.
.
https://s4.postimg.org/6cc2hx9rh/2016_04_TRNT.png
Link : Torrent magnet
Link je identičan na postu #59
*** Nemojte stavljati FDS datoteke izgleda da još uvijek ne rade korektno , izbacuju "error" ili ih aplikacija ne vidi .
Printable View
.
.
Link je identičan na postu #59
*** Nemojte stavljati FDS datoteke izgleda da još uvijek ne rade korektno , izbacuju "error" ili ih aplikacija ne vidi .
igo here 2016q4 pojedinacno kome sta treba
Linkovi izbrisani , karte su neispravne !
Cile 1976 ovaj magnet neradi.
Sastavio sam ovaj razmak.
4,05 GB imaju sve
iGO Europe Here 2016.Q4 - TORRENT
Veličina Torrenta = 5,35 GB
http://shrani.si/f/2E/H2/3dDfcXSq/1.jpg
TORRENT
http://shrani.si/f/3s/FJ/4xzcU7rQ/slika-1.jpg
Code:Linkovi izbrisani , karte su neispravne !
iGO_Europe_Here_2016.Q4
6,53 GB
http://www.oldschool-samp.com/slike/...ashampoosn.jpg
link
Code:Linkovi izbrisani , karte su neispravne !
MEGA trazi Decryption key!
postavi ga ovde da mozemo uneti i skidati mape...
vecini i netreba nista vise od ExYu
iGO R3 FULL HERE [Navteq] 2016.Q4 Europe maps
http://shrani.si/f/3G/J0/31Rz37VL/562025heremapsq4.png
Veličina Torrenta = 10.1GB
Torrent
http://shrani.si/f/2k/zW/46mV2n8I/slika-3.jpg
Ako može pomoć naime stavio sam sve novo mape itd... i sve dela super no za hrvatsku nema ovih novih speedcam u spc formatu već imam stare u .txt formatu koje su dobro radile no kada ih ubacim u folder sreedcam iGO se ne pokreće podiže se i sruši pri kraju???
nadam se da me rayumijete?
iGo inače ima loše napravljen SpeedCam , "pipka" non stop bilo kamera za brzinu ili ne . Zavisi od korisnika dali je prijavio kameru ili mu se samo učinilo .
Kako se prijavljuju nova mjesta s kamerama tako se skuplja smeće . Igo zna imat u sys.txt hrpu redaka u vezi SpeedCama koji uglavnom nisu funkcionalni.
Još nisam čuo da mi je program rekao da prebrzo vozim , što znači da ne radi ili nije uštiman za naš jezik , a može smetati radi toga . Ovaj novi SpedCam
SPC bi trebao bolje radit , ali mi se čini da nije u funkciji , nema ga za sve države i vjerojatno i za njega trebaju licence da bi radio .
iGO ima vrlo dobre speedcam ..
Neču reći odlične iz razloga što npr.gdje stoji stacioniran radar on prijavljuje mobilnu kameru..
Za to stalno "pipkanje" onemogući upozorenja na mobilne kamere,potpuno nepotrebno
Program odlično govori za prebrzu vožnju,samo treba namjestiti
Otkad se je pojavila iGO navigacija na telefonu , s njom je došla i opcija s kojom prijavljuješ kamere za mjerenje brzine , bilo fiksne ili mobilne .
To svi neznaju , a onaj koji zna prijavljuje bez veze , tako može prijaviti i svaki parkirani auto plave boje . To da program govori sam čuo , samo
ja radije vozim po propisu , a sad ko' hoće neka vjeruje u speedcamu . Uglavnom onih 7-12 linija od speedcama ja izbrišem , zato mi ne govori ...
Čini mi se da nije do ovoga što spominjete jer sam upravo probao sa starim Win CE uredjajem i iste licence i mješani .SPC i .TXT speedcam podaci uredno rade na malom WinCe uredjaju e sad kaj je na androidu zapelo zbilja ne kužim???
.
.
https://s8.postimg.org/6rgax8r1h/SCDB.png
Speedcam_Spb.rar
Link: I Z B R I S A N
Razlog : ruši se sistem na aplikaciji iGO Primo ili iGO NextGen
Treba za SpeedCam postaviti tekstualne datoteke s PoiPlaza .
https://s16.postimg.org/gepa5s6vl/Truck_2017.gif
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Italija
Mađarska
Slovenija
Srbija
IGO/WinCe
@krehula
Postoji dvije vrste ovih Speedcam datoteka :
- Speedcam_Spb (za sve države)
- Speedcam_Spc (nema za HR)
*** Poslano na PP
.
.
Izgleda da nešto nije u redu s ovim novim kartama , imam već nekoliko mjeseci instaliran iGO NextGen 9.18.27.682852 , na Q2 i Q3 sve je normalno radilo .
Danas sam zamijenio karte sa ovima Q4 i sruši se iGO nekoliko minuta nakon ukopčavanja lokacije (GPS-a) na mobitelu .
Isto sam zamijenio karte na ugrađenoj Android navigaciji u autu gdje je starija verzija iGO Primo Thin iz 2012 godine i nove su karte srušile i ovu aplikaciju .
Zatim sam na još jedan telefon instalirao verziju iGO Israel_NextGen 9.18.27.681611 i stavio samo kartu HR (2016.Q4) nisam mogao ni pokrenuti navigaciju ,
dok na stariju kartu Q3 sve radi bez problema .
*** Molim one koji imaju probleme s rušenjem iGO navigacije s novim kartama iGO R3 HERE 2016.Q4 Europe ,
da postave svoj komentar u nastavku ove Teme ...
ok , ako ima problema sa tim mapama sto ne obrisete i maknete linkove da i ostali isto nemoraju muku muciti sa tim !?
i sacekati novi kvartal Q2017 i rijesen problem !
Izgleda da na ovom Forumu sve odgovara i karte pašu , koliko vidim nitko se ne žali , dok je na drugim Forumima
nastala svađa u vezi navedenih karta (Maps) . Izgleda da se jedino ja "zezam" , a nikog drugog nije briga !??? :)
Meni na 9.6.29.625822, Q4 normalno radi. Jedino iGO ruši "Italy_HERE_2016.Q4_161129.poi"!? Nakon brisanja "Italy_HERE_2016.Q4_161129.poi" sve radi.
Igo primo nextgen 9.18.27.658108 radi sa novom mapom hrvatske i sa speedcam i poi..
Ajme,falija san bila je stara mapa. Sad se poćela rušit,evo posla....
Ja imam igo običan igoprimo nextgen 9.18.27.682862 verziju i još imam igo basar igonextgen koji ide na SD karticu i još jedan igo navigation szulin app i u sve sam stavio mape Hrvatske Srbije i BiH-a kao i poi točke i za brzinu i ništa mi se ne ruši sve normalno radi
Prova san nekoliko verzija iga s novon kartom hrvatske,ćak sam prova neke licence ubacivat i opet se rušija ili se uopće nisu tili pokrenit. Sa starom mapom su sve verzije radile,da nije možda do verzije androida 5,0,1......stvarno neznan....
Riješeno.Sva srića pa ima i drugih foruma.
@zuzo
Ja digao buku na ovom i drugim Forumima , rješenje je bilo jako blizu , a samo je trebalo "vratit stare karte i poi-e" , takav stručnjak kao Ti bi to trebao znati !? :D
Nisan baš tako napravija.
Skinija san nekoliko torenta od 4,6,10 gb Q4 mapa i malo san vidija po drugim forumima da su neke nevaljale mape.
stavija san nextgen sa srpskim lang i hrvatski voice
To bi značilo da treba " ... sačekati novi kvartal Q2017.Q1 i riješen problem ! " Do daljnjega vozit na 2016.Q3 , kao i do sada ! :)
Zašto si onda pokrenija temu pa se sprdate sa mnom zato šta san tija sudjelovat u temi i tija nešto saznat od vas lumena koji ste se rodili s navigacijom u plodnoj vodi.
To je bilo sve od javljanja iz kaštela.
@tomojure
Koliko sam vidija niko' te nije ni spomenija , važno je da si tija sudjelovat i da si nešto pametno reka , a na dobrom si putu da bi i Ti s vremenom moga postat "Lumen" !
Ja sam kontao da svako novo izdanje ima ispravke gresaka i unosenje novih ulica brojeva itd.i uvjek potrcim da ga skidam i da vidim ima li sta novo za moje mjesto i okolinu. Izgleda nije uvjek tako.
popravljaju uvijek negdje, ali nikad ne objave gdje
]a koristim na Sony Z3, iGO primo 9.6.29.636868
Meni navigacija radi bez problema sa kartama Q42016.
Slike izbrisane , karte su neispravne !
Probaj staviti Germany_HERE_2016.Q4_161219.fbl i odaberi bilo koje mjesto i probaj navigirati. Kod mene ta karta ne radi -izbacuje iz programa.
Nije problem samo u karti Njemačke , izbacuje iz programa i Italija , Španjolska , Mađarska . Nije problem samo u FBL ,
neispravni su i FDA, FSP , POI . Treba maknuti komplet 2016.Q4 i vratiti nazad stare karte koje rade odlično 2016.Q3 .
Probao sam sve i svašta , ali svejedno ima problema . Ove su se neispravne karte raznim linkovima i torentima razmnožile
po Forumima poput virusa . Sačekajmo slijedeću seriju karata 2017.Q1 , to je jedino rješenje .
Svi Linkovi u ovoj Temi su izbrisani , karte su neispravne !
Meni na igo primo 2.4 megris internacional edition 9.6.29.331894 Hrvatska,Bosna i Slovenija 2016.Q4 radi normalno na mobitelu...
Zavisi od kojega si paketa karata 2016.Q4 izvukao te tri države . Meni je isto u sve tri dobro radilo , ali kad sam dodao Mađarsku i italiju , kod samog podizanja sistema , aplikacija se srušila . Može se kombinirati nešto s novim i nešto s starim kartama , ali to baš i nije poželjno . Isto tako srušila mi se aplikacija na zaobilaznici oko Rijeke u jednom od 5-6 tunela .
Svi pricate o android uredjajima?!?
Jel rade na kineskim navigacijama tj na windovsu!?
Diagbox- forumasima gratis pregled ljubimca. Modriča.
Rade ove karte na iGO 8.3 na starim "kantama" , jer koristi samo FBL datoteke , a na iGO Primo i NextGen izbacije ili zaglavi . SLO , HR , BiH na nekim uređajima rade , a na nekima imaju problema , zavisi koje su opcije uključene u sys.txt ili koje su opcije podešene u data.zip .
Xiaomi Mi5,android 7,igo 9.6.29.636868,ubacio building,fbl,fda,poi,poi extende i spedcam i za sada sve radi.Probao sam izabrati mjesto u Mađarskoj,Italiji,Austriji i nijednom se nije srušila.
Ja koristim iGO primo 9.6.13.405512 jun 18 2014,ma nikada nikakvih problema nemam,ni sa licencama ni sa 2016q1,q2,q3,q4 kartama,nikakva rusenja I tome slicno!!!!
Zavisi koje si karte koristio , ako su učitane samo HR , BIH , SLO , onda vjerojatno nije bilo problema ...
Sad zadnje vrijeme koristim here karte,jer su definitivno detaljnije od tomtom,ucitana mi je samo italija I san marino!!Na here kartama lijepo pise koji je izlaz na auto cesti,npr. svincolo palmanova,pise imena industrijskih zona itd,dok toga takvog nema na tomtom!!!
.
.
Jel to znači da su datoteke sa ovog linka ispravne?
@pribek
Kažu da su ispravne , i ako ja baš ne vjerujem . Probao sam po HR , SLO , ITA i sve je radilo OK!
Imam ugrađenu Android navigaciju . Za svaki slučaj spremio sam Garmina u ladicu prije nego sam
krenuo na put .
Trenutno je pronasao samo ove greske.
Czech_Republic_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Poland_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Russia_HERE_2016.Q4_161202_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Spain_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Sweden_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Ukraine_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
United_Kingdom_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
sve ostalo po iGOView je ok,ostaje nam samo da testiramo jedno po jedno.
@subasa
Neznam više od kuda nisam skinuo te karte probao sam sve i svašta pa i testiranje kartu po kartu s istim programom i više izdanja istog .
Ova verzija se pokazala dobra i nisam imao problema , ja je nisam testirao , jer mi je bilo dosta zezanja pa sam vratio karte 2016.Q3 ...
Ne mogu nekome ponuditi ili mu instalirati karte , a on kamionom "trucka" po Evropi , vjerujući meni kao nekom "stručnjaku" , ostane
bez navigacije ili da mu se ruši aplikacija u nekim državama . Karte iz trećeg Qartala nemaju neke razlike da bi se netko izgubio na putu.
Imao sam prilike nadograđivati klasične uređaje za navigaciju gdje su karte bile iz 2008/2009 i još se hvalio kako su karte super i dobre .
Ova verzija za koju mi je dao Torrent , kolega sa foruma @mirkeclj pokazala mi se kao najbolja , nema FDS datoteke , a one i onako ne
rade korektno ili uopće ne rade , jer su za njih izgleda da nema licenci , ako nisu trebale do sada , znači da se može i bez njih ...
https://s22.postimg.org/g503hzjo1/snap.png
magnet:?xt=urn:btih:f5db917eaebafd54c9d2bf809ee14a a91480a89b&dn=iGO_Europe_Here_2016.Q4
Obavezno spojiti razmak između ona dva (a a) ....ee14aa9148... onda pokrenuti Torrent
walter66
Ja sam imao takav problem,uradio sam 4 navigacije i svi su stali u NJemackoj.:big smile2:
Evo skidam ovu verziju i sutra krecem za NJemacku pa cu testirati i javim kakva je situacija.
Ove igo karte dosta kasne za "pravim" HERE kartama. 2016q4 a jos nema obilaznicu od vrbovca do križevaca. U Here bazu je ubaceno 5 10 2016 a u ovim q4 jos nema .
Ispravne karte TomTom imaš u ovoj Temi, možda se šta poboljšalo u odnosu na HERE
karte !?
http://cafe.mobil.hr/threads/81627-i....12.-Q4-EUROPE
Nisi me shvatio izgleda... Prave hr karte imaju tu obilaznicu dodanu od 10 mj(znam iz prve ruke) a ove igo q4(12mj) here hr karte nemaju.
To nema veze sa east ili west trzistom u cije stanje smo svi upuceni.
U redu je malo sam pobrkao lončiće !
Nisam na računalu nego se gnjavim s glupim Tapatalkom
na mobitelu , pa sam izmiješao karte Here i TomTom .
Možda je tako kako kažeš , ali ove karte HERE 2016.Q4
imaju neku grešku tako da je bolje koristiti Q3 seriju
ovih karata . Sad na koje misliš da su prave neznam .
Sent from my YD201 using Tapatalk
Prave karte bi bile wego.here.com . Uredjujem ih(verziju koja nije public) pa znam sta od mojih radova fali u ovom releasu za igo.
HR Q4 sam stavio na gps i zasad radi ok.
I ja uređujem te karte ali kad ih uredim ja vidim to odrađeno u Here kartama ali u igo,navigon sygic to tek dođe u trećoj nadogradnji,pitao sam u Here mapama što je to i rekli su mi da nije do njih već do drugih.
Da pa zato kazem da nisu "prave". 2 tjedna treba da ispravak udje u public here mape otprilke al ovo za igo je previse.
Pa ne bi se toliko pisalo o navedenim HERE kartama da su bile prave , odnosno ispravne .
U ovoj Temi ima preko 70 postova , i po tome je vidljivo , da nešto ne štima .
Mene osobno ne interesira sistem niti ulazim u detalje izrade karata , to je posao
kartografa koje te karte prilagode na različite vrste navigacija , ovaj put je zeznuo netko
od iGO stručnjaka , a koliko sam vidio problem nije u FBL nego u dodacima , jer iGO8.3
dobro radi s Q4 , problem je kod iGO Primo ili iGO NextGen , Becker ...
Čekajmo novu seriju karata za iGO R3 HERE 2017.Q1 , vjerojatno će biti u potpunosti
ispravne "prave" .
molim, ako moze neko da postavi, najnovije mape, EX YU + Grcka, hvala puno. pozdrav