-
Samsung Galaxy S III - službeno, komentari, rasprava.....
-
Ovako na prvu: meni izgleda pre pi***sto, pogotovo u toj plavoj i bijeloj boji sa srebrnim obrubom... Zašto nema u crnoj varijanti? Razumijem da su išli na kartu da naprave malo promjene, ali opet... Neću ništa dalje komentirati,flejmati i sl. dok ga ne uzmem na korištenje,no malčice sam razočaran..
-
...da i meni je dosta ruzan,pogotovu zaobljenja na vrhu i dnu, poput uvecane nokije N 97...kao i ona duguljasta tipka ispod ekrana,stvarno nije prikladna...a o ostalom hardwareu kasnije...
-
= Citat =:
Izvorno postao
TomZG
Ovako na prvu: meni izgleda pre pi***sto, pogotovo u toj plavoj i bijeloj boji sa srebrnim obrubom... Zašto nema u crnoj varijanti?
Ima i u crnoj varijanti
Samo ni taj nije ništa posebno po izgledu
-
= Citat =:
Izvorno postao
yager
ovo je neka tamno plava boja,gledao sam live hands on review od admina android centrala i nije mi ni ona nešto...velim, treba to probati uživo, najvjerojatnije je totalno druga priča (nadam se) :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
yager
Taj na slikama bi trebao biti neka nijansa plave.
Meni je mob super :) Čim dođe kod nas, kupujem :) Ima li itko predodžbu kad bi se mogao očekivati? Mjesec, dva?
-
negdje sam pročitao da prodaja kreće 29.05....ako se ne varam, nešto su govorili da uvode politiku prodaje tako da na svim tržištima bude u isto vrijeme...bude to brzo :)
-
IMHO bolje izgleda nego S2 iako nije najljepši na svijetu. Al dobro, ja sam jedan od onih koji niti ne gleda na dizajn koliko na specifikacije.
Pentile ekran je malo razočaravajuć no vjerujem da HD rezolucija ipak pokriva taj nedostatak. Isto tako očekivao sam 12 mpx kameru no kad ono 8mpx. Ajd, barem je back illuminated :)
Sve u svemu - dostojna zamjena za S2 no ništa prepreiznenađujuće. OK, onaj wireless charger je fora :D
P.S. ovo je moje osobno mišljenje :-)
-
toliko najava i pripreme oko niceg spektakularnog. ima zanimljivih novosti, ali nedovoljno da bi odustao od kupnje htc one x-a. ocekivao sam puno vise...a pogotovo od dizajna...
-
Nista specijalno
Obicni amoled
A9
Drago mi je da nisam cekao S3 nakon sto sam prodao S2 nego uzeo evo 3D
-
treba sacekati da se uredjaj isproba,ovako samo mozemo desing komentirati.
...ipak je jos rano za savitljive zaslone i zastitni premaz protiv vode...
-
Mogli su 21" ekran stavit jer je i ovaj premali. Dokle misle s velicinom ekrana ici u nedogled pitam se samo. Ako ništa Apple tu ima savršenu politiku. Ovo postaje nezgodno i pederuši nosit a o džepu da ne govorim. Koja korist od svih tih silnih brojki kada je uređaj preglomazan i teško upotrebljiv.
-
Samsung galaxy S seria mi se nikad nije dopadala ovako dizajnerski kao ni njihov touchwiz. Hardverski su uvijek bili jaki i dopada mi se sto su uspjeli ugurati 2100mw bateriju.. I ja mislim penzionisati ovog mog Desire i uzeti OneX samo mi je zao sto nisu ugurali malo jacu bateriju u njega pa makar bio malo i deblji... Plus poeni za samsung naravno to sto su uspjeli sa ovako tankim telefonom da ostave izmjenjivu i jaku bateriju a i microSD je tu...
-
Nista revolucionalno, nakon onakvog teasera da cemo se isticati iznad svih ostalih ( i jos jadne ovce prikazuju), ocekivao sam nesto jebeno...
Nista novijeg nego sto je iPhone 4S vec uveo, od Sirija pa do 8Mpx kamere...
Gledajuci usporedbu ekrana: http://www.engadget.com/2012/05/03/g...-super-amoled/ , S 3 je KATASTROFA.
Usporedbe: http://www.engadget.com/2012/05/03/s...e-x-lumia-900/ kod dvojbi izmedju htc one x i s3, zasto bi s3 bio superiorniji? Samo zbog baterije, procesora, memory kartica? Ta tri razloga nisu dovoljna da bih se isticao ispred svih ostalih!!
Sve u svemu razocaran, ocekivao puuuuno vise.
HTC, eto ti jos jednog kupca :)
-
Huge.. <- FAIL
Pentile matrix (iako to toliko okom nije vidljivo, ipak od flagshipa ocekujem najbolje).. <-FAIL
Pametne opcije, gestures - di ce baterija izdrzat toliki ekran i te gluposti od opcija.. <-MEGAFAIL
Removable baterija i MicroSD.. <-PLUS
Zadrzali hardware tipke.. <-?
Sve u svemu... ne svida mi se..
Za kraj, citiram Paul O'Briena.. vlasnika modaco portala..
"The Galaxy S III looks like a great phone and a worthy upgrade to the S II. But they're a victim of their own hype, people expected more."
-
Ovako gledajući ga uopče mi nije lijep, ti zaobljeni rubovi mi se nikako ne sviđaju.... Treba sačekati da izađe i uzeti ga u ruku da se stekne pravi dojam.
-
Po meni je ispunio ocekivanja i u skladu je s vecinom najava...Ogroman 4,8" ekran nece svakome odgovarati i micro SIM card,ali microSD utor veliki je plus i jos interne 64 GB memorije....Nije po svacijem ukusu slazem se,ali uvjeren sam u fantasticne prodajne rezultate iako je konkurencija vrlo jaka...
Tu su nadolazeci Iphone 5,One X,Huawei D quad,LG quad.....
-
Tesko je ocekivati nesto posve novo...ovo je samo evolucija S2, logicne novotarije i unaprijedjenja. Sljedeci flagship ce sigurno imati 12MP kameru, ali jednostavno ne postoje tehnicke novotarije danas u mobilnom sektoru koje bi i mogle izazvati boom. Ekran je velik i kada jednom koristis takav telefon, tesko se vratiti na manje. Siguran sam da ce teledon biti iznimno brz i fluidan u radu, ali dizajn mi je nekako cudan. Sve u svemu tko ima SII i nema neke potrebe ulagati u ovo.
-
Meni je dobar izgledom...al kao što reče se, draže mi da ovaj izađe pa da galaxy s2 još cijena padne :) Po meni s2 i više nego dovoljan...zapravo i previše već.
-
http://www.mobil.hr/novosti/samsung/...axy-s-iii-5018
Postavljanje samih linkova bez iznošenja vlastitog mišljenja ubuduće ćemo smatrati trolanjem foruma i adekvatno kažnjavati.
-
Dizajn ni meni nije baš sjeo, podsjeća me na Corby, flagship model bi se ipak trebao malo više distancirati od ostatka. Tehničke karakteristike su OK, no zanima me live test i koliko je sam OS ispoliran.
-
Tough decision. HTC One X dizajnom meni osobno puno ljepši telefon. GS3 izgleda jeftino s ovim materijalima iako treba vidjeti uživo. Plus naspram HTC-a je definitivno baterija ali stvarno sa svim đinđama koje su u njega nakeljili i ovolikim ekranom pitanje je koliko će trajati, ali barem se može zamijeniti. MicroSD i nije toliko važan, pa 32GB + Dropbox bi svima trebalo biti dosta. Jeli pentile screen toliki bad, ne znam ni sam koliko se to primijeti. Pokušavaju ga prodati sa svim ovim smart ovo smart ono trikovima i Siri klonom. Evo ovdje ima domaći pregled svih softverskih đinđa pa ako nekog zanima pogledajte. Mislim da ipak idem na HTC-a;)
-
e upravo sam ovo trazio...softverske novosti na galaksiju. komentar na kraju je na mjestu. puno zanimljivih stvari od koji necu koristiti skoro niti jednu. a pretpostavljam da ce se te stvari moci integrirati i u druge uredaje, romove. :) kao i sve ostalo na androdu.
-
ostajem na s2 još duuugo vremena, jer stvarno ima sve što treba, lagan, tanak, brz, a ekran plafon 4.3" za mobitel, sve iznad je već tablet i potpuno nepotrebno.
-
U lipnju dolazi u Vip. Na Twitteru objavljeno
http://twitter.com/#!/vipnethrv
-
= Citat =:
Izvorno postao
bpodnar
ostajem na s2 još duuugo vremena, jer stvarno ima sve što treba, lagan, tanak, brz, a ekran plafon 4.3" za mobitel, sve iznad je već tablet i potpuno nepotrebno.
Da...dodali su ono što mi je nedostajalo, a to je LED notification kao i slikanje pri snimanju videa. Ali sve to je minorno da bih prelazio na SIII.
-
Jučer sam držao u ruci i igrao se sa HTC Sensation XL, lijepo je to i sve super, ekran 4.7", po dimenzijama je tu negdje kao SIII, ali preveliko mi je to. Neznam čemu toliki ekrani na mobitelima? Tjeraju te da hodaš okolo sa 5 rezervnih baterija jer drugačije nebi izdržao "žešće" korištenje u jednom danu.
-
Najava za talijanski lanac trgovina elektronikom. Dolazi krajem svibnja, može se sada predbilježiti:
http://www.zaslike.com/files/2g4cf0oc0hl7bh3ivub.jpg
Plava i bijela boja.
-
Mislim da je i sa smartphoneima doslo vrijeme da je svaki dovoljno brz i da ce se drugi featurei gledati puno vise, kao sto se to dogodilo i s prijenosnim racunalima.
Zato mi je MacBook Pro od 13 inca najbolji, iako mozda neki drugi nude i nesto brze za manju cijenu, ali dodatni featurei na MacBooku su presudili. Plus sto i danas nakon 3 godine od izlaska, taj macbook jos radi sve sto trebam, uz nekih $200 nadogradnji.
Tako mislim da ce i ovaj S3 biti zapravo nedovoljni korak naprijed da bi potaknuo ljude s godinu dana starim uređajima na upgrade. A sumnjam da ce i za godinu dana doci nesto toliko revolucionarno da bi nekome tko ima dual core mobitel iz 2011 s 1 GB rama bilo zanimljivo prijeci na nesto novije.
-
Da, no uvijek imaš one koji "moraju" imati zadnji krik tehnike u džepu ;)
-
Neznam za ostale.. ali ja sam tek jutros primijetio REVOLUCIJU... i led notification...
Odmah mi s3 postao podnošljiviji... hehe
-
-
nezna se cijena? ako se ja predbiljezim, da li ga moram uzet ili mogu odustat kada stigne?
-
A kako bi te tocno natjerali da ga uzmes ako odlucis da neces?
-
hm...batinama? a mislio sam da posto sam pod ugovornom obvezom i sl. da me na neki nacin mogu prisilit kupnju. :)
-
Nemože te nitko prisliti na kupnju.
-
Ja pretpostavljam da će cijene biti slične ili iste kao One x (ako pričamo o VIPovoj ponudi).... naravno da možeš odustati bez ikakvih penala,prisiljavanja ili sl...
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
hm...batinama? a mislio sam da posto sam pod ugovornom obvezom i sl. da me na neki nacin mogu prisilit kupnju. :)
Moraš ga kupiti ako se predbilježiš,inače ti naplate ležarinu 50 kn po danu,pa ti je bolje što prije ga kupiti.
ha ha ha
-
= Citat =:
Izvorno postao
noćni_djelatnik
Ajde da stoji 70 EUR, ali ovo je apsurdna cijena i za otključani uređaj!
-
ako je vani 700 eura, znaci da ce kod nas biti 5999 kn, na pretplati u VIPu vjerojatno u razini Galaxy Note-a.
-
Da li se netko od članova predbilježio na VIP-ovoj stranici za mobitel te je li kojim slučajem kontaktiran od strane operatera po tom pitanju?
-
ja sam se predbiljezio neki dan al me jos nitko nije kontaktirao...ni nece skoro kad stize tek sredinom mjeseca.
vidim da su dostupni i prvi testovi s3 na youtube. prema videnom, uredaj je savrsen. pa cak i izgledom nije toliko los koliko mi se cinilo na prvu - barem plavi. bijeli izgleda jeftino i plasticno. brz, odlican ekran, dobra baterija, i puno novih rjesenja. al ce cijena vjerojatno biti paprena. 699 eura je u njemackoj 16gb verzija...
-
Mislim da će prvo kod T-mobile, a onda u Vip, uglavnom kroz 15 dana će biti u HR :)
-
nadam se da ce prvo u t-mobile jer se kod njih namjeravam prebacit, iako sam se u vipu predbiljezio. :) sad sve ovisi gdje ce bit jeftiniji. tj. kakva ce mu uopce cijena bit.
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
nadam se da ce prvo u t-mobile jer se kod njih namjeravam prebacit, iako sam se u vipu predbiljezio. :) sad sve ovisi gdje ce bit jeftiniji. tj. kakva ce mu uopce cijena bit.
Dolazi prvo u T-mobile.
-
otkrij nam cijenu i kada dolazi? :) barem cca.
-
ja ga kupujem isključivo u plavoj varijanti (ma kada god stigla), bijela mi je jednostavno preženskasta...najviše isčekujem to da ga negdje izlože, čisto da dobijem prvi dojam o aparatu (premda ni to nije uvijek relevantno,al mislim da me kod njega nema što razočarati)...
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
otkrij nam cijenu i kada dolazi? :) barem cca.
Nemam ja tu kaj otkrivat :D
Dolazi sljedeći mjesec ,prvom polovicom,sredinom:) Cijena prava sitnica :D
-
sve si mi rekao, a zapravo nisi nista. i ja sam vise za plavu varijantu. al vidim da imaju problema u proizvodnji i da ce kasnit isporuke plavih s3. nema druge nego se strpit onda jos 2 tjedna i cekam dolazak u t-mobile. moja pretpostavka je da ce bit cca. kao i Note, sto bi znacilo 2400 kn u extra total xl.
-
Po Sloveniji se vrte reklame.
700 eura je redovna cijena, a u nekoj akciji na pretplatu je za jedan euro(mjesečno na računu ide još +23 eura za mob).
http://www.mobitel.si/telefoni-in-na...?aid=1861&pu=0
Očekujem visoke cijene kod nas, i na pretplatu i samo uređaj.
-
Slovenija nije nikad bila usporediva sa RH, tako da se takvim ponudama ne treba nadati.
-
= Citat =:
Izvorno postao
yager
Po Sloveniji se vrte reklame.
700 eura je redovna cijena, a u nekoj akciji na pretplatu je za jedan euro(mjesečno na računu ide još +23 eura za mob).
http://www.mobitel.si/telefoni-in-na...?aid=1861&pu=0
Očekujem visoke cijene kod nas, i na pretplatu i samo uređaj.
sto tebi znaci visoka cijena na pretplati i na kojoj tarifi? ovo je cijena za 16 gb verziju. koliko ce kostat 32/64 gb? 900 eura? :) malo su pretjerali sa cijenom.
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
sto tebi znaci visoka cijena na pretplati i na kojoj tarifi? ovo je cijena za 16 gb verziju. koliko ce kostat 32/64 gb? 900 eura? :) malo su pretjerali sa cijenom.
Recimo 1500kn xxl T-mobile je ultra previše na takvoj tarifi, čak i 1000kn.
Prate iPhone cijene, to ti je 900 eura onda samo uređaj :D
@Inovator- ne znam, nisam nikad uspoređivao cijene tamo i ovdje. Nadam se da si u pravu.
-
ja se nadam da ce bit cca 900 kn na xxl, 2500 na xl...sto je jos donekle prihvatljivo ako imas 50% popusta na mj.naknadu, pa iskombiniras kasnije neku obitelj i sl. al ako bude skuplje od toga, velike su sanse da cu ostati ponosni vlasnik starog desire-a dok ne padne cijena. :)
sad sam bas malo skicnuo cijene na t-mobile-u za ocekivat je da ce bit skuplji od nexusa i note-a. a oni su 2000 kn na xxl, tj. nexus nesto manje. a s druge strane iphone koji je skuplji bez ugovorne obveze na ugovor je jeftiniji od ova dva modela. malo su im cudno postavlje te cijene.
-
Krenule predbilježbe i u T-mobile:
http://www.t-mobile.hr/rezervacija/
-
nitko ne izlazi sa cijenama i tocnim datumima. danas sam nacuo da bi mogao vec iduci tjedan biti u t-mobile-u...
sta jos nitko nema neke konkretne informacije kada ce stici u t-mobile/vip i neku okvirnu cijenu? ne vjerujem da se jos uvijek ne zna nista o tome...ili nema dovoljno dobrog izvora na forumu? :)
-
-
Nista posebno..blaga evolucija...s2 je vec po pitanju brzine u radu bio mrak,tako i ovaj..ekran?-vec videno..plastična dječja izrada?vec viđeno...quad core-sve super radi/leti,kao i na s2 i toe to..kemerA?cini mi se za nijansu bolja nego na s2...sve u svemu,ja razocaran..prvenstveno Izradom koja je jed smijeh ,zesci turbo limac:)
-
= Citat =:
Izvorno postao
ReiKo
e to je to...u toj boji je trebao odmah izlaziti...samo šteta što je ovo vjerojatno "delanac".... :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
smogovac
Nista posebno..blaga evolucija...s2 je vec po pitanju brzine u radu bio mrak,tako i ovaj..ekran?-vec videno..plastična dječja izrada?vec viđeno...quad core-sve super radi/leti,kao i na s2 i toe to..kemerA?cini mi se za nijansu bolja nego na s2...sve u svemu,ja razocaran..prvenstveno Izradom koja je jed smijeh ,zesci turbo limac:)
Nije plastično kućište već kromirani polikarbonat ;) A jest evolucija, bilo je suludo očekivati revoluciju. A dizajn je takav kakv je, nije ni SII bio nešto super dizajniran.
-
Gospon pametni,to ne spada pod plastiku?;)
Jesi ga imao u ruci?ako nisi,nemoj postat,dok ne budes;)
Iako je one x od istog materijala,nekim cudom on djeluje kao nesta kvalitetno i mocno..ovo i dalje kao igracka,kao i s2..ok,to nije lose za neki mob..ali ovo nije neki mob..ovo je THE mob..ali samo iznutra:)
Ali koga briga kakav osjećaj mob daje u ruci,a kamoli kako izgleda..bitno je da je quad ovo,ono i sve to..odmah na quadrant vidjeti score:)
Steta..
-
Izgled je subjektivna stvar, ne znam zašto ga spominješ ;)
Kompromisi su se morali negdje napraviti, težina ili kvalitetniji materijali? U Samsungu su se odlučili na smanjenje mase.
Na neki način i očekivano, rekao bi definitivno manje zlo.
-
= Citat =:
Izvorno postao
smogovac
Gospon pametni,to ne spada pod plastiku?;)
Gospon kojekakvi, očito ne razumiješ sarkazam.
-
zvali su me, stigao je s3 u t-mobile. sa online popustom kojeg mi nude na xl je 2299 na xxl 699...nije lose...
-
Gledam cijene na njuškalu, 4650 kn najniža cijena. Ako padne u razumnom roku na 3500 (one x se tako kreće) razmislit ću o zamjeni nexusa.
Čini mi se da su ispolirali sve stvari koje me smetaju na nexusu.
Da je bar ljepši dizajn...
Edit:
Vidim da je došao i u vip:Samo u Vip ponudi naći će se model od 32GB po cijeni od 9kn u tarifi Bez limita 669.
-
danas sam bio slucajno u areni gdje ga imaju izlozenog...naravno,morao sam ga usput i vidjet. prije bilo kojeg komentara, da naglasim da sam na htc-u i da sam odmah popljuvao dizajn kad sam ga vidio na slikama/videu ali uzivo totalna suprotnost. uredaj izgleda odlicno, fantasticno lezi u ruci, ekran vrhunski,a brzina rada na njemu neusporediva sa onex-om. samo me jos zanima cijena uredaja u vipu. u t-mobile-u ga mogu dobit za 698 kn na tarifi xxl i imam 50% popusta na pretplatu...s tim da je u t-mobile dosla 16 gb verzija a u vip 32gb...
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
samo me jos zanima cijena uredaja u vipu. u t-mobile-u ga mogu dobit za 698 kn na tarifi xxl i imam 50% popusta na pretplatu...s tim da je u t-mobile dosla 16 gb verzija a u vip 32gb...
http://cafe.mobil.hr/threads/23252-V...=1#post1024579
32GB po cijeni od 9kn u tarifi Bez limita 669
-
to znam...al na ostalim tarifama se jos ne znaju cijene. pa to cekam. u t-mobile znam cijene za kupnju putem webshopa.
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
zvali su me, stigao je s3 u t-mobile. sa online popustom kojeg mi nude na xl je 2299 na xxl 699...nije lose...
Razlika između XXL i XL 1600kn??!
Da nije ipak na L 2299kn?
-
ne ne...2x me zvala...xxl sa online popustom 689, xl sa istim popustom 2289. dakle popust je 300 kn sto znaci da ce redovna cijena biti 989 na xxl i 2589 na xl. sve tu uz trajni nalog naravno...po meni je to ok cijena za xxl pogotovo sto nakon 6mj ide tarifa na xl, popust 50% i ok...
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
ne ne...2x me zvala...xxl sa online popustom 689, xl sa istim popustom 2289. dakle popust je 300 kn sto znaci da ce redovna cijena biti 989 na xxl i 2589 na xl. sve tu uz trajni nalog naravno...po meni je to ok cijena za xxl pogotovo sto nakon 6mj ide tarifa na xl, popust 50% i ok...
Da se razumijemo, cijena za XXL je vrlo dobra, ali jednostavno mi je nevjerojatno da je takva razlika između XXL i XL.
Pogotovo kad se uzme u obzir da je HOX na L 2398, a na XL 1598 kn.
Koliko će onda SGSIII bit na L? 3098 kn?
Ove cijene koje si napisao mislim da ipak završavaju na 98 a ne na 89 jer su im sve cijene takve.
-
u pravu si, 2298 i 698. krivo sam napisao, al to je nebitno za tih par kn razlike :). sutra ce mi poslat ugovor pa ti javim koliko je na L kad ih pitam...
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
u pravu si, 2298 i 698. krivo sam napisao, al to je nebitno za tih par kn razlike :). sutra ce mi poslat ugovor pa ti javim koliko je na L kad ih pitam...
Naravno da je nebitno, puno me više zanima ta razlika XXL-XL-L.
Ja bi ga zapravo uzeo na XL i to samo ako bi bila cijena oko 1500 ili manje jer ovo šta su tebi rekli mi je stvarno neprihvatljivo.
Na XXL je dobra cijena, ali mi je puno 310-330kn mjesečno, pa makar bilo samo 6 mjeseci.
-
Dostupna je samo bijela boja?
-
da. samo bijela. koja izgleda stvarno dobro. kada stize plava nitko od njih ne zna.
-
Plava stiže u srijedu,četvrtak...
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
Si uspio saznat kaj novo?
Danas su me opet zvali i opet su uspjeli pogodit vrijeme kad se nisam mogao javit.
-
a nista. to sto sam i rekao. cijene su takve kako sam napisao, jos cekam ugovor da mi posalju. ako potvrdim do 13.06. uredaj mi stize do 20.06. al danas se nisu javljali...
-
u Arena centru imaju dva bijela za probati pa kome je usput...
moji utisci-sličan htc one x-u,ali lakši možda i previše lagan,ledica za obavjesti je smještena tako da njena svjetlost kad je u upotrebi prodire kroz bijelu boju na gornjem djelu ekrana(tako funkcionira)Rad s ekranom i menijem uobičajen...Moje mišljenje je da je htc one x mrvicu bolji(kućište,zadnja i prednja strana,izvedba blica,otvora za zvučnik pa čak i sam ekran) ali ukupno gledajući sgs3 pobjeđuje jer ima kvalitetniju kameru.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Zdrave
u Arena centru imaju dva bijela za probati pa kome je usput...
moji utisci-sličan htc one x-u,ali lakši možda i previše lagan,ledica za obavjesti je smještena tako da njena svjetlost kad je u upotrebi prodire kroz bijelu boju na gornjem djelu ekrana(tako funkcionira)Rad s ekranom i menijem uobičajen...Moje mišljenje je da je htc one x mrvicu bolji(kućište,zadnja i prednja strana,izvedba blica,otvora za zvučnik pa čak i sam ekran) ali ukupno gledajući sgs3 pobjeđuje jer ima kvalitetniju kameru.
u VIP-u ili Tmobileu? Thnx na info...
-
Jel su koga kontaktirali iz Vipa?
-
Zvali me iz Vipa. Produzenje ugovora Bez Limita 111 2999 :) mogu reci odlicno :)) 222 je 1800 ako se ne varam, i da malo me zbunila kada je rekla da je uredjaj od 16gb, jel nije Vip rekao 32? I ako se uzima u webshopu i placanje gotovinom nema popusta, tako da cu pricekati da stigne u trgovinu da dobijem popust.
-
da li znas mozda cijenu na tarifi bez limita 444? mene jos nisu zvali...nadam se da uskoro budu. iako su u t-mobile-u bolje tarife cini mi se da su ovdje bolje cijene. jer na extra total+ XL je 2598, na L je 3098...
-
hvala Bogu više, samo da dodje plavi i ja pičim po njega... :)
-
@TomZG, bijeli ovaj tjedan. Plavi sljedeći tjedan. barem u Vipu.
@mdgrgic ne znam tocno, za tu nisam pitao. ali mislim da ne vise od 2.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kruno_21
Zvali me iz Vipa. Produzenje ugovora Bez Limita 111 2999 :) mogu reci odlicno :)) 222 je 1800 ako se ne varam, i da malo me zbunila kada je rekla da je uredjaj od 16gb, jel nije Vip rekao 32? I ako se uzima u webshopu i placanje gotovinom nema popusta, tako da cu pricekati da stigne u trgovinu da dobijem popust.
ma jesi ti mozda nesto pobrkao sa tarifama tj. cijenama?? Bez limita 444 je 1999 kn a Bez limita 222 je 2999 kn... :)
-
..ja ga jucer napipavao u T-centru... sve leti, bez dileme, ekran epic, al preveliko... znam da dok sam uzel s2.. mi je bil mal prevelik, jos dan danas bi bil isto happy i da je 4'' ekran...
Al S3 dimenzijama nije toliko veci, ali ipak...
Na prvi dojam, konstrukcija ostavila bolji dojam malo od S2... srebrni bocni obod bolje i ljepse izgleda nego na S2..
-
cijene u VIP-u za model od 16gb :
Bez limita 669 9 kn
Bez limita 55 3499 kn
Bez limita 444 1099 kn
Vip Ideal 3499 kn
Bez limita 222 1999 kn
Start 25+ 4099 kn
Bez limita 111 2999 kn
-
Od jucer ponosni vlasnik galaxya. Mogu samo reci da je zasad uredaj cudo...vidjet cemo samo kakva ce biti baterija nakon par ciklusa punjenja tj.dal ce izdrzat jedan dan koristenja bez problema...ekran odlican, reagira momentalno na svaki dodir, brz bez stekanja.
-
Super da netko na forumu konačno ima gs3. Koji mmob si imao prije?
Konkretno, zanima me ekran na mobitelu. Mislim da je sve ostalo top. Ima li ljubičasti ton, ili je kao nexusov "prljav, zrnat, itd."?
-
A tesko mi je komentirat ekran kad sam prije ovog imao htc desire. To su dva razlicita svijeta. Meni je ekran odlican. Bolji mi je od ekrana na S2 jer mi boje na njemu djeluju preplasticno. Ovdje su malo realnije, zivahne. Al sto se tice ljubicastog tona ili zrnatosti nisam bas primijetio. Mozda sam previse odusevljen opcenito uredajem pa sitnice i ne primjecujem.
-
Ipak se dogodilo ono šta sam predviđao. Cijene u T-Mobileu za XXL, XL i L danas bitno smanjene:
EXTRA total+ L 2298,00
EXTRA total+ XL 1298,00
EXTRA total+ XXL 98,00
-
Danas sam se poduže igrao sa aparatom i moram priznat da sam oduševljen (dolazim sa Galaxy Nexusa i One X-a i mislim da nisam podlegao wow efektu -prilikom prvog susretanja sa takvim mobitelom)... Telefon uživo izgleda puno bolje nego na slikama,izrada je vrlo dobra, ergonimija odlična, za ekran imam same riječi hvale. Čak mi i u bijeloj boji izgleda super, no čekam plavu i onda kupujem......
-
Gdje ste ga tocno isprobali, obisao sam cijelu arenu prije 3 dana i nigdje ga nema za isprobat?
-
Ja jucer probao u Arena centru u Vip ducanu. Imaju dva bijela izlozena. Dojam na prvu i nije toliki wow. Mozda zbog bijele boje, mozda zbog same cijene... Cekat cu i vidjet iskustva nestrpljivih o eventualnim problemima s3.Tek nakon toga se odluciti na kupnju. Iako jos uvijek brijem na Galaxy Note.
-
Evo cisto par informacija nakon 2 dana koristenja.
Sto se baterija tice, iznenaden sam. Dakle nakon 2 punjenja mi izdrzi bez problema cijeli dan. Cijeli dan wifi i mobilni net ukljuceni, 30-ak sms-a i jedno 10 ak poziva. Dosta prckanja po njemu jer su znatizeljnici kopali po njemu. Okinuo sam nekih 50ak slika. Dosta toga sam jos namjestao i mijenjao. Skinuo sam ga sa punjaca u 10 h sada je na 37%. S tim da su mi svi senzori ukljuceni. Mogu rec da sam prilicno zadovoljan. Desire bi mi vec sad bio na punjacu sa custom romom, manjim ekranom i slabijim procesorom.
Jedini problem koji mi se javlja je sa odredenim aplikacijama koje jos nisu prilagodene ICS-u. One rade iskljucivo na wifi mrezi, na mobilnoj se forceclose-aju . Tako da treba pricekat update istih. Tapatalk, 24 sata i mbanking od Erste mi ne rade na mobilnoj mrezi...nadam se da ce to ubrzo bit rijeseno. Ostalo je vrhunski. Od ekrana, brzine rada do funkcija.
-
= Citat =:
Izvorno postao
mdgrgic
Tapatalk, 24 sata i mbanking od Erste mi ne rade na mobilnoj mrezi...nadam se da ce to ubrzo bit rijeseno. Ostalo je vrhunski. Od ekrana, brzine rada do funkcija.
Tapatalk i 24sata mi rade najnormalnije na ICSu(neovisno wifi ili mobilna mreža).
-
= Citat =:
Izvorno postao
yager
Tapatalk i 24sata mi rade najnormalnije na ICSu(neovisno wifi ili mobilna mreža).
A stvarno neznam. Meni na 4.0.4 ne radi. Na wifi da na mobilnoj ne. Sad dal ovisi o inacici ICSa ili o modelu uredaja ne znam. Ja sam prvo mislio da sam ja nesto zeznuo/blokirao al sam na netu nasao da je problem u ICSu.
-
Mozda ovisi o operateru? Na cemu si?
-
Vip...ne bi trebao bit problem u operateru. Sve ostalo radi normalno. I dnevnik hr i viber i skype...samo te 3 aplikacije mi stekaju.