evo nove ponude iz VIPa
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=262832
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=262845
Printable View
he, privlače sad što više korisnika prije nego što dođe tele
Kupiš si mob za par stotina kuna i kasnije se prebaciš na drugu mrežu. Nikakav bed. Nije stvar u jeftinijim uređajima, već u skupoći usluge: pozivi, SMS, MMS, GPRS... To treba sniziti da bi ljudi ostali "vjerni" svojoj mreži.
rekli su na tv-u da će tele2 imat i do 50% jeftinije usluge od t i vipa
nadamo se da ce onda t i vip sniziti svoje cijene takoder.
oće k**ac,ni neće moć snizit više od teleta
to cemo jos vidit. pa ak ne snize izgubit ce sve korisnike ili bar 50%. ljudi okji nisu vezani nikakvim ugovorom odma odlaze..moraju sniziti.
Rekli su 20-ak posto, jer sumnjam da bi se upuštali u toliko snižavanje cijena.
...rekli su od 20 do 50% :bunny: ...ali malo maune :lol: ...= Citat =:
Izvorno postao zeus
ako bude i 10% jeftinije prebacit ću se na tele
Ja sam korisnik i Vip-a i T-a, ali ću se pribacit na novog operatera čim dođe, jer mi je ovih jebenih 'pijavica' dosta!!! Dosta smo im punili kesu - a sad će nas jeftinim bazama pokušat zadržat - e mene neće! Kartice ću pririzat i poslat im ih nazat i napisat 'e jebeno vam fala'!
A novi operater bi se tribao probit na tržište - jeftinijim sms-ovima (dovoljno je i 10lp jeftinije), MMS-ovima (da 50kb ne bude više od 2kn), pozivima (da pozivi unutar mreže budu oko 60lp, a prema ostalima 1,1.5kn) i naravno ono šta svi želimo jeftinije mobitele i česte akcijske prodaje (kao u inozemstvu 1euro mobitel uz ugovor - ali bez pretplate).
= Citat =:
Izvorno postao afroman
uf kad bi to bilo....mislim da bi tada propala cijela država :)
zar ne idu ove poruke u drugi topic
ne znam jel idu, ali ako bude poruka i lipu jeftinija ja se prebacujem: ) ma prebacujem se i da ne bude.
Ma dajte ne lupetajte unaprijed o stvarima o kojima se još ne zna. Čisto sumnjam da će se netko prebaciti na Tele2 ako neće pokrivati područje u kojem se kreće u potpunosti. A to je lako moguće, jer će u startu imati pokrivenost manju od 50%.
a cuj, pocet ce s vecim gradovima,pa dalje, zasto ne bi imo tele 2 ak sam u os, a ak idem van grada imat cu vip i tako sad imam i vip i T, pa cu onda ima jos i treceg i gotovo. a koristit cu onog koji je najjeftiniji.
pametno,ja cu si sigurno pribavit 3.,ali do kraja godine bi trebali pokriti ba 90% teritorija hrv.= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa cim pokriju 50% vec ce ici brzo ono ostalo,sam da krenu s radom.
LJUDI TEMA NIJE O 3. OPERATERU, svatko tko dalje ode off, odma dobi ban!
Ja sam tek sada vidio da je tih dodatnih 300 kuna se dobija kroz idućih godinu dana po 25 kuna mjesečno. To onda dođe nešto kao pretplata, odnosno, ako ih želiš iskoristiti, moraš ostati na VIP-u. Pametno po njih, ali...
pa reko sam da du lopovi, da daju odma 300kn, ljudi bi postali potrosili i zdravo. a ovako,, mudra stvar ima ljudi koji ce to i uzeti, ali meni je to cisti lopovluk.
ne kužim zbog čega lopovluk? pa nitko te ne tjera da uzmeš tu promociju. Dobiš telefon i karticu i na njoj 100 kn i još svaki mjesec 25 kn za manje od 500 kn i tebi je to lopovluk. ajd ti smisli nešto bolje. Mislim da bi po tebi bilo najbolje da HT i VIP svaki mjesec daju korisnicima po 2000 kn bonova free.
pa bi. ne mislim da ako daju onda nek daju, a ne prvlace korisnike nekim akcijama a svi znamo da to rade samo zato sto stize tele 2
i zato su lopovi??? ili
A nego kako da ih se privuče? Svaka akcija ima neku "caku". Kakva god da bila, opet je akcija. Ne pravdam VIP ili T-Com, ali mi se čini da neki nikad ne bi bili zadovoljni.= Citat =:
Izvorno postao khideg
:-/
ne ja sam u biti zadovoljan vipom i svim njegovim akcijama i uslugama, imaju prvi uvijek skoro sve, no bojim se da u zadnje vrijeme su se puuno pogorsali, izlaze s akcijama samo zbog tele 2 .. a gdje su bile te kacije prije godinu 2? e to vas ja pitam?
Sve je to za očekivati. Kad je nagušće, izlazi se s najboljim.
TAKO TO IDE!idu zaradit maximum jer kontaju da su u jajima kasnije!LOPOVSKO PODUZEĆE!uvijek su se pravile akcije kad ona suparnička firma napravi nešto,žalosno,kad pogledaš nema ponude sve dok nedođe Božić,Uskrs ili dok nedođe Tele2 naravno!haha
ma jos bolje sad ce mobitli pojeftinit ful puno!!!
ma lopovi teski,. :)
Ne znam zašto govorite nešto kao da je definitivno. Možda ponuda bude povoljna, ali slaba. To koliko će nešto pojeftiniti, vidjet ćemo krajem ljeta. A do onda ćemo se dobrano naplaćati.
da,zato ja smanjujem svoje troskove mobilim telefonom dobarno.. i briga me makar i 1 lipa bude jeftiniji tele 2 prelazim odmah.
ma nece bit nikakvih prednosti prelaska samo sto ces si potrosit lovu za dodatnu karticu..prije ili kasnije ce se izjednacit na istu cijenu naravno iz pocetka tele ce bti jeftinije da bi uopce mogao privuc korisnike..= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne znam u medijima sam cito da najavljuju bar 50% nize cjene od sadasnjih,a dal ce i drugi to sniziti to je vec sasvim druga prica.
ej halo u medijima najavljuju sniženje cijena već dvije godine. Ako uzmeš u obzir da vip ima promotivnu tarifu za obnovu mPINom koja je jeftinija oko 30% onda ne možeš očekivat na to još 50%. Dakle cijene se smanjuju i to je tako i tako stvar vremena odnosno tehnologije, jer dolaze nove usluge i novi standardi. Sjeti se 099 i cijene razgovora od 12 kn po minuti. normalno da će cijene pasti jer ako se to ne dogodi onda UMTS nema nikakve prespektive.