Evo nesto i o nasim politicarima!!!
Printable View
Evo nesto i o nasim politicarima!!!
totalno si skrenuo s teme...:nono:
bas mi to treba da raspravljam o politicarima /. .. .
ej daj nemojte pisati tu dolje ova tema je samo za glasovanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jesi ispolitiziran...
zar je premijer u saboru? zar se to ne kosi sa nacelom trodiobe vlasti?
U biti tko su ovi na popisu?
Što je to Sabor?
*****?
Država?
Kur**?
I koje mobove koriste tj. na kojoj su mreži? ;D
ovako:Račan koristi motorolu V50, Canjuga-3310, Mesić-8210, Budiša-Sonyericsson T300, Šeks-SE T68, Tomac-motorola T2288, Pašalić-motorola V70, Letica-R600.
Nije ni čudo što smo u banani kad nitko ne koristi Siemensa... ;D
Simens je smeće pogotovo njegov software
Vjeko je zabrazdio...
vjeko bio si mi simpatican,al nakon ovog ce te zamrzit pola foruma!!!!!sljaka i viki pogotovo!!!
i nije simens nego siemens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!1
Ima li Vjeko volje pokrenuti neku anketu s više od 5-6 sudionika?
imam li ja komentara na ovo?!?!?!? hmmmm.... :wall:
decki mislio sam samo na one stare simense kao sto su c35,m35,c45i slicno koje je zgazilo vreme.A Sl 45 mi je perfektan mob.Bio bi jos bolji kad bi imao color display sto se nadam da ce izac!!!Danas medu hrpu ovih tehnologija jos nema osobne tajnice a Z5 je to imao jedini prije 3 godine i sada jos uvek jedini!!!!THE BEST MOB ON THE EARTH!!!!!!
vjeko i hate you!!! ;)
zasto?samo sam napisao svoje misljenje Oprosti mi ali ja sam takav!!!
opet ti o sonyu pa jebote daj ih nemoj dizat u nebesa!!!i nepostoji c45i nego samo c45!!!!!!!!!!!!!!!!!jjjjjjjjjjjjjooooooooooooojjjj jjjjjjjjjjjjjj
sve si ih stavio a pravog homica nisi......
jesi li ti ikad cuo za Sanadera???
daj kad drugi put radis anketu onda napravi kak spada!
Bezpredmetno je raspravljati na ovakav način; svi mi imamo svoje favorite ali treba biti otvoren i za druge mogučnosti pa stoga bez pljuvanja jer uvijek ima onih koje pogodiš... :D
i rojsa!!!!ste mu vidli novi auto!!!!
odvalio sam se smijat kad sam vidio članak u novinama... al najjači komentar je da je registriran u bosni... tam valjda i konja mo'š registrirat ko prijevozno sredstvo... ;D
:tomato: :tomato: :nono: :thumbdown= Citat =:
Poslao: zappan
u bosni... tam valjda i konja mo'š registrirat ko prijevozno sredstvo... ;D
ne vredajte mi Rojsa a ni BiH!!!Bezobraznici.
bolje ti je da se salis,jer ako ne oda si fakat u k....
na koga se to odnosi ?= Citat =:
Poslao: coma_zgb
bolje ti je da se salis,jer ako ne oda si fakat u k....
pa na vjeku!!!
ne znam sto imas protiv nasi najboljih susjeda!kad malo bolje pogledas susjednim zemljama se jebe za nas,a BiH je nesto potpuno drugo
Odi onda tam ak ti paše!!!!!!!
Ne hvala!Imam stan u Zgu i ok je.
Necemo se sad svadat na nacionalnoj osnovi, nego Davor nemoj srat . . . covjek je samo izrazio svoje misljenje o Bosni . . . Sta ga odmah napadas= Citat =:
Poslao: davor
Odi onda tam ak ti paše!!!!!!!
:thumbdown :nono: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :wstupid:
Prodaj stan u Zg ,kupi u Duvnu i ostalo ti bu još love.
DOBRA KOMBINACIJA ALI SAM SE NAVIKNUO U ZGU
istina,nema vrijedjanja na naionalnoj osnovi,i uostaloma kaj ti imas protiv bosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ne da branim,al nemoj bez veze srat a vjerojatno to radis bez osnove!"!!!!!ovaj forum nije za takva prepucavanja!!!