[Milestone] 900 Mhz 3G/H problem
Imam sljedeci problem, prije nekoliko dana dobio sam Milestone, kupljen vani na istoku. Na njemu je bio SHOLS_U2_02.31.0 (South-East Asia) firmware. Naravno, updjetao sam ga preko Motorola Software Updejta da bi dobio zadnji 02.36.0 (ista regija). Iz neznam tocno kojeg razloga i sto sam htio time postici, fleshao sam (RSD Lite) Central Europe zadnji 02.36.0. E sad, moj problem je sljedeci: izgubio sam 900 Mhz frekvenciju za 3G, jednostavno lovim samo 2100 Mhz. Da stvar bude bolja, tek sam sad to primjetio jer sam svo vrijeme imao T-Mobile karticu u Milestoneu (tu na Grobniku ima 2100 Mhz T-Mobile frekvencija) a tek ubacivsi Tele2, shvatio sam da mi nedostaje 900 Mhz (Tele2 ima samo 900 Mhz frekvenciju ovdje u mene).
Vracam nazad South-East Asia firmware (sve moguce kombinacije sam probao) ali nista, ja svojih 900 Mhz nemogu dobiti nikako. A sto je najbolje, nisam siguran jel u originalu uopce lovio 900 Mhz originalno prije moj prckanja, s obzirom da je mobitel dosao iz daleka.
Nailazim na sljedecu temu (ocitno nisam jedini):
http://www.motorolafans.com/forums/m...equencies.html
Pa sad molim vas, dal mi tko moze poslat te fajlove koji se spominju, da ih izvuce iz svog "hrvatskog" Milestonea koji provjereno lovi i 900 i 2100 Mhz 3G/H pa da ih probam ubacim u svoj? Jer nemam ideje vise sta napravit, a stvarno bi htio nazad potpunu funkcionalnost ovog predobrog mobitela.