Tražim unlock kod za nokiu 3220 mreža je vipnet :kiss:
Printable View
Tražim unlock kod za nokiu 3220 mreža je vipnet :kiss:
= Citat =:
Izvorno postao Tommek
koji ti je IMEI?
daj e-mail da ti posaljem kalkulator ili IMEI da ti ga izracunamo mi....
ajd pošalji kalkulator, mail tommek@hi.htnet.hr :thumbup:
Ma meni ga je blokirao...daj mi IMEI posalji...
Evo imei: 355042001844896
Zaključan je na vipnet a stavio bi u njega simpu. Ko prvi dobije gajbu :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Tommek
#pw+484 917 311 261 516+1#
da bi dobio p ili w ili + pritisni * nekoliko puta, zadnji broj mora biti 1 ili probaj sa 7!
jasno sve radiš sa izvađenom SIM karticom :afro:
#pw+3448128512+1# ili
#pw+3448128512+2#
thanks evo gajba (mala je ali ok)
http://www.stiegl.at/brauerei/produk...er/stamm_2.gif
Eh dečki sve je to super šza ste vi meni tu napisali ali je problem kaj meni ni jedan kod ne radi :evil:
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
kak vi decki nemate pojma, razbacujete se s tim kalkulatorima a nemate pojma s njima raditi..
tommek jel znas da imas samo sansu 5 puta unjeti kodove neispravno i onda se elefon zakljuca zauvijek,tako da smao kabel ga moze otkljucati,, ovi kodovi us neisravni svi..dja se javi na 091 XXXX sms porukom,, milim d aimam tvoje rjesenje.
javio sam ti se smsom= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao Tommek
evo, tvoj tel je otkljucan,,ajd mi sam javi da je uspjesno.
ps. i ne ukucavaj nestrucno napravljenje kodove, za tvoje dobro.
Nokia je uspjesno otkljucana uy pomoc Khidega. E hvala :beer:
jel vrijedi ono za MMC?= Citat =:
Izvorno postao Tommek
još da si napisao kako si tel otključao...
pomocu koda koji sam mu ja dao.
trebam kod za t 610
mreza je e-plus nemacka
i-mei 35398900-897333-8
ne smijes tako upasti u temu 3220 nokie, kreiraj novu..
ja sam mislio da si mu poslao terminatora u mobitel koji je to sve unisto..koji odgovor...:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao khideg
srećom ti si se rodio sa svom pameti ovog svijeta, pa iz rukava to bacaš, svaka čast!
a mi smo gore pisali o čemu, molim te?????????????????= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne nisam najpametniji, niti je to bilo tako receno tako sarkasticno, no oni kodovi sto ste dali su pogresni, a vi ste ih dali kao prave. trebali ste napomenuti da mozda nije, tako ja radim uvijek, jer ima se samo 5 pokusaja da se uspjesno otkljuca... nije to bas lako.
pa gle da ponovimo smisao ovog foruma..tu smo da jedni drugima pomazemo...vjerujem da je taj kod pronadjen negdje na netu a ne tvoje autorsko dijelo tak da ne kuzim zasto to ne podijelis sa nama pa da ljudi ubuduce mogu sami to rijesit!!= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
e vidis,vjerujes krivo.. niti jedan telefon nema jednako kod, dakle moras ga napraviti sam. i to je sve.
nema jednako kod al ima kod koji ovisi o IMEI...pa daj nemoj se pravit glup...= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa ne pravim se, znam kako to ide i sve. mislim sto zelis da ti kazem?
www.google.com
nokia unlock
i nace ti 100 takvih programa koji generiraju kod, samo je pitanje dal ces ga ispavno upotrijebiti.
nije to uopce nikakva nauka, niti se tu ima sta skrivati.
aj ok necemo se prepirat kad je vec kak i sam kaze opasno unje vise krivih kodova mozda je bolje nek i ovak ostane..jer bi zasigurno bilo puno pitanja kasnije kak otkljucat zblokani mob..:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa o tome ti ja i govorim.
oj, khidegže!
imam i ja isti problem. sad je vip a tia bi simpu.nisan je nikako prova otvarat a iman i onaj usb kabel pa neznan jel to sta pomaze ... aj helpaj :D ...
imei mi je: 355388001207752
tnx allot :spin:
Evo ti kod:= Citat =:
Izvorno postao soulhack
#pw+395 856 711 300 061+5# ili
#pw+499 407 011 776 416+7#
Bok ljudi trebam malu pomoc
Cura je nabavila nokiu x2 ali je na t-mobile kodirana a njoj treba tomato. Jel ima netko da zna kod za dekodiranje??
X2 ne ide preko tih generatora.
Najprije,ne razbacujte se tu s imei kodovima jer nije pametno. Po imei kodu,kod za otkljucavanje mozes jedino dobiti od davatelja usluge tj od providera. Đaba ne ide. Ili provider ili kod lokalnog unlockera za najmanje 100kn.