Imam jedan problem:kad instaliram igru Neighbours From Hell 2, preselim crack te kliknem na game exe ali se ništa ne dešava... Zna li netko nešto o tome????
Printable View
Imam jedan problem:kad instaliram igru Neighbours From Hell 2, preselim crack te kliknem na game exe ali se ništa ne dešava... Zna li netko nešto o tome????
ja cu ga danas probat instalirat(ako sudem imao vremena), pa cu ti javiti!!
I meni se to dešava. Jedinica super radi.
Da, ful bi igro dvicu, a d men će biti dobar dječko pa će tu postati rješenje!!! :comp:= Citat =:
Izvorno postao Dark
meni sve radddddi igra mi je dosadila u 2 h igranja.
Da i šta si prvo napravio kada si instalirao igru?
jel možda ima netko neki link za skinit igru
Jee, šta ti bi skido cijelu igru, pa znaš kolko bi ti to trajalo???Naravno ako imaš 56k konekšn...= Citat =:
Izvorno postao zeus
pa jel imaš i imam 64k
jojjjjjj boze, legendarna igra.... dobro da si otvorio temu sad sam se sjetio da je skinem... ja sam prije 2 godine kupio igru u neumu :) i naravno nije radila. ne sjecam se jel 1. ili 2.
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
s koje si je stranice skinuo
Da al to skidanje s tom brzinom bi extreme dugo trajalo jer naš kolko otprilike ima cijela igra ---) ova ima zasigurno preko 6oo mb! Jedino možeš stavljat noćima uz pomoć nekog download managera pa brzo prođe... Sjećam se neke stranice koja ima brdo igra za skinut al se moraš registrirati. Pogledati ću pa ti budem pisao... :comp:= Citat =:
Izvorno postao zeus
ajd hvala unaprijel i jel registracija besplatna
I ja sam nekoliko igara kupio u Neumu te naravno NE-rade... Npr. ja kupim Carmageddon 2 za play1, stavim ga u plejku, te skužim da je to Carmageddon 1 kojeg već imam... :fried: Čovječe kolko cd-a ima za kupit tamo al sve je to nekvalitetno!= Citat =:
Malo sam offtopic-irao ali dobro---Znači kako startat game exe a da radi...
Da, jer sam ja na toj stranici još davno se reg. i niš nisam platio. Al sad neznam dal je za tu igru besplatno jer za neke je a za neke nije... Sjećam se da je bio Splinter Cell za downloadat ali za izuzetne članove koji plaćaju...= Citat =:
Izvorno postao zeus
ma kakve stranice........ jeste vi culi kad za torrent? ak ne, vrijeme je da se upoznate stim :)
ja imam adsl tocno mjesec dana, skinuo sam 10ak igrica (sve najnovije po 2,3,4gb) sve preko torrenta. skidam sve zivo i mrtvo ;)
inace, nfh2 imate za skinut vec od 110mb. stisnuto.
nije baš ontopic al šta je taj torent
ja sam prije dva dana pobro ban jer sam isao offtopic.... tako da......
ah pa da, iggxy je ovdje mod on me nece banat :D :D
gledaj, najbolje nemoj nista pitat nego skini neki torrent klijent i kreni....
to funkcionira malo drugacije nego p2p.
predlazem da skines bit tornado klijent (use google) i kreni recimo na www.torrentspy.com
a kolko ti treba da sa adsl-om skines 1 gb recimo i kolko to platis???
ne placam nista jer mi je free 3 mjeseca (maxadsl) a za 1 gb treba, neznam....... kod torrenta brzina nikad nije uvjek maximalna.
ma odusto sam ja od torrenta rađe ću se potrudit i nabavit igru presporo mi je
pa ako imas modem ili isdn.... onda nema ni previse smisla skidat nes sneta.
ja stavim preko noci igru i ujutro igram :)
Da,najbolje je tako:kupim kod nekog za 20 čuna igru bez ovakvih makljaža, i isplativije je!!! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zeus
da sam ja sve ove igre kupio potrosio bi nekih 400kn sve skupa. ovako sve besplatno i nije nikakva 'makljaza' :)
vivs flatrate! dok jos traje...
da ne govorim da usput skidam i albume i filmove
pa da pametno ,ali sta kad prode 3 mj...........
pa onda vise necu skidat igre! zato sad skidam sve sta mi padne napamet
Da a kolko plaćaš pretplatu na adsl??? Kad to zbrojiš?
pa di vi zivite.....
pretplata je fiksna, 150kn.
ako si na super paketu od 2gb onda je točnije 138kn= Citat =:
nisam na nikakvom super paketu, imam flatrate jos 2 puna mjeseca
ontopic... upravo sam skinuo hfh2 sad instaliram
Kad instaliraš, reci dal ti radi/dal si probao igrati!= Citat =:
beh zaboravio sam vec na topic, igra radi. i super je. nekima ce instalacija mozda bit malo tezi dio posla, mora se sve otvorit winzipom pa ripat al sve pise u uputsvima
Ja nemam nikakva uputstva, i instališo sam i to je okej----samo kad krekiram i kad kliknem na exe onda se niš ne dešava ko da nisam ni klikno!!!!!!= Citat =:
Daj kako si ti to krekiro...
to ovisi koju verziju imas. kod mene nema cracka
Kako si onda...?= Citat =:
uputsvo je doslo s igrom. moja verzija je ptvo zapakirana u zip, sve se odzipa u jedan folder i pokrene instalacija nakon tog dekompresija fajlova i jos nesto nesjecam se
a odakle tebi igra
Kupio je od nekog pirata, na cd u je crack koji ne radi!!!!= Citat =:
pa mozda nije do cracka..? ako je potrazi ima ih na netu negdje sigurno, i jesi uopce dobro instalirao/dodao crack
Da, i sada tragam za krekom po netu... ali u 2h nisam ništa uspio pronaći... daj pliz mi možeš ti poslati e-mailom tvoj game.exe i neki file u istoj datoteci "ar" ---to je valjda exe?!?! davor.calic@pu.htnet.hr= Citat =:
fkilla, thanks ali ovaj mejl koji si mi poslao je prazan! nema baš ništa u njemu... :-/
imas crack sigurno na www.astalavista.box.sk ili na www.cracks.am
@nyx editiraj poruku jer sam ti odma poslao 'ispravan' mail. i nisi javio dal ti radi
Thanx, sad sam primio i sad ću probat dal mi radi!! Daj pričaj malo o igri,razlike od jedinice...= Citat =:
Bio sam tamo i antivirusi su mi prijavili napade mnoštva virusa.Nikad ne tražiti krek na netu...= Citat =:
Izvorno postao the man
ma ista je ko jedinica. neznam vise se nesjecam tocno jedinice ovdje valjda ima vise nivoa
Čuo sam negdje na netu da nesmjem imat određene registrye kako bi igra radila samo neznam kak da ih nađem i maknem...