Oni koji još idu u osnovnu školu 7. i 8.r.!!Kamo ćete se dalje upisati!! :)
Printable View
Oni koji još idu u osnovnu školu 7. i 8.r.!!Kamo ćete se dalje upisati!! :)
Tehničar za računalstvo= Citat =:
Izvorno postao dakinho
Također računarni tehničar
U neku opcu,ovisi o ocjenama... :comp:
vjerojatno neka gimnazija...8 ili 9...ako uhavatim veze križanićeva...
Ljudi (vi koji idete u osnovne skole jos) preporucam vam da dodjete u MIOC ;D skola je mozda na glasu da je najteza u zg ali je pljuga i fakat je laksa brijem i od krizaniceve i od kuslanove...
ja preporucam da neidete u mioc! fora o tezini skola najvise ovisi o tome koje profesore dobijete
ja pem najvjerojatnije u opću gimnaziju, neda mi se ići u zg svaki dan
odite u 16-tu - KRIZANICEVA RULZ!!
Ha... ti kao još ideš u osnovnu... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao IggXy
koliko nas uopće ima ovdje koji idemo u osnovnu
ja sam srednjoskolac, znaci nisam jedan od vas :)
Ima ih dosta... :spin: Sto vise,to bolje :D
Ja mislim u Ruđer Bošković za informatičara!!!!
Pazi se kad dodjes u ruđer da te netko ne zguzi..:)
= Citat =:
Izvorno postao Atno
Kakvo je to pederstvo ;D
pokušaj izbjeć' 9. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Dođite u TIOŠ.. :)
Istina :D Vjeruj bivšem ruđerašu. Curu vidiš jedanput u mjesec dana. Ak i tad. S nama je jedna jedina cura išla u smjenu. A neki i promjene seksualnu orjentaciju :D Viđeno. Strahota. Imam traume iz te škole= Citat =:
Izvorno postao Atno
Evo vam sad živi dokaz! ;D sva sreća pa nas Cyberphere nije postao jedan od njih ;D= Citat =:
Originally Posted by Cyberphere
Istina Vjeruj bivšem ruđerašu. Curu vidiš jedanput u mjesec dana. Ak i tad. S nama je jedna jedina cura išla u smjenu. A neki i promjene seksualnu orjentaciju Viđeno. Strahota. Imam traume iz te škole
...zato ja nebi u takve škole...jer kaj ti vrijedi škola kad si smotan ni ribu nemoš nać...bolje šljaker-ženskar nego inženjer-mulac :thumbup: ;D= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Zašto 9. ne valja?
Meni svi govore da je to kao koma skola,ali od jedne moje frendice sestra je isla tamo i cisto je OK skola...= Citat =:
Izvorno postao IggXy
je i onda kada zavrsis skolu...= Citat =:
Izvorno postao IggXy
A čuj. Curu uvijek možeš naći a dobar posao ne= Citat =:
Izvorno postao IggXy
idem u 9. i mogu ti reć' da je pola profesora debilno, a ja sam kao dobio lakše.
znači, oni koji se upišu na jesen će dobit' još gore profesore, a vjeruj mi, ovi su katastrofa. iz mog razreda je samo jedan tip im'o prosjek veći od 4.0, a on uči
noć i dan.
ja i mislim učit...ali ovo bi bilo previše ako je istina Jel s tobom ide Petar D.?Ovo za škole kaj sam rekao...u ovim godinama je ipak važno kako ćeš se formirat psihički...znam dosta geek-ova koji imaju po 20god...a sisiu nisu vidjeli uživo= Citat =:
Izvorno postao Echtelion
nemam pojma 'ko je taj tip
...možda je to tako u Ruđeru,ali kod nas ima cura i to bome...= Citat =:
...a ja npr. gimnaziju nikada ne bi upisao...sad sam 3. razred ETŠ - tehničar za računalstvo i ok mi je u školi...
Blago vama :D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ne bi ni ja nikad u gimnaziju
ma šta ćeš u gimnaziji i jel misli tko od vas poslije srednje na faks
Ja,na pravo najvjerovatnije :D
...a nisi još ni osnovnu završila,već planiraš kud poslije srednje...svaka čast...= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
...još dvije za fotografa,onda vojska pa šljakanje,ženidba,djeca,unuci i grob :D ...= Citat =:
Izvorno postao zeus
Ja sam se za ruđer odlučio dva dana prije i to zato što mi je 10 min od stana :D
Pa kad je pitao.. ;D Moras uvijek biti spreman na buducnost ;D
Pa ne treba u Ruđeru imati ženski (iako bolje da ih ima)!!!Ak ih ne bude bilo onda niš!!!Zato se i izlazi van u kafiće!!!
najviše ženski ima u ekonomskoj,ako nekog zanima
Ne,nego u Ženskoj općoj gimnaziji Družbe sestara milosrdnica. ;D= Citat =:
Izvorno postao zeus
Naravno da na ekonomskoj ih ima najviše tamo sad idu skoro svi jer baš i ne trebaju neke ocjene!!!!
ajde mi recite zasto nebi nikada u gimnaziju?
Pa ako misliš na neki tehnički faks glupo je ići u gimnaziju i učiti ultra glupe i dosadne predmete tipa filozofije koje mi nikad u životu neće trebat= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
pa sad je to relativno...ja sam iso u tehnicku srednju a sad idem na elektrotehniku visu....i nakon mjeses-dva osto sam paf kad sam vidio kako cura iz gimnazije radi na osciliskopu, a ja kao tehnicar se mucim s tamo nekim polovima i amplitudama....mislim da te gimnazija pripremi na oštro ucenje a to je za faks najbitnije.
Heh. Znam kak ti je. Ja koji sam imao u srednjoj 3 godine 5 iz programiranja sad se jedva provlačim dok sve cure imaju 4,5 :D= Citat =:
Izvorno postao sodom
BTW Koju višu si upisao?
Zato je u miocu zakon, dobro nas uce programirat a to je odlicna priprema za faks...sjecate se mozda na televiziji prosle skolske godine, programeri iz mioca (iz mog razreda) 2. u svijetu ;D= Citat =:
Originally Posted by Cyberphere
Heh. Znam kak ti je. Ja koji sam imao u srednjoj 3 godine 5 iz programiranja sad se jedva provlačim dok sve cure imaju 4,5
tehničko veleučilište-elektrotehnički smjer (neznam kak je tebi bilo u srednjoj posto sam procito da si iz ruđera al je apsolutno nista nisam naucio u tesli)= Citat =:
Od Kušlanove nije sigurno lakša, to sam siguran 99,9%, al MIOC nije tak strašan osim matematike (brijem da to svi imaju 2)...= Citat =:
Izvorno postao Atno
Ja sam isto tam samo informatički odjel a dosta frendova iz bivšeg razreda je na elektrotehnici= Citat =:
Izvorno postao sodom
ja recimo u miocu iz matematike pisem oko 15 testova godisnje
E jel znas nekog Relju?= Citat =:
Izvorno postao Atno
E ove su mi najbolje.. 'jel znaž nekog mirka'... ;D;D
...misliš na Mirka sa patologije ili onog sa diagnostike??? ;D
ma onog iz sedme koji je prije isao u drugu ali se prebacio jer ga je žarko stalno zlostavljao
Aha ide samnom u razred. Bio dečko u Ameriki:),a od kud ga ti znas? Decko a?? ;)= Citat =:
Originally Posted by Flejmka5
E jel znas nekog Relju?
Pa kod mene u razredu nas 7 učenika ima dva od 35 učenika! Negativne ocjene nema nit jedne samo vece od 2! Jos sam ja informaticki smjer, prva dva razreda 5 sati matise tjedno, a drugi i treci 6sati tjedno!!= Citat =:
Originally Posted by PhytoSculpt
Od Kušlanove nije sigurno lakša, to sam siguran 99,9%, al MIOC nije tak strašan osim matematike (brijem da to svi imaju 2)...
Btw. coma_zg, koji si razred??
4d ti? ,.luoiliu
2.a, onda se znamo iz vidjenja ;) posto smo isti turnus!
probabli... svejedno tvrdim da je mioc sranje iako idem u njega, nisi jos doktora vlastelicu upoznao
Ne,isao je u skolu u koju ja idem i zivi u mojoj zgradi.(ako se nije preselio u medjuvremenu)On je legenda u mojoj skoli,sinonim za uspjeh na natjecanjima... :)
I da je najbolji programer na svijetu nebi nikad volio biti kao on! Decko je malo pre ******st i ponasa se ko curica... ;D , taj curu nikad nije poljubio u obraz (osim sestru) ;D , a kamoli da je radio jos nesto vise! To mi je uzasno... :thumbup:= Citat =:
Originally Posted by Flejmka5
Ne,isao je u skolu u koju ja idem i zivi u mojoj zgradi.(ako se nije preselio u medjuvremenu)On je legenda u mojoj skoli,sinonim za uspjeh na natjecanjima...
@coma, meni je u miocu prilično dobro, ima zajebancije ono nije sve strogo i ...
Čuo sam da je vlastelica luuuuud:), ali dovoljan mi je horvi za sad... ;D
[QUOTE=Atno]I da je najbolji programer na svijetu nebi nikad volio biti kao on! Decko je malo pre ******st i ponasa se ko curica... ;D , taj curu nikad nije poljubio u obraz (osim sestru) ;D , a kamoli da je radio jos nesto vise! To mi je uzasno... :thumbup:
Tocno malo je frikast :freakout: ...kad mu je karijera na prvom mjestu ;D
Iskreno hebes takvu karijeru ;D ;D ;D , decki se pocnu zanimat za cure od kad znaju za sebe a on u 2. raz srednje jos nije pokazao nikakvo zanimanje za cure:):):) (mozda vise voli decke kaj se nebi cudio) ;D
je vlastelica je luuuud totalno ali na pocetku, na kraju ti dopizdi i oces ga ubiti, frend iz raz ga je stero u qurac jer mu je ovaj prijetio da ce mu 1 zakljuciti. horvija nemam, ali da ga imam, poludio bi, netrpim takve debile. cuo sam sta je radio nekim ljudima i ja to nebi trpio
@coma_zg, evo ja sam u knjižnici (IB-evoj), ima pol razreda vlastelicu iz etike, a ja idem an vjerkas :)
na etici je on pljuga, ali zato logika i filozofija-->uzas
e da se ja ubacim u priču...ja idem u Teslu(tehničar za računalstvo,2 godina), i sve je ok osim nekih profesora koji su fakat za penziju,a ima i onih koji su za to da ih se smakne...
npr.ako je netko od vas iz Tesle i imao je ili ima Biljanovićku ili Nemeša,zna o čemu pričam...
nakon tesle ću vjerojatno na višu elektrotehničku školu,ali neznam gdje je najbolje...
e coma sad kad bi se upisivo u mioc kakve bi dobio učitelje
@kinfa
zavisi koji si razred i naravno turnus! Ja sam a turnus i brijem da su tu i bolji profaci (bar su dobri ovi sta meni predaju), a sad cemo vidjet kaj coma veli!
kaj bi trebo nabrojati sve?