Kako dobiti posao u VIP-u ili T-mobilu?
Kako dobiti posao u VIP-u ili T-mobilu?
Tako ja do prije neki dan sjedim i razmisljam, kako bi bilo dobro radit u jednoj od ove dvije tvrtke. I onda se zapitah kako se tamo upada?!
Naime,ja do sada nisam nigdje vidio neke natjecaje, ankete niti bilo sta po cemu bi mogao zakljuciti kako se tamo upada. Kako se moze raditi u prodajnom centru, kako u sluzbi za korisnike, koje struke su potrebne za to ili je dovoljno poznavanje materije, stranih jezika i komunikativnos?!
Jel po ovome sto vidim odnosno cujem kad nazovem korisnicku sluzbu su nasminkane curice koje su naucile gradivo, pa ako nesto neznaju "khm, khm samo trenutak prebacicemo vas u tehnicku podrsku, hvala" pa daj ljudi o cemu mi pricamo.
Stoga me zanima da li je iko s icim upoznat, da je nesto cuo, gdje se obratit ili procitat vise?
posao SZK u Vip,T-mobile ili T2
evo mene zanima kako je moguće dobiti posao u Vipu ili T-mobile ili Tele2 SLUŽBI ZA KORISNIKE??? a?? znam da su većinom tamo studenti i satnica je 18kn ako se ne varam...?! kome se može obratiti ili baš moram imati vezu da tamo radim???
da li je tko radio na telefonima i kakva su iskustva sa isplatom???? evo da nešto zaradim u zagrebu sad kada počnu predavanja....