Na stranici http://wap.avangard.us/download.php puno svega( besplatno ).
Sortirano po proizvođačima ( mali bed je što je stranica ruska ).
;D ;D ;D ;D
Printable View
Na stranici http://wap.avangard.us/download.php puno svega( besplatno ).
Sortirano po proizvođačima ( mali bed je što je stranica ruska ).
;D ;D ;D ;D
E take stranice volim!!
Jednostavne brzo se ucitavaju, nema puno mudrolije, samo klikaj i downlodaj!
vvidak11, svaka cast! Stranica je do yaya!
= Citat =:
Izvorno postao vvidak11
ja što god kliknem na toj stranici, pokrene mi skidanje nekog filea....
A kako misliš doći do igrica, melodija i dr. ako ne skineš "neki file"?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Skini ih, ako hoćeš provjeri antivirusom i ako imaš nedoumica postavi pitanje u odgovarajućem tematskom forumu.
kao prvo, da li znaš o čemu pričam!? očito da ne!!! ne radi se o "bilo kakvom" fileu!= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
bit ću koncizniji; klikom na link neke rubrike, ne otvara mi se rubrika s ponuđenim download fileovima, već neki unknown file koji u sebi ne sadržava ništa, '/0'. dakle, situacija slična recimo torrent downloadanju, samo mi je ovaj file neupotrebljiv.
zato pitam, da li je možda stranica ugašena ili što je.
Evo sad provjereno sve radi kako treba. Probaj s drugim browserom.
@Inovator
Idi redom file po file ( tako sam i ja nabadao jer ruski neznam ) uglavnom provjereno radi. Ja sam jučer skidao igrice za Motorolu i LG.
= Citat =:
Izvorno postao vvidak11
nije mi problem ruski, znam ćirilicu, već što mi se umjesto stranicu pokretalo skidanje PHPa, ali skužio sam u čemu je problem, pošto sam dizao netom prije neku SQL bazu, ostao mi je editor upaljen, pa je automatski vukao php van.
my bad.
tnx
Ubuduće ipak budi koncizniji :beer:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
da li netko zna stranu ,može i wap sa besplatnom 40 tonskom glazbom
= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
nisam smatrao potrebnim, tj nisam očekivao da će "netko" pomislit da ne znam downloadat file s neta, a vjeruj mi ITom se bavim godinama...:comp:
uglavnom, NHF! :beer:
Bok ja imam isti problem sa tim php-om! Nemam pojma kako promijeniti browser, ja sam lajik za te stvari!
Imam jos jedan problemčić! Instalirao sam midway i javlja mi non stop neki error kad pokušam igricu prebaciti na mob.
Čitao sam forum i pročitao da treba nesto napravit sa pst-om?!
instalirao sam pst i odgovarajuči patch, ali kad ga želim pokrenuti traži mi da instaliram driver za motorolu( ja imam motorolu v220), međutim ja sam taj driver vač prije instalirao da bi mogo raditi sa MPT-om?
U čemu je stvar?
Dali je moguče da na stranicama t-mobila nema ni jedne igrice koju mogu staviti na v220? niti ako ja želim kupiti, tamo v220 nije niti spomenut!????????
Pa, na T-mobileu jedino i možeš kupiti. Nema tamo besplatno.
Ma znam da možeš samo kupovati kod njih! Nego, na koju god igricu kliknem, nigdje ne vidim da ju v220 podržava, kužiš?
Dobra pagina, al nisu istine kako sam ko zec skočio kad sam na naslovnoj foruma vidio natpis "Besplatne" lol
jel ko ima eng rus prevoditelja
http://russian.pocket-pc-dictionarie...n-English.html= Citat =:
Izvorno postao Hacker
super stranica
jesam samo ja lud ili otvara scima nekakvu crnu stranicu sa crvenim pa plavim pa crvenim linkovima koji nis ne vrjede?
oce mi skinut nekakav fajl s jadnom extenzijom nekakvom
:retard:
Sta ti je ostalo upaljeno? :wstupid: Ni ja ne znajem kako iskljuciti te php-ove!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
i meni skida neki file......
ni ja ne mogu otvorit nista s te stranice, probao sam i u firefoxu i u IE, svaki put otvara download php-a
Odustajem od stavljanja igrica na v220!!! to je kineski for me!!!