Eto pišite zašto kupujete mob? i za što vam koristi.
Printable View
Eto pišite zašto kupujete mob? i za što vam koristi.
Ja kupim mob zbog:IC porta,Bluetoth mi nije važan,mora imat dobru kameru,snimat video i zvuk i to je uglavnom sve :) ;)
Hm...tesko pitanje, prvenstveno za razgovor i sms-ove a ovo ostalo za slobodno virijeme... takodjer zbog irc-a, bluetootha i tak sto cuda, koristi mi kao stimer za gitaru, kao diktafon i ...
Malo si kasnije stavio anketu pa nisam stigo odgovorit.Glaso sam:zbog funkcija
prvenstveno zbog funkcija (bt, ic, mmc, symbian,...), jos ako je dobro dizajniran - nemam nista protiv!
zbog sminke naravno ;) sve zbog sminke,i lece imam zbog sminke ;) hehe
za mob je sala,za lece ne..uglavnom...zbog toga sto mi treba,a i usput zbog sminke
kupujem mobitel zato sta ga imaju i svi drugi, pa zasto ga ja nebi imao :) bitan je dizajn, kao i funkcije :)
hvala.
Ja ga kupujem jer je moj već zastario pa bih se želio malo ponoviti,u biti gledam na funkcionalnost(symbian,kvalitetna kamera da posluži,mp3, bluetooth itd.)
Ja ga kupujem najviše zbog funkcija al ipak na nešt mora ličiti. Mora mi se svidjeti izgled
Podjednako funkcije i izgled.Glupo mi je kupiti neku ciglu nemam je kam metnut i nezgrapna je itd.-najbolji su petit+kamera+ic+bt. :)
nije sve u dizajnu,ali mora mi bit lijep :) i mora imat funkcije koje mi trebaju (ili će mi jednom zatrebati :) )
Potpisujem.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Ali škvadra koja mjenja mob svako malo, to sigurno ne radi zbog novih funkcija, već zbog šminke...
Istina. I ja sam bio takav dok nisam kupio n6600. I nju već imam godinu dana. A vjerojatno ću je imati još neko vrijeme jel se ne isplati mjenjati za drugi mob zbog 2-3 novih funkcija= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a i te 'nove' funkcije obično nisu neke revolucionarne... treba ipak relativno dosta vremena proći da bi nekaj revolucionarno došlo zbog čega bi se isplatilo mjenjati telefon...
Velim onaj koji svako malo mjenja telefon se ima pronaći među šminkerima.
Ja sam puno mobitela promijenio, ali se ne svrstavam u šminkere. Na prvom mjestu su mi funkcije, ali da izgled uopće ne gledam, nije točno. N7610 imam nešto više od pola godine, što je više nego većine mobitela što sam do sada imao i vjerovatno neću kupovati ništa novije još barem nekoliko mjeseci. Bar do 3230 ili 7710, odnosno dok neću imati para za jednu od njih, jer jedino te dvije su zamjetnije naprednije od 7610. Ne puno, ali dovoljno.
e pa ja te onda svrstavam među šminkere. :)
Šminkeri su i oni koji svako malo kupuju mob zbog samo par novih (glupih) funkcija - tipa novi ima 4 MB memorije više od starog, ili ima 262k umjesto 65k boja, ili ima snimanje videa i zvuka, a stari samo fotki (uostalom tko kupuje mob zbog kamere i njezinih nazovi 'funkcija' je isto malo :retard: )... e to su nepotrebne i minorne promjene zbog kojih se ne isplati mjenjati mob.
btw. Ko već ima symbian mob, nema šta kupovati novi symbian mob jer je u većine sve isto osim dizajna.
...najvažnije su mi funkcije,izgled ne baš (to i potvrđuje N3660 :) )...
Kupujem Mob Zbog Funkcija A Ne Zbog Izgleda!posebno Patim Da Mi Je Mob Kompatibilan Sa Drugim Mobitelima I Kompom!
...Funkcije najbitnije...
funkcije i super kamera
ovo je i moj izbor= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Većinom su mi funkcije važne,al dobro dođe da mob i lijepo izgleda!!
funkcije su mi glavna stvar.Zato i imam Šlapu(3650),koju još uvjek furam,a 6260 koju sam dobio od strica se preselila u vlasništvo moje stare.
Iduči mob:6630,ili 3230,kada jedno mod njih padne cijena na razumnu cijenu(ispod 3k kunjeriolosa)
zadnji mob sam kupil jel mi je n500 crkaval , a trazio sam mob s dobrim ekranom,sw podrskom ,kamerom koja slika prepoznatljive slike i bluetoothom.
dakle funkcije,ali i dizajn je bitan.
******,necu valjda gledat neku rugobu sljedecu godinu i po , dve svaki dan.
Ja obično kupujem zbog funkcija pa onda izgled...inače kamera mi je na zadnjem mjestu tako da sam umjesto moba sa kamerom kupio prosječan mob i dobru dig kameru
Meni je na prvom mjestu izgled, pa onda funkcije...uostalom, telefon mi služi za pričanje i poruke, a za ovo ostale imam discman, digitalni fotić, digitalnu kameru...tak da mi je mobitel prije svega modni detalj:-)
potpis. ja sam nedavno nabavio svoj prvi symbian (3650) i mislim da nikad necu prec na obican telefon.= Citat =:
Izvorno postao sodom
dosad sam isti mobitel imao nesto preko godinu dana, odsada ih mislim cesce mjenjat, kupovat cu starije rabljene super modele (6600,p800...) za to jedino imam para, ove najnovije modele mogu sanjat...
Ja sam imao Symbiane, od Nokie 7650, 6600, pa sve do SE P900...i sad sam prešao na običan telefon i nije mi žao...meni taj symbian nije niš posebno...
Ma o izgledu se ne može raspravljati jel svatko ima svoj ukus. Meni se recimo 3650 ne sviđa a K750 mi super izgleda. Sve je stvar ukusa
dobro pokazala je anketa da su funkcije No1 ,ali dajte??? sta nema onih sa SMS i pozivima? hm... sumnjam.
Meni su presudne funkcije. Izgled mi ne igra nikakvu ulogu. Sanjo sam da mogu u svakom času kad mi je dosadno staviti slušalice i odvrnuti neku najdražu mp3-icu, i hvala Bogu sada to mogu. To je glavni razlog zašto sam mijenjao mobitel. Nikad ti nije dosadno.
Funkcije rullz............
slažem se :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zeus
A dobro, ak netko ima IrDa adapter onda će pucati na mobitel sa infrom, a ak ima bt dongle onda će pucati na bluetooth...sve je subjektivno:-)
Šminka i funkcije (naj-naj-naj uređaj moram imati)
...evo ja se vratio na 3310 :) jer mi sad ne treba high-end stvarčica...
cuj kaj tebi to radi?
ma lollllllllllllllllllll ja se ne mogu pdvojiti od moje kante 3310:)))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Eminem
U mom slucaju to ide ovak: nabavim neki (relativno) high end mobitel i prvih tjedan dana sam fasciniran mnogobrojnim funkcijama (kamera, ekran u boji, polifonija, BT...). Nakon tih tjedan dana od tog nis. Kamera ko da je nema, ekran u boji mi pocne ic na zivce jer je slabo vidljiv na suncu, polifonija je pretiha itd. Samo BlueTooth upalim s vremena na vrijeme, a i to mi je nepotrebno. Dakle svrstao bi se u nesto izmedu "Zbog funkcija" i "Samo me zanimaju pozivi i poruke".
Sad kanim kupit K750 (ponajvise zbog mp3 melodija) i namjerno ga necu mijenjat 3 godine. :D Ne kuzim likove koji mobitel mijenjaju svakih mjesec dana.
Kupujem radi funkcija i izgleda!
ja imam symbiana pa eto :D
funkcije i ništa drugo
prvi mobac sam dobila tak da su me mogli zvat,dakle nisam ga birala ja.Ovu ciglu sam si ja izabrala prvenstveno zbog funkcija,a nisam imala pojma kaj je simbian dok nisam dosla na ovaj forum.Uglavnom moral je imat sve i ja sam s njokom zadovoljna,a izgled mi je manje bitan.
a meni jesu funkcije najbitnije, ali ne mogu reči da mi izgled niš ne predstavlja :rolleyes: moj bi odgovor zapravo bio ovaj zadnji ali nije baš da MORAM imati NAJ NAJ mob :-/ pažljivim odabirom prilikom kupnje mislim da možeš imati oboje :) :kitty:
Ja gledam funkcije i izgled,ne volim baš jako velike mobitele,volim male i slatke i dobre mobitele.:rolleyes:
samo funkcije . i primarno je vrijeme drzanja baterije .
ja samo ne mogu prevelike mobitele, jer mi spadaju hlače :D
ali evo bez zezanja, ja (ne)bi uzeo onu novu nokiju koja je vrlo velika i teška (ali zato što nemam baš novaca, a starci bi me okovali da dadnem 1000KM za mobitel :D)
Ali kad bi biro između dummy-a i symibana uvjek symbianer :D uzeo bi ja 3660 prije nego D600, V3 i tako to
nemam ništa protiv tih mobitela, al mislim da je symbianer bolji
Ja bih mogao spadati u onu skupinu pozivi i sms. To mi je valjda i najveći razlog zasto sam zaglavio (u pozitivnom smislu) na SE. T630 imam vec dvije godine i nikad nikakvih problema s njim (a jadnik je ispadao solidan broj puta)... Evo odnedavno sam na K750 i isto mi je super...
Koristim i dodatne fukcije npr. radio, mp3, ali bez svega toga bih mogao.... Jedino od dodatnih funkcija sto mi je nuzno da mobitel ima je bluetooth da si kontakte drzim na ledu...
Vecinom samo za poziv i sms.
Još uvijek ostajem pri svome - samo dizajn i šminka!!!
Imao sam hrpe različitih mobitela, i Symbiana i Windowsa i sve, al me se uopće nije dojmilo...znači, bitno mi je da je mobitel atraktivan, da ima kameru, nekih 5-10mb memorije za koju sliku i melodiju i da mogu s njega slati poruke i pozive! :creep:
ja kupujem mob zbog izgleda i funkcija.(zelim imati sve u jednom)
Prija sam ima 3650, pa nakon toga više ne mogu zanemariti izgled.
Funkcije su ipak najbitnije - je da ipak kamera daje bolje slike, ali mobitel je stalno pri ruci. A i stereo mp3 dušu dade, samo trebam veću karticu.
izgled na 1. mjestu a onda funkcije
ali ipak je najbolje oboje=w8ooi:jesus: