ja imam igru na dvd, ali je nemogu instalirat jer na samom kraju instalacije prijavi da nemre procitat neki fajl.... beeeed.
ima ko osim mene? igrao sam demo i svidjalo mi se tak da... moram ovo sredit nekako
Printable View
ja imam igru na dvd, ali je nemogu instalirat jer na samom kraju instalacije prijavi da nemre procitat neki fajl.... beeeed.
ima ko osim mene? igrao sam demo i svidjalo mi se tak da... moram ovo sredit nekako
probaj je prebacit na pc,pa je prepržit na novi cd,tako sam ja raven shield
probao sam napravit image pa tako instalirat ali ista stvar
Stvar je u tome sto danas igre dolaze s nekim j**** zastitama. Imao sam i ja problem s nfsu2 dobio ga s SkyStara i spalio ga s Alkoholom120% i frendu presnimio s Nerom ma nema sanse da mu zavrsi instalaciju. Pa sam mu rijesio s CloneCD-om. Probaj tako nek taj od kojeg si nabavio proba s Alkoholom.
Sta je Pacific Assault Najnoviji MOH ? ako jeste sjebo sam se, ja downlodovo Allied Assult
allied asoult ti je stara inačica,ja je imam izdana je 2002 ili ranije nemam pojma uglavnom skinuo si krivo..
bas sam se zajebo...
evo nabavio sam pravi dvd sa igrom koji radi, i igram! nisam bas previse stigo dosada, ali igra je....... zaaakon. strava. jos da mi je bolja vga samo.
dakle od vas nitko neigra/nije/bude igrao?
Ja je imam od polovice ovog mjeseca ali je više ne igram nešto mi se sjebalo sa kompom pa mi neželi prepoznati save fileove;a sada mi se neda više igrati!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
evo vec sam zapeo na samom pocetku... jooooooooooj. hitam po tutoriale
zna li netko kako da vidim koju verziju igre imam
Evo i ja downladujem PA... bude pretkraj dana gotovo valjda... File je 3.95 GB :freakout: nadam se da je igra dobra...
odlicna je. ja igram sa trainerom, ali samo za health. jebga.
jebi ga, reci ti meni gdje si skino trainer... nesto mi tesko ide ovako...
nesjecam se, a upises u google medal of... trainer i nadjes.
ja presao igru. inace ne igram takve igre al ova mi je bas prirasla srcu, to klanje japanaca je zakon :)
zao mi je sto nisu malo obogatili igru nekim stvarima, npr da mozes vozit kamion ili tenk (avion da u jednoj misiji), bilo bi dobro da se mozes presvuc u japanca pa te ne skuze....
sta bi reklo ovo 'director's edition' ? tu ja imam...
ja isto imam director's edition... nego bas i nisam odusevljen igricom... na skali do 10 dao bih 7 mozda 7.5/10
zakej? kaj ti ne valja? cisto me zanima tudje misljenje o igri....
a koju igru bi mi peporucio ovako vojnu sa tematikom II.WW
ja se trenutno vozam u avionu i pokusavam da unistim ona dva broda... ali uvijek me netko skine ili se sudarim sa nekim...
haha...... ja sam isto to nekoliko puta proso... zaleti se prema brodu (pa kasnije i drugom) i samo ga gadjaj mitraljezom, a bombe nemoj opce koristit.
killa kako da dodjem na ovu stranu,
http://img.photobucket.com/albums/v3...r4ever/MOH.jpg
treba da unistim ona sranja gdje mi aim pokazuje a sve je blokirano, kako da dodjem tamo ?
nema neke posebne finte. moras nac put do tamo. ja sam isto neko vrijeme cekao i cekao (svi zadaci su mi bili ispunjeni) malo hodaj simo tamo mozda igra ceka da dodjes na neko odredjeno mjesto (tako su mi jednom japanci otvorili vrata, kroz koja sam prije mislio da nema prolaza)
ma skuzio sam, u zgradi na kojoj sam stojao bio je tunel koji vodi na drugu stranu... i tako ja zavrsio igru
;) koje si sve sifre koristio? ja sam za health jer mi ostale u traineru nisu radile :D valjda zato sta je za v1.1 a nisam skinuo taj patch
nista nisam koristio, preso na medium... bez cheats
seres ga naveliko. kolko puta su te onda zaklali.... kolko puta si onda ponavljao istu misiju... jesi normalan
pazi lika, ja ti kazem nisam koristio nikakav trainer ni cheats... ubili me dva puta tamo kad sam izlazio iz one dzungle, ja mislio da trebam sve japance ubit, zapravo sam trebo skinut jednog lika u tornju tako da ih moji sa avionom moze bombadirat... ponovio sam onu misiju kad trebam unistit ona dva broda...
a torpeda unistit? ja bar 10 puta ponavljao... no dobro
I ja isto jedno 10 puta.
A de mi reci kako si rijesio ono kad moras spasit one hangare a japanezi ih sve porokaju i onda grune granata i sve u pm i ja i moj koligs?! Zablokoisa sam tu nemrem mrdnit!!!
lol ko bi se sjecao tog gle otkad je topic :D
Ma skuzio sam al de ak se sjecas bas sam se sad uigro.