Evo nesto za M300 iz T-chuma :)
Remove na HDD sve sa uredjaja i prekopirati ovo na uredjaj.
link
:hrv:
Printable View
Evo nesto za M300 iz T-chuma :)
Remove na HDD sve sa uredjaja i prekopirati ovo na uredjaj.
link
:hrv:
A da malo pojasniš o čemu se radi?
Evo objašnjenja, sve radi kako je i napisano. Hvala puno Amaro, ovo fercera. Još samo da vidim kako ide sa ubacivanjem karata i to je to. :respect:
@Lipovac prestani se glupirat. Nije bitno da li to funkcionira ili ne, nego je bitno ljudima objasnit što time dobivaju. Ne postoji forum da bi se na njega stavljalo linkove bez ikakvih objašnjenja pa kako ispalo. Link mora imat objašnjenje inače nema smisla. Zar je teško napisat par rečenica i objasnit o čemu se radi?
Mogao sam i sam to napravit. Da, isprobao sam, ali neću iz principa.
Ovo je igo8 i igo amigo sa dosta igrica
Ovo sa igricama je dobro da se dite igra ali ona slika sa sisama je malo nastrana !
Kad boota malo je spor (pozadina sport car)
Moze se to i bolje doradit iz ovog su bar igrice korisne .
http://slike.hr/slike-male/m/mio_a00b0.png
Kako je karta koja dolazi uz Mio nainovija, a ove koje su uz iGO8 i iGO amigo nisu, malo sam se potrudio i vratio natrag orginalnu navigaciju uz iGO. Nakon toga dodao sam i Mireo Black Edition i sve skupa radi dobro. Još moram isprobat TomTom i ako nađem još poneku ;).
Postupak je u biti jednostavan:
U root mapu kopira se mapa sa željenom navigacijom. Znači u mom slučaju MioMap mapa koja je bila u Program Files kopira se u root mapu. Sve datoteke koje su bile prije u root-u i maknute kod stavljanja iGo vraćene su natrag. One koje imaju isti naziv mogu se koristiti bilo koje jer su jednake. Također sa MDA compact sam kopirao mapu Cardinale u kojoj imam Mireo Black Edition.
Još treba dodat ikone u Desktop/icons . Za svaku navigaciju idu dvije ikone. Uz iGo dolaze ikone veličine 90x90 piksela koje sam smanjio na 45x45 kako bi dobio prostora za druge ikone. Raspored i veličinu i izgled ikona odaberite po vlastitom nahođenju.
Sad treba otvorit Desktop/Skin/Main.ini i
izmijeniti ga.
Ovdje je primjer kako to kod mene izgleda:
GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
QuitOnDoubleClick = no
X = 0
Y = 0
Width = 320
Height = 240
Arrange = No
BackgroundBitmap = ..\icons\background.bmp
StartUpAnimation = NoAnimation
ShutDownAnimation = NoAnimation
Accelerated = yes
TopMost = no
BITMAPBUTTON
x = 25
y = 70
Command = \My Flash Disk\IGO8\iGO8.exe
BitmapNormal = ..\Icons\igo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\igo1.bmp
BITMAPBUTTON
x = 75
y = 70
Command = \My Flash Disk\Amigo\Amigo.exe
BitmapNormal = ..\Icons\Amigo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\Amigo1.bmp
BITMAPBUTTON
x = 125
y = 70
Command = \My Flash Disk\MioMap\MioMap.exe
BitmapNormal = ..\Icons\mio.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\mio1.bmp
BITMAPBUTTON
x = 175
y = 70
Command = \My Flash Disk\Cardinale\Cardinale.exe
BitmapNormal = ..\Icons\Cardinale.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\Cardinale1.bmp
x i y možete mijenjati po želji, samo pazite da ne dođe do preklapanja ikona.
Na ovaj način moguće je imat više navigacija. Nije da to ima previše smisla, ali čovjeka veseli.
moze li garmin u njega
Nije još provjereno, ali radi se na tome.
Mogu li napravit backup image ovog uređaja?
Znači,kako sam dosad npr. sistemsku C particiju na kompu pretočio u Acronis image i po potrebi vraćao natrag s Acronis true image programom,tako bih pokušao i ovu navigaciju backupirat u slucaju da nesto zabrljam,jer koliko vidim,MOOV M300 ima u sebi instaliran program a ne skopiran pa vjerujem da samo kopiranje nece pomoc...
Eto,ako netko zna,nek se izjasni. Hvala! :wave:
Mio Moov ima dvije odvojene memorije. Jednu u kojoj je operativni sustav i drugu u kojoj se nalazi sama navigacija. Backupirat možeš jednostavnim kopiranjem. Postoji program Mio Pocket koji provjereno radi pomoću kojeg otvaraš pristup i memoriji s operativnim sustavom, ali nakon svakog reseta vraćaš se na početak. O samom Mio pocket-u možeš i sam pročitat.
Je li ko uspio na onog t-comovog, postavit dodatne mape??
Aha, možeš imat gore osim Igo8 koji se ovdje spominje i Mireo. Baš sam jučer stavio Black Edition 3.1. Trebao bi ići i Garmin, može se pokrenut, ali sam zbog nedostatka prostora odustao.
Ima li tko link za Mio M300 iGO Amigo sa najnovijim kartama HR BIH ...kao sto je Amaro stavio (ali mu neradi link)
Hvala svima
Može ići Garmin xt mobile i iGO8, iGO primo, Ozi explorer, MioMap, iGO Amigo. BE 3.1 samo treba otključat uređaj. Bio sam jučer stavio sliku desktopa pa su vrijedni izbrisali.Kako dalje ne znam.
Za djkika iman link najnoviji karata upravo sam ih uploadao ?????? ili da pošaljem na DVD-u
http://i45.tinypic.com/240yfps.jpg
ili
http://i48.tinypic.com/25yuk2t.jpg
Bolji odgovor je objasnit ljudima kako to napravit. Da u MioMoov M300 mogu ići i druge navigacije objašnjeno je već i prije u postu broj 6. Ono što si ti trebao napravit, odnosno još bi trebao, objasnit kako si došao do ovog izgleda kojeg imaš i sve druge tehničke detalje koje smatraš interesantnima. Kužiš?
Polako se ide u raj. kako reče kolega novi sam i da vidim kako dišete..... Postoji unlock koji otvori origi miomap, backupiraš podatke,pokreneš unlock aplikaciju. Kad je instalacija gotova dobili ste pristup WinCE. Sad ide instalacija pojedinih karata. Pošto mio koristi internu memoriju(2GB) iGO8 iGO Primo i Amigo koriste isti "content" folder(u njem su maps, poi, building, voice,speedcam, skin....) a miomap i MireoBE3.1 iste karte dok za Garmin xt mobile i Ozi koriste svoje karte. Potom dolazi "desktop folder" u kojem su smještene one lijepe ikonice i njihovim pritiskom otvara se dotična karta-navigacija.
Sad dolazi ono najbitnije što je rekao Sljaka kako ovo podijeliti sa vama budući da je zabranjeno postanje linkova.?????!!!!
ako nije zabranjenio stavljanje zivih linkova , onda se ti (unlock) mogu naci na podosta stranica sasmo je potrebno se registrirati , a posto kolega Sljaka rzumije podosta njemacki mogao bi on to sve lijepo nama pojasniti !
stavite linkove
---------------------------------------------------------
M300 nema SD karticu, a unlock nije neki bauk. Ovaj tutorial sam pisao prije nekih pola godine na drugom forumu. Kako tamo i nema nekog odaziva objavit ću ga i ovdje.
MioPocket je hm, recimo aplikacija koja otključava pristup Windowsima na navigacijama koje su bazirane na Windowsima. (Garmin nije među tima jer je baziran na Linuxu).I ne samo da otključava nego donosi sa sobom i niz programa tako da praktički imate funkcionalan PDA. Ovisno o modelu neke funkcije rade neke ne. Ako nemate BT ne možete očekivat da će vam radit e-mail klijent iako je isti ugrađen.
Sam postupak instalacije ovisi od modela do modela i upute jednostavno morate pročitat i bukvalno ih se pridržavat. Prevođenje istih nema smisla, ako ne baratate toliko engleskim da ih ne možete shvatiti bolje da ostavite navigaciju takvom kakva je.
Ovo što ću dalje napisat odnosi se isključivo na Mio Moov M300.
Za početak prvo par sličica, da vidite kako to izgleda. Kvaliteta nije nešto, Mio je skeniran, ali vidi se otprilike kako to izgleda.
http://img341.imageshack.us/img341/2...artmeni.th.jpghttp://img69.imageshack.us/img69/640...ettings.th.jpghttp://img14.imageshack.us/img14/951...eyboard.th.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/8...angames.th.jpghttp://img706.imageshack.us/img706/9...noffice.th.jpghttp://img294.imageshack.us/img294/9381/scanword.th.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/2...igacija.th.jpghttp://img294.imageshack.us/img294/2...antools.th.jpghttp://img709.imageshack.us/img709/1...tscreen.th.jpghttp://img14.imageshack.us/img14/1186/scanstart.th.jpg
Nastavak slijedi ;)....
Sama instalacija odvija se na slijedeći način:
(Ne radi se o prijevodu nego kraćem objašnjenju koje se odnosi isključivo na modificirani Mio Moov M300, to je onaj kojeg T-com daje za 1kn)
Pretpostavka je da ste MioPocket skinuli i raspakirali i da ste napravili backup. Ne zaboravite: Pametni rade backup
Kopirajte mape MioAutoRun i Media u root mapu (onu prvu koje se otvori kad ga priključite na komp).
Otvorite mapu MioMap i preimenujte MioMap.exe u MioMap_orig.exe, ako imate i MioMap.exe.id preimenujte ga u MioMap_orig.exe.id. Ako nemate MioMap.exe odustanite jer velika je vjerojatnost da ćete uništit uređaj. U stvari ako nemate MioMap.exe u mapi MioMap onda nemate ni modificirani uređaj. U tom slučaju vrijede orginalne upute.
U slijedećem koraku kopirajte MioMap.exe, MioMap.exe.id, MioMap.mscr i MortScript.exe iz SDFree mape u mapu MioMap.
Otpojite USB kabel. Ugasite i uključite ponovo uređaj. Kao početni ekran, za razliku od standardnog M300 imate izbornik navigacija. Sve ostale navigacije i dalje rade kako su i radile, a kad odaberete MIO dobit ćete, ali samo prvi puta pitanje da li želite svaki puta izbornik za biranje MioMap ili MioPocket ili želite direktno ulaziti u MioPocket. Moja preporuka je opcija NE i zadržavanje izbornika.
Kad se odabrali opciju koju želite slijedi izbornik: MioMap ili MioPocket. Odabirom MioPocket pokreće se instalacija istog i nakon automatskog restarta Windows CE je pred vama.
Samo napomena: Imajte strpljenja jer prvi put sve to malo duže traje ili bar tako zbog nestrpljenja izgleda.
MOLIM POMOĆ.
Imam uređaj koji radi na windows CE.
Trenutno mi je u njemu igo amigo,ali bih stavio IGO 8
Gdje god da skinem igo8 neče mi pokrenuti...Šta da radim....????
Za početak, ako tvoj uređaj nije MIO Moov M300, a rekao bi da nije, pogledaj koji uređaj točno imaš. Zatim u skladu s pravilima foruma otvori novu temu. U njoj napiši sve podatke koje znaš i što bi htio napravit s tim uređajem. Naslov teme nemoj nikako stavit kao ovdje MOLIM POMOĆ jer čim otvaraš temu jasno je da trebaš pomoć, tome uostalom i služi ova zajednica. Ovdje nema SZK koja odgovara na sva pitanja, ovdje jednostavno međusobno dijelimo znanja i vještine i to radimo po određenim pravilima. Molim te pročitaj ih, nisu ovdje samo za reklamu.
Shvati da nitko ne čita misli i da moraš što preciznije opisat problem kako bi mogli naći rješenje.
E bok društvo,
vidim da dobro poznajete problematiku navigacije i karata, meni bi trebalo za mio moov m300 igo8 ili neki drugi program koji sadrži karte europe.
Je li to moguće dobiti nekako i negdje!?
pozdav ekipa
da li mi netko moze poslati link na mail
posto ovdje ni jedan ne radi
hvala
Pozdrav Ekipa
imam mio moov m300 i na njega sam stavio svoj mod sa dvije navigacije
iGo i Amigo verzija 8.3 te karte:
BosniaHrz83Navigo_2009.12_100204
Croatia83Navigo_2009.12_100204
Serbia83Contrast_2009.12_100204
Gdje bi sada mogao naci najnovije karte za dl? tnx
ako nekome treba ovo sto imam neka javi pa mu link okačim
Stavi linkove, već će nekome poslužiti. Za novije karte za iGO javi se na PM.
pozz ...
treba bi pomoć...imam mio moov m300, i "davno sam ubacia" onaj komplet di ima 3-4 navigacije mio map iGO, tomtom, garmin.. itd..
no' nemam ni na jednom kompletnu kartu europe...
pa bi sad htio samo jednu ubacit i popunit sa što više karata..tako da imam samo jednu navigaciju, i da imam što više karata (i da to šljaka)
Dajte mi recite šta da skinem i di ...da je sve na jednom mjestu (ako je moguće) da samo prekopiram na uredjaj i to je to?
može i na PM :)
Strpi se malo, biti će uskoro. Trenutno linkovi ne rade.
http://img811.imageshack.us/img811/7453/tombr.jpg
može pomoć za dalje...
skinija sam preko torenta ovaj komplet! iGO R3.Europe.TeleAtlas.MAPS+POI+FTR+HNR 2011.12(Q4) (2gb)
sad, nisam siguran kako dalje....ovdi nema nikaki sis.niti exe datoteka za pokrenit sa gps...
može pomoć (:(
Biće nešto ovakohttp://img151.imageshack.us/img151/2...020116q.th.jpg otprilike. Raspakiraj i kopiraj. Trenutno pribavljam najnovije karte.
To su samo karte i dodaci uz karte, nemaš tu program. Skini negdje program.
ja imam trenutno ovo ....
http://img813.imageshack.us/img813/8884/toom.jpg
ALI ja bi sad da imam samo izbornik za jednu navigacije!! znači naprimjer za ovaj TomTom što sam skinia...?
ali nisam sioguran šta da sve izbrišem iz GPSa??
OK' di da skinem program? pod kojim nazivom da tražim??
ovo sam skinia sa /gpsunderground./forum/a
oš adresu na pm? ili može i ovde?
:) da vidiš detalje ;)
Ne treba detalje. Tomtom je dosta kompliciran za ugradnju i dosta prostora zauzima. Bolje je ostaviti iGO nego Tomtom. A što se tiče samo jedne navigacije pogledaj u mapu Desktop/Skin imaš tamo datoteku Main.ini
U njoj ćeš, između ostalog, naći nešto ovako:
BITMAPBUTTON
x = 85
y = 46
Command = \My Flash Disk\IGO8\IGO8.exe
BitmapNormal = ..\Icons\8sigo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\8sigo1.bmp
Offset = 0
i to za svaku navigaciju koju imaš unutra.
x i y određuju položaj donjeg lijevog kuta ikone koju koristiš. Određvanjem veličine ikone određuješ koliko toga će stati na ekran. Ako želiš možeš staviti jednu veću sliku preko cijelog ekrana i pokretat samo jednu navigaciju.
Command određuje putanju do određene navigacije. Odaberi željenu i prepiši liniju u cijelosti.
BitNormal i BitPushed određuju kojuće ikonu iz mape Icons pridružiti navigaciju u mirnom i pritisnitom stanju. Ovdje upišeš naziv slike koju si odabrao. Slika mora biti u bmp formatu.
Kad odabereš navigaciju koju ćeš ostaviti javi, pa ću ti objasniti kako dalje.
Ako pogledaš sliku koju sam goreo ostavio primjetiti ćeš sličnost sa ovim svojim. Iz toga što ti imaš napravio sam ovo moje.
ok' ostavia bi onda ove karte koje sam skinia!!! (i POI točke)
a njih mogu koristit za iGO (kolko sam shvatia? (i miomap)
izbrisaaću Ozi i game... to mi zaista netriba :)
ok...javim šta sam napravia...
ok, ajde molim te ako ti nije problem da mi editiraš za samo iGO, i Garmin,
da mi prepraviš ovo.....
znači da mi ostane izbornik za ove dvi navigacije.
= Citat =:
GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
QuitOnDoubleClick = no
X = 0
Y = 0
Width = 320
Height = 240
Arrange = No
BackgroundBitmap = ..\icons\sbackground.bmp
Accelerated = yes
TopMost = no
BATTERY
x = 282
y = 17
Width = 18
Height = 10
ColorBattery = 424242
ColorHigh = F7F7F7
ColorLow = F7F7F7
ColorCritical = F7F7F7
Segments = 3
Interval = 6000
TIME
x = 3
y = 0
Color = F4F4F4
Format = HH':'mm
Size = 20
Weight = 600
CreateFont
Interval = 1000
DATE
x = 52
y = 5
Color = F4F4F4
Format = dd'.'MM'.'yy
Size = 14
Weight = 400
CreateFont
BITMAPBUTTON
x = 2
y = 36
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\Mio.exe
BitmapNormal = ..\Icons\smio.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\smio1.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 109
y = 36
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\Igo8.exe
BitmapNormal = ..\Icons\sigo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sigo1.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 216
y = 36
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\GMXT.exe
BitmapNormal = ..\Icons\sgarmin.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sgarmin1.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 2
y = 143
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\Mireo.exe
BitmapNormal = ..\Icons\smireo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\smireo1.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 109
y = 143
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\Amigo.exe
BitmapNormal = ..\Icons\samigo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\samigo1.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 216
y = 143
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\Ozi.exe
BitmapNormal = ..\Icons\sozi.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sozi1.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 157
y = 4
NewIni = ..\Skin\Games.ini
BitmapNormal = ..\Icons\sGames1.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sGames.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 207
y = 4
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\MediaPlayer.exe
BitmapNormal = ..\Icons\sPlayer3.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sPlayer.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 306
y = 15
NewIni = ..\Skin\Skin.ini
BitmapNormal = ..\Icons\sSkin.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sSkin1.bmp
Offset = 0
To bi išlo ovako:
GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
QuitOnDoubleClick = no
X = 0
Y = 0
Width = 320
Height = 240
Arrange = No
BackgroundBitmap = ..\icons\sbackground.bmp
Accelerated = yes
TopMost = no
BATTERY
x = 282
y = 17
Width = 18
Height = 10
ColorBattery = 424242
ColorHigh = F7F7F7
ColorLow = F7F7F7
ColorCritical = F7F7F7
Segments = 3
Interval = 6000
TIME
x = 3
y = 0
Color = F4F4F4
Format = HH':'mm
Size = 20
Weight = 600
CreateFont
Interval = 1000
DATE
x = 52
y = 5
Color = F4F4F4
Format = dd'.'MM'.'yy
Size = 14
Weight = 400
CreateFont
BITMAPBUTTON
x = 40
y = 90
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\Igo8.exe
BitmapNormal = ..\Icons\sigo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sigo1.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 200
y = 90
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\GMXT.exe
BitmapNormal = ..\Icons\sgarmin.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sgarmin1.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 157
y = 4
NewIni = ..\Skin\Games.ini
BitmapNormal = ..\Icons\sGames1.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sGames.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 207
y = 4
Command = \My Flash Disk\Desktop\Launcher\MediaPlayer.exe
BitmapNormal = ..\Icons\sPlayer3.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\sPlayer.bmp
Offset = 0
BITMAPBUTTON
x = 306
y = 15
Offset = 0
Ovo zeleno možeš maknut ako ne trebaš igre, media player...
Crveno određuje položaj ikone. Tu se možeš igrat s vrijednostima. Stavio sam ih otprilike u sredinu ali ih možeš pomicat po želji. Ako pogriješiš promijeniš vrijednost i probaš ponovo.
Kopiraj mi iz iGO sys.txt da vidimo gdje su stavljene mape i ako nije problem napravi PrintScreen svih mapa u navigaciji. Da vidimo točno što se može brisati.
http://img854.imageshack.us/img854/3571/miooo.jpg
iGO sys.txt
= Citat =:
;[device]
;type="Mio MooV M300"
[folders]
app="My Flash Disk/iGO8"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
shutdown_time=0
[gps]
port=2
baud=57600
[debug]
skip_eula=1
show_signpost=1
enable_roadshadow=1
enable_roadsign=1
[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_methods = 39
ps:znači da mi ostane samo iGO8 i Garmin ..ako je kako moguće!?
:)
Možeš brisat ili bolje spremit negdje na računalo: Amigo, MioMap, Mireo, OziExplorer. VideoPlayer možeš brisat ako ne trebaš, ali i ne moraš. To je onaj zeleni dio. Drugo sve ostavi.
one prije karte što sam posta od tomtom-a njih mogu stavit u iGO8 ? i poi točke?
jel tako?
kolko sam vidia karte su veće, valda je samim ti i "kvalitetnija" sa više detalja!? (:)
ok, probam to "sklepat pa javim...
negdi je greška!? još uvijek su mi sve ikone na desctopu gps-a???
:|
resetira sam gps.....i sve je po starom , jedino mogu pokreniti iGO8 i Garmin.........
Pogledaj u Desktop/Icons kako izgleda sbackground.bmp.
sbackground.bmp.
http://img194.imageshack.us/img194/1...ackgroundh.jpg
..............
a ovo je background_skin
http://img844.imageshack.us/img844/6...groundskin.jpg
Ček to je ona verzija gdje na početku biraš izgled.
Probaj ovo: BITMAPBUTTON
x = 306
y = 15
Offset = 0
maknut.
Ikone koje nisu u popisu ne bi smio prikazat, ali može biti da neka od slika u Icons izgleda kao početni ekran i da to onda prikazuje.
Edit: Možda će te ovo zanimati.
izbrisa sam i ovu zadnju BITMAPBUTTON
ali još uvijek dobijam sve izbornike ikona kao i na početku!? ...
ali samo mogu pokrenit iGO8 i Garmi ?! kako god :) *ebatga ..
ok, odo se registrirat da vidim....
evo ćirnija sam....nije loše...možda nešto probam...
reci mi jel mireo i iGO8 koriste iste karte ili posebne?!
nekako mi se za sad nemjenja ova moja kombiacija iGO8 i Garmin....jer imaju različite karte,
a kakko pašu ove karte od tomtom za iGO8, i Poi točke i ostalo...vijerojatno ostavim ovo....
ok Hvala svakako na diskusiji i pomoći oko ove moje navigacije...
sad sam već i povata konce....pa ću već nešto kompletirat da radi sa što više karata...
možda mi ovo lito zatreba za moto-putovanje! ;)
HVALA.
evo ga!!! :) :)
nije potpuno ali sam dobija samo dvi ikone iGO8 iGarmin i osta mi je ovaj gori izbornik
ono što smo editirali ja sam kopira u F:\Desktop\Skin\Main
vratia sam onaj skin fajl kako je bia a početku, ali nema promjena u gornjem izborniku!!! nema veze i vako je ok ;) :D
http://img856.imageshack.us/img856/9021/gpsn.jpg
E bat ga, pa trebalo je to odmah kopirat u F:\Desktop\Skin\Main. Mislio sam da je to napravljeno. Nema veze glavno da radi. A ovo za pozadinu, koliko se sjećam imaš tri slike. Na jednoj je označeno Navigation, na drugoj Games... Trebale bi biti u mapi Icons. Probaj ih zamijeniti s nekom drugom samo ostavi iste nazive.
A što se tiče karata Mireo i MioMap koriste iste karte. Igo, Amigo, Primo koriste iste karte. Garmin ima svoje.
a greška u komunikaciji! :) sad vidim da si ti reka Main fajl, a ja editira skin.... sory....
sve ok.
EDIT; daj mi samo reci još....tamo u gps-u(iGO8), ima opcija za snimanje ruta....kako to funkcionira?
kolko zauzima prostora? ..jel može kasnije da se np; izvuče karta i da je na njoj ucrtana putanja?!
:)
Možeš odrediti koliko ćeš memorije za to koristiti. Ima to negdje u postavkama koliko se sjećam, iako postoji i mogućnost da sam nešto od svih tih navigacija i pobrkao. Prikazuje ti rutu na karti, a izvlačenje? Nisam nikad probao.
Kod Garmina imaš Mapsource program s kojim možeš komunicirat s navigacijom, za iGO nisam naišao na takav program. To ne znači da ne postoji, ali nije mi trebalo tako nešto-
Lipi pozdrav svima, ako može pomoć bija bi zahvalan...u što kraćem roku..
Naime, tija bi napokon svoj Mio Moov 300 od T-coma, samo sa HR i BIH kartom, unaprijedit da mi bude što je moguće pouzdaniji i ugodniji za korištenje...nije unlockan...upute su obavezne naravno, nije mi nepoznanica al za svaku novu vještinu naravno trebamo upute!
Moje potrebe su dakle aplikacije koje su se pokazale na ovom uređaju kao najpouzdanije, najjednostavnije i logične u korištenju a sve to za :
1. HR, BIH, SRB, SLO
2. AUSTRIJA, NJEMAČKA, LUXEMBOURG, BELGIJA, FRANCUSKA
Karte su naravno poželjne one provjerene novije, te da su pouzdane kao najvažnije, a glede navigacija da su pouzdane i bez trokiranja, koja za koju zemlju, regiju je NAJ ta mi je bitna...recimo za kojih 10-tak dana idem na put, preko slovenije, njemačke, austrije i luxembourga paaaa da to šljaka..a povratak na BIH...
hvala Vam tko god da mi odluči pomoći