Blizi se izlazak Nokia 6680
Pitanje ostati na svom starom smartphoneu ili prijeci na novi?
Ili zadrzati stari i kupiti novi?
Glavno pitanje, da li vrijedi uopce 6680 da se kupuje ako imas 7610 ili 6630?
Printable View
Blizi se izlazak Nokia 6680
Pitanje ostati na svom starom smartphoneu ili prijeci na novi?
Ili zadrzati stari i kupiti novi?
Glavno pitanje, da li vrijedi uopce 6680 da se kupuje ako imas 7610 ili 6630?
ako si mobitel-freak a i dobar si sa parama, zasto ne?
jedino ako imas bas puno novaca koje nemozes pametnije iskoristiti
Ako sam prelazio sa SX1 na N7610, onda bih da imam te novce bez problema prešao na 6680. Zapravo, radije bih 3230 ili čak 7710, ali... ;D ...uglavnom, skromno.
Ja sigurno prelazim na 6680. A sad ak imaš love prijeđi a ak nemaš nemoj :)
zasta na 3230. 7710 je ok, al 6680 ima vise opcija. ajde ljudi malo vise glasajte.
Jel tko mislis da bi bilo pametno prijeci i zadrzati stari mob?
ljudi gdje je zapelo? nitko ne glasa.. nitko ne komentira.
khideg, pa ti ne možeš spavat zbog ovog :eek: ???
hehe,ebiga,vazno u zivotu ;)
ja bi preso na 7710 vrlo rado i mislim da bi se na tome zadrzo kojih godinu-dvije,sad ukusi su razliciti ali mnoge su prednosti touchscreena....npr.za 2 sata idem pisat semestralni ispit iz fizike a prepiso sam nekoliko zadataka u paint pa se nadam da ce to pomoci.u nadi je spas.
Gle, nisi naveo vrlo važnu stavku. Imaš li dovoljno para za takvu mrcinu? Ako imaš, why the hell not, a ako nemaš, 7610 ti je more than enough.
nisam vidjela taj mob :( i prije bi si kupila neki mali slatki mobac nego neki veliki :) al ak voli neka izvoli...
imam para, ali gledamo realno, jel se isplati prijeci i dat pare koko kazu ili ne. anketna niej zbog para vec zbog isplativosti.
A čuj ja mislim da se isplati. Ja znam da ću sigurno prijeći na taj. Ovaj već imam godinu dana. Nikad mi mob nije toliko izdržao :D= Citat =:
Izvorno postao khideg
jel moze sada mali savjet tipa, prodati postojeci uredaj ili jos dodatno kupiti novi. vidim sitaucija za jos dodatn kupiti 6680 je prilicono visoka.
ljudi glasajte malo, premalo je galsova da bi se nesto vidili iz ankete.
Ma definitivno prodati stari. Jel sve šta je stari tj 7610 mogao moći će i 6680 i još više tako da mislim da se ne isplati imati dva
aha, a prodati prije pada cjene (znaci prije dolaska 6680) ili tek nakon?
Mislim da je bolje prodati što prije jel ćeš dobiti više love al ak imaš neku zamjenu tj. neki privremeni mobitel koji ćeš koristiti do izlaska 6680= Citat =:
Izvorno postao khideg
ma iamm privremenih mobova, kao sto vidis u mom potpisu :) tnx na savjetima..
Kaj si ti, neki diler? Mislim, onaj popis ne može biti back up.
uvijek je bolje prijeci na novi mob ;)
Diler? Mislim ja da netko plače za tim svim mobovima...ko što piše u zadnjem Mobilu...
ma glavno da se moze zvat i pisat poruke... :D
Ako kupuješ mob od 3000+ kuna i još k tome ako je symbian, onda se sigurno nećeš zadovoljiti samo s pozivima i porukama. A-a!
Tako je. Od kad imam symbian mobitel više me ne bi zadovoljio neki "obični" mobitel ma koliko on lijepo/skupo/malo djelovao.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
a dobro sad...ja samo kazem da ja ne patim za funkcijama na mobu vec samo da mi je lijep ,malen i sladak ;)
Meni je podjednako vazan izgled moba i funkcije...nesmije biti cigla a ni bez kamere,irda,bt-a itd.
eto npr moj ovaj ima kameru al samo za slikanje,nema bluetooth (neznam kak se pise) i totalno mi je ok...iako mi je d500 bio bolji jer je imao i za snimanje i mp3 itd... ;) al ebiga
istina, ja ni pod razno ne zelim ni pogledati niti jedna drugi mob osim symbiana vise..
@Frish-ki, ma kakav diler, to su mi back up telefoni
@Bluedevil sto to tocno znaci "plače za mobitelima u mobilu"
Jos nešto, buduci da 6680 ima 2 kamere i 3g je, pitanje je dal se uopce isplati to uzimati jer 3g ko zna kad ce doci u HR, jel to isplativa investicija, budući da će 2 kamera ostati neiskorištena?
@mala, pa šta onda nisi išla na D500?
zato sto to nije bilo financijski moguce ;D salim se,imala sam ga ali je oso k vragu pa sam uzela ovaj od prije sta sam imala..i sad si namjeravam ubost v800
"plače za njima" - to ljudi rade kad im netko mazne nekaj ;D
"u Mobilu" - ima članak "kako ukrasti mob" ;D ;D
Malo se zekim ;D ;D ;D
3g neće baš tak skoro. Al opet, po nekim pričama, s dolaskom novog operatera itd, krajem godine bi i mogao. S tim da bu usluga skupa ko sam vrag, i da i tada nebu puno ljudi imalo 3g mobove. Ne znam, kad sve pogledaš, nisam baš prepametan glede toga svega...
ja jos manje ;) ionako sama donosis odluke pa ces sama odlciti dali ces kupit novi ili ne .... :)
a ljudi. jel ne mislite da dolaskom 3g ce ta usluga biti besplaytna neko odredeno testno vrijeme? ja bas na to nekako ciljam.
igraj ti na sigurno ;D
pa to je sigurno?
cemu onda upitnik,a?? eh da ;)
fali rječ "zar ne" :)
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne sjećam se da je GSM bio badave??? a koliko znam ni u Austriji koja ga je uvela prva u EU (3G) nije nikad bio džabe...
da ali je gprs i mms bio, tak da ..
eto ti,eto ti :p ma danas nista nije besplatno
@mala glasaj :)
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne možemo izjednačavat 3G u cjelini s jednim MMSom!! možda unutar 3G mreže ponude neli live streaming džabe, to da, ali ništa više! mislim da si se krivo izrazio u prvotnoj konstataciji!
pozdrav
ma mislio sam konkretno na razgovor s 2 kamere kao live streming besplatno neki odredeni preiod, nisam misio na 3g besplatno. sorry.
kad sam vidio naslov teme brijo sam da lik ima neznam 3310 pa si razmislja..
kadli ono...
to me podjsetilo..stari mi razmislja dal se isplati sa golfa prec na bmw M7 (sad bas izlazi)---
al veli boji se da nebu puno trosil :D :D :D
Ne bu. Nakon što da sve pare na auto, za benzin mu ne bu ostalo.
;D
sta kad li ono?
:rolleyes: Slažem se s vama! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
prijeđeš na 6680 i meni prodaš 7610 :D
ala geek-a...kako bi rekli u narodu...mene bi bilo sramota imat super mob n7610 i tražit nešto bolje...rađe kupi nešto novo za auto(spojler veličine da moš sušit pršut na njemu),neko kučište za komp ili jednostavno i najpametnije zlatni lanac i jeftinu košulju havajskih boja... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
i?Bolje pila u dvorištu nego benzin u tanku;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Back to topic;)
Uvijek ti o istom! Pa ti ćeš kupiti 6680 makar mi svi rekli suprotni, pa đabe ti onda sve ove teme!
:) Ja sam zadovoljna sa svojom ciglom,mogla sam si kupit nekaj malo slatko(puno para)ali ja žena u godinama nevidim ,a nevolim male skliske(ljige)Kaj se tiče 6680 sviđa mi se. :thumbup: ali nevidim razloga (bar za sada)da ju kupim. ;D
Zanimljivo misljenje!! Ocekivana izjava da se ne voli male sklizave i sl. :bunny:= Citat =:
Izvorno postao lili
Ja svoj glas dajem za 6680. ja bi presao na 6680 u svakom slucaju!! (naravno ak novce nemam di pametnije potrosit)
...pošto je otvorena još jedna tema sličnog sadržaja, ovo zatvaram... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10468 ...