Mito za ostanak kod operatera
Evo ja odlučio preći iz T2 u VIP,
s revolucije na savršenu.
Razlog je signal, u mojoj rupi je T2 na granici i stalno se prebacuje između T2 i TM.
I svako malo sam nedostupan. To je jedini razlog prelaska.
I zovem ja baš SZK da pitam o postupku i to...
i frajer mi nudi:
- 1000 kn popust na uređaj - ako uzmem ugovor na 12 mj
- revoluciju za 125 kn/mj
Nijedno od toga mi neće popraviti signal, ali sam ipak u dilemi....
Jer niti VIP nije bajan, možda sitnicu bolji signal kod mene od T2 / TM.
Nije mi jasna jedna stvar. Na tele2 web stranici pise da ako preneses broj mozes dobiti bonuse od 25 i 50 kuna zauvijek. Dok s druge strane link za opciju zauvijek kaze da je akcija istekla. Pa tko je tu lud? Isplati li se zvati szk?
Ista prica. Zvao szk i nema bonusa. Strah me napustiti brutalnu,ali placam nesto sto ne trosim
Tako je, a imam identican broj kao kucni pa bi bila velika steta ostati bez njega radi ustede 20 kuna
Re: Mito za ostanak kod operatera
Znam i ja preko ovog foruma da se moze nakon prelaska odmah zatraziti novi prijenos, ali bi isto tako bilo ok da HAKOM azurira svoju stranicu i uvjete peijenosa broja da ne bi bilo zabune.
Pa naravno da tebe bas briga kada znas koliki je taj rok jer si procitao pravilnik :D Npr. ljudi koji idu prouciti pravilnik po prvi put, mogu samo procitati na web stranici da je rok 3 mjeseca i odustati od citanja pravilnika jer misle da je info na web stranici tocan.
Ne bih bas rekao da je to njihov problem. Ne vidim u cemu je problem ispraviti takvu malu stvar, tj netocnu informaciju. Da ti na stranici operatera pise da je minuta 50lipa, a u cjeniku u pdf-u stoji da je zapravo 60 lipa onda bi se zalio. Al oke, nema smisla o ovome raspravljati jer je off.