Na mobitelu sam instalirao Sygic 18.0 i u toku instalacije sam odabrao mape Hrvatske i Slovenije za download
I sad me zanima, naprimjer za godinu dana, da li ja trebam ručno da skinem novije mape ili se one automatski nadograđuju
Printable View
Na mobitelu sam instalirao Sygic 18.0 i u toku instalacije sam odabrao mape Hrvatske i Slovenije za download
I sad me zanima, naprimjer za godinu dana, da li ja trebam ručno da skinem novije mape ili se one automatski nadograđuju
Trebao bi program sam predložiti nadogradnju kada izađe nova verzija mapa , ili sam pogledaš ima li novijih mapa u postavkama . Mape se nadograđuju oko tri puta godišnje , a za godinu dana se dosta toga promijeni .
Sygic za Android je inače malo "labava , da ne kažem blesava" aplikacija , pa nakon nekog vremena , ako ga manje koristiš , jednostavno ispiše poruku "Nažalost aplikacija je prestala s radom" i možeš stisnuti samo "OK" , zatim izleti iz programa , druge opcije za popravak nema . Jedino pomaže deinstalacija i brisanje svih tragova koje su ostale i instalacija novije verzije . Koliko će trajati odnosno biti u voznom stanju , ne znam . Uglavnom rikne kad Ti najviše treba , zato je tu Google Maps koji uvijek radi , precizan je i nikad ne "prestane s radom" .
PS: Pitanje ?
Jesi li na Forumu @malimate48 ili @pape .
Imam verziju (s ključem) tako da mi više ne dlazi poruka "Nažalost aplikacija je prestala s radom"
U postavke / upravljanje kartama se ne vidi verzija mape, tako da naznan kako ču ubuduće znati da li je izašla novija verzija mape
PS Inače na forumu sam malimate48, a pape mi je staro ime koje ne koristim odavno
U folderu android-data-com.sygic.aura-files-maps vidis koje imas mape. Ja imam hrv.ta.2018.09
Ja imam hrv.ta.2018.12 ali gdje da vidim ima li novija mapa za download
Mape TOMTOM TA.2018.12 (V900) bi trebale biti zadnje (najnovije za sada) .
Uskoro bi trebale izaći novije TA.2019.10 (ako već nisu) :driving:
Edit: Kaže @mirkeclj , da su već izašle TA.2019.30 , sad znamo da ima još novijih !?
Odavno su izašle TT i Here mape 2019.03
https://1fichier.com/?yp1n4igw3rm3n6bcl87e
Jel ima neki drugi link? Ne mogu sa ovoga skinuti...
link je u redu
Dajte onda mene neiskusnog uputite gdje i šta treba kliknuti da se skine
Ne može se napisati posebne upute za "neiskusne" , reklame i ostala "sranja" mijenjaju se svakim refrešom ili novim otvaranjem stranica s linkovima , to je cijena "Free" linkova , što znači da si dobio badava , ali se moraš malo pomučiti . U biti te tjera da im platiš neku sitniju lovu ( 5 -10 US$ ) i onda nemaš više muke s reklamama i otvaranjem nepotrebnih poruka i stranica . te smanjivanjem brzine ili odbrojavanja do početka skidanja .
U dva klika se to riješi i sve radi.
ja stavim TT mape 2019.03 i ne prepoznaje mi ih sygic 18.0.. samo ono kaj on downloada prepozna..
koja je razlika između TT V8 i običnih mapa?
ok sad sam skinuo 18.1.1. sa ovog gore linka..
za kolegu koji se ne snalazi u šumi linkova evo mirror..
https://mega.nz/#!CcMhRKoA!yAhj1P1wk...g25HIbKdseyOP4
hmm. isntalirao sam 18.1.1. i nove mape i radi, ali nemam onaj traffic, npr kad pokrenem 18.0.0 onda mi dolje napiše incident check
https://i.imgur.com/ddPxmcP.png
@imart
Razlika između V8 i V9 je skraćena oznaka za verziju (seriju) mapa .
Trebao si samo zamijenit mape , a ne mijenjat kompletnu aplikaciju , možda ovoj novijoj nije dobro odrađena "medicina" , pa nema sve funkcije aktivne .
Ma radi meni traffic, vide se zone zakrcenja i zatvorene ceste, svidja mi se boja skina na ovoj verziji, a nije se dala narihtati na staroj verziji.
Jel tebi nabraja tak koliko ima incidenata kad otvoris apk ko na gornjoj slici?
Inace skin je super.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4a9514d225.jpg
Nisam probao ovu najnoviju verziju . Možda po Zagrebu pokazuje korektno incidente zastoje i ostalo , ali u Rijeci koliko ja znam ne pokazuje , najbliži TMC ispisuje iz Slovenije (Ilirska Bistrica) 25 km od moje lokacije ili Italija (Trieste , Udine , Venezia) , to očitava kad je ukopčan mobilni Internet , a na offline ne ažurira , u autu imam ugrađenu Android navigaciju , ali nisam stavio SIM karticu , na Wi-Fi radi ...
Cim su ove crte po cesti i zabrane, radi..
Hvala kolegi na miror linku, sada sam skinuo... iako nisam baš neiskusan, godinama sam skidao sa takvih linkova i nisam imao problema. Sada mi je nešto blokiralo. Imam dva blockera, jednog sam isključio, drugog nisam uspio pa je možda do toga.
Sada pitanje. Imam instaliranu verziju 18.0.0 i kartu 2018.12 . Za dobiti ovu noviju kartu 2019.03 da li je mogu samo ubaciti u ovu verziju koju imam ili trebam ovu verziju deinstalirati i onda instalirati 18.1.1 sa novom kartom?
Deinstalirao sam stariju verziju i instalirao ovu noviju i radi. Da li vama prikazuje kamere za brzinu? Meni ne prikazuje a na Sygic truck mi ih uredno prikaže...
Evo sada se prikazuju kamere, valjda je trebalo malo da sve sjedne na svoje mjesto :-)
@predator
- Vjerojatno je bio problem u "blockerima" , imao sam sličan problem na nekim drugim stranicama za skidanje Free linkova .
- Najbolje "sjedne" aplikacija za navigaciju nakon ponovnog pokretanja telefona (restart) , inače većina nas rijetko ili nikako
ne gasi uređaj ...
Ako ma bu pi di bo ti ka bo te