mmm - Agramservis - iskustva, primjedbe, pohvale...
Na HD-u mi je umro ekran. Za mene to nije kastrofa, jbg događa se, ali je katastrofa kada ti bez razloga ne žele priznati garanciju. Inace Movens nema ništa s tim, oni su samo uvoznik, probleme mi radi mmm agramservis, ovlašteni serviser.
Prvo su mi rekli da imam fizičko oštećenje kučišta. Rekao sam im da toga nema i da sam detaljno fotografirao uređaj prije slanja na servis. Onda su mi rekli da mi ne mogu priznati garanciju jer mi je ekran izgreban :freakout:
Treća verzija im je bila da imam "naftnu mrlju" ispod ekrana. To je znak da je touch sloj otišao. Ali nisu znali reći zašto. Fizičkog oštećenja nigdje nema.
Uglavnom, nemam vremana sad pisati sve detalje, ali i dalje mi ne žele priznati garanciju, makar su rekli da mi ne mogu neći nikakvo fizičko oštećenje koje sam ja uzrokovao. Iz daljnjeg razgovara sa serviserom je ispalo da se uređaji uopće ne servisiraju u hrvatskoj (na kraju mi je rekao da je možda unutra samo iskopčan koji kabel) i da im je skupo slati uređaj na servis u Italiju, jer ga oni ne rastavljaju??!!! Svejedno, to ih ne sprečava da ljudima bez razloga odbijaju garanciju.
Za popravak "kvara" za koji zapravo ne znaju uzrok željeli su mi naplatiti 3200kn!! Slovima: tri tisuće i dvjesto kuna!!! Na kraju je rekao da će ako inzistiram uređaj slati u Italiju? Inače trebalo im je dvanaest dana da mi se prvi put jave i kažu da mi garancija ne vrijedi. Nakon mojeg poziva su rekli da ipak nisu sigurni i da će detaljnije nekog pitati, slati u Italiju!? Vjerojatno i sami ne znaju što će učiniti.
Mailao sam HTC o ovom i čekam odgovor.
Epilog je da su mi priznali garanciju. Nakon mnogo natezanja s Agramom koji mi do kraja nije želio popraviti o garanciji. Po mojem, kada ste sugurni da nemaju pravo, požalite se direktno htc-u. Nakon žalbe htc-ovom customer supportu, stvari su se drastično promijenile i grarancija mi je priznata, uređaj popravljen.
Zahvaljujem svima na pomoći.
HTC HD TOUCH i MMM agram servis
[SIZE="2"][QUOTE=ce3hel;893166]Na HD-u mi je umro ekran. Za mene to nije kastrofa, jbg događa se, ali je katastrofa kada ti bez razloga ne žele priznati garanciju. Inace Movens nema ništa s tim, oni su samo uvoznik, probleme mi radi mmm agramservis, ovlašteni serviser.
Prvo su mi rekli da imam fizičko oštećenje kučišta. Rekao sam im da toga nema i da sam detaljno fotografirao uređaj prije slanja na servis. Onda su mi rekli da mi ne mogu priznati garanciju jer mi je ekran izgreban :freakout:
Treća verzija im je bila da imam "naftnu mrlju" ispod ekrana. To je znak da je touch sloj otišao. Ali nisu znali reći zašto. Fizičkog oštećenja nigdje nema.
Uglavnom, nemam vremana sad pisati sve detalje, ali i dalje mi ne žele priznati garanciju, makar su rekli da mi ne mogu neći nikakvo fizičko oštećenje koje sam ja uzrokovao. Iz daljnjeg razgovara sa serviserom je ispalo da se uređaji uopće ne servisiraju u hrvatskoj (na kraju mi je rekao da je možda unutra samo iskopčan koji kabel) i da im je skupo slati uređaj na servis u Italiju, jer ga oni ne rastavljaju??!!! Svejedno, to ih ne sprečava da ljudima bez razloga odbijaju garanciju.
Za popravak "kvara" za koji zapravo ne znaju uzrok željeli su mi naplatiti 3200kn!! Slovima: tri tisuće i dvjesto kuna!!! Na kraju je rekao da će ako inzistiram uređaj slati u Italiju? Inače trebalo im je dvanaest dana da mi se prvi put jave i kažu da mi garancija ne vrijedi. Nakon mojeg poziva su rekli da ipak nisu sigurni i da će detaljnije nekog pitati, slati u Italiju!? Vjerojatno i sami ne znaju što će učiniti.
Mailao sam HTC o ovom i čekam odgovor.
Pozdrav svima!
Imam neka mala iskustva što se tici servisa u MMM AGRAM SERVISU
U firmi koristimo 5 HTC i o toga 2 HTC Diamond, 2 HD touch i jedan HD touch 2. Sa svima smo prezadovoljni jer su uređaju vrhunske kvalitete, jedino bi trebalo poboljsat software da se ne smrzava. Uglavnom na HD touch mi je otišlo pozadinsko svjetlo pa sam ga uredno rastavio da vidim o cemu se radi i otkrio da je puknuo flat kabel za backlight.Uredno sam ga slika i poslao mail u servis da mi kažu cijenu popravka. Dobio sam odgovor da se mora zamijeniti display sto je uredu ali cijena od 2652 kn mislim da nije. Nakon totalnog razocaranja uredno sam otisao na ebay i nasao display za 70 dolara sto je super cijena.Skinuo sam manual da se uvjerim dal je to to i sada moj HD TOUCH radi besprijekorno.
Preporuka:
Odradi sve sam jer ovi u servisu stvarno nemaju srama.
Pozdrav svima
"naftna mrlja" na htc hd2
Prije par dana na ekranu se pojavila tzv. "naftna mrlja".
Naime, ista se povremeno javlja, i kada malo telefon "prodrmam" nestane.
Već par dana pokušavm dokučiti zbog čega se pojavljuje anomalija na ekranu, ali nemam neko logično objašnjenje.
Jedino što sam primjetio da se ista pojavljuje u dijelu ekrana gdje stoji baterija. Mrlja se manifestuje u vidu neke ljubičaste boje.
Da li da idem sa garancijom, ili ima neko kakav prijedlog?
Telefon je kupljen početkom prosinca kod VIP-a, i osim ovoga sa tel. nemam nikakvih probelma.
danas predao mob u agram servis
Evo ga, danas sam mob ostavio u agram servis.
Naime, na ekranu se pojavila ljubičasta mrlja, koja je ispočetka (prije mjesec dana) bila povremeno, a sada je stalna. Naglasio bi da sada jačina te mrlje varira od slabijeg (često) do jačeg (povremeno). Inače telefon nikada nije ispao, i stalno koristim futolu.
Tako se odlučim da odem u servis (Mostar, Agram servis), gdje su mi rekli da se radi o mehaničkom oštećenju, te da se boje da će ga i u Italiji (ovlašteni servis) tako okarakterisati.
Na kraju su me ipak savjetovali da ga pošaljemo da vidimo šta će reći, u nadi da bi mogao biti otklonjen kvar (neka folija), odlučim da ga pošaljem.
Prema njihovim riječima, mob bi trebao doći sa servisa za cca. 20-30 dana, te ukoliko bude komplikacija da će me nazvati.
Sačekam, pa napišem iskustva.