koji sve proizvođači imaju u prodaji mobitele sa dvije SIM kartice, a da nisu kinezi, i po mogućnosti da se prodaju na našem tržištu.
znam za Samsung D880, ima li još neki model?
Printable View
koji sve proizvođači imaju u prodaji mobitele sa dvije SIM kartice, a da nisu kinezi, i po mogućnosti da se prodaju na našem tržištu.
znam za Samsung D880, ima li još neki model?
ima ti samsung d780,Philips 699 ne znam ima li još koji??
Imas CECT ZT-199.
Samo kaj neznam jel to Kinez::dunno:
A onda nista...
Cekaj neke bolje dane...
Uostalom kaj fali Samsungu?
Znas da konkurencija brzo odgovara pa nebus dugo ceko na nove telefone s dual simom.
npr. E-ten DX900. Dual SIM uređaj na WM OS-u. Samo neznam dali ga ima gdje kupiti kod nas???
E da vidim da još nije na tržištu, stoga malo pričekaj, ako si zapeo za njega.
ma samsug d880 mi je malo velik, ja bi nesto poput nokie 6300 a da je dual sim... *ebiga, znam da puno tražim (ili možda nisam?)...
ako ti nije osobito bitan brand name, obrati pozornost na kineske modele, u ovoj temi imaš gotovo sve o njima
pa napisa sam gori "samo da nisu Kinezi", a i na ovoj stranici jasno piše "MOBITELI IMAJU GARANCIJU 5 DANA!" a uz to nude samo 2 modela...
ja bi nekog normalnog proizvođača, ali da je manji mob od d880, čini mi se previše debeo, da je barem kao Nokia 6300 odprilike :)
a valjda će izbacit nešto do idućeg ljeta...
zanima me koliko samsung ima ovakvih mobitela i koji su?
jel ima ko jos novijih saznanja o mobitelima s 2 kartice???
Samsung D780,D880,D980 su dual sim.
Većina kineskih mobitela (CECT) je dual sim:
pa u cemu je problem kupi si bilo kakav fon i onda si uzmi dual sim adapter ja ga ev koristim nekoliko mjeseci super sam zadovoljan... mozes sada birati i onaj gdje nije potrebno nikakvo sjeckanje
SIM!!!
Ručno prebacivanje je obvezno u tom slučaju, a mobiteli s dual sim-om imaju 2 kartice online istovremeno.= Citat =:
pa u cemu je problem kupi si bilo kakav fon i onda si uzmi dual sim adapter
SIM!!!
aha... pa dobro al opet ako mu je toliko stalo do toga.... ne vidim ni nista lose u rucnom prebacivanju!!!
Hm, imao sam malo na probi samsung 880 pa sam stavio sim t-com i sim vip, pa mi je znalo štekati...
dao sam ga kolegi on sad ima t-com i tele2 i radi bez problema...
Ako je SIM kartica od vip-a 32 bitna ili manja zna dolaziti do štekanja.= Citat =:
Hm, imao sam malo na probi samsung 880 pa sam stavio sim t-com i sim vip, pa mi je znalo štekati...
dao sam ga kolegi on sad ima t-com i tele2 i radi bez problema...
a kakva je kvaliteta doticnih kineza? ako u djecje igracke stavljaju otrovne i opasne sastojke strah me da i mobiteli nisu slicni:)pa ako neko zna da mi malo pojasni...i sta je to dual sim adapter, moze neki link i cijena bi me zanimala, hvala
Dual SIM adapter je koristan ako ti ne smeta da je jedna kartica neaktivna(ugašena), u protivnom je beskoristan.
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...+adapter&meta=
www.miato.hr
Pronasao sam na internetu vise modela mobitela koji imaju mjesto za dvije SIM kartice, dakle mogucnost koristenja dva broja i to oba aktivna. Takvi su recimo Acer DX900 i Samsung C5212. Moze li se kupiti neki od ovih modela u Hrvatskoj ili radije u BiH? Ima li jos "pametnih" mobitela sa ovim rjesenjem?
Imas u Hr dosta samsungovih modela sa Dual Sim nacinom rada ali niti jedan nije smartphone ili kako ti kazes "pametan"...
Pa smart je pametan na hrvatskom zar ne? :)
A posto mene zanima GPS funkcija to moze samo na takvim aparatima.
GPS nije ugradjivan samo u pametne telefone...iako u njima ima ponajbolju iskoristenost, ocito.
Onda definitivno Samsungovi Duosi nisu za tebe jer im je GPS skoro pa nikakav...
Nemoj kineze, ima problema s njima dosta!
Npr. ode ti baterija, nemas gdje kupiti.. treba na servis, ne postoji servis.. i slicne stvari!
D780, D880 imaju dualsim :)
Nasao sam na internetu model Acer DX900 koji ima otprilike sve sto meni treba. Windows mobitel sa 3 mpix, GPS i podrzava dvije kartice. Pitanje je moze li se kupiti u Hrvatskoj ili BiH?
zna netko koji Sony Ericsson podržava dvije kartice? :)