Primjetio sam da imam dosta meomirje na mobu pa mi je palo na pamet jel se moze skinut neki java mp3 player tako da mogu slusat muziku na mobu
Znam da bi stalo jako malo pjesama ali nije bitno
Printable View
Primjetio sam da imam dosta meomirje na mobu pa mi je palo na pamet jel se moze skinut neki java mp3 player tako da mogu slusat muziku na mobu
Znam da bi stalo jako malo pjesama ali nije bitno
na zalost svi traze nesto tako i za s65, ali mislim da takvo sto trenutno ne postoji, a ako tko zna neki takav program - JAVITE ;)
p.s. postao sam patc za cx65 koji oslobođuje jos dodatne memorije (mislim na nekih 12MB)
Ja imam nekakav Java MP3 Player kak ti za Siemens S65,pa ako nekog zanima mogu mu poslat da proba.
ja znam da je bilo govora o nekom mp3playeru koji je jos u ranoj fazi razvoja tj mozes ga pokrenuti samo jednom...tako nesto
Ajd daj link da mozemo pogledat= Citat =:
Izvorno postao Siemens
@coma_zgb
Nije prog u fazi izrade samo se iz njega treba izaći na pravilan način kroz one ikonice u programu,a ne zadržavanjem tipke za odbijanje poziva i onda ga možeš pokretat koliko želiš.
@Squirrel
Ajd ak ti nije bed posalji mail da ti ga mogu poslat,zaboravio sam na kojoj sam to stranici vidio. :thumbup:
dacman(monki)net.hr :D
add: ah jesam noob (ipak tek jucer kupil mob :D), prvo bi se zahvalio lakersu ke mi je to poslal, a sad imam pitanje: ke stim? to samo odpakiram i prenesm na mob (ona 3 fajla: .png, .jar i .jad) ili nesto trece?
Kad to odpakiraš na mob si pošalješ samo .jar fajl.
Daj molim te pošalji i meni na ovaj e-mail: silvano0@net.hr
Respect!
savo@net.hr :kiss:
I radi to? Možda bi mogao biti i wav player jer wav ipak podržavaju, a mp3 ne.
Lakers da li je to tebi na turskom ili šta već ili na engleskom jer si ti meni poslao nešta na turskom.
da, i trazi fajlove (kolko sam skuzio u /music) a ja taj direktorije nemrem kreirat u rootu, a u programu nisam upio promjenit mjesto gdje da trazi ( chirilica)
Ne prostači ubuduće! ZABRANJENO U SVIM OBLICIMA!
Šljaka!
Srićom ga još nisam proba!! :D
Znam da je na nekakvom ruskom jeziku,ali sam samo taj pronašao na nekom njemačkom forumu.Ja sam ga probao samo na emulatoru,jer mi se neda na mob prebacivat mp3-ice pa probavat to.Jednostavnije mi je prebacit wav. melodiju obrađenu nSox-om koja je manje veličine,a na mobu se čuje fenomenalno.
:dunno: ;)
Vidite kako momak pametno zbori!!
Z****i ti MP3!!!
Mobitel je odličan ali imam jednu veliku primjedbu!!
S P O R R R R R R R R R R R R R R ! ! ! ! ! !
Jel zna neko kako bar malo ubrzat? :)
stavi novi fw, ja imam trenutno fw16 i brzi je od svih koje sam dosad drzal u rukama, znam da je od fw12 za puno brzi (nije neko tehnicko objasnjenje, al prosudi sam:))
waaaa ...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
gdje ??
daj link pliz :kiss:
ej SIEMENS daj I meni molim te posalji taj MP3 player na mail:vdudukov@riteh.hr
Thanx!
@Siemens
Posalji, plz: lazendic@hotmail.com
E Hvala Puno Prijatelju Siemens,kad Probam Javim Ti Da Li Radi.
Pozdrav!
Nema na čemu!= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Mozes li i meni poslati mp3 ..... Celikovic@gmail.com
E pa ljudi vec kada dilate sa tim mp3 playerom posaljite ga i meni pa da vidimo da li sljaka!!
crashoverload001@yahoo.com
@Celikkk,@Crash Overload-poslano
Meni taj player radi samo sa fajlovima koje mob podržava! Dosta je spor i nestabilan (S65 FW43)
ako je to free aplikacija posaljite je meni ili Sljaki pa cemo je mi uploadtai na forum...
bas sam htio reci da ga updejate negdje :)
i 3aTmr si ga updejtao :?
ovaj ... vidio sam da jedan lik ima emulator na mobu za gameboy igre !!
ali je za nokiu tamo neku 76 serija ... goboy se zove emulator ..
sada dali je takvo sta izaslo za siemens ?
ima li jos kakvih programa za siemens kao sta su icq na siemensu itd ?
bas sam se zainteresirao za pluginse :)
taj goboy ti je za symbian telefone koliko sam ja upoznat...
ima jedan izvrstan nintendo emulator za javu al šteka na cx65, daj neko sa s65 probaj
www.vampent.com
idemo lagano offtopic. molim vas da za druge aplikacije otvorite novu temu...
Bok ljudi!Dal može bilo tko poslati mp3 player na mail: igor.vorih(at)kr.t-com.hr
Unaprijed hvala
a meni netko na vatroslav2003@yahoo.com
poslano !!! :thumbup:
ajd pošalji meni da uploadam negdje i da svi mogu skidat mlabosnj@gmail.com
hvala hvala
ustvari pa nisam dobio mail
ja sam vec rekao, ako je program besplatan posaljite ga meni ili SLjaki i mi cemo ga uploadtai ovdje na forum da bude za svih.
Ej, a radi li ikome ovaj program na mobu. u mene u cx65 ne radi ili ja neznam kako namjestiti pošto je program na ruskom...
Hvala,ali nisam dobil mail
ej, bok svima, naime ako moze htio bih i ja taj MP3 player, pa ako moze na branimir.beg@ri.htnet.hr
Već je rečeno, a ponavljam još jednom. Pošaljite program nekom od moderatora, ako je freeware stavit ćemo ga forum da je svima dostupan.
Znam da na cx65 nije moguće slušati MP3, ali da li postoji kakav player ili aplikacija koja bi radila na CX65 i pomoću koje bi bilo moguće pokrenutu MP3 melodije.
a da meni netko pošalje taj player?
pa nije to mp3 player.....to je samo...player koji "playa" formate podržane na mobu...
http://www.javazoom.net/javalayer/javalayerme.html
ovo je jedini j2me mp3 player koji sam našao, ali neznam dal radi, to je samo souce kod v0.2a
Pa kaj to nitko nije skužil da ne podržava MP3 format i da ne radi.
Uzaludno potrošen prostor na serveru.
mozda malo kasnim sa ovim, al jel mozes i meni da posaljes na fantomusan@gmail.com
Ma dzaba ti je to, player nema bas neke koristi, playa samo wav formate tj. one koje mob podrzava, a uz to meni se cini da je na ruskom pa onda ti je to samo jos jedna zafrkancija. Imas negdje u forumu pod temom 3 super aplikacije za x65 dobar wav player (ako ti to treba)
ee.. :) ako mozete i meni da send taj link da skinem... samo kod mene je siemens sxg75.. ii kada sam ga tek kupio imao je mp3 player.. ali nesta se bio pokvario pa sam ga odnio kod majstora
i on ga je popravio al sad ne mogu da slusam muziku.. pa ako mozete da mi send hvala :)
amar_svrle@hotmail.com
Oprosti, ali iz kojeg si ti filma ispao? Zar ne vidiš da link postoji u temi, ali kako je tema stara skoro 5 godina malo je vjerojatno da link radi. Siemens je nažalost prošlo svršeno vrijeme i nabavit nešto za njega nije baš lako. Jedino još radi www.siemensmania.cz sve drugo je ili down ili neupotrebljivo.