...ne znam jeste li čuli,ali to je istina :)...
Printable View
...ne znam jeste li čuli,ali to je istina :)...
Za drugo da za prvo ne.
Sam daj neke informacije kolika ce bit cijena poziva kod njih, oce bit pretplate i kolika ce bit, kak cemo se moc prebacit na novog operatera?!
Sigruno će biti i prepaida. SMS se već dugo očekuje.
odkud ti za fiksni sms???
inace malo pogledaj prije nego sto otvoris temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6709
Piše danas u novinama. Cijene su slijedeće: 21 lp unutar fiksne mreže, 39 lp prema T-mobile, VIP-u za sada nije moguće poslat SMS, očekuje se uskoro jer im je poslan ugovor. (Cijene su otprilike, čital sam to ujutro)
..."coma",nisam vidio tvoj thread...nadam se da neće biti problema...
cijene su ima usas! ko na mobu
od jučer navodno šljaka u ZG-u a od ponedjeljka u cijeloj HR
a di se mogu naći postavke?
da, koji je broj centra? jel se treba prijaviti?
...treba se prijaviti (aktivirati) ,i to tako da se pošalje SMS poruka sadržaja FSMS na broj 3767...
http://www.t.ht.hr/press/novost.asp?id=1149
Za aktivaciju usluge Kućni SMS dovoljno je poslati poruku sa sadržajem «START» na broj SMS centra 13330.
napravio sam to i ništa se ne dešava :(
Imaš CLIP? Ja još nisam probao, mislim da tek od sutra ili preksutra službeno kreće...
I kak ja da sad znam da mi telefon podrzava sms a prikaz broja podrzava.
= Citat =:
T-Com predstavio Kućni SMS Danas je u središnjoj zgradi T-Hrvatskog Telekoma predstavljena usluga Kućni SMS, kojom je slanje SMS poruka postalo dostupno i za 1.700.000 korisnika fiksne telefonske mreže. Aktiviranjem usluge, oni će moći razmjenjivati poruke s drugim korisnicima fiksnih telefona i mobilnih telefona T-Mobile mreže ili ih slati na e-mail adresu ili telefaksni uređaj. Usluga će u čitavoj Hrvatskoj biti aktivna od 22. studenog. Preduvjet za korištenje usluge Kućni SMS je da korisnik posjeduje telefon koji podržava SMS te da ima aktiviranu uslugu Prikaz broja pozivatelja. Za aktivaciju usluge Kućni SMS dovoljno je poslati poruku sa sadržajem «START» na broj SMS centra 13330. Tijekom promotivnog razdoblja, do kraja godine, T-Com je pripremio pakete koji, uz telefonski uređaj po atraktivno niskim cijenama, uključuju i besplatnu uslugu Prikaza broja pozivatelja te besplatnih 200 poruka mjesečno.
@gog: imam clip
@sile: pa to je jednostavno ako mozes pisati smsove na telefonu onda ti telefon podrzava smsove (nevjerovatno! :) )
E, a ovo se meni desilo... podesim ja broj service centara na 13330, napišem START u sms i pošaljem na isti broj (13330, dakle) i onda mi je na telefon dolazia kojih 5 puta poziv sa 1333000 na telefon (iritirajuće!), više ne namjeravam ništa dirat da nezajeben štagod
javlja Error FD na Siemensu
Koji sve fiks telefoni podržavaju SMS?
Kakvo ti je to pitanje? Pa svi oni na kojima piše da imaju podršku za SMS ;D previše je modela u igri, samo znam da moj podržava, gigaset comfort 4010...
i ja imam isti, ali bojim se da ce mi seka sada nabijati racune!
...fak nisam ni znao da 4010 podržava (nije me ni zanimalo), sad i ja imam mogućnost to aktivirati i kao za vraga neću jer mi ne treba... ;)
i ja imam siemens 4010 comfort :)
Ma ja ću aktivirati, a sis će dobiti po prstima ako se raspištolji previše... Mislim ak sam već doma uvijek se mogu spojiti na internet i poslati par sms-ova...
ostaje pitanje... kako aktivirati???
...nazovi 0800 9000...
a kolko ce se mjesecno placati naknada za uslugu CLIP(nakon ovog promotivnog razdoblja)? mislim,nemres dobit nis besplatno... :(
Trenutno je 12.50 Kn ili tako nešto, ne da mi se sada tražiti račun...
Pa nemam pojma imam neki simens dialon, jeste DECT i ima slova na tipkovnici al dal ima sms nemam pojma. Zna ko?
ak poznaš nekog iz ht-a...lagano se sredi na ne plačaš= Citat =:
Izvorno postao gog
je 12kn je
ja sam to popodne aktivirao :) RADI!
ajd mi sredi. ti vjerojatno znaš nekog. Može?= Citat =:
Izvorno postao IggXy
za siemense serija s100 i s200 centar je 133300 i šalje se inicijalna poruka na 133300
Daj nered ne briši ljudima posteve bez razloga, pogotovo ako su on topic. Ako te nekaj u postu smeta, editiraj ga.
Ful mi je čudno kaj daju čak 200 poruka mjesečno gratis do kraja godine. Mada to i nije daleko. A mislim da je cijena sasvim pristojna.
nedaju 200 poruka mjesečno nego po 50 u iduća četiri mjeseca i to samo ako kupiš one akcijske pakete
I sta niko ne zna?= Citat =:
Izvorno postao Šile
mislin ono, kakvo pitanje :jehon:
pa zato sam i ja pitao koji tel to imaju, jer recimo baš me začudilo da gogov siemens to ima, a imao sam na testu jebene dectove bez sms-a i znam da je tek sad novijim generacijama decta baš jasno ko na mobu ugrađena sms mogućnost...
btw. slova na tipkama imaju i telefoni iz 1762. tak da to ne znači da imaju i sms. to je tu i radi lakšeg pamćenja nekog broja, ona američka fora - "call 0800 TV-PROGRAM" :)
nemogu...bivši susjed mi radio na centrali u HT-u,pa nam sredio...a ja više neznam di je susjed...ni što radi(koliko znam dobio je otkaz iz ht-a)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
= Citat =:
Izvorno postao IggXy
LOL :) vjerojatno je dobio otkaz zato kaj je okolo sređival ljudima CLIPove. Toliko o onomekako u velikoj firmi može radit kaj očeš.
Što se prijave tiće prijava baš i neide tako lako. Kako doznejem večini ljudi se vrati poruka : "SMS usluga nije aktivirana za vas telefonski broj".
vidjet čemo za par dana možda je opterečenje ali sumnjam.
Koristim Siemens Comfort 4015, aktivirao sam SMS sve radi super, osim što osoba koja vam želi odgovoriti na SMS mora prije poslati SMS s sadržajem FSMS (obavezno velikim slovima) na broj 3767 i onda ogovoriti na primljeni sms sa ogovorom DA. Nemoguće slanje na Vip, zasad...
...po onom što znam - ukoliko pošaljete SMS na broj koji ne podržava primanje - biti će vam naplačeno...
da :bunny:= Citat =:
Izvorno postao dmi
Pa to je razumljivo, tako je i sa mobitelima...
pa ja ne kužim kak se Vama uopće da slati sms po toj cijeni!?!?!?
ako se poruka ne isporuči, tj. ako broj na koji se šalje poruka nema aktiviranu funkciju "sms u fiksnoj" NEĆE BITI NAPLAĆENA
cijene cu 29lp sa fix na fix, a slanje na mob 39lp i to samo na cronet. vip ne radi
Imate 50 besplatnih poruka, ali, 25 poruka na fiksni i 25 poruka na cronet.
za studeni, prosinac, siječanj i veljaču se ne naplačuje CLIP usluga (14,64kn)
aktivacija CLIP-a je besplatna za one koji ga nemaju.
ne morate kupiti pakete da bi sve ovo gore ostvarili.
HOĆE! :wall:= Citat =:
Izvorno postao ianbhr
jesi siguran? garantirali su mi na prezentaciji da je sustav podešen tako da se nece naplacivati poruka koja nije isporucena...= Citat =:
Izvorno postao jay
Da samo jos definiram, ako se salje sa fiksne mreze nece biti naplaceno, ako saljes sa croneta i tak ti uvijek naplate... :(
:) e sad si isparvno definirao, dakle ako šaljete s mobitela naplate bez obzira, a za fix na fix je stavrno zgodno šta ne naplate ako nije isporučena (tj. ako je to kao što tvrdiš).= Citat =:
Izvorno postao ianbhr
joj kad sam ja kupovao telefon, uzeo sam siemens gigaset koji moze slat sms mislio sam si mozda ce ht to jednog krasnog lijepog dana uvest u svoju ponudu... a sad si mislim, ma koga vraga ce meni sms na fiksnom! jos da im i placam pretplatu za to!!!
a tak je oduvijek....sto se croneta tice....= Citat =:
Izvorno postao jay
a za fiksnu su me ugodno iznenadili...ali sad nisam siguran dok sam to ne vidim :-/
ma sve je to lopovluk
samo me zanima koju će tht cijenu stavit poruka kad se novi
fiksni operater pojavi a pogotovo hoće li i onda naplatiti clip....
zasto ja na telefonu vise nemam clip odkad su mi maknuli isdn... to je sigurno njihova greska
nije greška. trebaš platit= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
cekaj, kaj ce biti pretplata?
killa clip ti je bio besplatan u sklopu isdn-a
a sad ga trebaš platit oko 12.50 kn mjesečno
a taaaaaaaako znaci! pederi.
a neće još dugo....samo čekam dan
da novi operater počne delat;D
pa buš vidio kak bu odjednom sve jeftinije
evo necu puno oftopik, samo kak najjdnostavnije aktivirat clip?
je sta, oni ce na pocetku ima uslugu fiksne telefonije... a internet?
odeš do prvog tht centra i zatražiš.....
a možda postoji i opcija preko interneta.
pa malo po malo i imt će sve više i više
korisnika ak tht nastavi s ovakvom politikom
...a onda još trebamo čekat HEP i HŽ pa će onda bit,nadam se,još sve povoljnije...
jel neko uspio to aktivirati? aktivacija je besplatna i nema nikakve pretplate jel tako?
što to?
(clip - aktivacija je 25kn, a pretplata 15kn)
pa sms, meni je dosla ista poruka kao i neredu, da mi nije aktiviran. morat cu pokusati ponovo
da. koji tel imaš?= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
4010 comfort, budem pokuso ponovo
evo sta vjerojatno radis drugcije :)
za broj service centra stavi 133300, a sms posalji na 13330
i radit ce
ma napravio sam to ali mi je javio da mi sms nije ukljucen, vjerojatno neki bug ili preopterecenje, jer sam to napravio cim je usluga predstavljena
Meni radi na 4010 comfortu...
tada nije radilo ni meni, pokušaj sad ponovno= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ja isto imam 4010 comfort
...samo nazoveš na 0800 9000 i zatražiš aktivaciju...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Imamo trećeg operatera!!!
Treći operater je platio 8 milje za koncesiju. Službeno će se zvati H1, a planiraju uložiti još 100 milja za izgradnju vlastite infrastrukture. Početak rada se očekuje za 4 mj.