U starom dobrom maniru... :o)
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10245
Printable View
U starom dobrom maniru... :o)
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10245
Walkman,fotoaparat s 2 megapiksela,Memory Stick™ PRO Duo...fino... :)
sonyericsson mi se cini kako grabi brzim koracima prema naprijed,vecina telefona koji su najavljeni jako dobro djeluju,imaju impresivne specifikacije,i lagani su za koristenje obicnom laiku koji nije toliko "zagrizo" npr za symbian ovo je sretno rijesenje pogotovo zato jel guraju 5 uredaja u jedan,a cini mi se da ce ove kamere "novije generacije" bit sasvim dovoljne da bi se prosjecnog korisnika moglo odgovorit od kupnje digitalnog fotoaparata.
Fora je što ima puno memorije(1Gb)
odakle si to zakljucio,pise da ima38mb interne memorije a memori stickom je moguce povecet do maksimalno gige= Citat =:
Izvorno postao zeus
Tako je, a ako sam ja dobro shvatio standardno će dolaziti sa 512MB.
dobro si shvatio, no to ce povecat cijeu mobitelu,ali ak ga vec prodaju pod walkmenom onda je razumno to sto se isporucuje 512ms-duo= Citat =:
Izvorno postao vivicav
ljudi moji, meni ovaj mobitel izgleda jos i bolje od K750i?
Joj samo da ne bude preskup :)
Hm, meni je malo prekricav. Preferiram crnu i srebrnu. :)
Ali priznajem, tehnikalije su mu impresivne. :thumbup:
E, da nemam vec K700i... :cool:
jel bilo mozda spekulacija o cijeni?
>jel bilo mozda spekulacija o cijeni?
Na Mobile Review kazu da W800 stize na trziste 3 mjeseca poslije k750, dakle u 9. mjesecu, a cijena bi trebala biti ista kao i za k750 oko 450 eura.
ako radi dobre slike, ta cijena uopce nije visoka za tako dobar telefon!
vidjet cemo kakve su to slike onda cemo moc suditi kolko je cijena realna
super je w800i, stvarno nemam rijeci.... svaka cast
Ta šta ja znam,Ok funkcije.Ali mi izgleda malo preobično.Ono ,ništ posebno...
Malo prejednostavan dizajn.Ali dobro ukusi su različiti
dizajn je meni manje bitan,pogotove kraj ovakvih specifikacija
Malo je i dizajn bitan,najbitnije da nije prevelik kao što nije,najvažnije su funkcije
meni je dizajn genijalan!!
bio sam danas na SE presici i rekli su da će W800 ipak biti top-of-the-line (baš zbog tog walkman loga) i da će koštati više od K750i.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
U principu radi se o istim telefonima, soft je još vrlo nestabilan u oba, ali mislim da je jedina razlika možda što će W moći svirati mjuzu i kad je mob isključen (dakle opcija za avion) + možda još neke walkman fore...
Pakiranje telefona je super! Uostalom telefon odmah dolazi sa 512 MB mem karticom, tak da je normalno da je skuplji...
Jel na presici bilo kakvog govora kada bi ti telefoni trebali doci na nase trziste? :jump:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Da ne otvaram novu temu posluzit ce i ova.Eto da se malo pohvalim od danas sam sretni vlasnik W800i :spin: , nakon dva fijaska koja sam dozivio sa K750i.
Pozdrav
Čestitamo na novom mobu.
Kakve fijaske si doživio sa K750i?
Hvala hvala.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Sto se problema s aparatom tice vec sam pisao u par postova o njima naime najvece glavobolje mi je zadavao bluetooth na uredjaju tako sto je nakon ukljucenja istoga dolazilo do blokiranja aparata (5-10 min. kako kada) i samoresetiranja nakon navedenog perioda.Niti naj noviji softwer nije rijesio taj problem nego je samo umanjio period blokanja.
Drugi iritirajuci problem je joystick koji nije hvatao prema dolje pa cak i nakon 5-6 povacenja.No sada sve radi i jako sam zadovoljan s W800i mada moram priznati sto se samih aparata tice vise mi se svidio K750i.
Moram dodati jos da su slusalice izvrsne puno bolje nego na K750, bolje leze u uhu, manje su, ljepse i zvuk je kvalitetniji.
Danas sam prebacivao malo vecu kolicinu mp3ca pa sam jos pod dojmom, jest da imam mp3 player dosta kvalitetan ali bas je uzitak slusati preko moba.
Pozdrav
pozdrav, namjeravam kupit neki SE, bilo K750i bilo W800i, pa me zanima koje su konkretno prednosti W800i i dal se isplati kupit ga?
bilo je vec odgovoreno vise puta, ali evo
W800 ima Flight mode (mozes slusati glazbu a mob je ugasen) i vecu memorijsku karticu (K750-64 MB, W800 - 512MB)
da, al može se proširiti na K750i ? a nešto sam čitao da je razlika i u kvaliteti zvuka kad se sluša mp3, da je na W800 on kvalitetniji?
ako kupujem na crno na šta treba obratit pažnju?
ima bolje slusalice W800
Da, na K750 mozes staviti karticu do 2 GB
mislim da je to glupost, pa to su isti telefoni, razlika samo software i kuciste,= Citat =:
Izvorno postao Tyler Durden
kaj ne?
razlika u cijeni je pretpostavljam zbog memorijske kartice?
uglavnom, ipak je razlika 64-512 MB pa bi bilo nelogicno da kostaju isto (a i K750 je kostau u VIP-u prije 3300 dok nije izasao W800)
Zar neide kartica do 1GB?= Citat =:
Izvorno postao imatic
moze i 2 i 4 i 8gb(koja je pre par dana predstavljena)= Citat =:
Izvorno postao EliteSecurity
k750 i svi noviji SE telefoni imaju teoretsko ogranicenje na 32gb ;):thumbup:
Ne može. Prihvaćaju samo kartice kapaciteta do 2 GB.= Citat =:
Izvorno postao sasha-SE
@Tyler Durden:
Razlike između K750 i W800 su u paketu (W800 dolazi sa MSD od 512 MB, boljim slušalicama, dodatnim softverom na CD-u) i softu u mobu koji ima Flight Mode, izmjenjenu ikonu (Media Player iz K750 je u W800 Walkman), te je izbornik Walkman (odnosno Media Player) malo drukčiji. Također je moguće pokretanje muzike pomoću muzičke tipke BEZ da su uključene slušalice (što nije slučaj kod K750) i tipka za prečice je u W800 tipka za ulazak u Walkman izbornik. Ako sam nešto zaboravio, nadopunite me.
Razlika je naravno i u izgledu te u cijeni. ;)
a u oglasniku je cijena slična onoj od K750i. Koja je realna cijena po kojoj bi se mogao kupiti u Oglasniku, jer prilično varira? I da li idu slušalice od W800 na K750?
AFAIK, samo u tome sto W800i ima onaj "flight mode", te veca MS kartica koja dodje s njim. Ostale razlike su samo vizualne (druga maska, "W" logo itd.).
Nek me netko ispravi ako grijesim...
EDIT: Ljudi, vi niste normalni! Dok sam ovo natipkao, vec se izrodila cijela nova stranica postova! :eek:
Koliko koštaju slušalice za W800?
Kako se zovu?
zovu se HPM-70
kostaju 250 kn i pasu na k750
ja imam d750 i to bi preporucio svakome
mob je jednostavno no.1 na trzistu
Gdje koštaju 250 kn?
evo frendica mi ga kupila u austriji dođe 2000 kn a kod nas dođe 3500 kn kako sam ja vidio
imas u king crossu za 250 kn
imam ih i prezadovoljan sam
koristim ih da spojim na zvucnike
u Vipu je 3200, a u T-mobilu mislim oko 2700-2800...
Kaj stvarno je u Austriji 2000 kn?
da i to sa svim šta dobiješ kod nas samo šta dobiješ duo od giga umjesto 512 i njihov broj za besplatno(austrijski)
daj molim te ako ti nije teško saznaj di ga je kupila točno.
A šta je sa garancijom u tom slučaju, al važi kod nas?
naravno da ne osim ako ga neces nosit u austriju na popravak
Garancija bi trebala biti vazeca i kod nas..., sve je to Sony Ericsson te otklanjanje gresaka placa tvornica i ne uvoznik za pojedinu zemlju!?
Ili se varam??
trebalo bi tako biti, to je logično, ali čisto sumnjam da je...
Ja isto sumnjam, jer meni nisu, primjerice u Mobisu htjeli priznati talijansku garanciju. Moraju se nekako zaštititi, jer bi u protivnom preveliki dio kupljenih uređaja bio kupljen upravo vani, a servisiran kod nas. Velim, moja pretpostavka. Treba nazvati EM.
Interesuje me da li su i w800 telefoni podlozni customizaciji od pojedinih mreza (vodafone, o2, orange, t-mobile) ili uvijek dolaze cisti, tj. fabricki.Namjeravam svoj k750 zamijeniti za w800, ali da li i njih ima sa onim vodafone sranjem ili ipak ne, jer hocu da mogu upgredati software telefona, a da nemam problema s tim.
Ja sam svoj W800i kupio u T-Comu bez pretplate i ikakve pogodnosti znaci samo aparat i djubrad su stavili svoj software i zakljucali telefon za samo 098 korisnike.= Citat =:
Izvorno postao woody
Takvo sto se ne bi smjelo daogadjati ali eto kod nas ima svasta. :-/
baš me zanima jel i u Vipu zaključan, a skuplji je 400 kn nego u T-mobila?
Nije zakljucan.= Citat =:
Izvorno postao jack_bauer
Imat ces problema. Moj W800 kupljen u Vipu nema Vodafoneove ikone i ima normalan meni, ali umjesto "Internet" pise "Vodafone live!" (na jednoj ikonici na displayu). Dakle, ima dijelove Vodafoneovoga softa unutra.= Citat =:
Izvorno postao woody
Evo, nabavio sam konacno i W800, prezadovoljan sam, nikakvih greskica ili kocenja nema, sve radi prefektno i zasad ne primjecujem da je software modifikovan.Medjutim ima jedna stvar koju sam primjetio, a to je da kada slusam mp3 preko playera (ili slusalice ili eksterno) zvuci odlicno, medjutim ukoliko me neko nazove, mp3 zvuci kao da nema niskotonaca tj. basa, glasan je i cist, ali jednostavno zvuk je nekako "tanji".Software mi je R1N035, pa me interesuje ima li jos neko slicno iskustvo i da je to primjetio.Mozda se nesto moze podesiti , mada sumnjam ili je do softwarea, pa trebam update, jer vidim da je na novom softwareu poboljsano nesto kao low audio issue???Mozda je bas to???Ili se odnosi na nesto drugo??
Ako zna neko nesto, neka napise.
u novom softu su pojacani malo tonovi (u externom zvucniku i preko slusalica)
To je ok.Ali me interesuje zvonjava, jer ona mi je malo "piskutava" (e jesam picajzla :evil: ), jeli se tu nesto malo poboljsalo?= Citat =:
Izvorno postao imatic
ne znam, ja na K750 bas ne vidim razliku, tako da ce ti tako isto vjerovatno i biti s tvojim W800
zvonjava ti se tak cuje jer mob nije sposoban tako glasno zvonit i imat istu kvalitetu zvuka ko na slusalicama
Ok, slusalice su nesto drugo, ali zar ne moze se cuti kao kada se slusa mp3 preko eksternog zvucnika, nego bas mora biti piskavije i bez basa.Ma ovo pricam jer sam prije imao k700 i on je zvucao i kada zvoni i kada se slusa preko eksternog isto, to je ta stvar.Nema veze, znaci da je tako kod svih, i da ne brinem da je samo do mene.Nije to ni toliko bitno, za zvonjavu je bitnija jacina, a da se jako cuje, cuje se :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao njoffra
to se meni dogadja na k750 i zato sam ga poslao na servis,jer ne vjerujem da to ispravlja novija verzija softvera!
JA sam w800 uzeo u t-mobile-u....tamo negdje oko Bozica....nakon 3 dana mi se samo ugasio i nije davao nikakve znako zivota...onio ga na sevis..decki stavili novi software i sve 5...izgleda da t-mobile software ima neki bug....
...mob je odlican...ali po meni malo spor u usporedbi sa samsungom d500...
Zna li neko imali mu kakva fora da mu se iz software menija moze skontati da je brendovan ili je cist, recimo iz ono customization ili tako nesto, ja znam samo procitati koja mi je verzija software-a i nista vise, pa ako neko zna nesto vise, sta sve one cifre i slova znace, bilo bi mi drago da objasni. :)
Može se pročitati dal je zaključan na mrežu - u service info meniju pod SIM lock
Ok to, nije zakljucan, ali mene vise interesuje moze li se kako znati jel brendovan ili mu je prckano po softwareu, to se cini mi se treba znati iz ono customization, ali nisam siguran.Nekada su telefoni vodafone brendovani, a nema onih ruznih ikonica i svi precaci su u redu, pa ti odes na update i hop eto ruznih vodafone ikonica ili ti nece nikako update da napravi.E to me interesuje, a vjerujem i mnoge, kad bi se kako to moglo znati , pa da se pri kupovini odmah obrati paznja na to.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
E sad ne znam kako je na W800 ali probaj ici na "Internet usluge" ako je tamo sve normalno (nema ni Vodafona ni T-mobilea) onda je sve u redu. Jel ima W800 menu "Play Now"?
Na internet uslugama je sve normalno, ali bilo mi je i na k750, pa update nije htio. A sto se tice "Play Now", ima ga i na W800.Je li i kod tebe sve bilo normalno, pa si na kraju poslije updatea dobio kompletan vodafone firmware?= Citat =:
Izvorno postao imatic
da, onda sam 90% siguran da imas cisti firmware ako imas Play now ikonu. Kad sam ja kupio imao je u Internet meniju neke vodafone gluposti i poslije dobio cijeli vodafonov firmware. kad su mi stavili cisti dobio sam i Play Now
Spremam se kupiti W800 preko Oglasnika, na šta moram obratiti pažnju, a da me ne zaj...?
Da radi... I da nije oštećen... Na što bi drugo trebao obraćati pozornost. Odi na stranice od Sony Ericssona i provjeri što sve treba biti u paketu da te ne zakinu za nešto...
dal treba provjerit IMEI, verziju softw ili nešto drugo? Kako je sa garancijom? Dal treba biti račun i garancija, ili je dovoljno da je garancija ovjerena?
preko oglasnika ti oni daju "svoju" garanciju. Sad koliko je tip "dobar" i posten ovisi o odabiru kod kog ces kupiti. Ako ti se nesto pokvari moze ti popraviti bez problema a moze te i od...ati. Jedino ako ima pravu pisanu garanciju od Electromagica onda mozes tamo u servisu popravljati.
dal treba biti i račun i garancija zajedno da bi garancija vrijedila
Ne, dovoljna ti je samo garancija.
Samo da dodam. Ja cu vise poludit od ovog mobitela. Tolko ga dugo hocu, al nikako da ga dobe u vipu.
Navodno svako malo dodju 2-3 komada, ali odu isti dan. Zamolim sluzbu za korisnike da mi rezerviraju jednog, da cu se zaletit u roku od pol sata do njega, ali ne, gospodine, nema protekcije. Pa ni ne zelim protekciju, samo ga zelim vise kupit!!!
Od 12. mjeseca ga trazim i vec mi je propalo 5000 vip.club bodova jer ga nije bilo , i eto, svaki dan zovem sluzbu za korisnike i nista...
Ma koma. Stvarno sam razocaran.
pa kupi onda u T-mobilu, ili uvijek postoji Oglasnik...btw. jel ima netko ovdje da je kupio ovaj mob u oglasniku?
kolko bi dao za w800 kupljen u t-mobilu s garancijom?
ja sam bio kupio d750 iz oglasnika jer onda nije bilo niti jednog w800
Ma poanta je da ako je u vipu, mogu ga dobit za 1630kn. Zbog bodova.
a da, pa stvarno ne mogu vjerovati da ga nemaju, a reklamiraju ga na netu!
Ja sam svoj isto nabavio na bodove, nije ga bilo niti u jednom od Vip centara, ali zato sam nakon dulje potrage nasao u Hama centru u Dubravi (vip.partner) - zadnji primjerak u ovom dijelu Hrvatske ocito! :licklips:= Citat =:
Izvorno postao refugee
U T-Mobile za korisnike VPN oko cca 2.000 Kuna.Pa ako imas nekoga tko koristi VPN neka ti ga kupi.Dobijes CD, USB kabel, slusalice i karticu od 512MB= Citat =:
Izvorno postao refugee
ja bi molio takve, bilo VPN korisnike, bilo one na VIP bodove ako su voljni i imaju mogućnost kupiti da mi se jave...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
i dalje ga nema u Vipovim dućanima. Dajte mi recite ako se kupi u kom drugom dućanu, koji je Vip partner, dal se može kupiti na bodove??!
Kod Vip partnera se moze. Ja sam zvao svakog sa spiska prije jedno desetak dana. Niko nije imao.
Ako nadjes nekoga da ima sad, daj mi pliz posalji pm. Neda mi ih se opet sve zvat. A i ne stignem s posla, a kasnije kad se vratim doma, kasno je.
a Elektromagic nije vip partner???
Ne. Nazalost ne.
Oni su zastupnici za SE, i dobavljaci Vipu, ali nisu vip partner.
Evo planiram uskoro uzet ovaj mob pa imam par pitanja:
1. zvuk okidača- dali se može ugasiti,mjenjati
2. zvuk dolazne poruke-dali se može mjenjati više tonova a ne ko na k700i samo par tonova
3. dali šteka joystick?
Ja sam prije dan dva kupio D750 koji je (skoro)isti kao i W800, pa da ti odgovorim:
1. zvuk okidača isključiš tako da isključiš sve tonove (dugo držiš #)
2. za zvuk dolazne poruke možeš staviti vlastiti mp3, amr file...
3. joystick... hm... možda stvar sreće... Pisalo se o tome po forumu... Navodno da šteka na k750 dok na D750/W800 ne šteka...
Za zvuk kamere ti ovisi o firmwareu, na nekima se da iskljuciti ovako kako je Ico rekao, na nekima ne mozes nikako. :(
sto se tice joystika moras imati malo srece da ti dode pravi mob pod ruke