Za sve vas koji ne znaju (ni ja nisam znao) Half Life je dostupan i u demo verziji. Kao prvo, download je težak 750mb tak da će se na najslabijem ADSL-u skidat cca. 5 sati (za dial up ne pitajte :) sorry modemovci). Nakon što se skine potrebno je registrirati se na Steam (oko 5min) i s time je teži dio završen.
Što se same igre tiče PRE*EBENA JE! Mislim, nevjerojatno je što sve možete raditi. Ja sam se neko vrijeme igrao sa preslagivanjem kutija jednu na drugu a onda rušenjem istih :D ili npr. sa Gravity Gunom (2/2 misija na demou) pokupite jednu rezalicu (neznam kak da točno opišem) i raspalite u one zombije. Fino se raspolove tamo gdje ste ih pogodili. Totalno zakon i bolesno. Probajte gađati čuvare sa limenkama i gledajte reakciju. :)
Svima preporučam da si nabave full verziju a oni koji ne mogu pričekati do drugog tjedna za to (npr. ja :) ) neka skinu demo i uživaju.
PS. igru je najbolje igrati na DX9 hardveraju, ali su podržani i DX8 pa čak i DX7 grafulje. Ne trebam ni spominjati koliko je DX9 bolji od DX8 a kamoli 7. Na žalost ja sam još na GF3 tak da grafika nije na "highest" ali kad vidite animacije lica... Ma skinite demo ;D
http://files.filefront.com/Half_Life.../fileinfo.html