http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl.../nagradna-igra
Pa ajd da vidimo ko i kad planira stat u red????
Vrhunsko!
Printable View
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl.../nagradna-igra
Pa ajd da vidimo ko i kad planira stat u red????
Vrhunsko!
Dizanje satora u petak navecer, ili ko mr. Bean ostavit "nesto", lutku na napuhavanje, da ti cuva mjesto :-) Pitanje je samo u kakvog klauna se zamaskirat!? Mislim da ce bit bolesno i zanimljivo... ali osobno cu sve to popratit na TVu, a telefon posteno platit kad se pojavi.
Podijelit će 91 Desire? Malo mi je to sumnjivo.. I sigurno će biti neka caka, recimo ovo mi je zapelo za oči:
Izgleda da će mijenjat pravila nagradne igre zadnji dan, odnosno kad će već pola ekipe zauzimat mjesto među tih 80 :D= Citat =:
Članak 2.
Naziv nagradne igre je 'Samo poželi'. Nagradna igra održat će se dana 24.04.2010. godine. Pravila nagradne igre bit će objavljena dana 23.04.2010. godine na web stranici www.vip.hr i u dnevnom tisku.
I slikat se obučen ko kreten za novine, web, tv. Uz objavu osobnih podataka.
c/p s vipnet stranice:
Sudjelovanjem u nagradnoj igri 'Samo poželi' dobitnik je suglasan da mu se podaci objave na web stranici ww.vip.hr
Ti podaci uključuju:
* Ime
* Prezime
* Adresu
* broj Vip telefona (ako Vip Služba za korisnike nije dobila podatke od dobitnika)
Vipnet zadržava pravo korištenja imena dobitnika glede objavljivanja istog na web stranicama i publikacijama bez dodatnog pristanka dobitnika.
Cijena; prava sitnica.
Vipnet ima odličan android izazov. Ovime se u mojim očima srozavaju.
Naravno, ovo će puno jače odjeknuti. Ljudi čekaju u redu za obučeni ko budale za nešto što nije ajfon.
btw. Usporedite fond nagrada jedne i druge "igre". Očito se cijeni znanje.
ps: promjenio bi nick u: "staro čangrizalo" da mogu. :biggreen:
Kampiranje može počet već danas ;D
Zašto ne? Izgledam k'o kreten besplatno- zašto ne bih i nešto sada dobio za to :p
Još da daju dekodirane... :notooth:
Naravno, tako i treba biti- da se znanje puno više cijeni.
Za to stvarno trebaš nešto dobro smisliti i (znati) napraviti, a za ovo samo dođeš tamo i izgledaš što gluplje. :D
Pogledaj koliko ljudi je išlo na trenutak istine- unište život sebi i svojima pred previše ljudi i uglavnom ništa ne dobiju (osim te "popularnosti"- ako je kome to nagrada...).
Ma, ja sam mislio po jednoj osobi.
Ako pobijediš u Android izazovu dobiješ 91000, a ovdje oko 2400.
Ovo za klaunove- tko zna misle li da moraš doći odjeven u sve boje ili samo neke... :notooth:
Ma ne isplati se izigravat klauna, iovak ce vecina tih telefona otic "tatinim" sinovima... :-)
Valjda znate kak stvari u nasoj lijepoj drzavi funkcioniraju!
Hm to za tatine sinove, to bi možda mogli smuljat za onih 11 lipo sređenih 'klaunova'. Ovo 80 prvih oji dođu, e tu ne vidim baš puno mista za muljanje. Nekako sumljam da će te neko izbacit jer nisi obuka baš sve boje vipa na sebe???
Svakako ko voli nek izvoli nagrada je više nego odlična...
Fond nagradne igre je 217.000kn, dijeli 91 Desire. Jel moguće da će mu cijena biti cca. 2400kn? hehe
Pričekaš malo kad na xda izdaju konačno tut za rootanje i spremaš na karticu :coffee:
To i mene zanima.
U uvjetima ne piše.
Tj. trebaš biti Hrvat od 16+ godina i ne biti zaposlen u Vipu (ili imati nekog iz uže obitelji zaposlenog tamo).
Nigdje se ne spominje pretplata (a i bi mi imalo smisla).
Makar, možda u petak dodaju nešto novo...
Vidmo se onda tamo ;D
Da, ali to je pod privatni pretplatnici... A i tako je, to bi imalo smisla... Sigurno će bit ljudi koji će potpisat ugovore samo da bi mogli sudjelovat u tome i onda im ta akcija i ima smisla, jer ovo da ih samo tako dijele baš i nema... Al vidjet ćemo kakva će to izmjena pravila biti u petak :)
u vezi VIPove nagradne igre, dal treba imati sve one boje na sebi, ili moze samo neke od njih?
SZK kaže samo neke, tj. dovoljno je i dvije.
Makar, najtočnije ćemo vidjeti u petak kada izađu finalna pravila.
po mojem su ovo finalna pravila... cak se i dokument tako zove...= Citat =:
Pravila nagradne igre bit će objavljena dana 23.04.2010. godine na web stranici www.vip.hr i u dnevnom tisku.
a u petak ce ih objaviti u novinama i na vip.hr, ovo je www.vipnet.hr. tako sam ja skuzill
Jeej, ja imam bordo cipele sa narančastim žnjurama, bordo t-shirt i narančastu majicu, a hlače ću obući vjerovatno bijele. :p
I uopće ne izgledam u tome kao klaun... :retard:
Mene samo zanima jel trebam imati VIp telefonski broj, jer u uvjetima sudjelovanja se to ne spominje, ali se zato spominje u članku devetom:
"Sudjelovanjem u nagradnoj igri 'Samo poželi' dobitnik je suglasan da mu se podaci objave na web stranici ww.vip.hr
Ti podaci uključuju:
* Ime
* Prezime
* Adresu
* broj Vip telefona (ako Vip Služba za korisnike nije dobila podatke od dobitnika)"
sad mi je zao kaj nisam iz zagreba :cry:
ali svaka čast vipu kaj dijele ovakav super mobitel ko krumpire.
ako ga neko od vas dobije, a poslije nije zadovoljan njime... tu sam! :crazy:
A, tko zna...
Meni se čini da nije baš razvikana igra... (bar za sad :D).
To je dobro.
Živi li netko tamo u blizini- pa da javi kada se počnu skupljati ljudi? :p
Eto, ja (kad dođem) ću javiti koliko je ljudi tamo.
Možda da izbrišemo ovu temu :notooth:
Pa, 'ko je jamio- jamio je :funny:
Ne al ozbiljno, ja sam isto za to da se pobriše tema, uostalom ovakve stvari bi trebali saznati najvjerniji korisnici koji stalno studiraju stranice operatera, a ne neke plavušice koje ovdje na forumu zalutaju tražeći sve na pladnju pa otkriju ovakav lak ulov. :p
Ja sam planirao bacit sidro negdje oko 2-3 pred centrom...
neznam zašto je uopće napravljen poseban topic, ovo je stvarno pretjerano uočljivo :D
inače, malo si me šokirao s ovim 2-3, ja sam mislio negdje oko pola 5 al možda sam se malo preračunao :D
...koliko god ovo nekima izgledalo kao navalkuša ili ne znam ja što - još i prigovarate, a sve vam je na pladnju, možete osvojiti i dobiti što god želite jer ste u Zagrebu, a i masa se igara odvija samo za zagrepčane...mi koji nismo možemo samo sanjati o tome, i oni koji su u drugim gradovima, jer sve se vrti oko ama ništa posebnog grada...
A, šta ćeš Wild Boy... :)
Kada imaš nešto, uvijek hoćeš više.
Možda ti se i isplati doći do Zagreba- ako dobiješ mobitel.
Tomcus- ja sam isto mislio oko 5- 6. 2- 3 mi je nekako preprerano :D
Harasho- jel možeš napisati na forumu (ili poslati poruku na PM ili mobitel) ima li koga kada dođeš, i onda kroz neko vrijeme napisati kada dođe 40, pa negdje 70 ljudi? :)
Ljudi samo trebaju biti inovativni i originalni. To i nije tako teško, ali okolina nas čini takvima da nesvjesno mjenjamo pravila na način da "blokiramo" onog drugog bilo namještanjem uvjeta ili u ovom slučaju brisanjem teme/uskračivanjem informacija. Nonsense! :)
Al svejedno, sretno! ;)
dobro nemojte pretjerivat s moraliziranjem, zajebavali smo se, barem mogu govorit u svoje ime, tema je tu i svima je dostupna a što je najvažnije informacije o nagradnoj igri su dostupne tisućama ljudi na stranici vipa
naravno da se nadam da će doć što manje ljudi jer su time, logično, i moje šanse veće ali nisam i neću nikoga sabotirat. samo ću (nadam se) bit brži
@georgy
Može, ja ću doći tako negdje oko 2-3 (u subotu ujutro) pa vam odmah javim kakvo je stanje, no ako ne bude bilo nikoga ili max 5 -10 ljudi neću ni ja ostati nego ću se vratiti kasnije. :p
Ja se samo bojim da penzići i ljudi bez posla ne saznaju za ovo jer smo onda nagrabusili. Takvi su spremni kampirat cijeli dan u redu za mobitel kojeg mogu prodati u oglasniku za masne pare. :fright:
za poetak, 2-3 u petak ili 2-3 ujutro subota?
petAK 2-3 to je rano, jel.
i daj nakn odgovora fino obriši temu ^^
harasho, georgy - možemo se nas trojica dogovorit pa si javljamo... ja sam s autom pa mogu i u par navrata doć pogledat ako treba...
da, i ja planirah tako nekako doći u 4 sata tamo. jer ljudi koji bi i uletili u onih 80, bili bi tamo do 12, i tek počeli dobiivati nagrade, pa si mislim, tko je tu lud :D
u redu dakle, ja bih taman doletio oko 4,5. budem danas u vipu provjerio treba li nositi sve boje ili dvije,tri. i za ta pravila ću se raspitati, mogu li se saznati prije i jesu li drastično bitnija od trenutno navedenog.
i da još netko ponese još mobilni roštiljčić.. :D
da, to ni meni nije sasvim jasno, samo znam da ne mislim doć obučen u sve one boje... a pravila su valjda ta koja jesu i ne mislim da će se više mijenjat, u petak će samo još bit objavljena u novinama. za boje molim te napiši ak kaj saznaš.
:D= Citat =:
i da još netko ponese još mobilni roštiljčić.. :D
možda dođem,do cvjetnog mi treba pol sata...al malo mi je bed davat osobne podatke i naslikavat se...
Ja dolazim biciklom oko 3- samo moram paziti da ne zaspem za volanom :notooth:
Napišem tu u temi koliko je ljudi.
Ajde, ako netko dobije dobar odgovor o točnim pravilima (treba li u svim bojama, treba li biti pretplatnik/ korisnik Vipa)- neka napiše :)
Ja sam pitao, ali rekli su mi ni da oni nemaju nikakva druga pravila osim onih koja su na internetu.
Da je vjerojatno dovoljno doći u dvije boje.
Ma, mislim, trebaš se stvarno potruditi da dođeš u svih 7 (ili koliko već) boja...
kad u 3??? nije valjda ujutro...
btw ja nemam tako šarenu obleku :(
Ne moraš se slikati, ali podatke ćeš vjerojatno morati dati.
Ne, popodne- a u 12 je podjela nagrada :p
Ujutro.
Ionako ne bih ništa pametnije doma radio :notooth:
Ma, nemam ni ja- ali valjda svako ima neku bijelu majcu i crne hlače.
Da ponesem Twister da se ne dosađujemo? :belj:
EDIT: Pala mi na pamet i ideja za najkreativniju :D
Je li neko saznao da li dijele uređaje bez obaveze ili moraš još neki ugovor potpisat?
To i mene zanima...
Ako budem nagovorio starce možda se i ja pojavim... Ali veliko možda.
Ma, ne vjerujem.
Pa, s ugovorom je isto- kupiš za par kuna.
Eto, stigao mi je odgovor:
Znači, može se doći i u jednoj boji, kako piše tip...= Citat =:
Postovani,
zahvaljujemo na Vasem email-u.
Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe starije od 16 godina koje na dan 24.04.2010. najkasnije do 11:30h dodju pred Vip centar u Gajevoj, Zagreb, "odjevenene u Vip" na nacin da prezentiraju Vip brand tako sto ce biti u potpunosti u Vip bojama (crvena, narancasta, bordo, zuta, roza, crna, bijela, moze biti u jednoj ili u kombinaciji vise boja).
Dakle, ukoliko dojdete odjeveni u crno- narancasto- bijelu kombinaciju svakako imate pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. (to sam ja naveo kao primjer)
Srdacan pozdrav.
A, za ugovor se ništa ni ne spominje, tako da sumnjam da bi to bilo pravilo.
A i zar nije po zakonu da samo punoljetne osobe mogu sklopiti ugovor? A u igri smiju sudjelovati osobe starije od 16 godina.
Zgodno bi bilo da podijele te vezice u npr. 8 i onda se vrate ljudi u 12 na dodjelu...
Ali, pretpostavljam da je tek u 11:30 podjela...
Pa, hodaju inače cure po Trgu :D
Ako se bude morao još neki ugovor potpisat ja nebum tam čekao. Šta će vam cure kad imate HTC Desire ^.^
hah, e priča se priča ^^
bio sam u vipu, gospon je rekao da je njihov cilj da mi dođemo u odjevnoj kombinaciji a svim bojama po mogućnosti, i da u principu to očekuju, no naravno, nije rekao da je imperativ, moraš/te biti vip korisnik ali nije nužno biti pretplatnik jer je meni danas dao free broj (budući da osim ostatka familije, ja nisam bio na vipu). stoga, odjeća može proći, po onom gore mailu, očito je olakšano, a ugovor se ne potpisuje. čini se tako.
što se tiče najkreativniih, ima tu neke koristi nekima jer ako je netko okarakteriziran kao jedan od 11 najkreativnijih već u prvih 80, taj poklanja mjesto jednom iza onih 80, dakle dobio je nagradu kao najkreativniji a ne kao jedan od 80, pa to može pripomoći onima koji ne stignu on time. i da, ako doeš oko 4,5 stojiš do jedno 8, dobiješ vezicu i vratiš se u 11:30, tada kreće podjela, odnosno indetifikacija čini se, a u 12:00 podjela
Znači, treba biti korisnik?= Citat =:
i da u principu to očekuju, no naravno, nije rekao da je imperativ, moraš/te biti vip korisnik ali nije nužno biti pretplatnik jer je meni danas dao free broj (budući da osim ostatka familije, ja nisam bio na vipu).
EDIT: Našao staru karticu... :D
EDIT 2: Zaboravio sam pitati- to ti je čovjek rekao da do negdje 8 čekaš ili si ti to karikirao?
Da, i meni će trebati nova kartica. (oh zašto sam bacio free karticu sa koncerta) :fejspalm:
Možda frendica ima koju viška a da nije istekla, inače ću morati kupiti novu :/
A ovo što će podijeliti vezice u 8 je baš gr8 :)
ma ako još neko pita potpisuje se doživotni ugovor s vipom na tarifu 400 i uvjet je duplerica u glasu koncila u amstel šeširu i u svim vipovim bojama :D
ljudi, zapamtite, šta nas je manje to će nas manje noge bolit :D
bum ja zel karte za belu, jos neki stolic i stolce pa neku turnir nabacimo dok cekamo :)
Zna možda netko di bi mogao kupiti manju stolicu na rasklapanje? (ozbiljno pitanje) :)
preptostavljam u 8, tad se otvaraju, naravno to nije provjereno.
i pevec propada, daj se zaleti, sigurno imaju kakvu rasprodaju :D
Da vas pitam u vezi tog vip broja, jel mogu ja uzet broj od stare (registriran na nju) i njega dat, ili taj broj baš mora bit registriran na mene?
čuj, po oome što nam pravila govore, ti moraš prijaviti broj, a ja sumnjam da će oni provjeravati na koga taj broj u kajnosti i glasi; pa donedavno sam koristio i sam broj koji mi je star 9 godina, i izvađen je bio na moju staru, sumnjam da imaš problema sa time.
no treba račuati na to da su ovo samo pretpostavke, nemoj se mjeriti po tome (iako mislim da nema razloga biti drugačije) prije nego provjeriš, mailom, tamo, nije bitno, vidiš da je xy (nemam volje provjeravati sada) dobio reply isti dan, stoga, hajde, nije loše pitati, jel :D
Prikladno uz ovu temu:
http://www.youtube.com/watch?v=mz4JNUquXwo
Bio sam danas u gajevoj u vipu.
Uglavnom, onaj lik na katu brije da trebamo imati SVE boje na sebi, da se puno ljudi već raspitivalo i da će mnogi kamopirati.
Ja velim pa proljeće je kako da stavimo 7 boja/komada robe na sebe?
Odgovor: "Budite kreativni" :retard:
Mene više muči to jel smijemo imat i neke druge boje osim tih, recimo ako imam tenisice koje su bijelo-plave, da mi ne bi oni rekli da mi ne valja kombinacija, tj da imam viška boja :D
Budeš, al sumnjam da će ti onda ekipa koja će isto tamo čekat dopustit da se vratiš natrag u red :notooth:
Mene zanima zašto se svih 91 komada dijeli u Zagrebu? Kakvo je to s r@nje?
Šta nisu mogli 41 podijelit u Zg, 20 u Ri, 20 u St, 20 u OS ili tako nekako?
Sram Vas može biti što ćete čekati u redu :)
hmm oziljno razmišljam da odem,bilo bi jako dobro da ga dobim džaba a ne da kupujem jerbo je puno para :D
jel zna neko jesu mobovi zaključani na vip ili su sim free?
Neznam, ja sam od robe uspio naći sve boje osim žute i roze, Budem izrezao iz kolaž papira te boje pa ću ih si puknut sa ljepilom na čelo jer fakat više nemam gdje sa bojama.
Iako ja mislim da je prodavač sr@o jer su ga već 2 lika u redu prije mene pitala za nagradnu igru, on valjda hoće rastjerati gužvu.
U uvjetima dovoljno jasno piše da natjecatelj mora biti u potpunosti u vip bojama, tako da plavo bijele šuze po mom tumačenju ne prolaze, no ovisi koliko će tročlana komisija biti popustljiva. U svakom slučaju ja nebih riskirao...
A brijem da treba biti vidljiva roba, čisto sumnjam da će htjeti gledat nečije gaće, ali tko će to znati 100%... :p
kaže mi žena u VIPu da si ponesem sendviče i vode :D
reko, budem budem :)
heheheh... kak se brine :D
Bio u Gajavoj danas, kaže tip da nije siguran za boje, tak da ću ja svih sedam makar moro nabacat na sebe 4 majice. Ali sigurno se dobivaju uređaji BEZ ikakvog ugovora ili obaveze. I nemora se bit vip korisnik. Bit će hebeno ako bude padala kiša, tamo nema nikakvog zaklona.
Bio i ja u Vipu :D
3 zgodne ženske koje su tamo bile su rekle da su dobile neki interni dopis- i da treba doći u svim bojama, kao da na to paze.
Kažu da nije ni tamo to jasno objašnjeno, ali to zaključuju.
Tako da ja neću riskirati :)
I, kao što se već obznanilo- ne treba biti Vipov korisnik- ali su mi dale SIM ovako (i to jednostavan broj- 09aaabccdd :).
hooch- kada dobiješ vezicu- možeš ići i doći kasnije po mobitel :D
Makar, vjerujem da- ako stojiš ispred nekog normalnog- će te se sjetiti (ako dođeš dok bude baš ono 70- 80 ljudi) pa te pustiti kad se vratiš...
dakle sve boje. lijepo, treba mi hrana, to je šta, 8,9 sati stajanja? pa crknut' ćemo tamo bez hrane. i zaklona. i našao sam šarenu majicu ^^
za boje evo odgovora...
= Citat =:
Postovani,
zahvaljujemo na Vasem e-mailu.
Prema pravilima nagradne igre nije definirano da su obavezne sve Vip boje te ukoliko zelite mozete biti u jednoj boji ili u kombinaciji vise boja.
U slucaju dodatnih upita ili nejasnoca slobodno nas kontaktirajte.
S postovanjem
Marko Batinic
Vipnet d.o.o.
Sluzba za korisnike
E: sluzba.za.korisnike@vipnet.hr
W: http://www.vipnet.hr
a lol, ko tu koga jebe? poslao sam im i ja mail, budem cuo sta ce meni odgovoriti... mislim da bum na jednu majicu prikrpal sve boje... tek toliko da se vide...
da, to je tocno zasad... nagadja se da ces vezice dobiti oko 8 ujutro, kad se otvori vip centar
a jel zna neko oće biti slikanja sa dobitnicima,ne bi volio završit u novinama,haha bio bi tema u školi tjedan dana...
btw nemojte zaboravit ponijet osobne,naravno oni koji su maloljetni
Čitaj uvjete...
Nema slikanja ako sam ne želiš.
Ok,samo pitam da ne bi bilo nismo znali...
ja dolazim oko 6 izvidit situaciju
jel znate dal se vrijedi "print" na majici ili mora biti baš tkanina određene boje? znači ako imam bordo natpis na bijeloj majci, to su 2 boje?
ma možeš, samo su ti šanse nikakve
ja imam par stvari sa tim da rozo narančasto i žuto imam kao print, stoga valjda je to dovoljno, ostalo imam tkanine.
Ja ću ponest crne hlače i tenisice, bordo majca dugih rukava, pink-narančasto-bijela majca kratkih rukava i još dvije majice (žutu i crvenu) za svaku sigurnost.
puno je to majica :D
ja sam razmišljao, imam šarenu neku majicu sa pola tih boja potrebnih, uzeti ostalo neke sitne detalje i voila
a i što se tog kampiranja tiče, kampira se dan dva, u vipu očito dižu prašinu da se što višeljudi skupi, ljudi će biti,ali ne kampiramo ako smo tamo tih par sati, točnije 5 sati ako u 8 već dobijemo vezice. onda bježi na kavu ^^
Kad svi pišu :D
Ja sam trenutno u fazi izrade majce.
Sutra je finalni dio.
Na njoj je 5 boja, hlače crne, sama majca bijela, tenisice crno- bijelo- crvene :D
Vi u boksericama, morat ćete se furati k'o neki reperi- hlače na koljenima i to :p
poslao sam im mail, da ih pitam kaj je na kraju s tim bojama. objasnio sam im da na netu procitam odgovore SZK koji kazu da su kombinacije dovoljne, a onda opet, citam i od ovih kaj su bili u centrima... pa sam im rekao nek se dogovore i nek mi jave...
evo ga...print na majice se ocito ne boduje (i drugi put, može ići i jedna boja samo)
= Citat =:
Postovani,
zahvaljujemo se na ponovnom javljanju.
Potrebno je da tkanina bude u jednoj boji ili kombinaciji Vipnetovih boja.
Natjecatelj/ica koja ce se najorginalnije obuci, biti ce nagradjen/a sa HTC Desire mobitelom.
Srdacno Vas pozdravljamo
Marija Duvnjak Zahirovic
Vipnet d.o.o.
Sluzba za korisnike
evo i "interne glasine" i tako to...
= Citat =:
Postovani,
spomenute "glasine" u navedenom kontekstu sa sigurnoscu mozemo okarakterizirati kao neistinu s obzirom da s nase strane ne postoje nikakvi interni dopisi na tu temu te takodjer nema ni govora o promjeni pravila.
Pravila su definirana i po njima je moguce odabrati jednu boju ili kombinaciju boja, tako da se ne moze dogoditi situacija u kojoj bi netko trebao snositi odgovornost.
U slucaju dodatnih upita ili nejasnoca, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdacan pozdrav
Slaven Azinovic
Vipnet d.o.o.
Sluzba za korisnike
A jesu nas zasrali s tim bojama, ako može se doć i u jednoj boji onda ljijepo dođem sav u crnom i gotovo.
momci moji, meni se čini da kao i u svakoj igri i ovdje mora postojati caka, a i upravo smo naletjeli na nju :D
predistrožnosti radi, nabiti što više stvari na sebe i ajmo,striptiz na licu mjesta :D
ja cu doci u svojoj crnoj haljinici na velike bijele tufne, s crvenim bolerom i bordo cipelicama, te s narancasto/zutim carapicama, i rozom torbicom :p
i s obzirom da sam zensko :D :D :D morat cu ga dobiti :D :D :D
šal i kapa jesu odjeća, 'bem te :D
ne, mislim da možemo se zajebavati sa rukvicama i glupostima ono, čarapa na glavu
Napravio majcu...
Psss...
Bojim se da će me Vip pitati da otkupi dizajn pa da je prodaje kao svoju :notooth:
U svakom slučaju, podoban sam za nagradu 100% ;D
kad se planira u red? danas, noćas, sutra? jel neko napravio izvidnicu, jel ima nekog možda već u redu i dali će postojat red ili će se svi nabit pred vrata
Pa sigurno neće nitko stajati u redu dok dućan još radi :S