Jel tko igrao tu igru? Kako vam se dopala...?
Printable View
Jel tko igrao tu igru? Kako vam se dopala...?
teska igra
Šta teška ja sam ju prešao
Kako teska?! Šta ju nisi uspio prijeć?
ma je ali zeli reci da je močna!!!!!!!!!
Igra je kratko rečeno odlična,igro sam ju čim je došla i nedavno sam prestao
Da i ja sam je prestao igrati znaš da postoje i modovi za nj...???
ma super je game zna netko dali će izaći trojka?
Pa nešto se pričalo o tome, a neki tvrde da je i imaju... Ja na netu još nisam ništa našao o tome...
E,hvala kaj si otvorio thread bila sam offline nakratko pa nisam vidjela.Super je igra od grafike,pa igrivosti,radnje,likova (frajer je bas zgodan ;D )...je,teska je ali sam ju presla
Znaš da je Max rađen po pravome tipu? I Mona!!! Imam njihove slike i ljepši su u stvarnosti nego u igri (naravno!)!!! Gotovo su identični kad bi ih vidjela uživo---pomislila bi da si u igrici!!!
Ajde zakelji slike,pliz bas me zanima...
ja igru nisam prestao igrati dok je nisam presao, sad sam je nekom posudio i neznam dimije!!!! onaj bullettime, ......
Pošto sam kupio novi komp sve sam to pobrisao ali ću probati naći na netu!!!
jedva čekamo lik izgleda zakon sa onim kaputom!
koje vam je najbolje oružje?
1.Double Uzi-s
2.M4 Carbine
Ja sam onaj pistolj najcesce koristila (nemam blage kak se zove :) )
ja sam ga danas nabavil... sad sam na misiji di prvi put se mona vidi. znači 2 misija. igrica je zakon, grafika super! najbolje mi je ono kad se sve uspori (tvz. bullettime ak se ne varam). al igrica je jedna od boljih. ajd napišite za kolko ste ju dana prešli tak da probam oborit rekorde. ja sam ju počel igrat danas oko 6.
Ja za oko 2 weeks ali bolje je kada prijeđeš igru dobiješ otvorene neke nove "gameplay modes" pa tamo je neka vrsta deathmacha a zove se "dead man walking" i tamo je vrijeme kolko uspiješ ostati živ! Što duže uspiješ ostati živ to bolje! E to se treba obarati!!!
ovisi na kojoj težini
Šta ovisi na kojoj težini???
Evo jednog malog trika kojeg sam sad uspio napraviti (to mi je kao player model!!!)---enjoy!
http://img1.imageuploader.net/679/hxfth.jpg
kak si to napravil? čekaj to je u igrici tak gola baba ili kaj?
Da, to sam napravio pomoću jednog developerskog trika sa interneta (našo dok surfao!!!)!!!!
super...
e sad sam na nekakvom glupom nivou gdi se max probudi, tv ga probudi, onda mu dojde slika od mone, onda idem nekam h prizemlje, tam je mrtvačnica, onda najednom dođe od mone tijelo van iz one kabine di su trupla, i onda se najednom stvori tam kak sedi na jednom stolu... nemam više živca to danas igrati... igrica je dobra, samo ima malo defektnih djelova. znam da je ono kaj sam rekel prije ,to mex halucinira al je malo glupo...
Ja sam,tj. moja sisterica i ja smo presle za oko 2 i po tjedna..
jas sam na part 2, chapter 1... chapter se zove (ja mislim): the things that i want... igrica je zakonska...
Pa trebaš pratiti priču pa ti ne bi bilo glupo! U tim "defektnim" dijelovima se cijela priča prepričava zato ti ubuduće neće biti gušt igrati ako to ne čitaš (ili pratiš!). Još će MNOGO tih dijelova biti ne brini...= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
to je onaj dio gdje je sve jebeno mutno!!! coecu u ovom threadu smo samo starci + osmaši!!!!
Dobro the man- razotkriveni starci...
da mala zajebanija a tako veliki problem pogledaj u chataonici oniu temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neki purger je opet ko po običaju zatvorio temu (big power) di diskutiramo...
Ali ovdje je rasprava o Max Paynu i ko njih jebe ja želim da se ovdje ljepo posavjetujemo (mislim po igrici)...
p.s kladimo se da će zbog ove izjave neko ovdje mi početi nešto pametovati...Ali šta ćeš idemo mi ipak o igrici...
da ajde molim te!!!!!
Nemoj to radit jer onda če ispasti da oni imaju pravo (kako spamamo)!!!!