezana uz crack, pročitaj ovu temu ispočetka pričalo se...
probaj ovdje.... download, unzipaj, unutra ti je mds fajla. skini deamn tools, mountaj sims2.mds i igraj, igraj, igraj ;) :spin:
tko ima sims2 , dali mi može reći gdje skinuti na internetu tu igricu , ako je moguće?
Imam ja skoro sve dijelove, fale mi pets i jos ovo zadnje, sve sam skidao curi, pa sad stoji u kutiji, skidao sam sa www.phazeddl.com
e imam problem kad udem u simse da igram igra mi odjedamput pocne zastajat.
pomozite