Za ukljucenje mobile surf paketa od 50MB za 15kn posaljite SURFS, za paket 200MB za 30kn SURFL, za iskljucenje paketa -SURF i za provjeru broja preostalih MB ?
http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici...ilnom-telefonu
vip je i dalje najjadniji
Printable View
Za ukljucenje mobile surf paketa od 50MB za 15kn posaljite SURFS, za paket 200MB za 30kn SURFL, za iskljucenje paketa -SURF i za provjeru broja preostalih MB ?
http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici...ilnom-telefonu
vip je i dalje najjadniji
prejadni su mi njihovi paketi opcenito
15 kn za 20 mb i 30 kn za 100 mb??
preloseeee
Te cijene od 15kn=20Mb i 30kn=100Mb im vec stoje godinu dana tako da moraju malo poboljsati ponudu ali stvarno su najlosiji i to je jos akcija do 30.11.! :D
T-Mobile ih u ovome šiša na velko. Stvarno loši paketi.
-Slazem se al vip u zadnje vrijeme opce nema bas neku akciju koja se moze mjeriti s T-mobajlom i Tele 2!
Hahahahaha ovaj Vip je totalna zalost i jad, vauuuu koja akcija, pa oni svoje korisnike stvarno drze za budale, uf, ma to i jesmo. I dalje su uvjerljivo najgori/najskuplji u HR. Ja neznam sta me vise drzi kod njih.
Ja sam si danas odma aktiviram 200mb za 30kn.al nije mi jasno zakaj to vrijedi do 30.11 a sto nakon toga?
Evo novih podatkovnih paketa i za VIPme broadband kartice (samo za internet bez voice-a):
Od 20. rujna do 30. studenog svi Vip korisnici mogu odabrati Vipme Broadband pakete po još povoljnijim cijenama. Vipnet će svojim korisnicima u tom razdoblju omogućiti kupnju 50MB podatkovnog prometa za 11 kuna. Cijena takvog paketa podataka je inače 25 kuna. Korisnici će za 300 MB podatkovnog prometa plaćati 22 kune, a 1GB prometa bit će dostupan po cijeni od 55 kuna umjesto prethodnih 191 kune.
izvor BUG.
bas su jadni da ! Vidla sam to sad kad mi je istekao ovaj od 20mb.Jos su mi bolji kad nakon obnove bona dobim 2 sms da sam dobila 3 kn na racun ahaha.
Razočaralo me i to. Na svako spajanje šiba po računu za GPRS. jebeš to.
mene zanima kak da vidim kolko mi je MB ostalo na tome paketu aktvirmo sam to sad mi je dosla poruka da mi je aktvirano i da imam taj paket od 50MB ali kad posaljem porkuku "?" na 792 pise mi da imam 0MB na tome nis nisam trosio
Prijavi se na Vip online pa vidi tamo
ja sam noob kaj se tice toga jel to nisam nikad koristil pa ako moze malo detaljnije,inace tu sam se ulogiro
http://www.vipnet.hr/moj-vip
ali nigdje nemogu to naci samo mi pise kolko mi je kuna ostalo u tarfnom paketu a ovaj nemrem nac,sad nzn dal sam se uopce na dobro mjesto ulogiro :S
https://moj.vip.hr/ecrm/show?idc=6000
treba ti pisat ovako
Stanje minuta uključenih u tarifni model, besplatnih minuta, SMS poruka i MMS poruka:
* Besplatne minute i/ili minute uključene u tarifni model: 0
* Besplatne SMS i MMS poruke: 0
* Besplatne kune: iznos dodijeljen umjesto minuta uključenih u tarifni model i/ili iz drugih pogodnosti: 18
* Besplatni MB: 32
Cekam i dalje neki solidan paket, ali cisto sumnjam da cu ga docekat, a ako i docekam opet ce ih prosisati i Tele2 i Simpa, poceli su se popravljat sa nekakvim akcijama itd, ali ovo ignoriranje interneta pocinje da zivcira.
pozdrav
zanima me koliko vas koristi ove surf pakete i kakva su iskustva na android uređajima
razmisljam si uzeti ovaj paket 200MB za 30 kn
koliko vam potraje tih 200MB?
treba mi za mail i eventualno za pogledati nesto u nuzdi kad mi nije dostupan internet na kompu
hvala
Ja koristim taj i dosta mi je za cijeli mjesec. Možeš instalirati 3g Watchdog koji će te upozoriti kada se približiš limitu.
Mislim da mu je jednostavnije poslati poruku Bsp na 777.
Sto se tice boldanog, na sto sve mogu trositi te novce? Kad posaljem Tpo na 777 normalno mi ocitava potrosnju, a na Bsp uvijek imam 100+ kn koje se smanjuju. Malo je komplicirano pratiti...
Poslovni pretplatnik, inace. (Malo sam failao temu i dosta je stara :/)
slanje poruke BSP na 777 se naplaćuje kao i slanje bilo koje druge poruke
hvala na savjetima .. aktivirao sam paket 200MB pa cu vidjeti dali ce mi to biti ok kroz mjesec dana ... instalirao sam i 3g watchdog pa cu pratiti potrosnju
VIPme nove internet opcije za data sim!
15kn=100Mb
45kn=500Mb
65kn=1Gb
10kn= flatrate (max. brzina do 1Gb) vrijedi 24h
za carnet naravno vrijedi duplo (osim ove zadnje). Ove cijene vrijede do 31.8.
http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici...nternet-opcije
koja glupost!!!!!
Do sada je bilo 1GB=55kn. Je da je to bilo promotivno ali hej!!! pa ovi dižu cijene!!!
hahahaha e jbga vip, ajmo sad mi malo kopirati hrvatski telekom i 10kn šatro neograničen ali samo 1GB inače dnevno promet,
dosta su vip kopirali jel? na koliko vi spuštate brzinu? na 56kb/s? to je 0.448Mbs ili??
i dobro dok bonbon za tri dovedena korisnika nudi 1GB za 30kn, dok hrvatski telekom nudi za prijenos broja uz mjesečnu nadoplatu 100kn 5GB mjesečno besplatno, vi dignete cijenu te jadne gige prometa, pa niste normalni, vratite stare precjednike uprave ovaj je u banani hahahaha
joj kad mi napišu ČAK 1GB prometa, odmah mi je sila na wc ne znam zašto :p
jel i na LTE dogodine ako Vam do tada uopće daju koncesiju mislite isto na brzini od 150Mbs isto škrtariti sa jednom gigom??? bem Vas u brzine, da Bog da Vam adsl doma bio 1GB cijeli mjesec, popizdio sam skroz više sa tim vipom, što dalje to sve gore
što dalje to gore :)
zato su od mene dobili košaricu, a sredit ću im još par od*eba korisnika...posebno su mi digli tlak sa novom BEZ LIMITA ponudom a ono sve limitirano u pm i još stave uspostavu 29 lipa!! mene više neće vrijeđati :angry:
Vip je uvijek imao drugu definiciju pojmova: tako im je FLAT bio 10 gb, sada im je BEZ LIMITA zapravo s limitom, bez uspostave - zapravo znači da ima uspostava od 29 lipa...Ništa tu nije novo ni čudno, samo se u prijevodu nešto malo pobrka...nisu oni krivi!
Stvarno neznam zašto to rade? Neka nazovu tarifu 10 GB, Tarifa 15 GB, Tarifa s tolikim i tolikim limitom...zapravo, jel smiju uopće oni raditi lažni marketing??? Jel nije to kažnjivo, zabranjeno ili makar da nešto udruga potrošača poduzme...Neznam, kako smiju reći BEZ LIMITA* ...a zvjezdica zapravo govori koliki je limit!?!?!
Jeste li citali uvjete za ovaj "internet dnevna tarifa" za 10kn?
Kad se ona koristi onda se ne mogu koristiti ostale opcije (15kn=100Mb,...) i starta se svaki put kad se prvi put spojite u toku dana,... A da ne kazem da se moze koristiti samo na data sim kartici dok se kod Simpe moze koristiti i za voice sim karticu.
Kad su vec kopirali Simpu mogli su ostaviti i kao oni sto tko treba a ne opet tisuce uvijeta, sitnim slovima!
Uglavnom losa kopija t-mobilove ponude (osim za carnetove korisnike kojim je sve duplo) :)
A tko još nije carnet korisnik?? :D
ja nisam :)
Ja sam to shvatio kao pogodnost: kad istekne 24 sata neće se ponovno reaktivirati do prvog spajanja, odnosno ako se neki dan ne spojiš, taj dan ti neće biti naplaćen.
Pročitaj bolje :smile:
http://img804.imageshack.us/img804/3174/unlednh.jpg
Sve u svemu, ne mora nužno biti lošija od t-mobilove: samoreaktivirajuća je (to može biti i prednost i mana, ovisno o potrebama) za razliku od t-mobilove, i traje puna 24 sata, dok kod t-mobila traje do 23:59 tekućeg dana.
ne traje do 23:59 u tome i je prob, nekad do 2:40 nekad u 00:15 posaugaju sve kn a piše da je aktiviran dan, sad baš koristim vip dnevna uredno on line odbrojava potrošene MB, budem vidio tih još gorih 56kbps, t-mobile ima 64kbps a ovi tukci moraju još gore
Nemoguće je otvoriti bilo što na ovih 56kbps a kamoli spedtest, obične forumske stranice se ne mogu do kraja otvoriti, 2 dana za redom sam namjerno trošio tu gigu da padne brzina, brzina padne točno malo ispod 1024MB, (1023.65 pa 1023.59) po on line real time brojaču,
dakle vip kako da surfam sa tih vaših 56kbps?? da li ste vi to uopče probali surfati na toj brzini? dajte me nemojte nasmijavati, nemojte lagati ljude, rađe napišite imate drito 1GB po danu i to je to, nikakva brzina poslije 1GB jer je ni nema :p
@Oldy
Samo da se nadovezem na tvoj primjer, ja sam u t-mobile centru za te famozne flatrate tarife cuo definiciju (od sluzbenice), kad potrosite max. kolicinu prometa onda vam brzina padne ali samo toliko da ne mozete gledati neke zahtjevnije stranice kao youtube ili video a ostalo sve normalno radi :D
Ne u ovoj priči jer nakon što tu padne brzina opera turbo se neće uključiti ono x2, x3... nula bodova, danas ću je baš probati uključiti pred kraj MB dok još imam brzinu pa ću onda vidjeti
http://www.fotorola.com/uploads/2493b76ffe.jpg
Ma kakvi čini se da sam prebrz za palit operu turbo... ne da...
http://www.fotorola.com/uploads/32ee035142.jpg
a kada prođe limit, opet ne da jer je toliko spoooro da valjda ni ne može, niti što otvaram, uglavnom ako netko drugi želi probati nakon limita paliti turbo ili ako neće, malo prije padanja brzine prebaciti na turbo meni ne da na mojoj brzini, kaže da sam na brzoj vezi
Probaj s Operom Mini (prvo skini i raspakiraj Microemulator, zatim double-klik na microemulator.jar, zatim skini ovo i ovo, i otvori opera-mini-6.0.24093-advanced-en.jad s Microemulatorom).
Nećem ništa operu mini, ja sam na lapu a ne na mobu,
evo ovo pokušavam poslati sa tom mrvicom brzine, ova stranica za odgovor stala na 62% učitavanja i tako stoji... ili ću sa normalnim browserom za računalo ili neću nikako,
je Alex možeš misliti da možeš sve osim videa koristiti, uostalom probaj uzeti vip bon od 10kn taman za jedan dan pa potroši limit pa mi javi kakav je doživljaj,
inače sam fakat bolje prošao kod t-mobilea što se tiče djela nakon limita, čak sam mogao koristiti operu turbo, ovdje je ne mogu uključiti, ali kod t-mobilea je zajeb jer ne znam do kada točno traje dan pa su mi ukrali 30kn, kod vipa se zna točno u minutu pa je to ta prednost, makar poslije limita na vipu mogu samo fučkat ništa više
edit: da, zaboravio sam napisati da mi se modem doslovno usijao, inače uopće nije toliko vruć, valjda od mučenja koliko treba snage upotrijebiti za vuč tu jadnu brzinu, pa se ni stoga neću baš truditi opterečivati sami uređaj sa takvim nazovi vezama, inače btw skidanje brzine treći dan je bilo na 1023.89MB, nema šanse da daju preko, bar meni