Dobro da li famozni T-mobile planira uskoro u ponudi neke od HTC-ovih modela (osim ovog "njihovog") ?
Printable View
Dobro da li famozni T-mobile planira uskoro u ponudi neke od HTC-ovih modela (osim ovog "njihovog") ?
samo da velim,ja se nabrijao na e71,jer je ima na netu u ponudi da bi mi dama veselo rekla ne,nema je dugo vec,sad imate e72,mrš.
Ponuda T-mobilea u segmentu smartphoneova je toliko očajna da je teško za povjerovati.
Eh...nabijem ih...opet su poskupili x10 na pretplati. Bila je 198 kn na itarifi dvije godine sada je 1298 kn... :(
Valjda ljudi navalili i dobro se prodaje...al opet muka mi je od tih njihovih povisivanja cijena!
I vratite satio model u više boja jer ga vanka već za sitniš ima u ponudi!!!!
Zna li itko da li t-mobile ima Vivaz isključivo u ovoj ružnoj crno-plavoj varijanti ili možda imaju i srebrni/crveni ?
Pozdrav! Imali još Nokie 2330 sa blutut slušalicama za 198 kuna na Tisku?. Hvala
jel ima tu netko iz t mobilea da tocno zna rec kad ce doc vivaz, trazim ga vec duze vrijeme, nigdje ga nema nitko nezna kad ce doc...
Ne mogu vjerovat, Vip je dobio ekskluzivu i za Samsung Galaxy S. U T-mobilea nema ni jednog dobrog Android mobitela, a sudeći po ovome, to se neće ni promijeniti u dogledno vrijeme. Dodje mi da predjem na Vip
Njemački t-mobile je dobio galaxy S I9000 pa možda i kod nas uskoro dođe... vjerojatnost postoji.
http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,...;CNC-0,00.html
btw. x10 je dobar mob.
Teško. Jer kod nas Vip trenutno ima ekskluzivu:
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...bilni-telefoni
Yep, Vip ima ekskluzivu, i to mislim 6 mjeseci, kao i obično. A x10 ima Android 1.6, s najavom za upgrade na samo 2.1 i to krajem godine i zato ga nikako ne mogu uvrstiti u dobre Android uređaje.
jeli ko zna koliko je dosa iphone 3gs kad je izasa u tarifi za obitelj 500 ili nekoj sličnoj
zanima me da znan koliko će doći otprilike iphone 4...moze netko pretpostaviti otprilike??
Imaju li u Tmobile-u Nokiu E72 black? Na naslovnoj strani reklamiraju white&black edition, ali u ponudi uređaja je samo sivi i bijeli, crnoga nema :/
Više nema zamjene +bodova za mobitele u T-mobileu ili se varam!??!?
ima, samo moraš na opciju produženje korisničkog ugovora... za sve mobitele i tarife postoji
Jucer sa bio u T-centru i moram rec da je ponuda mob. zalosna, pogotovo za Simpu, a i ono sto 'valja' je dosta jeftinije kod konkurencije. A i pretplata je precudna, npr. Samsung S5230 nude za 700kn na pretplatu na 24 mjeseca?? A npr. 700kn taj mob. dodje u Tele2 prepaid paketu?? I takav im je slucaj s mnostvom mob. Pfff pretplata je ultra nepovoljna.
jeli se konačno moze dobiti iphone 4 bez čekanja??
jel zna netko hoće li još biti 6600i slide ili 6700 slide u ponudi kod t-mobile-a?
Da, bio sam i ja jucer, samo da je pogledam...pa ju nemaju...svasta. A kao od ponedjeljka u T-centrima.
Cekam Desire HD, kad sam pitao kad ce ga dobiti, kaze za Bozic, pa sad na kraju u 1.mj...
Pitao sam mailom i Intelkom, kao zastupnika za HTC, pa su mi potvrdili, 1.mj.
Od Desire HD i dalje nista...dobih danas mailom odgovor. Sigurno ce se pojaviti 15.02.
Ne zelim u OT, ali sto na kraju da uzmem, kad sam toliko se zagrijao za taj *uckin' Desire HD? :( Zelim Android i big screen :)
tako je :)
kako za sada stoji i on i mozart bi trebali doći poslije 15.2...
Šta je ovo jutros, neki hackerski napad na stranicu. U Simpa ponudi sve skupa dva modela, od toga ova Nokia potpuni novitet, iz neba pa u rebra:
http://img156.imageshack.us/img156/4771/70183428.png
@nocni_djelatnik
Nije greska, ocigledno su sve Simpa pakete rasprodali i sada imaju ova dva nova (ne znam da li i za njih vrijedi 50% popusta ili ne)! :D
LG je na 50% pa je i cijena 68kn, ali izgleda da Nokia nije na 50% jer nema šanse da ovo dođe 398kn u paketu.
Da li netko zna kada BB Torch 9800 dolazi u ponudu? Netko mi je rekao da u 2 mj. treba doci?
Za cca mjesec dana bi trebao doci..
Nekad stvarno nema logike... Mislim taj galaxy Ace na tarifi extra total L sa 12000 bodova 98 kn dok galaxy i9000 1 kn!?? Zbilja nekad pretjeruju:dunno:
Možda je skuplji zato što je izgledom sličniji iPhonu :notooth:
Ili je možda kvalitetnije napravljen od Galaxy S jer je taj mobitel dno dna što se izrade tiče.
pa ono, ja sam ga uzeo na ugovor i prodao isti dan za 2200kn, i to ne bez razloga :)
Napravljen je jeftine i lagane plastike koja se za razliku od nekih drugih smartphonova jako masti što je meni osobno odvratno, također maska se uvija kad se stisne sa zadnje strane; samom izradom cijeli mobitel izgleda vrlo jeftino; hd snimanje videa "štuca" u usporedbi s konkurentnim uređajima istog procesora i slabije grafičke; službena verzija os-a 2.1 je zastarjela, 2.2 je spora i puna bugova, 2.2.1 još nije bila dostupna za naše tržište (ako je i sad); pri najslabijem osvjetljenju ekrana bijela poprima hladan ton (izgleda kao svijetlo tirkizna), također siva (ona prozirna pozadina iza 4 ikone na glavnom zaslonu) poprima rozu nijansu, cijeli taj amoled ekran ima neprirodne boje i grozno postavljen kontrast.
Sve u svemu kad se stavi pored jednog HTC Desirea ili nedaj bože iPhone-a 4 mobitel izgleda kao plastična igračka za djecu.
Oprostite ako nekoga vrijeđa ali ovo je žalosna istina koju malo tko spominje.
Samo mi nije jasno koji vrag im x10 drži toliku cijenu još... razlika između njega i galaxy na gore spomenutoj tarifi za 997 kn. Mene pilaju da produžim ugovor...pa neka ga i ponude kako treba. Dvije godine nije malo. Nadam se uskoro nadolazeći Neo da će ponuditi povoljnije...
zasto je t mobile poskupio neke mobitele u simpa paketima bas im je jadno sve to užas
Jel stiže lg optimus 2x?
Ima ga već u tele 2 i vip mrežama.
Koliko vidim nokiu c7 su snizili... i samsung omnia 7! Ali SE Arc mi malo kasni...vjerojatno ona isporuka iz Japana zeza sada :(
Mislim da su snizili i Desire HD, u svim tarifama je bio preko 2000-2500 kn...
Nestali t-mobile uređaji sa stranica za pretplatnike... Sigurno nam pripremaju iznenađenje u vidu ponude Samsung Galaxy S II. :crazy:
To i ja vidjeh... najprije su bile neke cijene uređaja ne po 1 kunu nego za 0 kuna pa su i to makli... Nadam se sada nekom dobrom iznenađenju i pojeftinjenju trenutnih boljih uređaja u ponudi!
I više nek ponude taj xperia Arc...bestraga i potresi u Japanu!:angry:
VAŽNO!!!
Evo opet ponude na stranici koja nudi iznenađenje ali POSKUPLJENJA!!!
SRAMOTA t-mobile...sada sve i po 200 kn poskupilo što im kunu bilo od boljih. sramite se... x10 drži i dalje cijenu na 12000 bodova i 24 mjeseca kao nov u njemačkoj...itd! SRAMOTA!:angry:
Sve su poskupjeli, a baš sam htio uzeti iPhone. Odoh ja Vipu.
I ja prelazim kod drugog operatar..jos mjesec dana i zbog T-mobile.
Bas trebam ovaj mjesec produzit ugovor.
Nadam se da ce me uhvatit dobra akcija....
Hoce, poskupljenje uredjaja:haha:
jooooooj, a za dva dana ja kupujem iphone 4 :(
Je*em ja njima mater -.- sad jos 300kn vise....
i ja sam si planirao SGS u par dana skocila cjena za 200kn, kreteni....
Žalosno je ovo da sada im se samo hebe majka umjesto da se ovdje veselimo nekim novoponuđenim i povoljnim mobitelima a u zadnjih mjesec dana osim nokie E7 ništa... Ali uvidjeli papci da još po 200 zarade na svakom. To njihovo mixanje cijena gore dolje pa mogućnost produljenja 3 pa 6 pa opet 3 pa 6, pa nekome 4 mjeseca ranije umara više...
Ja mogu 7 mjeseci prije, barem mi je tako rekla... Ovaj tjedan bi trebao ici uzeti iPhone koji je skuplji za je*benih 300 ili koliko vec kuna...
Hvala vam T-Mobile
NAPOMENA!!!
Danas sam uzeo omniu 7 na total S tarifi! Po novome kako piše na netu trebala bi na 12000 bodova koštati 198 kn (što su sad mijenjali skuplje) ali njima u sustavu u t-centru i dalje stoji po starome 1 kn kao i za druge uređaje kako je bilo prošli tjedan. Pa sam tako i uzeo za 1 kn. Ako neko misli uzimati ovaj tjedan nešto neka počne odmah od DANAS ako može da bar 200 kn ušpara dok ne prešaltaju po novome...
Koliko ranije se moze produziti ugovor?
3 ili 6 mjeseci?
Obracun racuna je do 5 u mjesecu.
Racun mozes otic platit u t-centar neovisno jel ti stigo na tvoju adresu, naknada je 5kn.
Pa poslje toga odma mozes produzit ugovor....
AKo cekas i bodove od 4.mj. oni sjednu u roku 10 dana od dana placanja racuna, tako mi reko kolega koji radi u t-centru
Tako je, iako nije doso u sanducic...
VIP ma u ponudi Nexus S, LG Optimus 2X, a ovi rozi nam nude Nokije... .. :(
Razmišljam da promijenim operatera.
@android167, čestitam pak na novom uređaju. Znaći ja sam se ipak uspio izvući od 198 kn plativši samo 1 kn na total S ali su mi odbili danas ovih 50 već :)
wtf...
na stranicama od T-mobilea u ponudi nemam niti jednog mobitela... :jehon:
Opet nešto muljaju... sad kad cijene skoče još za 200 :) I vrijeme im je više za neki novi mobitel u ponudi... u zadnjih 35 dana samo jedan novi :(
BUG (http://goo.gl/JYgFc) tvrdi da je t-mobile poce nuditi otkljucani iPhone po cijeni 4.698 kuna za 16 GB iPhone 4 te 5.498 kn za 32 GB verziju!
istina je, na t-mobilovoj stranici cijena samo uređaja (nekodiranog) je snižena na gore spomenute cifre sa prijašnjih ~ 6.000- 7.000 kn :D
Ponovno su digli cijene mobitelima, jer je sada istaknuta cijena uz uzimanje trajnog naloga. Dakle bez negea dodajte za svaku cijenu jos 200 kuna.
Pozdrav svima!
Imam priliku produžit predplatu i nude mi Samsung Ace za nekih 400kn uz bodove naravno, mislio sa Desirea uzet ali mi izađe previše...
Ima li itko iskustva sa Aceom ili imate možda neki prijedlog za drugi mob u tom rangu al da je OS android?!
Ace ti je ok...ja ga iman mjesec dana i zadovoljan sam.
Ok, thx!
Ej samo kakve sluške dobiješ sa njim? Kad bi makar bile inear.....
Ma nemoj me zezat?
Koji tapijaši... Pa ja neznam da li sam ikad dobio mob bez slušalica... No dobro da ne oftopičarim... Morat ču tražit neku preporuku za neke dobre inear a da ne koštaju bogatstvo hehehe! Hvala ti na odgovorima.
Eto na kraju ništa od Ace-a!
Navodno ih nema nigdje u lijepoj našoj pa sam bio prisiljen uzeti Desire-a, malo više nadoplatio I ja sretan ko nikad!
kolko treba ovima u t-mobile-u da nabave mob u zg? konkretno galaxy ace...veli služba za par dana bi trebala doć pošiljka jer to znači početkom slijedećeg tjedna ili za 8 mjeseci? jel ima netko iskustva ili saznanja, ne pratim baš mob tehnologiju niti stanje na tom tržištu... hvala!
Ko če ga znat sa njima, ja ga htjeo uzet prije mjesec dana I rekli mi da ga nemaju nigdje u hr!
Možda stvarno dolazi neka pošiljka al ti znaj sad...
u letki koji sam dobio, piše da bi uskoro trebao doći HTC Desire S
valjda će cijenom biti ispod "običnog" Desire-a (ili bar ista cijena)
ima ko info jel hoce defy nabavljat kad vip zgubi ekskluzivu (i kad ce uopce zgubit ekskluzivu)??
Ekskluziva je obično 6 mj, mada to ništa ne znači, nekad ju izgube i nakon tri tjedna...
a prećerali su im cijene...
1. Desire S je samo 100 kn jeftiniji od Sensationa!!
2. Sensation je punih 800kn skuplji od Galaxy S2
(Cijene: G S2 = 1498kn, Desire S = 2198kn, Sensation = 2298 kn , govorim za Mobile Plus tarifu (znači, 600kn mjesečno!)
u Extra Mix XL tarifi je Sensation jeftiniji od Galaxy S2 za 800 kn
tu je nešto totalno nelogično
Ma dovraga, dajte da pitam ovdje, možda netko zna.
Je li ovaj cjenik uređaja na T-Moblile stranicama apsolutno ažuran?
naime, želio bi uzeti android, ali neki srednje klase i cijene do 2000 kuna u Extra obitelj L.
prvo sam gledao stari galaxy S (i9000), nazvao i kažu da ga više nema nigdje. OK, pitao sam za LG optimus Black, kaže ima, nema problema.
No, od jučer, Optimusa Black više nema na stranicama? i9000 je još na webu, ali cijena za gore navedenu tarifu mi se čini pogrešna (preko 2000 kuna?).
Zašto više nema povoljinijih uređaja kao Black, nego samo ovi najskuplji? Što samo elita kupuje androide u T-coma? Dobro inaju ovi jeftini s malom dijagonalom ekrana, ali srednje klase uređaja uopće nema i nikako da dobijem informaciju hoće li uskoro dolaziti išta.
Pa molim za mišljenje o gore napisanom. Hvala
EDIT: Evo čak i u velikoj britaniji na njihovim stranicama ima bolji izbor uređaja (Android):
http://www.t-mobile.co.uk/shop/andro...ndroid-phones/
Zna li netko hoće Galaxy Nexus biti u t-mobile ponudi ili samo vip? Thanks
bok, dal se možda zna koji bi novi modeli trebali doći u T-Mobile do kraja godine (pogotovo android i win phone 7.5)
Pa ovako ... to ti nitko nezna a pogotovo oni sami ... Od onog sto se zna da dolazi sigurno je nokia n9,htc radar i iphone 4s (4 sa 8 gb)
A po mojoj prepostavci ili nagadanju jos bi trebali doc (ali uzmi sa rezervom)
Nokia lumia 800
Sony ericsson arc s
Sony ericsson ray
Htc sensation xe
Nokia 500
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ma to je sve ok, al npr ostali su bez LGa Optimus P500, sto je bio super mob za te pare, i nema vise nista za parsto kuna uz neku 100-200 kuna pretplatu s tim karakteristikama.
A optimus net, koji je isti k, ni traga ni glasa.
BTW, sto mislite, kolike su sanse da ce Iphone 4S biti skuplji od 4? Tj, da ce recimo 4 8GB kostati ko sad 3GS 8GB?
Ja moram staru prebacit na t-mobile, i cekat cu zadnji cas s onom akcijom 50%, valjda nece rec da recimo ne mozes uzet 4S s tom akcijom ili nesto slicno :D
dakle, frend ga kupio u Vz, istekla mu pretplata, pa zvao dal ce dobit, i ono dobili S, i odma uzeo taj jedan jedini koji dobili... malo cudno kaj nema nigdje na netu da ga nude.. al on se nije bunio :D
platio ga 2000 kn na neku obitelj tarifu koju ima s starom...
p.s. nadam se da ce dobit xperiu pro?
Provjerena ... T-mobile nikad nije pokazivo interes sa nexus serijom jer su uvijek bili glavni za iphone ... Makar im je vip skinuo taj smjesak sa lica ... Vip ima ekskluzivu na nexsusa a pogotovo na primea ... Sve je bilo receno na konferenciji za novinare kad se predstavljo prime a ako mi ne vjerujes uvijek mozes pitat na njihovoj facebook stranici od samsunga. Sto se tice mojih prepostavki ... to ti je sve prepostavka radena na temelju t-mobile.de tj.njemaca jer t-mobile.hr njima odgovara i oni odlucuju koji uredaj dolazi u ponudu ... Samo pogledaj njihovu ponudu pa nasu i vidjet ces malu razliku ... Tako i vip funkcionira u vodafon grupi a o njihovoj ponudi odlucuju austrijanci ... Sve je to zacaran krug
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
moram ti se ipak ispricat...iso sam provjerit,ipak je t-mobile dobio dopustenje za uvoz nexsusa s (http://www.hakom.hr/default.aspx?rit...3&rittId=10975)
ali onako su ti male šanse da ga ikad uvrsti u ponudu a kamoli nexsusa prime-a jer sam naso i isjecak sa konferencije - http://www.androidcentral.com/europe...s-availability
ali inace ako bilo koga zanima infromacija o tome koji ce model doc u ponudu ili ne,ima tri nacina
1. upitom na njihovim službenim facebook stranicama
2. obicnom prepostavkom tj.usporedbom i cistom logikom tj.analizom modela (pa tako www.t-mobile.hr analizirati sa ponudom www.t-mobile.de ili www.vipnet.hr sa www.a1.net)
3. .... ova je zanimljiva ... tako ja potvrdim koji model dolazi ili ne .... na stranici od hakoma ima baza RiTT opreme (http://www.hakom.hr/default.aspx?id=413) i jednostvano potražim po modelu ... pa ako nekog zanima cisto usputno:za htc modele u t-mobile uvoznik je intelkom a samsung modele tražite po nazivu primjera samsung i9100 a ne galaxy s2
p.s.
nista od ovog ne mora držat vodu ali za sad sam mogo pogodit svaki model koji dolazi na ova tri načina
Mogu se samo nadati da ce sad kad vise nemaju ekskluzivu na iphone ipak nabaviti nexusa. Osim nexusa jedino sta valja u t-mobilu je galaxy s2, a njega sam isprobao i nisam bio zadovoljan. Ako ne morat cu iPhone 4s iako mi je vec lagano dosadio iOS
Što jest jest...galaxy s+ su dobro snizili na pretplati na malim tarifama, povoljno!
jeftiniji je bez bodova nego s njima :D :D
odlicna cijena samsung galaxy-a s+, npr uzmes ovu extral total M tarifu, 50% popusta na tarifu na 24mj zbog prijenosa broja, 398kn+200kn zbog trajnog naloga..ispadne 598kn mob + 75kn mjesecno..
mislim da je to stvarno odlicna cijena za mobitel koji je dosta bolji od iP4
Kako to da se i dalje nude iPhone modeli 4-16Gb, 4-32Gb a jos nema 4-8Gb.
Poznavajuci dosadasnju praksu Apple je kad izadju novi modeli povlacio stare, recimo kad se pojavio iPhone 4 izbacili su 3GS-16Gb..., a ostavili onaj model od 8Gb.
Cak i kad se pogleda ponuda na www.apple.com imaju samo iPhone4-8Gb koji se jos nije ni pojavio u t-mobile-u (dok u VIPu 4-8Gb i 4-16Gb imaju istu cijenu?!?).
Ili je stvar da su ostale velike zalihe iPhone4 da je i dalje nude?!?