... http://www.portus.hr/sms.asp ...
...isprobajte,provjereno da radi...
Printable View
... http://www.portus.hr/sms.asp ...
...isprobajte,provjereno da radi...
Da napomenemo da je samo za hrvatsku i stize u tili cas!
meni neradi stranica, tj. nema nigdi formulara za slat sms= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...ne znam...meni normalno otvara...
radi OK (znakovi znakovi)
Jel tko probao jel ide šalje i na fiksni?
fora. radi a i besplatno
Super, ima samo jedan link, a ne cijelu reklamu. Mana je jedino što šalje najviše 5 poruka dnevno na jedan broj.
A jebi ga sad. Ništa na svijetu nije besplatno.= Citat =:
Izvorno postao Dark
nekužim zašto mi neradi iam ko kakvu ideju
sad ni meni više ne radi
Meni radi...
I meni radi.
jesi li probao se registrirat i poslije registracije kliknes sa lijeve strane na dnu izbornika tipku home..i tamo na pocetno strani je smjesteno free sms= Citat =:
Izvorno postao jay
Zašto registrirati?
meni normalno radi bez registracije..
vidis vidis mene je prvo bacilo na registraciju i nisam ni gledao..registrirao se i navalio...bezpotrebno sam se registriro al neka...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
fora je kaj je anonimno ;D
čudno, s faksa mi radi, a doma ne. To je sigurno neki zajeb sa antivirusom
pristup stranici nije moguć
na koju foru se napravi tako nesto da salje free sms ??!?!
jel se sklopi neki ugovor sa nekim operaterom il sta..?!
Ako imaš mobil od prije par brojeva pogledaj si članak o mobartovoj astri, ali ukratko dobiš link na sms centar i onda samo šibaš. A kako je elektromagic "vlasnik" mobarta i portusa pretpostavljam da koriste astru za slanje...
ovo mi pise ''Radi zlouporabe našeg besplatnog servisa do daljnjega Free SMS usluga neće biti dostupna neregistriranim korisnicima!
''
Ništa čudno. Čim netko ponudi nešto besplatno si nahrle ko da je ne znam šta. Jebi ga tako je to u hrvatskoj
...da,više ne radi...ali ja se registriram i ono dalje isto neće...
e jebi ga! di god se okrenes uvijek neki kreten mora zajebat ostale smrtnike.
bravo glavo pametna!!! :wstupid:
a sta si ti ocekivo molim te?= Citat =:
Izvorno postao ianbhr
covjek stavi url u javnost i sad najbolje da ekipa ne ide slat smsove. Cisto radi fore cu ga poslat jer je besplatno...jer takvih stvari u hr NEMA.
...sada se morate prvo registrirati - http://www.portus.hr/postani_korisnik.asp ,a od informacija najvažnije je da broj mobitela bude točan,ostalo možete popuniti bilo čime...
i dobro ja se registriro, dobio sifru i kaj sad? di da je upisem????
uspio, trebalo mi je malo vise
kao i obično ;D
I... da li se tu ikako moze slati sms u Bih (RS)?
Ja se pokusao pokusao registrovati i upisem za mob. +38765... bla bla i ono mi tamo pise da je za "vas +385" vec registrovano... :(
...ne podržava BiH...šteta...
A zašto i bi? Ne dijele oni to besplatno tek, tako, ipak im je to promocija i reklama...
sad ce vam na mobove dolaziti reklamice njihove
..."nered",dosad nisam ništa dobio :) ...
Ma to je bezveze...Najbolji servis na netu za slanje SMS poruka diljem svijeta (ukljucujuci i HR) potpuno besplatno i u neogranicenim kolicinama je:
http://www.sendfreesms.com
Da da kako da ne?!= Citat =:
Izvorno postao dekoslav
Gdje ti nadje tu slanje smsova???
Možda se jednom i moglo slati. Sad više definitivno ne može. :/
jeli tko probao na www.sms.ac
Na VIP ne šalje. Na T-Mobile i T-Com nisam probao.
ako se dobro sjecam, ja sam prije par godina slao sa te stranice, ali kako sad izgleda, mnogo mi se svidja :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
da, na sms.ac ne salje na VIP. Nisam ni ja probao na T-mobile
pa ni icq nije slao na vip?
jel salje ista na vip???
Joooj ispričavam se ljudi, prava adresa je:= Citat =:
Izvorno postao dekoslav
http://www.sendsmsnow.com :)
P.S Potrebna je registracija koja je besplatna i nakon toga možete slat poruke na sve mreže koliko god želite i to potpuno anonimno ili možete napisati proizvoljno ime pošiljaoca...
UŽIVAJTE!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Pozdrav
ja sam sad sam sebi poslo i nije mi proslo
btw nisam se registriro, a pisalo je da je sms poslan
..."coma",ja sam uspio i bez registracije...
We do not support any networks in Bosnia Herzegovina at this time. We apologize for the inconvenience. :( :( :( :( Gadovi!!! :( :retard: :-/= Citat =:
Izvorno postao dekoslav
evo registriro se ja ili ne, nece i nece
...očito te ne voli,a možda ti opet treba malo više da skužiš kao kod Portusa ;) ...ne razumijem kako neće...
nešto im ne valja s autorizacijom korisnika, jer se meni neće logira, upišem usera i pwd i neće jednostzavno ući...možda im query ne radi.- još su mladi, bit će bolje= Citat =:
Izvorno postao Eminem
eto pokuso sam opet, sve super, poslana poruka i opet nece!!!!
meni isto ne dolaze poruke...
Jel ima cronet jos onu akciju besplatnih mms-a za pretplatnike? stari je nest pricao da je nesto takvog ispunio,jos prije bozica,al nisam bas shvatio?!
Meni Isto Ne Radi
jel je netko koristio prije 2 godine slovenski si-mobilov free sms sender?
to je bila prava stvar,saljes kolko oces,nema ogranicenja,poruke stizu u sekundi i to je tako radilo nekoliko mjeseci...prava stvar.
E to sam ja nakratko koristila,bilo je dosta korisno :)
Sta je s portuso,opet krepo il je ovaj put za stalno?
krepandus....
ja svaki mjjesec od vipa dobijem 40kn na racun..dodaju mi zbog onpg nekog bonusa...
..."mala",fulala si temu...ima posebna tema o tome,malo potraži po forumu...
meni proradio vazu ponovo
Pa meni Vazu radi stalno...
Sada smo dobili besplatnih 10 poruka za 'send to friend'. ;)
jer ko zna kak se salju sms poruke prek neta na mob? ako da, nek mi javi.
;D= Citat =:
Izvorno postao betty
O tome se cijelo vrijeme prica ovdje!
Procitaj malo bolje... :)
Tesko je naci sajt sa kojeg se mogu slati besplatni sms!
Kako je teško nać besplatni sajt za slat poruke :)= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
daj recite neki site za besplatne sms poruke,ak ih jos ima.
Ja imam dva accounta na vip-u i mislim da je 30 poruka dnevno sasvim dovoljno= Citat =:
Izvorno postao sirius
kak ti to naplacuju,ak upce naplacuju.pojasni malo
Nikako. Imaš 15 besplatnih SMS poruka dnevno. Samo se besplatno registriraš i to je to= Citat =:
Izvorno postao sirius
sad sam isao vidjet,di se treba registrirat
Odi ovdje i registriraj se= Citat =:
Izvorno postao sirius
http://prijava.vip.hr/
na koja od ova dva treba kliknut,za pretplatnicki odnos za pristup ili bez papirologije i obnavljanje racuna korisnickog putem viponline bona?
Ovaj pristup bez papirologije= Citat =:
Izvorno postao sirius
znam da zvuci vec pomalo glupo ali jel nece nista uopce naplacivat sta cu se na taj nacin registrirat,nikakve dodatne troskove mi nabijat uz potroseno vrijeme na netu sta se naplacuje?e hvala ti unaprijed
Ništa. Preko toga čak možeš obnavljati račun. Dakle 100% nikakvih troškova nećeš imati= Citat =:
Izvorno postao sirius
a ima li di za besplatno slanje s moba
Ti se šališ jelda? :D :D= Citat =:
Izvorno postao ??????
ej ja sam ima neki program na java bazi za slanje preko gprs ali mi nešto nije tio spoji se pa zabloka i I AM SERIOUS sam
da, samo sto taj program radi preko icq-a a to vjerojatno znas da je za hrvatsku ne vazi a druga je opcija da saljes preko slovenskog operetora a to pak vrijedi samo ako si u sloveniji,tako da tu opciju mozes slobodno prekrizit,...idemo dalje...
Znači: sljedeći
Evo, da ovdje napisem, da ne otvaram novu temu (po koji put istu :rolleyes: ).
Apolo Basic - Dobijete 10 kredita kad se registrujete, i, ako se neko drugi registruje i vas napise kao "refferer-a" dobijate jos 10 kredita. Znaci, mozete se registrovati pod necijim brojem (i potom primiti aktivacioni kod na taj broj), upisati svoj broj kao refferera (u settings) i vama ide jos 10 kredita. :)
Znam da vi na Vipu imate 15 besplatnih poruka dnevno, al' bi ovo moglo biti korisno za one koji nisu na Vipu ili su u drugim drzavama. :thumbup:
"New registrations are currently disabled for your region. Please try again later"
Toliko o tome, i guess :(
Klikni na link http://smscity.com/ , registruj se, unesi podatke u trazena polja
Country : zemlja
Mobile number : broj telefona
First name : ime
Last name : prezime
Password : sifra(bilo sta)
Repeat password : ponovo sifra
E-mail : mail na koji ce ti stici aktivacioni kod
Address : adresa(lupi bilo sta)
House no : broj kuce
Postalcode : postanski broj
City : grad
Date of birth : datum rodjenja
Gender pol, biras MALE-muski ili FEMALE-zenski
Phone : Prepaid
Contract- iliti postpaid
Stikliraj I agree with the General Conditions i klikni na register, proveri podatke i ponovo klikni register, i onda ce ti poslati aktivacioni mail. U njemu klinki na jedini link, i onda ce ti poslati na mob aktivacioni kod koji unosis u prazno polje i klikni na register ispod i to bi bilo to mogu da se salju poruke na sve mreze i kada se neko registruje na vas nalog dobijate kredit za slanje poruka.Cool je
http://smscity.com/
regajte se stvarno je dobar site, dobijete 20 kredita
ako se netko rega preko vas dobijete 50 kredita, jedan sms (normalan sms bez reklama i da pise vas broj kao posiljatelj) kosta 10 kredita, ako se malo potrudite i imate 2-3 broja i 2-3 maila mozete rullati okolo sa sms-ima
Dobra je to stvar...,nego jel zna neko za nekakav program za slanje sms-a,A da se NE NAPLAĆUJE?
A preko neta
pa sta je ovo ako nije besplatno slanje poruka preko interneta ?
probajte pa cete skuziti ...
btw ima anonymus poruke mozete napisati kao posiljatelja sta god hocete,
P.S. inovator zasto si mi editirao link ???
dobro znaš zašto, pa ne moraš ni pitati :ban:
http://wadja.com/home.aspx, registrirajte se, uploadajte obavezno bilo kakvu sliku za avatar, i saljite koliko god vas na sve mreze u svijetu, kad upisujete broj ide ovako:
Vip
+38591xxxxxxx
T-šrot:
+38598xxxxxxx
TeleLog10100...zakljucite sami:flame:
uzivajte:beer:
taj wadja je super, al svako tolko poruka ne stigne...