Evo vidim samo se razboljevaju ljudi ovih dana, izgleda da nekaj gadno hara, pa da vidimo dal ima tko od forumaša da je trenutno doma, kuri, kašlje, pljuje, pije čajeve i visi na forumu... ;)
I rodbina i prijatelji dolaze u obzir.. :)
Printable View
Evo vidim samo se razboljevaju ljudi ovih dana, izgleda da nekaj gadno hara, pa da vidimo dal ima tko od forumaša da je trenutno doma, kuri, kašlje, pljuje, pije čajeve i visi na forumu... ;)
I rodbina i prijatelji dolaze u obzir.. :)
Izgleda da to ovdje ne važi jer nitko od rodbine i u razredu nije bolestan.
...ja sam bio prije mjesec dana...sada sam OK ...
Dal se mamurluk shvaća pod bolest? Ako da, onda se nekim čudom svaku večer razbolim i oko podne me prođe... ;D :D
kod mene su svi bolesni!
ma ja prehlađen već par dana i pljujem ko aga.....šmrcam itd...idem sad malo kuhane rakije progrgljat.
ja sam isto u komi, pluća me jebu, kašljem... sad si temp mjerim... :)
ja isto nekaj mi nije dobra pa si idem popit sanduk pive. a kasnije s konjakom presječem. Čul sam da to pali. drugi dan si ko nov
hm... ja sam otporan na prehlade.... skoro svaski dan igram nogomet po ovoj hladnoci i onda sav znojan na motor i gas.... nis mi nije :) mozda jednom godisnje me uhvati kakva prehlada
ak doživiš tak prek 4 banke - ti si car.
4? ja zadovoljan i sa 3 :D
Ja sam malo razjeban zbog motora ama neda mi vrag mira pa se i sad po zimi vozim...i eto...stalno mi je nos začepljen....
hm! bijeli luk! a poslje kokošja juha su zakon! 8)
mene vec tjedan dana grlo boli ali inace sam u redu, funkcionisem! :)
a tko se sportom bavi manje se mora bojat prehlade
a onaj koji samo cuga i izlazi van(gog,whiteboy recimo npr.;D)
su sad doma bolesni;)
Ja nisam bolestan, samo kašljem ko konj već 2, 3 tjedna, trebao big se cigareta ostaviti ali ne mogu ;D
ma ja sam doma od nove godine i od onda vučem nešto...
oni barem ne dolaze u sljivama doma :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
evo i ja se prijavljeujem na listu bolestnih...grlo u komi..misici rasturaju svi bole...pogotovo prsa...temp lagano...al bit ce bolje...
da, meni je mama bolesna. sad je zajebavamo jer nemoze normalno govoriti heheheeh
da znamo mi koga ti vučeš;) gog-a naravno;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pazi da mama kasnije vas ne bu zajebavala kad vam prenese bolest i kad odluči da joj je dosta kuhanja... ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ja sam imo mononuklozu prije par mjeseci jer se to racuna :D ?
naravno, jer je dokazano da je mononukleoza nastala od prehlade
heeeh! danas piči sunce! eto baš sam se uz rivu išo malo prošpetat! ama divota! opet mogu normalno disat..ko nov se osjećam...ali asm oslabio od alkohola i koječega....podočnjaci do koljena!valjda neću neku bolest poopušit 8(
Što te ne ubije to te ojača ;D
meni je grlo bilo u komi ali oporavljam se... bar mogu pričat opet :)
da nije možda triper ? ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
LOOOOOOOOOOOOOLČINA ;D hahahhahaha
tvrdi čankir! ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Mi čitav mjesec igramo napolju foodballa i tako sam se s***o ev malo dočazim sebi zapravo progovorio sam l valjda cu prezivit
Ma taman je vrijeme za to... oko mene svi obolijevaju, ono, malo sunca pa hladno...
Ja se ne dam, ko i obično. Gutam voća i ko' da stvarno pomaže.
Isto tako (WB) kad se napijem NE pjevam frendovima pod uho iz sve snage, pa mi grlo ne ode k vragu. I tako svaku večer :nono:
Ma popušio sam meningitis u 9. mjesecu, bio out skoro 2 mjeseca, tak da se sad JAKO pazim (glavobolje su mi još friške u sjećanju :eek: )
u puli hara neka viroza.
Ucinak viroze kod homosapijenZa: Pritisak/bol u zelucu, povracanje i kenjanje istovremeno, zeludac ti u grlo dojde, traje cijelu noc, ako ne i cijelu noc i cijeli dan, nakon toga ne ocjecas nista, prazan si ko ispuhani balon...
strasno!
oporavaljam se :D
jebote ti si dobro živ ostao s meningitisom.,.. posljedice su vjerojatno ostale na mozgu.. ;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
al ja nisam nikome na uho pjevao već duuugo, a ni van nisam izašo od nove godine... ma žasu, danas kurim, a po noći sam jedva oka sklopio od muke... boli glava ko od najgoreg zagorskog vina...
siroče malo jadno doktorsko
želimo ti brz oporavak;)
sta je to, se to jede?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
sezona gripe je službeno počela...
grlobolja se kod mene vratila....sad sam na antibioticima....
i meni isto, nadam se samo da će me proći samo od sebe jer nema šanse da opet pijem antibiotike, brijem da sam već imun ;D
samo od sebe ne vjerujem, meni ni hektolitre čajeva na kraju krajeva nisu pomogle (ok, ok, nisam trebala ovaj vikend ružit...:))
ma nisi ti imala gripu, viš da je tek sad došla
a ti tomo, kak si ti? niš ne kukaš ko mi ostali :)
ma ja sam ti ko Hektor ;)
ja sam u pon završio na hitnoj...
kaj ti je bilo?
over the phone...
mislim znam da zvuči glupo ali kod mene se na poslu već
2 godine prodaje cedevita i naravno pijem je i ja dosta a
od tada sam samo čini mi se jedan put bio kratko prehlađen.....
ma ne zvuči glupo, cedevita (kao i svi vitamini i sl. dodatci) ti može ojačati organizam, odnosno vlastiti imunitet, no sasvim sigurno neće zaustaviti virus ako se za tebe uhvati... vjerojatno si imao više sreće u te 2 godine... ali da je zdrava, to sigurno (u normalnim količinama)...
a recimo kad radim 1 litrica je minimalno normativ;D
slušaj ti našeg whiteboya, ipak je on doktor ovdje, ovo je njegov topic ;)
ma daj pa tko je ikad profitirao kad je slušao whiteboya
Pacijenti eventually ,nadam se .
pa ja sam profitirao, naravno! ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
da baš se ubilo od profita čak se i na tebi vidi
kak si se odjednom proljepšao svaka čast:thumbup: