imam navigaciju cartrek 400, greškom je formatirana sd kartica. Može li tko pomoći
Printable View
imam navigaciju cartrek 400, greškom je formatirana sd kartica. Može li tko pomoći
Lijepa je mala i dobro izgleda , bez obzira na godine !
Može se sredit , ali nisam je nikad imao u rukama tako da sada neznam što treba napraviti !
Trebalo bi se malo pripremiti ! Imam negdje neke podatke , ali trebam malo vremena !
Može iGO8 na nju :
i još neka navigacija : Mireo , MioMap , iGO Amigo , iGO Primo
Postoje programi za vraćanje podataka. Pokušaj sa nekim od njih vratiti barem dio podataka sa SD kartice. Ako trebaš dodatna pojašnjenja javi.
Neki programi čuda čine ;)
ajde nađite malo vremana za mene, molim vas
Kako to misliš da nađemo vremena!? Dobio si link na program za vraćanje podataka, i?
Jesi probao vratiti podatke? Jesi detaljnije objasnio što se događalo s tom SD karticom? Nisi!
Znamo samo da je kartica formatirana. Shvati da ovo radimo u svoje slobodno vrijeme i da ne možeš samo sjediti i očekivati rezultate, a da sam ne probaš napraviti baš ništa.
ja sam uređaj kupio bez kartice,jer je formatirana i izgubljena . tako da imam uređaj bez kartice.Na karticu sam probao staviti igo8 ,nparavio putanju sdmmc\igo8 no uređaj mi izbacuje please insert correct sd card. i to je to
E sad već nešto znamo. :)
Kad priključiš uređaj na računalo i staviš SD karticu u njega vidiš li tu karticu na računalu? Ako da, kako je označena?
Isto tako, što vidiš kad priključiš uređaj na računalo, koje mape, koje datoteke?
kad priključim uređaj računalo ga ne vidi a na uređaju piše cannot start comunication with the desktop computer
Koji OS? Windows XP ili Windows7 ili nešto treće? Ta se poruka obično javlja ako nedostaje ActiveSync (XP) ili Windows Mobile Device Center (7), imaš to na Microsoftovim stranicama za skinut.
Pogledaj u Device Mangeru prepoznaje je li uopće navigaciju kad se priključi i ako da ima li uz sebe kakvu oznaku?
imam windows 8, au device manageru ga vidi kao ancho usb ez-link cable
*** Probaj ovako:
Der IGO-Ordner auf der SD-Karte muss "MobileNavigator" heißen und die IGO.exe musst du in "MobileNavigator.exe" umbenennen, dann sollte es eigentlich funktionieren.
"iGO" Folder preimenuj u MobileNavigator , a izvršnu datoteku "iGO8.exe" u MobileNavigator.exe
u sys.txt
Moraš imati ovako:
[project]
name="igo8_pda"
[folders]
app="%SDCARD%/MobileNavigator"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=0
[sound]
use_method=1
sound_q_length=200
queue_length=200
mute_os_key=1
ding=0
[rawdisplay]
highres=0
autoconfig=1
driver="GDI"
[gps]
port=1
baud=34800
source="nmea"
Mislim da će nedostajati neka *.ini datoteka !
Nešto poput ovoga :
"shell.ini"
ili
"AGPSLauncher.ini"
\%SDCARD%\MobileNavigator\MobileNavigator
MobileNavigator
Unutra mora nešto pisati , a što nisam još uspio pronaći , treba probavati !
i dalje ga pc ne prepoznaje kao ni karticu, pokušao sam napraviti po uputi ali ništa,traži correct sd card
hvala,čekam
Kopiraj direktorij MobileNavigator na SD karticu , najbolje s SD čitačem , ako uređaj ne vidi PC ...
Pa probaj !
Ako radi dobro , ako ne možda ima Sljaka rješenje (niste si daleko) ...
https://docs.google.com/file/d/0B6G8...it?usp=sharing
PS: Ako se pokrene program Primo i daje kakvu grešku lako ćemo to rješit !
ništa,uređaj ne vidi karticu("please insert correct sd card")
To je bilo na startrek 600 (slični su i imaju isti software) ...
Očito još nešto fali za pokretanje ili je uređaj zaključan .
Nema , za to podataka , svi su linkovi mrtvi .
Da imam uređaj kod sebe , rješio bih to , Ovako neznam . :dunno:
imam SuPROv1.1 od cartrek 600, ali ne radi ni s njim ,možda znaći da je zaključan
http://s7.directupload.net/images/130507/rhslrgui.png
http://s1.directupload.net/images/130507/fwnmq4vl.png
trebas flash , usporedi flash na tvom uredjaju sa ovim sto sam postao , to je (krekani ) , orginal izgleda malo drugacije !
a ovako izgleda na sdmmc kartici Orginal!
http://s1.directupload.net/images/130507/6zcb4d3p.png
možeš li mi to poslati
walter66 , kolega ce ti poslati !
pozz !
hvala
konačno nešto nerješivo!
Ne bi ja u to kladio. Ima tu još nekih sitnica koje je teško opisati jer jedna ovisi o drugoj i treba imati uređaj u rukama. Idući tjedan imam malo više vremena, pa ako hoćeš mogu to pogledat. Detalje možemo na privat.
konačno nešto nerješivo!
konačno nešto neriješivo!
aa
Tema se zatvara! Nakon ovakve reakcije na naš trud da ti pomognemo nemamo više o čemu pričati. Zamolit ću te da pomoć potražiš negdje drugdje.