Znam da sam dosadan s time koji mob da kupim, ali zamolio bih vas da me savjetujete! Sad ovako gledam ove: Siemens S65, SE k700i,Nokia 7610... Gledam sve funkcije,posebno da nije neki velik mob, kamera (vrijeme snimanja,format,itd.)...
Printable View
Znam da sam dosadan s time koji mob da kupim, ali zamolio bih vas da me savjetujete! Sad ovako gledam ove: Siemens S65, SE k700i,Nokia 7610... Gledam sve funkcije,posebno da nije neki velik mob, kamera (vrijeme snimanja,format,itd.)...
uzimaj 7610 ako imas mogucnosti,to je sam vrh i neces pogrijesiti....neznam jel imas iskustva sa symbian telefonima ali iz pitanja mi se cini da nemas jel to sto nudi jedan smartphone je neusporedivo s mogucnostima ova druga dva modela koja si naveo..
Da, tako i ja mislim.
U biti nisam ni skužio da je symbian! Super vjerojatno ću njega uzeti ali kakva je veličina? Ako može s usporedbom na M65? Da li je velik ko 6600?
manji je od 6600,elegantnijeg izgleda,uostalom pogledaj sam omjere velicina... http://www.gsmarena.com/
Sviđa mi se! Koji je po vama naj mob koji postoji? :)
nokia 7710,p910
ja mislim da bi si trebao uzet k700i,zato što mislim da su SE najkvalitetniji
Možda i ovo pomogne:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...2&idPhone1=703
data speed?camera?UFF
Ali ako znaš što ti nudi symbian telefon, onda uzmi N7610. Ne znam što se kvalitete tiče Nokia vs SE, ali imam 7610 pola godine i nisam imao nikakvih problema. Lažem. Jednom sam ručno išao brisati neke fajlove i morao slati na servis. He... ;D
je i joystickovi su im toliko kvalitetni da mi je frend nosio t68icu na servis na ciscenje non stop, a sada mora i k700. konstantno krepava joystick= Citat =:
Izvorno postao zeus
ma T68 je priča za sebe, moj joystick na njemu još radi najnormalnije, ma to je nepoderivo... a za K700 nisam čuo da ima probleme sa joystickom, evo cura ga ima već par mjeseci i radi ko Doxa... :)
Koliko se ja sječam tebi joystick baš i nije najbolje radio na t68ici...
ma radi OK, ponekad bi zaštekao, ali ne ko onom cominom frendu (sjećam se u remiju :)) da uopće neće reagirat na neku stranu...
i jos nesto, kod k700 se klima poklopac baterije, sto je kod moba od 3.5k kn nedozvoljivo.
da sad jesi vidio one nokie 3310 ispadne ti sa 20cm i raspadne se u 20 komada,ali joj ništ nebude
K700 kosta 2150 kn a ne 3500kn. Uostalom citao sam da 7610 skuplja prasinu po displyu a kada ides ocistiti samo pogorsas problem??
Takoder bi uzeo 7610 jer je smartphone. I fora je u tome sto zbog dizajna izgleda manji nego sto jest. Usporedivao sam ga sa 6600 i samo je uzi par milimetara i malo tanji ali kada ih gledaj odvojeno izgleda mnogo manji.
Nokia 7610 košta sad mnogo, oko 4000 kn, pa ja ću radije sačekat tele2 pa će prodavat mobove za upola cijene! Što vi mislite, ja mislim da mi je tako isplativije... samo kad će tele2 uvest???
e pad kad ga je on kupovao kostao je toliko! gleda se pocetna cijena= Citat =:
Izvorno postao konj
Onda...??? Mi se isplati sad uzet SE k700i ili da pričekam još nekoliko mjeseci da se smanji cijena 7610 pa da ga kupim????????
kupi 6600,bolji je od k700 i jos ti ostane love za cugu i izlaske
Trebala bi pasti cijena kroz mjesec-dva N7610, jer bi tada izašle N7710 i N3230.
A tko zna dal će past cijena tako brzo... Onda ću radije pričekati pa ćemo vidjet...
uzmi symbian (N7610)
Isto preporučam Nokiu 7610! Ne može se uspoređivati sa ovim ostalim mobitelima koje si naveo!
Pa znam da se ne može uspoređivati jer je symbian? Zašto vi to toliko cijenite? znam mogućnosti smartphone-a ali u čemu je ono najbitnije?I znam da ima super programa... Recite nešto o symbianu što tako "extreme vrijedi"...?
necu nista rec o prednostima symbiana al cu rec da je nokia ipak nokia ak ti se svidja vanjski izgled nokia je dofinitivno najbolji mob...= Citat =:
Izvorno postao Nyx
Što toliko extreme vrijedi? Pa, mogućnost potpune nadopune mobitela svim mogućim aplikacijama, od stotina igrica i programa, tema... Ono što dobiješ od funkcija s "običnim" mobom je više-manje to što i možeš na njemu imati. Jako je puno razloga.
ako postavljas pitanje na ovaj nacin,nitko te nemoze uvjerit da uzmes symbian,jednostavno trebas vidjet, isprobat i onda ces skuzit u cemu je bit...i zasto netko ko ima symbian telefon stalno pika nes po njemu= Citat =:
Izvorno postao Nyx
npr. zamisli si kompjuter s 3 predinstalkirane aplikacije i IE-om , 5 igrica...i naravno nemogucnoscu nadogradnje istih....dosadio bi ti jako brzo,neznam kako bi ti drugacije dočarao mogucnosti
kaj to znaci nokija je nokija???? nokija nije nista bolja od drugih mobitela, cak je losija od dosta. inace 7610 je moj izbor od ponudjenih, i naravno zbog symbiana= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
kako se kaze, o ukusima se ne raspravlja ....a iskustva su razlicita.
...istina...= Citat =:
Izvorno postao sodom
...i mir,bez prepucavanja molim...
ja nevidim da se neko prepucava
Uzmi Nokiju 7610 ima symbian i dizajn!!!
najbolje kod te nokije mi je to sto je prilicno tanka, to je zapravo najvaznije za mob. u djepu osim moba neces imati nista drugo da ti se ne ogrebe mob, tako da visina ne predstavlja problem, ali debljina da