hacker i msan imaju nagradnu igru gdje je nagrada racunalo od 20000kn. vise o tome ovdje
dakle ko to nebi pozelio :comp:
Printable View
hacker i msan imaju nagradnu igru gdje je nagrada racunalo od 20000kn. vise o tome ovdje
dakle ko to nebi pozelio :comp:
"HACKER, prvi hrvatski časopis za PC igre
Čakovečka 17
10 000 Zagreb"
hebote pa to je nedaleko od mene!
jesi vidio komp? samo cu reci, 2 gb memorije, 2 nvidie 6800!
da stvarno prestrašna konfiguracija.....
još samo trebam slogan smislit i bit će moja;D
"Strašna" nije dovoljna riječ...s tim si car...barem 4 god imaš osigurano igranje igri bez ikakvih promjena na kompu...ja sam već smislio slogan;)
Bas je pila od kompjutera... jos da su stavili FX-55 ili AMD 64 4000+ u njega mozda bi smislio neki slogan... ovkao nevrjedi :D
Koje ružno kućište...
da je bar crno...
meni je kučište ok...nešto kao "Acer Ferrari"...ali ima nezgodno otvaranje...
meni je isto kučište OK....
...ti bokca,kakvo je to kućište...a za sudjelovanje moram kupiti hacker,a to mi se baš i ne da...
Takvo kućište je i na www.odlikasi.hr
zar je kuciste toliko bitno da mu posvecujete toliko paznje?! ja bi ga ionako odma razgolotio. i da cujem vase slogane
takav komp je frend kupio na akciji odlikasi
Ja sam smislio nekoliko slogana :thumbup: !!!Vi ste to primjetili tek sad!Ja o tome kompu sanjam već 3 tjedna!!Ali zašto na njihovoj web stranici piše da je adresa Čakovečka 17,a u Hackeru piše Koranska 2!!Na koju adresu da onda pošaljem!! :confused: :confused:
eh jos da kupim haker bilo bi sve u redu...samo sto ga nisam kupio vec zadnjih 5 godina...
shta ce mi kad imam net i na njemu recenzije igara...eh...
je.... samo se vi nadajte da ce te osvojit to.... vec oni imaju nekog kome ce to smjestit.
nada uvijek umire posljednja;D
da a nada je najveca kurva u selu :D
Daj mi odgovorite na koju adresu da pošaljem???
pa onu koja ti je u hakeru napisana...
ma kuciste je jadno ali ono unutra se gleda lako je kupim novo akomi se nesvidja=)
Nema veze kaj je kučište jadno,al ima prvu SLI Nforce 4 matičnu i dvije 6800 ultra i ostalo je dobro!!još ga dobiš besplatno(ako te odaberu za najbolji slogan)!!!
Budući da je nagradna igra trajala do 14.1.2005.(DANAS)!!Znači gotova je!!!!!Mogli bi napisati koje ste slogane poslali!!!!
niti jedan. nikad nisam dobio nes na nagradnij igri pa ne vidim zasto bi sada...
kupit cu ja to....
Kaj nitko nije slao slogan!!!!!
pa dobro dajte da čujemo koji slogan ako je slao tko! časna pionirska,neću se smijat!
jel dodjeljen taj komp il sta?
Nisam dobio komp :cry: :cry: !!!Dodjeljen je nekom drugom još 15.1.!!!zato zaključajte ovu temu!!!
koji je slogan?
Još neznam,u novome Hackeru će pisati!!
a to je bio slogan za sta?!*?!
sta nije slogan hakera jedini casopis s kojim se igra il neka takva fora?!?!
slogan je: dokaz da postoje korisne ovisnosti
pa trebalo je slogan *reklama msanu za neko asus racunalo pa je to racunalo bilo i nagrada, dovoljno je reci da taj komp koji je nagrada ima 2 graficke 6800GT i 2gige memorije :cool:
Pobjednički slogan je:
"prži,pere,vrije,od asus zvjeri luđeg nije!"
bzvz. sta bi znacilo 'vrije' ? da se pregrijava? onda to bas i nije slogan za reklamu
bože...ko` da si nepismen :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
pa i jesam nepismen hvala bogu i nezelim naucit taj glupi hrvacki.glup slogan u svakom slucaju vjerujem da je bilo mnogo boljih i ovaj po meni nije za pobjedu
:wstupid:= Citat =:
skejđ
da vidim kak ste glupi umjesto da mi objasnite ponasate se bezobrazno. nevidim u cem je problem, vrije znaci da kipi
Imao je PC Play vrlo sličnu nagradnu igru prije Hackera. Trebalo je izmisliti slogan za određene igre (Npr. NFS2, Splinter Cell, Thief 3...). I onda za svaku igru imaju nagrade, a za glavnu nagradu se natječu svi najbolji slogani za sve igre. Glavna nagrada je bila Alienware Aurora Extreme. Vrijedi oko 21000kn ali je ipak slabiji od ovog Asusovog ( FX53, 1GB, 1X 6800 Ultra) ali je zato ljepši :)
ma ni meni se slogan ne sviđa ali ak je dobar njima
posebno je dobar onome koji je dobio komp.....
koji hladnjak.......................ali da su stavili x850 a ne nvidie= Citat =:
Ma kakav X850... Ove dvije Nvidije su stvarno... za prste oblizat :)
nula bodova za Nvidiju
Šta 0 bodova, kaj ti pričaš? Nvidia u High-end segmentu rastura Ati koji , usput, nemre složit svoje drivere kako treba
nvidia sux,ati rules!Ja nvidiu prezirem jer Je Ati ruler sto se tice gk-a,previse je Ati dobar i to dokazuje,nvidia mu je tek neka mala konkurencija...
prema ovakvim postovima netreba imat milosti... pricas totalne gluposti... a zasto? skupljas postove ili kaj?
ma daj molim te nvidija je samo velika velika REKLAMA!
ATI jos veca ;)
Sažet ću ovako:
Nvidia je zakon u High-End segmentu (6800 pa nadalje)
dok je Ati zakon u minstreamu (9800pro)
Za low-end nitko ne pita :)
hm... ne bas od 6800, zaboravio si na 6600 koja je jedna od najboljih u klasi i definitivno best buy kartica
ja nekada nisam volio nvidio (valjda zato sto ju nisam imao i nisam se previse obazirao na nju) a to je glupost isto kad netko kaze kako amd ne valja (ili intel) ti vjecni ratovi...
jos imam ati (9200 128mb) ali moj sljededeci izbor je nvidia neka od pci kartica (6600 ili 6800) dok mi se atiev 9800 cini previse para za manje muzike
Rekao bi da je ipak 6800LE bolji best buy (od 6600). Još se većina LE-ica lako prebaci u full 6800 i to je to.
mislio sam na 6600gt. ta je best buy (cijena 1500kn taktovi 500/900 8 pipelines, 3 vertex shader)
6800 ipak razbija 6600gt koja je nabrijana do granica dok se 6800 još može podizati takt. Ja sam uspio 384/807 sa 16/6 pajpova
Ali slažem se da je 6600gt best buy ako se može nabaviti po 1500kn. A gdje si to vidio?
pa pogledaj u bilo koji shop (links npr). dobro 1600kn je. dok 6800gt duplo skuplja
No dobro sad, 6800gt je i duplo bolja
6800 je kao i x800 stvar prestiza. meni je dovoljno i moji 200/250 :) ali 6600gt je moja sljedeca vga definitivno. pa kome treba nesto jace? i slabije kartice vrte sve sta je izaslo iz trgovinea sovim se osiguram za 2 godine bar
koja x800? x850 Rulez
p.s. ima netko para da kupi 850?
naravno da ima para. pa svi imaju bar toliko samo za graficku, hehe.
Meni je moja 9700 PRO zasad ok i neću ju mijenjat dok ne predjem na pcix
Ovo je san svih gamera
http://www.autronic.hr/Slike/powercolor_x850xt-200.jpg
Powercolor X850 XT
ma moja x800xt je najbolja;D
kaj vi znate;D
Ne, san svih gamera je Gainward Ultra/2600PCX. Performanse su skroz iste ko X850 XT ali je puno tiši
ma daj da imam 850 baš bi me boljelo kak je glasna, a ak je preglasna lako se stavi izolacija nije skupa
Možda bi te boljeli Ati-jevi driveri ;D
X800XT je neznatno sporija (sigurno neprimjetno) a PE je glasniji od dvije 6800 Ultre zajedno
kaj bi me boljeli driveri?
Ati ima užasne drivere za svoje grafičke koji niš ne valjaju. Svaki novi driveri popravljaju stare probleme i donose nove
pa ovi omega driveri su sasvim o.k.
Ma nije meni glasnoća bitna, bitno da radi ko luda ;D
Vjeruj mi, bitna je. Uostalom, i GF6800 Ultra radi ko luda a nije toliko glasna
Evo ima na njuzima jedna grafa ko moja samo šta je moja pro.
Izvrsna kupnja, grafa puno bolja od 9600xt malo slabija od 9800pro
evo paste
Prodajem grafičku karticu Hercules 3D Prophet 9700.
GPU je ATI Radeon 9700, ima 128 megabajta rama i TV out.
Cijena je 650 kuna.
Nalazim se u Zagrebu.
Andrej
mail: aagoli@inet.hr