POTPLAĆUJU IH!!!
Ja poznam jednog od njih, i svakog sonyericssona im ostave samo da napišu dobro o mobu! To mi je ful glupo i njihovi članci niš ne valjaju!!!!!!!:fried:
Printable View
POTPLAĆUJU IH!!!
Ja poznam jednog od njih, i svakog sonyericssona im ostave samo da napišu dobro o mobu! To mi je ful glupo i njihovi članci niš ne valjaju!!!!!!!:fried:
a kako mi znamo da tebe ne potplacuju iz moby-a????????????????????????'
Vidiš ozzy i nas na forumu potplaćuju tako da ne znam kako te još nitko do sada nije kontaktirao... ;D
Inače krivi podforum...:(
dobra teorija :jump:
ja bih rado besplatno SE, ali nikada nisam dobio telefon od nikoga (imam 3-4 nokie, sve kupljene vlastitim znojem)
tvrdnju o nevaljanu clanaka si mogao potkrijepiti cinjenicama i usporedbom sa onima koji valjaju (npr. uspredbu sa testom it T3, Moby ili druge novine)
Ja mislim da te taj kojeg ti navodno znaš i koji tamo radi malo zafrkava. Ili pokušaj ga pitati da ti proda jedan telefon jeftinije kad oni to dobivaju na poklon kako ti pišeš. Sumnjam u tu teoriju jer taj kojeg ti poznaš je možda tamo običan pikzibner pa posudi telefon i hvali se da ga je dobio.
a sta nas ti pravdas klokane?
ja zelim jos optuzbi, po mogucnosti utemeljnih..
(a i da vidimo tko je taj "pravi prijatelj")
ma ne pravdam ja vas nego naprotiv imam i ja negativnih kritika za vas ali to nije tema ovog threada, nego čovik se fali da nekog pozna tko mu se pohvalio da ih navodno SE podmićuje sa telefonima isto tako sam mogao ja napisati da Nokia odnosno Mobis isto tako podmićuje sa nokijinim telefonima da napišete dobar tekst o telefonu. Mislim da je Ozzycool-a neko gadno prešao ili je to možda istina ali bez imalo dokaza ja sumnjam. Teorija rekla-kazala ovdje ne pije vodu. Tako je npr gospodin Škegro prije nekoliko godina izjavio da će Hrvatska biti ko Švicarska .....pa.......čorak da sam ga poslušao i povjerovao mu več bi odavno izvadio Švicarski pasoš :) isto tako ove tvrdnje o potkupljivanju vas kao novinara neče me povesti da i dalje ne kradem Mobil na kiosku :)))))
:nono: no no, ozi, tako ružno o svom prijatelju...
ma to mu nije frend. nešto je čovik načuo pa sad prenosi polu- informacije. i nevidim u svemu tome nešto loše. jedino ovo o člancima je diskutabilno dali su loši ili dobri to je opet stvar ukusa.
ozzyja sada nema, možda je išao vidjet kod tog poznatog koji telefon ima :)
Zanimljivo . .. . :notooth:
vrlo vrlo tesko= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a kako mi znamo da tebe ne potplacuju iz moby-a????????????????????????'
sa moby-em imamo dobar, prijateljski odnos
nisamo medjusobno nabruseni kako bi neki mislili
nisam znao ipak ste konkurencija!!povlacim izjavu!!
Oni i jesu i nisu konkurencija.Dvoje se uvijek može dogovoriti da se igra pošteno bez podmetanja klipova.Pratim oba časopisa i interesantno mi je da mobiteli dobivaju vrlo slične kritike uz rijetke iznimke.
Dajdaj molim vas ljudi! Dajte pogledajte sve SONYERICSSONE! Ti testovi! Istina je da su bolji od Mobyjevih ali sve ih kuju u nebesa, a brat-bratu: T600 i nije bas nesto! A oni su ga HVAAAALILI
Vau! Koji ekran! Sav u sivim bojama, najmanji, najlaksi! Ma kome to treba? To da je neka novinarka pisala, ali muski pisu takve stvari!
Jeste vi pick... ili muskarci
Sramotite muski rod
A za prijateljski odnos s mobyjem?! Pa koga vi seret...?! Dovoljan je dokaz da svaki govori da je prvi magazin o mobilnim komunikacijama!
MOLIIM VAS! NEMOJTE!
I nedaj boze da mi je taj razmetljivac frend
jadan ti kad ovo Velimir vidi ono o SE-u :nono:
Why?
= Citat =:
Poslao: Ozzycool
Dajdaj molim vas ljudi! Dajte pogledajte sve SONYERICSSONE! Ti testovi! Istina je da su bolji od Mobyjevih ali sve ih kuju u nebesa, a brat-bratu: T600 i nije bas nesto! A oni su ga HVAAAALILI
Vau! Koji ekran! Sav u sivim bojama, najmanji, najlaksi! Ma kome to treba? To da je neka novinarka pisala, ali muski pisu takve stvari!
Jeste vi pick... ili muskarci
Sramotite muski rod
ma bravo majstore po ovome što si napisao ti sigurno ideš na sve koncerte Thompsona i vatreni si navijač Dinama. Što se testova tiće kako si zaključio da baš SE hvale, ja recimo čitajući testove Nokije u Mobilu imam dojam da hvale Nokiju. T600 po meni spada u kategoriju aparata kao Nokija 8310 (malo kičastiji i ženkastiji telefoni) pa iz tog razloga nebih kupio niti jedan ali to Mobilovcima nije razlog da napišu ta ti telefoni nevaljaju. To je recimo identično tome da netko tko živi u blatu i brdu i inaće koristi aute s 4x4 pogonom kaže da ni jedan auto s pogonom na 2 kotača nevalja. Budimo rrealini SE T600 je zasada najmanji i najlakši na tržištu i vjerojatno se zbog toga dobro prodaje, tu naravno mislim na žensku publiku a ima i pokoji muškić koji ga kupi.
malo se zbroji i oduzmi prije nego što napišeš jer te to nigdje neće odvesti.
što se tiće prijateljstva s Mobyjem to ni ti ni ja nečemo znati dali su na ratnoj nozi ili nisu kako jsp_m kaže, a za Mobyjev slogan da je prvi magazin .......... nisam čuo možda mi je izmaklo a čitam ga pa me podsjeti gdje su to napisali.
da zaboravih još nešto
daj "ozbiljno" pitaj tog razmetljivca dali dobivaju još od koje firme telefone (npr. Nokije) jer se osim Sony Ericssona u Mobilu može pronaći još pohvalnih testova.
i baš ga pitaj di su im ti silni telefoni možda te je stvarno zaje..
i pitaj ga koji on telefon koristi i dali on piše lijepo o firmi čiji telefon koristi.
Ovak: On ti koristi SonyEricssona (Ima T68i), a ima i jos neke poklonjene
Uglavnom, on ih je imao na testu i uvijek ih je imao bar 3 mjeseca poslje a onda prodo
jel ti imas kakve dokaze il kanis i dalje ovako srat bezveze!!!!!!!!!
Znate kaj, jednostavno sve zaboravite! Ak vi ovo ne kuzite, onda nista! I zkaj ovaj mutavi forum nema č,ć,š,đ,ž - ke glupost
ima al mi ih se neda pisat šćčđžćščćžđšćččžćčžšč jer su na kraju tastature!!!!a ak je forum mutav jednostavno se vse na njemu nemoj pojavljivat(ja sam puno stvari naucio na ovom forumu)!!!!
koji qurac si onda došao srati ovdje?= Citat =:
Poslao: ozzy@
Znate kaj, jednostavno sve zaboravite! Ak vi ovo ne kuzite, onda nista! I zkaj ovaj mutavi forum nema č,ć,š,đ,ž - ke glupost
rekao si sve šta si imao za reći još u prvom postu, na pitanja nisi odgovorio nikako jer sereš, (osim ako ne pokažeš koji dokaz - bilo kakav)
idi se doma svađati s mamom!
PS. SE su super mobiteli!:wall: :wstupid: :tomato:
Kaj se svađate bezveze oko toga?
Zivio :beer:= Citat =:
Poslao: karaman
koji qurac si onda došao srati ovdje?
rekao si sve šta si imao za reći još u prvom postu, na pitanja nisi odgovorio nikako jer sereš, (osim ako ne pokažeš koji dokaz - bilo kakav)
idi se doma svađati s mamom!
PS. SE su super mobiteli!:wall: :wstupid: :tomato:
podrzavam vas iako mi je zanimljivo to da ih potplacuju!!!!(ne da vjerujem u to,al je zanimljiva optuzba)
Evo, ja ne kupujem Mobil i pisem gluposti po forumu :) a nisam ni znao da se time nekome osvecujem :-X
ti si buntovnik u duši:beer: :famous:= Citat =:
Poslao: el.gambo
Evo, ja ne kupujem Mobil i pisem gluposti po forumu :) a nisam ni znao da se time nekome osvecujem :-X
vajk!
no, vidim nestašicu daljnjih argumenata pa ću laganini ovu temu poslat na spavanje.....
otvaram temu, da nam ne bi prigovarao da ga zelimo usutkati...
evo, ozzy pisi koliko ti srce zeli (tuzno je to sto je ozzy zapravo neciji prijatelj, ali nije jedini - jedan telefonski poziv jednom drugom prijatelju i hinet...)
pa i jest, ali nikako da se razvije tema..optuzba je pala i ja sad zelim dalje (a on nista...)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
podrzavam vas iako mi je zanimljivo to da ih potplacuju!!!!(ne da vjerujem u to,al je zanimljiva optuzba)
Poslao: jsp_m
otvaram temu, da nam ne bi prigovarao da ga zelimo usutkati...
ja ču dati za čevape!:ban:
kritika:
Pretplacen sam, i casopis je sasvim ok! To ne znaci da nema propusta, nitko nije savrsen! Testirani bi se mobitel trebao koristiti 2 do 3 tjedna, da ga se detaljno prouci, ustanovi kvaliteta baterije i slicnih stvari i pojedinosti... i tek onda iznese misljenje.... i problem je utjecaj neta u donosenju ocijene...
To da ih potplacuju, to nije pravi izraz, i nije istina... ako im i ostave koji mobitel, pa sto: pocni i ti recenzirati mobitele pa i ti mozda ponesto dobijes...
Imam nesto iskustva sa piskaranjem u informatickim casopisima, i tu nema potplacenosti,... to sto mozes poneku stvar dobiti jeftinije, ili imas bolje pogodnosti od drugih, to je sve rezultat tvog rada i angazmana...
Svatko u svom podrucju poslovanja i struke ima povlastice... mozda si ti jednostavno izabrao krivo...
No klokanove su izjave sumnjive, uskrsnuo je bas u pravi cas za ovaj thread...
@kritika - mob rijetko kada imamo duze od 4 dana
pa da, nazalost... znam da nije na vama...
prodajem sony ericsson p800... imam par komada koje sam dobio na poklon iz se da ne pisem vise samo lijepo o njima... evo sad ce vam neko drugi pisat pa se vi bunite
kol'ko trazis za p800 ? :D tko ce to drugi pisat :(
koji si ti?
to je VELIMIR!plejeru oćemo pol pol dat za p800?i da naravno mob bude kod mene!:D
pa jedan dan kod njega,jedan kod tebe!!!
da jedan da kod mene, jedan kod tebe . . . a izmedu toga tjedan dana putuje :D
nazalost, ja sam pisao P800 - na zalost kazem zato sto me zapao nezahvalan zadatak da radim ono sto ne volim znajuci da postoji netko tko bi to najradije na sviejtu radio, ali trenutno nije mogao :(
He, he, he...
Kao vjerujemo ti... ;D
il jako seres,il si jako glup,il si jaaaaakkkooo dobar!!!!zadnja 2 mislim da nisu!!!!
Opa, počeli smo žestoko...
iskreno govorim - p800 me nikada nije palio a uredjaj je objektivno odlican i morao sam pregristi to sto ga ne volimm... a i imao sam previse posla - zaista sam taj put obavio posao koji ne volim, nadam se da se to prmjeti u clanku
Kojem članku , di je taj Mobil !?
Pa sad će samo što nije
danas je ujutro sletio...
Malko se Šljaka uljuljkao; nema više onog, idem ja do birca pa luknem na kiosk... ;D
.. i one neke zgodne djevojke na putu do kioska IIRC...
Ne, nisam. Imal sam ludi tjedan na poslu , pa sam visil tamo po cijeli dan i nisam stigal do birca.
I onda ti budi zaposlen... ;D
Ako znaš kako doći do love bez posla i sukoba sa zakonom odaj tajnu.
Radi u državnoj službi... ;D
Prijedlog je dobar , ima samo jednu manu. Sadrži riječ 'radi'= Citat =:
Poslao: dmi
Radi u državnoj službi... ;D
To ti je kao fiktivna zaposlenost nešto kao tobože rad rodilja zbog porodiljnog... ;D
Ha ha ha!¨
Da umreš od smijeha s vama!
MIslim da ću ovu temu ocijeniti.
Kako bilo da bilo,slažem se da u Mobilu malo dižu u nebesa mobitele(ali to čine sa svima) i to im je posao;bilo bi totalno neprofesionalno da ispljucaju neki mob. zato što je premali ili tako nešto slično.
Naravno da nisu u svemu najbolji i da bi možda;po mom mišljenju mogli neke stvari bolje izvesti,ali mislim da su još uvijek bolji od Mobya.
Bolji im je pedigre... ;D
Al mene svejedno zanima kogato potplaćuju da dobro piše o SE mobovima? Ili Njokama, Rolama, svejedno... Baš me zanima :rolleyes:
i opet ne možeš poplatit ama baš sve...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
a najbitnije je mišljenje kupca, ako se razočara nekom markom, više ju neće uzet, ako ne mora.
mislim da su najjače obmane u autotestovima...
To stoji. S tim da ipak, kad ne znaš, čitaš recenzije i tako to. Barem ja to radim - kad kupujem nešto.
Ah well, para dupe vrti, ko i uvijek...
baš to, ja se također, ako kupujem nešto egzotično, posavjetujem novinama, a i ljudima iz prve ruke...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
tako da uvijek možemo negdje popljugat.
iako sam osoba koja ponajviše slijedi vlastite želje i instinkt
Pa kaj nisi skužio da se mi novinari mobila valjamo u parama i svi imamo najnovije mobitele? ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A šta ? Nemate?http://www.cosgan.de/images/midi/engel/g020.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif= Citat =:
Izvorno postao gog
A: Znas ti bre šalabajzeru , koji sam ha ?Ja sam bre Đon Travolta.
B: Ma jebemise za tebe!
Jel vidite šta čovjeku napraviste - prolupao kad je čuo da blate mobilove novinare. http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c070.gif= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
od kud ova tema vani?
...i ja se pitam...
Ja bi najradije prosvjedovao na TRGU :D
Prosvjed na Markovom trgu do ispunjenja zahtjeva ;D ;D ;D
btw. I ja se pitam tko to svako malo iskopa neku prastaru temu...
Uvjek se iskopa di su ankete.Idem i ja malo kopat :D
BlueDevil je nešto načuo pa je otvorio temu da istera sve to o noklama na vidjelohttp://www.cosgan.de/images/midi/teufel/a015.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/k035.gif
Koliko se sjećam..prvi je izašao Mobil...prije sam kupovao obje novine sad više nijedne..nemam para ni živaca= Citat =:
Izvorno postao Ozzycool
hm....nije losa teorija o tome...skuzio da se SE jako jako hvali uvijek....hm....gdje ima vatre ima i dima :)))
cuj mutavi...nidsi nikad cuo za pravilo da se na netu pishe bez dijakritickih znakova...??:p ma ishhhhhh :retard:= Citat =:
Izvorno postao ozzy@
čćžšđČĆŽŠĐ ;D
Sad sam tek skužio naslov threada: Novinare potplaćuju!
Što znači da dobivaju premalo para. Jadni. Lijepo što se netko toga sjetio.
S dijakritičšćđžkim znakovima ili bez istih....
hahahhaha evo su me mamlazi istrapali zbog čćšđž hahahahhaha ajme....aj dobro necem vishe:pp:))
Ja nisam znao oa novinare iz Moby-a potplaćuju ali ja čitam i Mobil i Moj Moby i obadvoje mi je dobro ima puno zanimljivih članaka i tako što i svako od njih ima stranice o Locomobyu. Tamo sam saznao da možeš slati MMS poruke po 10 lipa i ima puno stvari.Zato neću promijeniti moje mišljenje i obadva magazina će mi biti dobra makar ljude iz Mobya POTPLAČUJU
POTPUNO se slažem!= Citat =:
Izvorno postao Babaa
Ako ce se u Mobil-u dijeliti otkazi i bude slobodnih mjesta javljam se za posao :D
Gdje da pošaljem životopis? :)
kupi Mobil pa procitaj.
A cuo sam da su autora teme prije nekog vremena zatukli i uzeli mu mobitel jer inaće voli pričat gluposti. Inače ono s početka teme bi ispao JA samo se nemogu još pokockat jer do sada nisam prodao niti jedan telefon :). u stvari najbolje bi bilo da mali pita svog starog tko sam ja i odkud mi telefoni i u koju svrhu. jer ono je žestoka optužba :)
MMS za 10 lipa????
Uostalom nekako mi oba casopisa nisu interesantna jer sve saznam po internetu puno prije nego to dode do nasih casopisa. A nadam se da ih se sve potplacuje sto vise jer ionako sam odlucujem sto cu kupiti a ne netko tko pise za neki casopis. To sto netko neki mob hvali mu sigurno ne povecava trajanje baterije, broj boja na ekranu i dodaje nove funkcije....... osim ako se ne ide u toliku krajnost da se laze, ali opet sve informacije se prelako provjere.
Osobno, niti jedan test mobitela u Mobilu me ne dira, vec sam prilikom kupnje vodjen vlastitom nahodjenju;D;D
I na kraju jesu ti novinare placeni ili nisu:bunny:
pa naravno da ih potplačuju jer po njima su svi mobiteli savršeni.......
Ili su samo možda novinari svjesni da je određenom profilu korisnika i Siemens A serije dovoljno dobar telefon s obzirom na ono što oni traže od telefona.
Citam i mobil i moby i presretan sam sto u nasoj zemlji imamo dva casopisa vezana za mobilne komunikacije.A sto se tice "potplacivanja" u to ne ulazim jer svko moze pricat sto hoce!Ionako uz casopise citam i recenzije po netu ak me nesto zanima!
Kaj ima i časopis ovaj??:)
Prije nekih mjesec dana sam se registrirao na ovaj forum....Kako se zove časopis i kolko košta?
Vidiš logotip na vrhu u lijevom kutu? Samo još dodaj "media" i imaš ime časopisa...
http://www.mobil.hr/= Citat =:
Izvorno postao blozer
hehe...ma ja sam prek linka sa pceksperta došao na forum i registrirao se .. nisam ni vidio main page....Ako je časopis fobar kao i ovaj forum... budem ga kupoval:thumbup: Idem sutra baš ga kupit na kiosk