potpis ispod avatara kad i kako zappane?
Printable View
potpis ispod avatara kad i kako zappane?
500 postova, 30 dana član i 20 reputacijskih bodova...
super pa do ovih 20 reputacijskih bodova neću doći nikad......
Imaš ih 19, sad još samo nek ti jedna dobra duša udjeli jedan bod i voila... ;)
A ako je ta dobra duša mod, onda to vrijedi i više od jednog boda... :)
kolko ja imam rep bodova? di da to vidim? Ja bi si u potpis napisao "Registered User" ak može. ;D
Smanji na 100 ili barem na 200 postova i 10 reputacijskih bodovva...= Citat =:
Izvorno postao zappan
hvala svima koji su glasali još samo jedan bod mi treba;)
Imaš 17 bodova, možeš to vidjeti kad sam klikneš na svoju vagu, čini mi se... ja sam ti pogledao iz mod ploče...= Citat =:
Izvorno postao tomo
Evo stavio sam ti ja kao potpis 'Registered User'. Plaćaš pivu.... ;D :beer:
o broju postova bi se možda i mogli razgovarati, a o reputaciji... hm, pa nek netko ipak malo zasluži custom potpis. sa 10 rep. bodova startaš, pa još deset skupi... ali opet, tako neke sitnice poput custom potpisa bi trebale izdvojiti vrijedne forumaše od prosječnih. nije puno, ali sitnice čine razliku= Citat =:
Izvorno postao gog
tesko ja jako skupit rep. bodove, jer ih nitko ne djeli. Bilo bi bolje kad bi se rep. bodovi skupljali i kolicinom vremena provedenom na forumu!
zappane,kako može andrea stavit jel ona možda neki moderator ili šta?
ne, ona je stavila dok je imala preko 1000 postova (jos kad su se postovi brojali u kaficu)
Možda bi dobra granica bila 15 bodova jer se još to ne primjenjuje kako bi se trebalo.
A,zar je to toliko bitno sta vam pise ispod avatara???
p.s.bitnije mi ja da je Andrea cesce ovde sa nama,nego sta joj pise ispod avatara
šta oćeš reć da ja nebudem dovoljno dugo na forumu
Imam 10 rep bodova i sta snjima mogu. I koje su granice rep bodova?? Jos sam nov pa se ne kuzim bas najbolje u te rang liste..
ja bi htio ,jednoog dana, da mi ispod usernamea piše "Forum Zajebant"
al s obzirom da su mi pri prelasku na vb3 obrisali 100 postova,do toga nebu došlo.
barem dok ne dignem max adsl.
reputacije ćete dobiti kada ih i sami počnete davati (i pozitivne i negativne). ovo je način da počnete i taj dio malo koristiti jer time zajednica rangira forumaše po tome koliko su okej ili nisu okej kao forumaši. jačom reputacijom moći ćete dobiti i neke sitne beneficije...
@brunek - vrijeme na forumu ti pojačava snagu kad nekom dodjeljuješ reputaciju... a skupit ćete kad ju počnete i dijelit...
@zeus - njoj je ostalo iz vB2 kad je samo granica postova utjecala na potpis jer nije postojala reputacija
@sstrizic - 10 je startna reputacija. dijeliš ak ti se nečiji post sviđa jer ti je pomogao ili jer netko zdravo razmišlja ili jer te nasmijao ili nekaj... negativne ak ti smete što netko offtopičari, što ne pomaže već blebeće bezveze i kajjaznam... a tako i drugi tebi. s većom reputacijom možeš dobiti neke sitnice poput vlastitog potpisa pod avatar i tako nešto...
al trebalo bi omogućiti da se ne treba toliko reputacije djelit okolo prije nego možeš opet istoj osobi ponovno dati rep...
da to je i meni bezveze mislim zakaj ja moram podjelit tak puno
reputacije okolo da bi ponovo mogao dati nekom kome sam već dao....
Zbog toga da se spriječi namještanje reputacije, po sustavu ja tebi ti meni.
ja jedino ne razumijem ljude kojima je to tako važno, svi se trgaju za tim potpisom, kaj dobivaš time?:king:
baš ništa ;D
Daj stavite granicu postova za user title barem 250! Pa i to je previše nego dovoljno!
Hvala svima ;)
= Citat =:
Izvorno postao Nyx
ozbiljno bi to mogli samnjiti
I ja mislim!
podrzavam, 250 postova je dovoljno...
...neka ostane 500...
vama je svejedno vi tak i tak možete imat user title= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ali nas je VIŠE ;D :cool:
vi ćete zaslužit... i staž treba zaradit, a vjernost forumu nosi neke pogodnosti i povlastice. za sada nemam namjeru spuštati na 250. uostalom, jedan zeus je tek oko mjesec dana član i već je na pola puta... nije znači tako daleka i strašna brojka 500
daljnje postove koji traže spuštanje brišem, tema ostaje otvorena za konkretne probleme i pitanja oko user titlea ako takvih bude..
slazem se 500 nije velika brojka i neznam zasto se neki uopce žure s tim postanjem i silnim nagomilavanjem poruka ispod svog avatara....jedini razlog zasto sam pristupio ovom forumu je moje osobno zadovoljstvo i gust i apsolutno me je briga za te stvari sve dok uzivam radeci ovo sto radim...
Slažem se! Svaka čast! :beer:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Tko može promijeniti taj potpis? Admin, moderator...?
admin i moderator dok ti ne ispuniš sve uvjete
a nakon toga možeš i ti skupa s njima...
A uvijeti su...? Čitao jesam thread, ali baš da sam našao...
http://cafe.mobil.hr/profile.php?do=editprofile
Odmah prva opcija poslije e-maila.
btw. Kada sam ja bio kao vi sada, prag za ovo je bio 1000 posteva tako da se nemate što žaliti :D
1000 postova,barem mjesec dana aktivan i 20 reputacijskih bodova= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
500. Na vb2 je bio jedini uvijet 1000 postova, a sada je 500.
vidiš vraga, upravo sam skužil da su ostali isključeni user titleovi koji su se mijenjali ovisno o granici broja postova. sad sam to ponovno uključio da se ne čudite zašto su se nekima promijenili user titleovi... tako da će sada biti malo raznolikosti i tu...
ne trudite se pitati za titleove i njihove granice... neću vam reći, otkrijte sami kad će se nešto promijeniti, ne želim vam uništiti zabavu i iščekivanje ;D ;D ;D
Al' to radi samo onima koji nemaju custom-title, pretpostavljam? Odnosno, modovima iako nemaju custom-title neće se mijenjati. Ili griješim?
0-20 Tek rođen= Citat =:
Izvorno postao zappan
20-100 Mali od foruma
100-500 Pravi forumaš
500 nadalje Forumaš sa stažem
jesam li u pravu?
da, to su titlovi za one koji ne stave ili ne mogu stavit custom. modovima po defaultu piše 'Moderator' bez obzira na broj postova, ako ne promijene...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ovo je malo bezvezen rcenice. jel mozes promjeniti te difoltne titlove?
Baš su zakon ovakvi,ali se neslaže sa svima npr. mala(mali od foruma)a ipak se slaže
@khideg - može se promijeniti, ali eto te smo smislili pred valjda 2 godine i nije bilo bolje ideje u mojoj glavi, ne znam tko je još na tome sa mnom radio, pa su eto tu takvi kakvi jesu... ;D
a to ste vi smisljali,ja mislio to kao neiki difolt pa metnes nesto zanimljivije, kao recimo bebica ...itd--- nesto smjesno i zabavno
Pa baš su zabavni! Ovo "mali od foruma" ili "pravi forumaš" :rotfl:
umjesto tek rođen - tek izlegnut ;D ;D
ma dobro je i ovako
mena bas nisu neki ti natpisi, mozda bi se to dalo malo bolje, no dobro. svedno mi je.
pa kaj prigovaraš onda napiši prijedloge,kaj je to tak teško?
i da me onda svi napadnete, nek se otvori novi threat s prijedlozima za taj title, ako su admini zainteresirani za promjenu, al vidim da nisu,pa mi to bas i ne smeta puno... nek ostane ovak onda.
Pa napiši prijedloge pa ćemo ih uzeti na razmatranje, nije nikakav problem promijeniti to...
evo ja imam 501 post, vise od 20 dana sam clan ;D , imam 66 rep bodova (hvala svima na reputaciji) i opet ne mogu stavit user title :(
eov ljudi, trebate pricekat nekih pola sata (kada prijedete 500 postova) da vam se ukljuci taj user title!