Restore na tvornicke postavke
ovako 3gs mi se dosta usporio pa bi htio neki reset napravit...sta se dogada kad stisnem reset dali ostaje verzija softvera koju imam ili ju on kasnije odma dize na zadnji dostupan.imam sada 5.0.1 pa nebi htio da mi digne na 5.1 da mogu normalan jailbrejk napravit.
i da znam rec kad cu ga prodavati sta ce biti nakon reseta
Ne možeš na 5.1 jer nisi ukljućivao Cydia-u dok je Aple potpisivao 5.1 pa ti ga Cydia nije spremila. Možeš samo na 6.1.3 koji je sad aktualan ili na te koje imas spremljene.
Pozdrav.
Ne smiješ ažurirati ako ti je mob zaključan na neku stranu mrežu a ti imaš softverski unlock. Podignu če ti se baseband i mob će se zaključati. Jedino ako ti je tvornički otključan možeš ažurirati. Postoje stranice na netu gdje se to provjerava pa malo prouči da si ne stvoriš još veći problem. Pozdrav.
Napravi custom iOS na 4.3.3 ili 6.1.3. Za 6.1.3 nemaš JB.
http://cafe.mobil.hr/threads/69285-T...one-ipod-touch
Postoji na YouTube brdo tutoriala pa malo proući kako se to radi.
Pozdrav.
Pa onda ti je najbolje spojiti mob na Itunese i napraviti restore te postaviti kao novi telefon.Dobičeš iOS 6.1.3 za koji imaš jailbrak ali ako ti se mob ugasi moraš ga paliti sa računalom. Ako imaš papire od iphonea T mobile ti mora otključati mob nakon isteka ugovora.
Pozdrav.