zna li netko da li je uopce stigao na nase trziste? ram3 jos nema ja mislim...
sto mislite o tom mobitelu?
Printable View
zna li netko da li je uopce stigao na nase trziste? ram3 jos nema ja mislim...
sto mislite o tom mobitelu?
Imao sam ga u ruci, od jednog tipa, ali nisam ga pitao gdje ga je kupio.
Ali ima ih po Oglasniku, oko nekih 1200-1400 kn, ima novih i zapakiranih sa HR garancijom, pa pretpostavljam da su kupljeni u HR.
Čak ima jedan kaj veli "garancija VIP". Pretpostavljam da ih onda VIP ima?
jok, nema ih u oglasniku, ima mpx200 za tu lovu, ali mpx220 ne! vani dodje oko 500E
pomiješao je on mpx200 i 220...ja koliko sam cuo i pročitao,nabrijana verzija 200-tke,tj. poboljšana verzija...što je i za tu lovu čist normalno
Istina. Guilty as charged - zamijenio sam 200 i 220. A sad, dvajs' gore-dole :D :D :D
Sorry!
Baš sam išao malo pogledat... ta 220 je prava zvjer! Ludnica. Nema kaj nema!
Kupio sam mpx200 danas za 1500 kn u Velikoj Gorici kraj autobusnog kolodvora ducan, radi, super, garancija, sve. Problem je s njim samo to kaj ima SmartPhone 2002 OS, a nema i *NECE BITI* sluzbenog upgradea na 2003. To znaci da .NET aplikacije nece raditi (vecina novih takodjer). Postoje piratski upgradei na webu za 20ak eura, ima neki lokalni apgrejder mozda? :)
ma i ja sam ga bocnuo...strašan je
EDIT:
dali zna netko možda koji link za skidanje besplatnog softvera
de ljudi malo opširnije opišite taj njegov softvare(mpx 200) jel si ga i ja mislim uzeti al malo sam skeptičan svezi glede svega toga...
a gle windowsi su ti gore,kao što znaš,meni sve zasad izgleda super,nisam još niš skidao jer nisam još sd karticu nabavio...mob ti je užasno čvrs,šminka,funkcije super,jedino što nema kameru,al meni uopće na fali,možeš je kupiti uz njega...malo sam gledao programe i sve to i izgleda mi j......čki!imao sam i njoku 6600,al ovaj mi je bolji!samo po kutiji kad kupiš usporedi to sa nokijinom i sve ti je jasno...znači negovorim o podršci za softver nego o općenito za mob da mi je bolji,ugodniji za držanje,za pričanje,podržava kartice do 1gig, i ne moraš vaditi bateriju kad je vadiš..još jedna fora,mob ti se puni kad je spojen sa kompom preko usb-a.ali naravo ,ima i loših strana,po meni to je samo prvenstveno kamera!razmišljao sam i prije o njemu,ali za ove pare...u pola dućana ga više nema,evo i ja sam zadnji kupio.4 mob u 1 tj. i na njemu cu ostati,prije ovog sam imao njoku 6230,i kao što sam već prije reko ,preći sa 6600 na njega ,je gadna pogreška i razočaranje,ma općenito sa bilo kojeg boljeg moba!series 40 sa mp3 playerom za te pare..nikad više!uzmi ovaj mob,vjerujem da nečeš požaliti,ali prvo ga pogledaj,otvori,jer bi se možda mogao razočarati ovisi o ukusu i prioritetima..
A daj mi reci, kak je sa bootanjem? Čuo sam da se boota sporo? Nije da je to neka vel'ka stvar, ne gasiš mob svake 2 sekunde, ali samo pitam. I kak je težak? Ako se ne varam, kučište je metalno, ne? Izgleda onak, heavy. Izdržljivo.
da ja se isto mislim između e550 i mpx200. Znam da je to dvoje neusporedivo al htio bgi prvo isprovati mpx200 prije nego ga kupim. Šta je sa onim opaskama sa stranih foruma ono o zakašnjeloj zvonjavi pri primanju poziva? i sl.
Koliko sam ja shvatio, to je do MP3 playera. To je meni radila Nokia 9210i isto... Dok se digao MP3 palyer, dok je loadao MP3 file, dok je počeo svirat... prošlo je par sekundi. Što je veći file bio, dulje mu je trebalo jer ne playa direktno nego bufferira jedan dio.
Valjda i mpx isto tako radi...
nisam sd/mmc kupio još pa nisam nikaj gore stavio,pa ne znam kak svira.ma kaj težak,taman je..105 g mislim!meni normalno zvoni iste sekunde,baš sam gledo,sa 6600 sam tu imao problema!to sam 6600 palio trebalo je cca 55 sec,ovdje max 7 sec!da ima kameru bio bi savršen,ovak ču najvjerovatnije mpx 220 jednom mrat kupiti...kažu da je to naj napravljeno kučište na nekom mobilnom preklopnom fonu...ma trebaš ga u ruci imati sve če ti biti jasno
200 su imali u mercatoneu za 2400 kn. mozda imaju i ovaj novi.
mercatone tel 016595555
da našao sam ga u mercatoneu (200) po 1400. kn i čini mi se dobar omjer cjene i kvalitete al j... me to što nema kameru.I malo mi se teško rastati od flashovanja,flexovanja i ostalih pizdarija na mojoj v525.
kad sam se ujutro probudio,na mobu mi je pisalo gprs uključen,a nisam ga uključio i j.... me sad to,a nema nigdje opcija baš za uključivanje i isključivanje?dali zna netko ko ima taj mob ,di se to isključi,fala..
Preko Engineering menija, ili preko seemova. U eng. meniju se da narihtat da je GPRS autoattach on ili off, a i sa seemovima da igrat da se to podesi.
Seem 010a_0001, bit 0: GPRS auto-attach at power-on (1 on, 0 off) (ako je bit 1 na "on", auto-attach će biti ISKLJUČEN)
Seem 010a_0001, bit 1: GPRS detach nakon GPRS data sessiona (bit 0 mora biti "on" da bi se ova funkcija mogla aktivirati)
e hvala..imam još jedno pitanje vražr...kaže da mob može svirati .wav kao zvono...a ja ga skinem ,a nece mi ga uopće oćitati,što mi je raditi?
A zašto će ti WAV kad podržava MP3? WAV je pgroman, RAW format, dok je MP3 ista stvar samo kaj je komprimiran. Tipa, jedna pjesma (cijela) kao MP3 ima 4,5Mb, a kao WAV ima oko 50Mb!
Konvertiraj WAV u MP3, pa ćeš imat istu kvalitetu uz puno manji file.
A ako te baš dira zašto ne playa WAV, provjeri specifikacije moba za bitrate itd. Vjerojatno je samo tu greška.
ja sam zadovoljan u globalu s njim,,al vec sam pisao/pitao kako da sa memorijske kartice dignem mp3 cu kao zvono,,nemogu nikako,,a na mobu nema mjesta :(
a ja sam ti vec napisao da ne možeš...samo .wav dakoteke i daj mi reci dal imaš smartphone 2003?
hgspot 1511kn
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=31
Kak je pala cijena... Još neki dan je taj mob koštao 4k+ kuna...
čim dođe kod nas mpx220 povlači se iz prodaje..zato.a moraju se riješiti zaliha..kaj se proda proda,kaj ne ,pa pa
evo ja sam ga kupio (200) u ipercoopa po 1259kn
Mob je zakon