Fakat ne kuzim sta ce nam mobiteli.Skupi razgovori,wap jos skuplji(ne bi trebao postojati jer je šrot te po min=3kn,a pravi internet koji je mnogo napredniji kosta 1.80 po satu!!!
Za mene kod mobitela je jedino korisno SMS!!!:lol: :lol: :lol:
Printable View
Fakat ne kuzim sta ce nam mobiteli.Skupi razgovori,wap jos skuplji(ne bi trebao postojati jer je šrot te po min=3kn,a pravi internet koji je mnogo napredniji kosta 1.80 po satu!!!
Za mene kod mobitela je jedino korisno SMS!!!:lol: :lol: :lol:
mi stvarno nemamo potrebu koristit mobitele.ja svoj imam već godinu i pol i do sada sam valjda 7 puta kupio bon.;D jedino koristim te poruke!mobiteli su samo stvar trenda i prestiža.zato ih imamo.
Nisu svi korisnici mobilnih telefona osnovnoškolci. Morate sve to sagledati malo dublje. Nekome mobitel stvarno i treba. Dobro možda ne sve njegove opcije ali nikad ne znaš kad će ti zatrebati.
a da si odmah kupim i tenk,jer...nikad neznam kad će mi trebat!i hvala na komentaru gore> "Nisu svi korisnici mobilnih telefona osnovnoškolci..." a ja mislio kak smo si mi dobri!:(
Hej pa ništa osobno! E jesi neki...pa cura mi je iz Karlovca! Neki i tenkove kupuju ali nisu osnovnoškolci ;)
a takvi smo mi 12 o'godišnjaci.osjetljivi...:D a kak si sad došo na temu "moja cura je iz karlovca"?možda ju poznam?šapni mi ime.:)
Ja tvrdim da WAP nije uvijek skup , isto tako tvrdim i da je koristan."Pravi internet" , kao da je ovo krivi, ne možeš nositi svuda sa sobom.Čak i ako imaš laptop , nemaš linije.Najskuplja i najvrednija stvar je prava informacija u pravo vrijeme.Isto kao i "pravi internet" WAP treba upoznati.Siguran sam da misliš da je internet koristan i potreban , a ja ti mogu u svakom trenutku nabrojiti destak ljudi (svi visokoobrazovani) koji ne misle tako.
Tko je u pravu ? Jedan , oprosti na izrazu, klinac ili ..
Wap je koristan samo za one koji imaju mob na preplatu!!!
Najskuplja i najvrijednija stvar je kada imaš potrebnu lovu i velika muda onda kada ti se dogodi "prava informacija u pravom trenutku"
Ili spika "idem ti ja tako autom i odjednom krš i lom tj. crk'o i ja sam u pustari do najbližeg fona kilometri klipsanja kad ono u džepu mob pa je lijepo nazovem i..." :D
ako imas signala!!!
E, pokrivenost nam je odlična pitaj operatere... ;D
??????????????= Citat =:
Poslao: vjeko
Wap je koristan samo za one koji imaju mob na preplatu!!!
kakve veze ima način plačanja sa korisnošću neke usluge?
ako ti nešto treba, onda ti treba, a ako ti to ne treba...
Krivo brijete, ja nemrem zamislit život bez moba, ne fakat sam se navukla na njega. I ja ga najviše koristim za poruke, ali uvijek dobro dođe u nedaj Bože kriznim situacijama.
:cool:
ma znam ,nikad nisam imo problema sa signalom,to je bila hipotetska situacija!!!
WAP je jako koristan otkako se moze koristit besplatno preko GPRS-a na Simpi.Dosad sam uspio primiti 7,4MB podataka i idem dalje.
VIP je prvih 30 sekundi besplatan= Citat =:
Poslao: karaman
??????????????
kakve veze ima način plačanja sa korisnošću neke usluge?
ako ti nešto treba, onda ti treba, a ako ti to ne treba...
do tada pogledas mail
Kako to Karaman misli da cijena ne utječe na atraktivnost usluge?
Čemu onda besplatne minute koje nam nude GSM operateri i ostali popusti tog tipa. Tko nebi šibao MMS-ove kada bi imali cijenu SMS-a i koliko bi tada koštali telefoni bez GPRS-a i ekrana u boji?
WAp je totalno bez veze....bar meni....sad ajd jos i skidam neke aplikacije i pregledavam mail...al to je otprilike sve sto cu ikad napraviti...pitam se koliko cu ga puta iskoristiti akd prestane ova blesplatna akcija.....daaaa provjerim...hmmm...NITI JEDOM!!:..
tu su lihvari...3 kune za minuti......a treba ti bar 10 da se spojis....15 da ucitas nesto...i 27,3 da se odlogiras..hmm..;)))
al dobra je stvar kod mobitela...poruke..i bar u mom buducem poslu (gradjevini) je jako koristena stvar....pa sad...;))
Evo i Blento kaže da je iskoristivost neke usluge uvelike određena cijenom po kojoj se nudi, em aj rajt or what?
Otkad je wap 3 kn na minutu? :confused: :-/ :confused:
1.22
kako glupa tema....... pa nemožete u 2003 godini razmišljat o tome dali je mobitel koristan il ti netreba... 2003!!!!!!!!!
sjetite se 70 setih- govorili su da čemo u 2000. imat leteče aute...... mobitel je sitnica.
Rekli su nam sedamdesetih da ćemo raditi koliko budemo mogli , a imati koliko budemo trebali i mi smo to vjerovali , ludo zar ne?
Sljaka, moj si čovjek, svaki dan nam netko nešto govori a mi slušamo i ništa ne radimo. Sorry, ispravak, radimo tj, jedni drugima zavidimo.
ovako, Vjeko je napisao da je wap koristan samo pretplatnicima, ja sam napisao da korisnost nema veze sa načinom plačanja ...= Citat =:
Poslao: miško
Kako to Karaman misli da cijena ne utječe na atraktivnost usluge?
Čemu onda besplatne minute koje nam nude GSM operateri i ostali popusti tog tipa. Tko nebi šibao MMS-ove kada bi imali cijenu SMS-a i koliko bi tada koštali telefoni bez GPRS-a i ekrana u boji?
molim te da mi pokažeš di si ti pročitao nešto oatraktivnosti usluge !!!!!!
dečki ne filozofirajte, tema zove
Ispada da nam mobiteli uopće ne trebaju , a ipak ih većina ima.Čudno,zar ne?
Da bas cudno.Gotovo da nisam ni skozio!!!
Bas i nije čudno jer ljudi polako ostavljaju mobitele jer su im dosadili pa traze nesto potpuno novo npr.neku novu tehnologiju poput P800.:angel::afro: :fried:= Citat =:
Poslao: Sljaka
Ispada da nam mobiteli uopće ne trebaju , a ipak ih većina ima.Čudno,zar ne?
Pa 70-te su bile... Zanimljive...
Evo i par postulata vezano uz njih...
Sedam čuda komunizma:
1.Svatko je bio zaposlen.
2.Iako je svako bio zaposlen nitko nije ništa radio.
3.Iako nitko ništa nije radio sve planove smo ispunili bar 100%.
4.Iako je plan ispunjen preko 100% radnje su bile prazne.
5.Iako su radnje bile prazne svi su sve imali.
6.Iako je svako imao sve svi su krali.
7.Iako su svi krali nikad nista nije falilo. ;D
Usput vjeko P800 nova tehnologija???
Prije tržišna ekonomija tj. ponuditi ono što ima prođu...
:)
Atraktivnost ti je omjer korisnost / priuštivost.Dakle ako neku uslugu ili proizvod smatraš korisnim a istodobno si to možeš i priuštiti onda je to atraktivno.O tme ćeš teško negdje nešto pročitati,m to je sud koji donosiš sam.:)= Citat =:
Poslao: karaman
ovako, Vjeko je napisao da je wap koristan samo pretplatnicima, ja sam napisao da korisnost nema veze sa načinom plačanja ...
molim te da mi pokažeš di si ti pročitao nešto oatraktivnosti usluge !!!!!!
MOBITEL JE NAJBOLJE SEKSUALNO POMAGALO¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaj imaš picu?
A primjenjuje se na ženama naravno,što jača vibra bolji učinak hehe ;D (ispitano od strane mene,a "žrtva" je oduševljena idejom)
vi ste malo bolesni cini se meni!!!!
Nisam joj stavljao telefon unutra nego je bila vanjska primjena-točnije preko gaćica. :D
:lol: :lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: sms freak
Nisam joj stavljao telefon unutra nego je bila vanjska primjena-točnije preko gaćica. :D
mora da je bilo nezaboravno!!!kakva je bila reakcija?
Citiram: "ooohoooooo,gle kako je netko snalažljiv... " i ostale zvukove znate.Uglavnom joj se vrlo svidjelo.Pokušajte!
Koji je mob. bio na djelu ?
Hvala na savjetu freak!Ali ne vjerujem da ce to na svakoj trebi upaliti!A što ako naletim na krivu pa da mi šamarčinu stisne i da nogu? :scool:
znam od kud si postao ovo.... :) iz vipa na rivi... vidio sam te :rolleyes:= Citat =:
Citiram: "ooohoooooo,gle kako je netko snalažljiv... " i ostale zvukove znate.Uglavnom joj se vrlo svidjelo.Pokušajte!
znalažljivko!! :D
Izgleda da admini i ini sad počinju radit' i na terenu... ;D
e moji dječarci morate jes puno toga naucit.Jedno od toga je da je vi morate zadovoljit a ne vaš 'vibrator koji zvoni'.:mega: :turn: :scool: :D :afro:= Citat =:
sta je ovo ajd da neko zapocme neku temu! evo pogledajte ovaj pa recite sta mislite. linik bas se dobro ne vidi ali to je prvi nokijin vibrator u koju je ugraden mobitel.
Još da radi...
Radi radi.Čitao sam da će ga moci kupiti u sex shopovima.
a to govoriš iz svog dugogodišnjeg iskustva?= Citat =:
e moji dječarci morate jes puno toga naucit.Jedno od toga je da je vi morate zadovoljit a ne vaš 'vibrator koji zvoni'.:mega: :turn: :scool: :D :afro:
a mozda bi se moglo rec ali znam da zena najvije voli kad je 'nesto' jako zadovolji. :)
A to sigurno nisi ti :lol:
zavisi kakva je zena i sta ti znas kakav sam ja!!!
Po tvojim postovima !
ma necu s takvim ljudima imati posla
aaaaiiiiiii sta smo umisljeni
ma tak ste si super vas dvojica.... ;D ;D ;D
Zappane, Player nije ništa kriv, Vjeko je kompresor.
Jadan Vjeko, nitko ga ne shvaća, a najiskusniji je što se tiče "onih" stvari... ;)
joj a ja mislio sad ce on pocet psovat kao kad ti je netko rekao da promjenis nadimak u -->pedro<-- :lol: i onda zapocet temu "narode oprostite mi" :beer:= Citat =:
ma necu s takvim ljudima imati posla
aj nemojte vjeku zajebavat... nije on tak loš kao što si mislimo, samo je ponekad neshvaćen :beer:
uostalom, stvarno se smirio u odnosu na kad je tek došao na forum. give vjeko a chance ;)
Mene zanima da li Vjeko shvaća da tu nema zlonamjernog ili se još uvijek pali na guranje. Samo za Vjeku :beer:
Mislim da je Vjeko "plaćen" od strane insidera i njima sličnih da drži kazaljku manometra relativno visoko.
Koja je ono tema? ;D
Tema?Pa zar ovdje postoji tema?Ako postoji niti ijedna nije normalna.= Citat =:
Poslao: dmi
Koja je ono tema? ;D
Ajd neka netko normalan zapocme temu!!! :)
Vracam se na pocetnu temu.Napisite svoje mobitele i koliko ih dugo koristite?Jeste li zadovoljni? Evo ja ću prvi napisati.Svoj najdraži zna se koji,koristim već dvije i pol godine.Very sam zadovoljan jedino kaj ne valja je jog dial.Olabavio se od silnog koristenja.Stvarno sam izvukao maxium iz J5-ice.Kad kupim novi mob. dostojanstveno ću pokopati J5-icu(stavit ću je u vitrinu) nažalost nema vise Sony-ja pa prelazim na Nokiju:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vjeko ima jedan dućan u Splitu u kojem još uvijek prodaju nove Jpetice, ako si zainteresiran, rado ću ti pomoći da to kupiš.
"nove"?on je u biti star al ne korišten.koja je cijena?
Joj kako me samo hvata nostalgija na ovu temu. Bas sam citao temu od comezgb vrlo je slicna :)
Mislim da se cure pale (pale-> odmah hoceju biti tvoj drug , a ne djevojka nisu cure tako glupe kako neki misle) samo na srebrne i blještave mobitele a naravno takvih je vrlo malo.
ma one se pale na mobitele za koje je poznato da su skupi
Ma neeee...
One se pale na naš smisao za humor i snagu koju pokazujemo stiščući hladnu bocu pive u ruci pred kafićem te u dosljednom zagnjavljivanju svih oko nas... ;D
oprosti na ovako zakasnjelom odgovoru ali telefon je još uvijek tamo po istij cijeni 1.200,00 kn. Moš to zamislit?= Citat =:
Poslao: gIK
"nove"?on je u biti star al ne korišten.koja je cijena?
Ma one se pale na guranje! ;D A ako to nejde, onda se pale na benzin i šibice. ;D;D;D
Daj me nemoj zezat sta mu cijena jos nije pala???= Citat =:
Poslao: miško
oprosti na ovako zakasnjelom odgovoru ali telefon je još uvijek tamo po istij cijeni 1.200,00 kn. Moš to zamislit?
Pa kakva je to trgovina! Koliko tek kosta T 28 sto posto 2000 kn ??:o
Barvoooo dmi konacno netko onako ''pravo'' razmišlja!!!= Citat =:
Ma neeee...
One se pale na naš smisao za humor i snagu koju pokazujemo stiščući hladnu bocu pive u ruci pred kafićem te u dosljednom zagnjavljivanju svih oko nas... ;D
U to sam se uvjerio prije neka dva mjeseca. Na taj dan kad sam se trebao naci s jednom curom nisam bio bas rasolozen ( los dan u skoli ), .......... i tako otisli smo u neki birc na kaptolu i pricali. Bio sam onako ''mrtav,hladan'' s mozda malo humora ako se to moglo tako nazvati ........... Na kraju otisli smo svatko svojim putem:lol: :lol: :lol: . Drugi dan sam joj poslao poruku znate onak kak si?, sta ima? i sl. ................ cak uzvratila mi je poruku , ali kako sam se ja tome samo poveselio! tako sam se poveselio da nakon tjedan dana mi vise nije htjela ama ni rijec poslati:( .
Poslo sam joj poruku dva tri puta i nista. Jedino kaj sam zapamtio je njezin rođendan i broj njezinog moba. Hej momci!,zamolio bih vas jednu uslugu : bil svatko od vas mogao poslati njoj poruku za rodendan ??? ( rodendan ce joj biti 08.08. ) jer ja to ne mogu :( ?? Da samo znate koji je to komad podsjecala me je na one bolnicarke iz meksickih sapunica. Samo imala je jedan gadan,nne bas gadan minus -> od mene je manja barem 30-ak cm. I tako je zavrsila moja nesudena ljubav :lol: !!!
Ono kaj neki tvrde cure se pale na mobitele, fakat takvu jos nisam upoznao, al ako se ona pali na mobitele onda se pali i na blještav magareci kur** Prave su djevojke koje se pale na humor, na muškost i sl ( to je klasika , a ne ono o mobitelima ) !!!
A neke se pale i na ono sto je rekao Whiteboy koji ima fakat poseban ukus!!! za razliku od mene koji se pale na metalkinje. volim zgodne zene opakog izgleda to me bas ono uzbuduje,...................:D :angel: :D
kolko ima godina?
sad ce 17. a jesi se ponadao e nedam ti je!!!!!!!!
To se zove mobilna šminka!!!! :D i po cominoj teoriji na to se pale ne samo decki nego i cure !!!
http://www.skyynet.de/gfx/gsmvert1.gif
http://www.mobile-review.com/review/...vertu/pic1.jpg
---> a znate li koliko košta ??? 6000 Eura nebiste vjerovali !!![:D :angel: :D
6000 je najjeftinija izvedba! Pogledaj malo ovdje na kraju stranice, već smo pisali o tome: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...5&pagenumber=2
pa reko si da joj treba cestitati rodjendan, ja se javljam!= Citat =:
ako se cure ne pale na sminku zasto je jedan moj frend u papayi zbario curu tako sto joj je reko da vozi SLK???
:thumbup: Svaka mu čast! S takvim sponzorušama tako i treba...
ali on ima 16 godina i to joj je i reko a ona se cudila kako moze voziti sa 16!
...izgleda da malo slabije procesira podatke dotična... ;D
******, ali dosta ih je takvo na zalos i na srecu!
...na sreću, na sreću...
:jump:
pa naravno, ovo "na zalost" sam napiso reda radi
= Citat =:
@ Coma ima 18, krivo sam proracunao. Mogu ti dati broj samo pod uvietom da napises : ''Sretan rodendan od decka iz Dubrave !!!''
Samo to napisi a onda joj mozes pisati kaj got hoces.
ajde napisat cu joj to! znaci ja joj trebam reci da joj ti cestitas rodjendan, a ne pravit se da sam ja ti!?!?!
SAMO NAPISI CESTITKU OD NEZELJENOG DECKA IZ DUBRAVE I NIKEJ VISE!!
i nesmijem se poslje dopisivat sa njom? bar malo
mozes bas me briga
hehe,moze, daj mi broj na private
dobit ces ga uskoro
evo opet me je uhvatila nostalgija!!! :D Prisjetimo se ovih legendarnih telefona :
http://www.ukclimbing.com/general/nokia7110.gif http://www.sony.com.ph/products/mobi...ges/cmd-j5.jpg http://www.ps2modchip.com/flash/sony_z28.gif http://www.nutech.com.hk/jansen/images/sonybig2.jpg http://images.fairmarket.co.uk/image...3-alcatel2.jpg http://www.mphone.co.uk/Samsung/imag...g_shg_a100.jpg http://www.my-siemens.com/com.aperto...s/internet.jpg
i mnogi drugiiiiiiiiiiiii.....
Što mislite o Matrix Phone-u
E da cuo sam da mu je cijena oko 600€. Oce li doci u hrv? Kako bih bio sretan kad bi dosao, odmah bih ga kupio. Zamislite mobitel kojeg nitko nema........
Pa i sad ga imaš (mislim na mobitel kojeg nitko nema)...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Istina Sony J5 ima svega nekoliko ljudi (da samo znate kakav je to osjecaj) Nisam tip koji se fura po drugima, ja biram samo posebne mobitele ( 7250, 6220, Verutu, Sony, LG, 8850, 3650, T68m, Alcatel 525-ima odlicne maskice, Alcatel 715-samo da je kolorac, 6310i, 6100, Telit G80, B&O ):p :angel: :p= Citat =:
Pa i sad ga imaš (mislim na mobitel kojeg nitko nema)...