POzdrav svima!
Pomozite curi u njenim shopping mukama....
Rane 20-e, u potrazi za preklopnim, stylish stvorenjem :kitty: , s (po mogucnosti) Irda ili bluetoothom, solidnom kamerom. Budzet cca 2000-2500kn.
Svi prijedlozi su dobrodosli!
Printable View
POzdrav svima!
Pomozite curi u njenim shopping mukama....
Rane 20-e, u potrazi za preklopnim, stylish stvorenjem :kitty: , s (po mogucnosti) Irda ili bluetoothom, solidnom kamerom. Budzet cca 2000-2500kn.
Svi prijedlozi su dobrodosli!
ako ti baš netreba toliko kamera uzmi motorolu mpx200!odličan mob!košta oko 1300kn,uzmeš sd/mmc karticu od 512mb i stereo slušaluce i imaš odma i mp3 player i mobitel za najviše 2100kn!ja ga imam i odličan je!
za boga miloga pa ja bi povracao kad bi vidio curu sa tim mobitelom :)
pogledaj koji samsungic mozda MM-A700, SGH E715, SGH-x450 ili LG VI-5225
motorola V550 ili siemens SL 65
ili d500 ili e800 :)
Nice....A sony ericsson Z 600? kamera mi se cini full losa... A model Z 1010 jos nije dostupan kod nas (mozda se varam?)
varas se.... sve je dostupno.. Z1010 imas po 220E a Z600 (bljak) po 160E :)
a onda daj v800 :)
onda uzmi sonyericsoon k700i!a meni je x450 sranje,**** ti to,je da je samsung za cure mob al gledaj nešto pošteno što če te koristit!mene ovaj mob koristi!pa šta ako bi vidio butru za MPX?!?
Floorkilla . si vidio tog Z1010 uzivo? Cula sam da izgleda ko cigla, a ja bih nesto ...hm...sofisticirano. Kako ti se cini? I di se to moze nabavit? islim, sa garancijom :)
"Sibir" hvala na mpx 200 ali trenutno mi odgovara nesto elegantnije.
"Mala" V800 je cijic mob? sorry na neznanju...
ma nije k700i lijep (meni) pa npr d500,lijep mob,a koristan ,ajd ne seri :p
definitivno za ženu, biraj Samsung, to je stylish, uvijek IN, a noviji modeli imaju i podosta funkcionalnosti, ako ti zatreba! a možda nešto decentno poput Motorole V620??= Citat =:
Izvorno postao Miss Tee
ustvari nekontam kako drugima pomoć da si kupe mob!pa valjda sama znaš šta ti se sviđa i šta želiš od mobitela!ima 1000mobitela sa kamerom i sranjima!jel si već preodređena za neku firmu tipa samsung,nokia,motorola...
svidja mi se kako razmisljas...bitno mi je da ga na neki nacin mogu povezati s laptopom i da je kamera solidna. Motorola je decentna, izgled nije nimalo upitan, ali koliko je kvalitetna? Nisam ju nikad imala..
Samsung, motorola (i taj Z1010 SE)... svidja se meni puno toga, ali pitam one koji se bolje kuze u "performanse" mobitela da daju svoj doprinos mom decision.making procesu :)
samsung je malo kompliciraniji za povezivanje sa pc-om... al ima solidnu kameru.
tebi je uvijet da je preklopni?
meni je motorola mob koji imam 2 puta zaredom!to mi se još nije dogodilo,prvo v525-V600 i sad mpx200!i svaki mob i prije koji sam imao mi je morao bit takav da ga mogu povezat sa kompom i drugim mobitelima!što se tiče motorole kvalitetan je mob!znam 100ljudi i još niko nije ima sra*ja snjima!
da...ili klizni. da se imam s cim igrat i da ga mogu prije pokvarit :) :bunny:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
koliko je kvalitetna? to nije baš pitanje s univerzalnim odgovorom, u zadnje vrijeme je uglavnom podosta kvalitetnija no prije, moram malo diplomatski odgovorat. pogledaj na našem podforumu Motorola...= Citat =:
Izvorno postao Miss Tee
svaki mob ćeš moći povezat s laptopom preko kabla, tako da taj segment zadovoljavaju svi mobiteli. definitivno po meni (objektivno), Motorola je best buy...
svakako se slažem!ako te baš toliko brine izgled i hočeš totalno znati sve performanse moba i njegove mogučnosti savjetujem ti da odeš na ovaj sajt:www.mobilnisvet.com i tamo imaš sve žive marke i modele telefona i onda se dušo odluči pa nam jevi!:)ok?:)
ili kupi magazin mobil pa pogledaj ponudu mobitela. mozda samsung D500
možeš i to!ali kad si več na netu moš pogledat a imaš milijun mobitela!sve u svemu sama bi trebala znat bar nekoliko modela između kojih se dvoumiš pa ti onda možemo lako pomoć jer je ovo malo besmisleno!
Budem oboje pa javim....Do tada, ako jos tko ima nekih osobnih sklonosti kakvom mobu ove "kategorije", nek se javi
Uh...decisions, decisions.....
aj onda ok!nadam se da smo ti pomogli koliko smo mogli!a ja imam sklonost stvarima koje nema puno ljudi!tako npr. neznam nikog ko ima MPX200 u krugovima di se krečem niti sam ga vidio kod nekog u gradu!i tako ču dok nepostanje ko V525 kad ga bude imao svako opet mjenjam!
Samsung E800, D500, P510, E330= Citat =:
Izvorno postao sibir
SE Z1010
Motorola V500,550
Samo ih je 6. Samo.... :retard:
e sad fino kad znaš otprilike šta hočeš odma da ti kažem!V500ispada jer je V550 bolja a ista je!a samsung gledaj koji če ti bit kompatibilan sa kompom jer ja imam c100(prije marije bljuzge)i dao sam ga sestri i onda kupio m55jer c100nije baš bio kompatibilan!
Hvala!!!
Odoh kontemplirati...... u REM fazi. Zakon. Hvala
nema na čemu!aj ak uletiš u mob GRATIS pošalji 1!:)
Bemti, kako se ova tema brzo protegnula, nemam me 12 sati na forumu i već je na 2 strane ;D= Citat =:
Izvorno postao Miss Tee
Nego, daj ti nama svoju sliku pa da mi esteti (čujem da se whiteboy druži sa Nevenom Ciganovićem ;D ) procijenimo koji ti se najbolje paše uz oblik lica i sl. ;D
pa c100 je ipak star mobitel... ovi svi imaju podrsku za povezivanje sa kompom. a od ovih mi se D500 definitivno cini kao najbolji izbor, pogotov crni bas je cool :) a motorola V550 je ok al zastarjeli dizajn, mislim preklopnjak, klasika.
edit: fuck...nisam vidio page 2
p.s. neznam za wb-a,ja se fakat druzim sa ciganovicem jer idemo u istu teretanu... :retard:
Zanimljivo, zanimljivo....dali ste si truda. Svaka cast!
Evo ovako: s obzirom da mi je u medjuvremenu budzet smanjen, u FINALNI uzi izbor ulaze:
:king: SONY ERICSSON Z600
:king: NOKIA 7260 (znam...nije preklopni, ali cudni su putevi zenskog uma)
:king: SAMSUNG SGH E330
I dok ja retusiram svoje fotke da ih posaljem GoG-u na estetsku analizu i dodajem si extra features :) vi dajte svoj doprinos ovom izboru.
a kako si nebi dali truda kad je u pitanje tako jedna mlada dama... ;)
ova ti je dobra!daj sliku pa da ocjenimo,mala slatka plava cura-uz nju ide mali sivi slatki mob!= Citat =:
Izvorno postao gog
mala crna slatka cura-uz nju ide mali slatki crni mob!
gadna cura-netreba joj mob! :kiss:
nemoj se uvrijedit sprdam se :thumbup:
Z600 prekriži odmah, mob je velik i ružan, barem meni... Između njoke i samsunga uzmi onaj koji ti se više sviđa, ali za svaki slučaj kada završiš s retuširanjem javi ;D= Citat =:
Izvorno postao Miss Tee
evo prodam ti ja sl65 za 1600 kn mjesec dana star pod garancijom
i to odmah uštediš 1000 kn....;)
ali sve je to ok,cura oče novi mob i po njenom ukusu,da se mene pita cura imaju ajme ukus da neznaju šta same hoče!
prodam ti ja svoju nokiu 3310. možeš pivu s njom otvarat. korisno:thumbup:
imam i ja 3310!al odlično radi!prodam ti za 1000kn(zato što ču za tu nokiju zavezat 1000kn)haha
Tnx svima na konstruktivnim (i onim manje konstruktivnim) savjetima. Izabrala sam Njokiju i to onu fiiiinu bijelu. Me. Happy. :rotfl:
koja je to nokia? nije preklopna? ma glavno da si ti happy