-
teme za n-gage
http://www.aivanet.com/viewtopic.php?t=151&start=390
dali netko zna ovo namjestiti da radi? ja pokusavam ali bezuspjesno
ps. sa flash playerom sam pokuso na mobu otvorit happy three friends ali samo zvuk se cuje dok slike nema....ako neko ima vise srece molim neka javi...pozdrav!
-
-
...meni radi Flash player...jesi skinuo ovaj - http://www.aivanet.com/download.php?id=3991 ...a di si našao Happy Tree friends...
-
Flash Player nece raditi sa svim .swf file-ovima
-
ma na cdu imam happy three......a to da ne radi sa svim swf fajlovima sam procito...a jel moze neko mozda pojasnit ono s temama?
-
...ovako,kad si instalirao flash player,onda te teme moraš snimiti u E:\Documents\Flash ,a možeš i na C:\Documents\Flash...zatim pokreneš Flash player i izabereš Phone memory ili MMC,te ćeš moći birati...i pokreneš...
-
to i napravim ali sve kaj se dogodi on otvori flash sliku teme i to stoji ko slika a ne ko tema
-
...tako i meni...očito nešto ne valja,a ne mogu naći načina da to riješim...
-
aha...istrazio sam malo po netu....imamo crackanu verziju koja nije ispravna i player prikazuje samo prvi frame (barem meni-skinuto sa aive).treba naci software koji je ispravan,ali cini mi se da ce to biti problem.
-
evo,procitaj ovaj mali razgovor i sve ce ti bit jasno:
http://www.macromedia.com/cfusion/we...&enterthread=y
-
Onda jeste sta uspjeli?? Jeli moze meni netko poslat te programe ili sta vec zato sto je aivin forum nesto sheban pa mi ga neće otvoriti!
Na magic_mix@net.hr ,
Pozdrav ;D
-
pa ako mozes nabavit ispravan flash player,ne crackani i da radi......onda ti salji meni.
-
...a ako jedan od obojice nabavi,nek pošalje meni na cro.charlie@gmail.com :) ...
-
i ja bi ga isto volio imat!
-
E jel bi mogao netko od vas postaviti pitanje na aivinom forumu zato što vidim da tamo ima ljudi kojima radi! Neka to podjele i s nama! Ja bi se već uključio u forum ali nigdje ne vidim formular za registrirat se! Treba pitati "piciar-a" on je to i stavio na aivin forum, ajde ako tko sta uspije neka javi, pozdrav ;D
-
pa zar nisi procito topice....po 15.puta.....treba ti flash player koji radi,a njega je tesko nabavit....na aivi su uploudali flash player koji bi trebo radit,ja sam ga instaliro i ne javlja mi da nije registriran ko oni prije playeri ali ni s njim nemogu poktenut vise od prva tri frejma...otvoti flash temu i ona ostane tako zamrznuta na ekranu...a sto se tice aive,ona se cesto rusi a gumb za registraciju ti je na njihovom home pageu.
-
Hvala, budem jos probao ako sta uspijem javim! ;D
-
Ovako...
Za flash player posaljite mail u kojem je napisan model telefona i IMEI, i dobit cete ga free. dmalekas@macromedia.com
-
bilo bi to prelagano...ne salju vise to mailom...vdijedilo je do 12. mjeseca prosle godine
-
-
-
Hvala Cykke! I usput koliko je trebalo(sati/dana/mjeseci) da ga dobiješ?? ;D
-
-
Evo dobio sam ga i ja i fakat sve radi ok samo sam još htio pitati jel netko zna stranicu za skidanje tema jer one sa aivinog foruma su na nekom žnj jeziku koji baš i ne kužim. I kako se zaključa tipkovnica kada je tema uključena ako je moguće uopće? Pozdrav ;D
-
h**p://www.iphone-forum.org
mislim da je ova adresa
Ili potrazi medju linkovima
-
hvala cykke,stvarno si nam sve serviro....btw dobio sam i ja player i sve radi,jos jednom,tnx!
-
...evo i meni stigao...i radi :thumbup: ...
-