Hrvatski Jezik/Menu V550@V620
= Citat =:
Izvorno postao Rupa0
Ej covjece hvala puno!!!!!!!!!!! Ovo sljaka!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo sada nemam hrvatsi jezik! Stavio sam Flex za V620 SE5109AXXX56 Sto sada da skinem da bi dobio hrvatski menu??????????
Uspio sam staviti HR language. :king:
- skini R376_G_0E.65.25R_lang0037_reflash.shx.rar (1.05 MB) fail sa ovog foruma link->mobile-files
Flashao sam sa "SmartMoto Tool v.1.0b Lite" link-> SmartMoto
Samo nisi mi rekao koji SW/FLASH imas na mobu tako da neznam hoce li i tebi raditi.
Meni se sve poklapa SW/FLASH (mozes vidjeti na dnu posta moj SW)
Ako ti je SW/Flash "R376_G_0E.65.25R", soft sad toliko i nije bitan bitan je onaj "G_0E" mislim da mora "lang reflash" i na tvoj mob(E550)
Javi ako uspijes! :thumbup:
:headbang:
Povratak na originalni Flash/flex
Pošto imam novi tek kupljeni E550 zanima me dali se moze reflashati na originalnu verziju nakon ubacivanja gore pomenutog Flasha za ver v620, posto se kod flashanja nekim novijim flash-ovima instalira i novi bootloader .
Znam da je kod tebe v550 pa me zanima da li si probao na svojoj .
Pozdrav,
Zub
Dali se moze reflashati na originalnu verziju nakon ubacivanja gore pomenutog Flasha?
= Citat =:
Izvorno postao Zubar
Pošto imam novi tek kupljeni E550 zanima me dali se moze reflashati na originalnu verziju nakon ubacivanja gore pomenutog Flasha za ver v620, posto se kod flashanja nekim novijim flash-ovima instalira i novi bootloader .
Znam da je kod tebe v550 pa me zanima da li si probao na svojoj .
Pozdrav,
Zub
:rolleyes: >mozes se vratit, ali samo ako imas reflash (E550)< Nisam ga jos nigdje na netu vidio!
Ne bi ti preporucio Flash(flash jedino na tvoju dusu), ako bas mislis stavljati stavi si samo Flex V620 "SE5109AXXX56" kao sto je napravio "Rupa0", jer se ne mozes vise vratiti u prvo bitno (ORGINAL)stanje SW/Flasha kojeg trenutno imas, ako stavis "FULL FLASH V620 R376_G_0E.65.25R_LP0024_GSRV620T673NZ070_1FF.rar".
Naravno isto ti vrijedi i za Flex: Ako stavis ovaj Flex V620 "SE5109AXXX56" opet bi se ti htio vratiti na stari, ali :-/ !!!!!! (mislim na E550 flex)
Ako bas mislis stavljati Flex mozda ima rjesenje za povratak nazad samo ako sam napravis (svoj orginal)Flex E550, a to mozes prvo probati sa programom Motokit 1.06
Naravno nakon FLASHA ili FLEXA NEMA VISE GARANCIJE NA MOB.
Evo sto sam ja sve probao na svojoj V550:
Svi dosadasnji postupci ! FLASH/FLEX
----- Orginal V550 -----
SW/Flash: R376_G_0E.65.27R -> Orginal
Flexfile: SE7479AXXQ5-06F
----- V550 @ v620 -----
SW/Flash: R376_G_0E.65.25R -> 1. Flash, znaci "FULL FLASH V620"
Flex : GSRV620T673-NZ0
----- V550 -----
SW/Flash: R376_G_0E.65.25R -> 2. Flash ->povratak, "25R" ali ne "27R"
Flexfile: SE6630AXXD8-070
----- V550 @ v620 -----
SW/Flash: R376_G_0E.65.25R -> 3. Flex -> prezadovoljan
Flex : SE5109AXXXX-056
Jos da mi je nac SW/Flash: R376_G_0E.65.27R to bi bilo ludilo !<-kao sto vidis trazim Orginal Flash za svoju V550 koji je bio na mojoj kad sam je kupio.
>>>>>>>Svi mi cijeli zivot ucimo!<<<<<<<
= Citat =:
Izvorno postao Rupa0
Claylord!
Nekako kao da traje krace nego prije.Ili mi se to samo cini posto kameru pokazujem svima kako je brza,pa vise trosi bateriju!
Hvala!!!!!!!
Baterija: mozda ali jako malo. Mozda se i meni cini jer i ja jako puno cackam po njemu. MOB -> PC to trosi puno bateriju. ;D
= Citat =:
Izvorno postao Rupa0
Claylord!Daj mi reci zasto moram prvo staviti lang0015 pa lang0016 pa tek potom lang0037?????
Zar nemogu odma staviti lang0037???????
SW/Flash mi je R376_G_OE.65.14R_A <- kao sto vidim izgleda da vecina korisnika E550 ima taj "SW" (R376_G_OE.65.14R_A) mislim da ce ti raditi HR
Probaj samo 0037, ja sam probao, ali nije islo.
Tek sam uspio kad sam prosao sa sva tri.
= Citat =:
Izvorno postao Rupa0
Claylord!E da sto je taj MMA V550 sto dobijem stim i kako se koristi!!??
Sto se tice mma_dcp i mma_ucp, vidi post sorry, ali fakat mi se sad neda toliko pisati oko toga. Samo malo truda pa prelistaj forum.
:comp:
"Izvlačenje" originalnog flexa
Gornji problem riješen, malo je p2k poblesavio.
Dakle, upristojio sam mob i kao idem ja sad skinuti originalni flex u MotoKitu. Vraga! Odem na opciju Flex Creator, izaberem From Phone, čekam, čekam i fino me izbaci iz programa. I opet isto i opet. Ima li tko kakvu ideju? :bunny:
Možda nije bitno, ali mob mi je Vodafone Live iz VIP paketa.
V550 R376_G_0E.66.0BR SE7465AxxF409A
= Citat =:
Izvorno postao mlaen
Budem, danas kad se vratim s posla. Claylord, reci mi gdje si skinuo svoj flash i flex koji trenutno imas na mobu? Ne mogu ih naci po onim forumima.
...evo ovdje http://www.mobile-files.com/forum/showthread.php?t=4886
V550 R376_G_0E.66.0BR SE7465AxxF409A
"mlaen" Da li ti radi na mobu internet (via GPRS ili WAP)?
Vidi u ovom postu moje probleme!
Kao sto vidis vratio sam se na "V620" samo zato jer nikako nisam uspio rijesit problem vezan uz moje pitanje.
U Web Sessions -> Vodafone(zakljucan) nije sad to toliko ni bitno, ali i kad sam i manualno upisao postavke nikako da se otvori "Browser"
Sada sa ovim SW/FLEX-om koji mi je u potpisu pici kao lud!
Motorola v550_par problema_pomoc
imam motorolu v550 i zeznuo sam nesto sa programom ttc. nemogu podesiti ring styles i brise mi poruku bez pitanja. jel zna neko u cemu je stvar? molim pomoc