Da li je ovo moguće???? http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=687645 :hm:
Printable View
Da li je ovo moguće???? http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=687645 :hm:
Da, baš sam vidio reklamu na tv-u. Nije loše, 29 lipa minuta, obračunska jedinica 60 sec, uspostava poziva 29 lipa, svakih 30 dana treba nadoplatiti 100 kuna da tarifa ostane aktivna.
Vidim da su poruke prema inozemstvu skuplje nego poruke unutar RH, ne znam je li i prije bilo tako...
SMS prema inozemstvu košta 50 lipa.
Ovo je bitno, to je za nove korisnike!= Citat =:
Tarifu mogu uključiti Tomato korisnici koji su prvi poziv uspostavili najranije 13.11.2009.
A nije ni to problem, uzme se novi broj, stari se baci u smeće :hrv:
a šteta... samo za nove korisnike :angry:
I ovo treba znati:
"Tarifa je dostupna za uključenje do 31.12.2009. u 23:59 sati"
http://static.vip.hr/portal/slike/68...9_13112009.pdf
cijena je odlična, ali totalno bed što je samo za nove korisnike. Sad će stari korisnici pobacat brojeve i kupit nove, i gle čuda odjednom se broj korisnika udvostruči :))))
Moguce je napraviti MNP i time dobiti status novog korisnika.
Dakle, nije neophodno kupiti novi broj, moguce je samo prebaciti mrežu.
Čekam odgovor od tele2: Nemaju vise surf paket, uvjetovali su jeftiniju cijenu knock out-a nadoplatom od sto kn, a i onim pretplatnici koji se odluce na KO Surf, trebaju svakog casa paziti da ne odu u roaming.
Tele2: Komplicirano jeftino.
U prijevodu, nova tarifa vrijedi samo za novoaktivirane korisnike, i za one koje prebace broj sa druge mreže.
Dal sam dobro shvatio - ako se prebacim iz telca u tomato, aktivira se tomato tarifa 0,45 pozivi i 0,25 SMS.
Ako nadoplatim sa 100kn onda je 0,29?
Sto ako nadoplacijem sa 50kn? Dal je onda 0,45 poziv ili vise??
Onda je 0,45 + 0,25 uspostava i mislim da je obracunska 60 sekundi.
Bolje i to nego puna cijena knock outa, ako pricas dugo sa svima, isplati se i nadoplata sa 100 kn mjesecno.
S tim da ces trebati nadoplatiti sa 100 kn svaki mjesec, ako zelis da ti tarifa 0,29 ostaje aktivna, ako profulaš jednom, ode sve u vjetar...
Jedino što se Tomato i Tele2 nikako ne mogu uspoređivati jer to nisu iste usluge, jednako kao što se ne mogu uspoređivati T-Mobile i Tomato i VIP i Tomato.
Meni je bitno da mi pozivi i poruke budu sto jeftiniji, a za web ionako imam drugog operatera, i dual sim mobitel.
Je li ista usluga ili ne, nije moj problem. :banme:
PRODUŽENO !! :respect:
Tarifa je dostupna za uključenje do 31.01.2010. u 23:59 sati
jedino je bed za sve one koji jako malo troše na pozive i hoće što jeftinije razgovarat. Njima mjesečna nadoplata od 100 kn nikako ne odgovara... Npr. meni starom 50 kn traje 2 mjeseca.
Tu se postavlja pitanje kome je ova tarifa namijenjena?
Oni koji puno zovu i nije im bed potrošit neće koristiti tomato zbog ipak lošije palete usluga, a onima kojima je svaka lipa bitna ili jednostavno imaju jako malo poziva 100 kn mjesečne nadoplate ne "prolazi".
@ God's Servant
Pa cuj imas i tarifu 0,45kn/min kod koje nema uvijeta da mjesecno uplatis 100kn!
A to sto on trosi 50kn 2 mjeseca na Tomatu, ne boj se da je na VIPu ili t-mobile tu svotu bi potrosio bez problema za mjesec dana a ako ne i vise! :D
bi bi i za mjesec mu ne bude dosta...sta ti je 50 kn pogotovo ako je na karticama po je i minutaza +sms skuplja,a ako je na pretplati onda te je...e pretplata + potrosnja + radij. frekfencija i tko zna sta jos pa ispadne jos skuplje mjesecno...jedino ako se znas kontrolirati..mos mislit mi smo cudan narod vise trosimo na mobilne usluge i aparate nego na sta bi trebali!!!
Mi smo čudan narod jedino jer nam za pozive i sms-ove naplaćuju nekoliko puta skuplje nego u najrazvijenim zemljama svijeta...a mi se ne žalimo!
IU Italiji npr. Vodafone nudi besplatne SMS-ove bez nekih smicalica, isto tako u nekoj drugoj tarifi imaju po 2 sata besplatnih razgovora, bez obavezne pretplate. To se zove normalna usluga, a ne naši lopovi - bolje rečeno lopovčine!
sami smo si krivi kad smo...
jos jedna komplicirano skupa ponuda s 800 pravila i uvjeta...a bino da samo kazu 0,29,,,uzas
Jel se produzuje do 30.05?
Tomato je super, ja sam iz Sarajeva dozio na more u Hrvatsku i kupio Tomato start paket, nisam uspio potrositi onih 30 kuna (ili koliko vec dodje na racunu) za 10 dana, uz dosta razgovora i smsova. Stvarno je povoljno, tako da je to po meni pravi izbor za komunikaciju na relaciji Hrvatska - BiH. Pozz
@nokia1209
Poziv prema BiH 1,5kn
sms prema inozemstvu 0,90kn
Mogu samo reci, sto si se ti napricao kad ni 30kn nisi potrosio! :D