Koji player je bolji, Creative MuVo N200 Micro (256MB,850kn) ili iRiver IFP-790(256MB,850kn)? Jeli ima netko takve playere? Jel istina da su Creativeovi playeri tihi? Samo bez komentara o količini memorije. Thanx
Printable View
Koji player je bolji, Creative MuVo N200 Micro (256MB,850kn) ili iRiver IFP-790(256MB,850kn)? Jeli ima netko takve playere? Jel istina da su Creativeovi playeri tihi? Samo bez komentara o količini memorije. Thanx
od svih mp3 playera,iRiver ima najkvalitetniji zvuk! općenito najbolja firma što se mp3 playera tiče! jedina mana im je malo kompliciran ne user-friendly softver! za creative neznam
Ja mislim da je iRiver je bolji.
daj slike....
iRiver, bez razmisljanja
http://www.diskont24.com/images/big/23520.jpg
Evo, kupih iRiver, pa ćemo vidjet...
meni je muz za rockas kupio ovo, fenomenalan je!!! 20GB,prekrasan je!!iriver
sto se kvalitete tice iriver!!!!!!!
to se zove moderno osvijesten muskarac ;D= Citat =:
Izvorno postao Zelda
...sad ju je utišao na recimo 6 mjeseci... ;)
LOL dmi! ;D ;D
Izgleda ko da je napravljen od karbona :D= Citat =:
Izvorno postao Zelda
ili moderno osvijestena zena, ja sam htjela onakav crveni, kad ono iznenadenje!!= Citat =:
to se zove moderno osvijesten muskarac
da, na 6 mjeseci, mos si mislit!! ;D= Citat =:
...sad ju je utišao na recimo 6 mjeseci...
eeee,da vas je vise takvih!! :angel:= Citat =:
Izvorno postao Zelda
a ne znas kaj ti gore zene koje vole obleku ili zene koje su lude za ovakvim stvarcicama, :spin: :spin:
Meni stigo napokon ipod mini, ODUŠEVLJEN SAM... ;D
nema radio, buuuuu
nego, daj reci di je kupio i kol'ko je para dao= Citat =:
Izvorno postao Zelda
impressum tel 01/6609-181 cijena je 2.625kn (prepisano iz buga)
Pogledaj na Diskont24.com
imam i ja taj bug. kakav je to dućan? di je to? dal' imaju svoj site?
a sta onda postavljas pitanje? pa sve ti ljepo pise,upalis google i napises ime firme ak ne nades znaci da nemaju sajt i nazoves na telefon i pitas di se nalaze.
kupio ga u Nobilis informatici, Bosiljevska 3, rekao je da cijena 2.600
2600kn? ja bi rade uzeo ipod!
Ja isto...
meni je ljepši od ipoda, mali milijon opcija i ima radijo, a ipod nema. sve je stvar ukusa
Prednosti iRivera nad iPodom: display u boji (262k), fm radio, diktafon,
preko soma kn jeftiniji od iPod photo-a, a može gledat' slike, može se apdejtat firmware
(s nekakvim korejskim firmwareom se mogu gledat' filmovi)
Enough???
kakva su iskustva pošto si ja planiram uskoro ubost' takav?
Evo došao je moj IFP-790 i tolko je dobar da se idem napit van!!!!!
Malo je non-user-friendly, al na ta se da naviknut.
Istina je da se čuje dosta glasni white noise, al samo kad je totalno stišan, čim se malo pojača ništa se ne čuje.
Niš ljudi, idem ja pit........ ;D
samo pazi da ti ne ispadne iz ruke na beton kad buš se pijan vračao doma... :)
zar nebi trebo imat neki jak procesor za takve stvari?= Citat =:
Izvorno postao Echtelion
@Zlayo : to stari to volim cut usred tijedna i poslusaj savijet wb-a
da treb'o bi imat'. čit'o sam neka iskustva i piše da se filmovi baš i ne mogu gledat' kak' spada, al' za crtiće tipa south park i futurama je skroz ok.
ma to ti je relativno,mene jako zanimaju prijenosni videoplayeri.....(joj kak jedva cekam da dode psp)
samo za predodbu ipod photo ima 80mhz
10 fps-a maximalno. procesor nije rađen da vrti filmove pa je zato tako sporo.
da, i to je velka steta sta mu nisu tvornički dali podrsku za divix
E, iRiver ima novu akciju, ako naručite u slijedećih 30 minuta dobijete:
http://www.iskon.hr/2005/01/10/0256007.23.jpg
besplatno!!!!!! Navali narode! :kiss:
šta,njenu sliku? inače,Jenna Jameson reklamira iRiver! kao,sva se navlaži kad vidi da muškarac ima iRiver player.
sa tvrdim!
diskom,naravno! :D
A vidi ovo, jest da je mustek ali je 290eura http://www.mustek.de/eng_/html/produkte/pvrh140.htm
...ups ovo postaje freak zona... :D
Ljudi moji - gledanje filmova na ovakvim malim display-ima kvari ugođaj (poučen gledanjem filmova na palmu) - nema do TeVejke cca 80 ekran... ;)
to uglavnom sluzi za ubijanje dosade na mjestima gdje tv-a nema....i toj svrsi jako dobro sluzi,al nemres ga bas usporedivat s gledanjem filmova na palmu ipak ovo pruza veci komfor...pocevsi od kvalitete reprodukcije (koj je na palmu ogranicena karticom) na dalje...no ipak je cijena takvog uredaja previsoka s obzirom na mogucnosti
pa ako je bolje gledati film na ovom ekranu nego na palmu onda stvarno neznam sta da kazem
a zasto mislis da nije...ovaj je uredaj napravljen za tu namjenu dok pal nema veze sa gledanjem filmova..
nije do toga...jer n6600 ima proc od 104mhz ali ona ima duplo veći sistem od toga irivera...a možda samo terba izkodirat u manju rezoluciju i bitrate= Citat =:
Izvorno postao niten
velicina sistema? da,ovo s kodiranjem je logicno ali sumnjam da bi i to bilo dovoljno da vrti neki film= Citat =:
Izvorno postao IggXy
ograničenje tog firmwarea je 10 fps= Citat =:
Izvorno postao IggXy
dali znas kolki procesor ima h320?...cito sam na netu da pokusavaju napravit podrsku za 24 fps
i sto je bolje uzet ovaj iRiver ili ipod 20gb?
evoj ja samo za ipod znam da je kvaliteta izrade vrhunska, pod to smatram da nikada u rukama nisam imao uredjaj koji je tako kvalitetno napravljen....dvije klase iznad najskupljih mobitela! za iriver neznam
hvala svaka kritika i dojam je dobrodoso jel sam bas u procesu kupnje nekog hdd playera ali nikako da odlucim....moram priznat da je iriver vrlo cool s ovim zaslonom u boji a razmisljam o modelu od 40 gb..inace je 3100kn znaci kojih 200-400 kn vise od ipoda,ovisno od trgovine
iRiver u sloveniji, iPod malo precjenjen kod nas relativno neka druga strana država
da precjenjen, u americi je duplo jeftiniji a kod nas za 2900 kn ne dobijes uz njega ni dock,sramota.
uz 40gb se dobiva dock, uz 20 ne. istina da je kod nas precjenjen zato odes u austriju pa ga dobijes jeftino, jos uzmes i merverstojer
mislim da je spram ipoda 3100kn za iriver od 40 gb sasvim ok cijena,al coma treba platit i benzin do graca
bus ti je oko 100kn
http://www.eventus.si/opis.asp?IDopi...0%2040GB%20HDD
http://www.diskont24.com/products/P0/23526/
za sad samo sanjam o njemu
evo hrco je iznio kompromis.tnx hrco ali to je cijena kao i kod nas
bez kotacica ili neceg slicnog je ocaj prelaziti preko 5000 pjesama
cca 100kn sloveniji jeftiniji, ali opet dode na isto
a koja je razlika izmedu kotacica i gumbica?....da bi pomako bilosta u oba slusaja trebas nesto pritisnut,samo je vise kul kad imas kotacic pa vrtis prstom= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
jesi kad probao kotačić od iPoda sodom? E to si u sekundi na bilo kojoj pjesmi, a da bi do recimo neke 100-te pjesme na popisu došao pritiskanjem gumbića ipak treba malo više vremena...
nisam i sad si me uvjerio da trebam isprobat prije nego se odlucim ovak na sljepo koji od playera kupiti
ajde probaj pritisnuti na mobu istu tipku 100 puta, pa ces promijeniti misljenje
cito sam recenziju u bugu,i od irivera i od ipoda,i nahvaljena su obojica a kazu da je na iriveru jako dobro rijeseno kretanje kroz izbornik.... sad sta to znaci,nemam pojma ali bilo bi glupo da trebas tolko stiskat da bi doso do zeljene pjesme
kaj ste ga zakomplicirali. ma ne bi svoj iriver mjenjala za nikakv ipod i kotacice, ja vise volim stiskati...gumbice ;D ;D
zelda ,daj mi ti reci dal je problem kretat se kroz izbornike?
hoces da ti pokazem? ;D
zezam se, meni je jednostavno, ali kaj ga ne bi mogao u trgovini isprobati
pa ako mi imas zelju pokazat,mozemo se nac,..ti govori gdje da stišćem a ja cu isprobavat ;D
da,vjerojatno cu se zaletit do trgovine da vidim to cudo
je nebi ni ja svog agolfa mjanjao za mercedesa.... kotacic je nesto puno prakticnije, nije da govorim zbog toga sto imam ipod nego stvarno je= Citat =:
Izvorno postao Zelda
Zelda si kad probala koristiti iPod? E to je stvarno nešto posebno, ja ga nemam tak da ga ni ne branim, ali stvarno je taj touch-pad (ko na laptopima) kotačić ultra praktičan... pogotovo ako na njega staviš 4000 pjesama, mislim da bi mi prst otpao da dođem od recimo prve do 2376 pjesme stiskajući konstantno jedan gumbić... ili bi gumbić krepao.
tajna je u kotačiću :cool:
mene privlači zbog prekrasnog ekrana,sta drugo reci
okej, okej, kaj me odma napadate
kad je tek izasao ipod strasno mi se svidao i ono, uvijek sam si mislila ak bum ikad kupila player da bu to bio ipod.
i onda sam dobila ovaj od irivera, kajaznam meni je svida dizajn i sve ostalo.
i to kretanje po menijima po meni je jednostavno.
a moze imati odlican ekran na kojem ti se svako slovo od imena pjesme prikazuje u drugoj boji ako je upravljanje sa njim komplicirano.= Citat =:
Izvorno postao sodom
jesi ga isprobo? kako znas da je komplicirano?
Zakaj komplicirate? Pa nećeš imat sve stvari u istom folderu!!! Kupi iRiver!!!!
ovako da zaokruzim: neznam kako se upravlja iriverom, niti sam ga isprobo, mozda ima neki kotacic sa strane ili nesto, ALI sa tipkama se nemoze ici ugodno preko velike liste (necega). kao sto sam rekao probaj stisnuti jednu tipku na mobu 100 puta, pa ces vidjeti. tocno da nece imati sve u istom folderu, ali ja npr na kompu nemam sve same albume, imam folder mix u kojem mi je oko 150 fileova, bas preko njih nebi volio ici jedan po jedan
mozda se nemora stisnut tipka 100 puta nego drzat 2 sekunde pa on sam ide prema dolje ili gore po listi po potrebi,nekak mi se cini da bi to bilo logicno
ja vjerujem da je ipod lakši za korištenje. ali ja obično ne gledam takve stvari kad je alternativa nešto,po mogućnostima i opcijama,daleko superiornije. ekran u boji,radio,snimanje radia,diktafon,mogućnost gledanja filmova(ne tolko bitno),audiofilski zvuk iRivera nasuprot lakšeg korištenja i dizajna iPoda. nema dileme!
dizajn je za pićke:D
Posve se slažem s nitenom, ak se želiš slikat uokolo kupi ipod,a ak ti je aparat važniji kupi iriver. I zajebite s kotačićem
ej zlayo, lakše malo, svak ima pravo ovdje na svoje mišljenje i ako je nekome bitna praktičnost koju donosi kotačić ima pravo na to... nemoj tak reagirati...
niten,ljepo si to srocio i slazem se u potpunosti
zlayo,ne patim na to da izazovem woow efekt kad izvadim gadget iz džepa iako mislim da bi veci woow proizveo iriver nego iPod....odluka je pala iRivera uzimam samo jos moram zbrojit lovu i vidjet ocu li uzet 20 ili 40 gb
Ja isto mislim da bi iriver izazvao veći woow nego ipod, osobno mislim da se treba pograti sa obadva uređavaja prije nego što ih kupiš, ja recimo nisam dvojio oko ipoda i nisam razočaran... BTW, koliko traje baterija na iriveru?
16 sati + da ima dodatak kaj se zakacit moze na straznji dio i produzi mu vrijeme rada....vrlo korisno
ekran u boji-->dobro dodje, ali nema nekakvu posebnu svrhu= Citat =:
Izvorno postao niten
radio-->ako imas 5000pjesama netreba ti, ali ajde, nekome je dobar
snimanje radia--> to stvarno netreba
diktafon-->na mobu sam ga koristio 5 puta u 4 godine (i to za gluposti)
filmovi-->relativno prakticno, neces ici po ulici i gledati u irivera
audiofilski zvuk??? kakav ima ipod? krcanje mozda??
coma, klimavi su ti argumenti,zapravo iz nji se tek vidi da je iRiver zvjerka:-) sta ces nemres protiv ocitog.
nemoj zaboravit da ima dodatnu bateriju i 16 sati rada,sennheiserove slusalice sto govori o ozbiljnosti uredaja,i usb ulaz da mozes s digitalca prebacit fotke
neces ,al ces si mozda u busu ili tramvaju htjet pogledat southpark ili futuramu npr.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ok, povlacim se....................................
ekran u boji-pošto je iRiver također i USB hub(prebacuje USB-om bez kompa)->korisna opcija možeš gledat slike na njemu i te "relativno praktične" filmove-niš posebno,ali dobro dođe
radio-to se slažem,ali...
snimanje radia-jedna od glavnih opcija zbog kojih bi kupio iRivera,preko noći stavim da mi snima radio 101 ili radio student-puštaju tako fantastičnu muziku,bez đinglova i reklama,muziku koju pojma nemam kako se zove,a nemogu je nigdje drugdje čut->sljedeći dan nazovem i pitam za playlistu i skidam s neta
diktafon->kad dođeš na fax češće češ ga koristiti;)
filmovi->opet,kad dođeš na fax češće češ koristiti:D
vjerujem da iPod ima vrhunski zvuk,vjerovatno bolji od ostalih playera,ali iRiverov je audiofilski-dakle još bolji
predugo sam pisao,tako da nisam vidio da si se predao:D
treba uvest brisanje postova
samo me zanima ovo zadnje, od kuda ti to?= Citat =:
Izvorno postao niten
ajde pogledat ću pa ću stavit link,idem spavat sad
to je sve rekla-kazala, a seinheisserove slušalice možeš kupiti za 150 kuna...
mene više fascinira trajanje baterije, na miniću je stvarno slaba (deklariranih 8 sati)...
Radio sam koristio na starom mp3 playeru jer je imao samo 256 mb, ali definitivno nije loša opcija, snimanje mi ne treba, nisam nikada koristio...
pa seinheisserove slušalice nisu baš neš ultra posebno...
BTW zakaj se iRiver tak zove, mislim odakle mu ovo 'i' u nazivu? Jel to zbog iPoda ili?
taj audiofilski zvuk mene podsjeca na hifi kod sagem mobitela. audiofilski zvuk kao prvo nemozes dobiti kroz mp3 fileove
koji iriver ti mislis kupiti? meni se svidja ovaj od 5gb H10.
inace seinnheiser je jedno od najjacih imena u audiosvijetu sto se tice studijskih slusalica i opreme,i vec koristim njihove slusalice par godina tako da znam na cemu sam= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
coma totalno si u pravu,audiofilizam i mp3 jednostavno je nespojiv pojam ali kada ga sami audiofili proglase playerom koji bi voljeli imati i poslusat koju pjesmu na njemu dok su daleko od doma odvojeni od svojih sustava onda mi vjeruj da to nesto znaci jel to su tvrdoglavi ljudi.
Ma, daj jesi mu vidio cijenu oko 350$ a samo 5gb!?!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
onda ne znas kak se vara na ispitima.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ja sam za iRiver jer mi je ulozeno dobiveno na prvom mjestu
Malo oftopic, ali ovo je buducnost http://www.pdd.co.uk/helix/
gsm trece generacije, 20gb hard za mp3 i slike sa 5 megapixelne kamere
nemoj ic offtopic btw zgodan flash no za tako nesto ce ipak jos malo vremena trebat proc
Samo kazem da ce to trbati doci da bi ja zmjenio svog iPod-a, jer on ima sve sto mi treba a ja ga nisam ni toliko skupo platio!
(isplati se imati nekoga tko ide u Ameriku)
Ja isto, 1450kn za mini ipoda nije previše ;D
e da ga je mogu dobit po toj cijeni mislim da se nebi previse dvoumio