VIP Mobile Connect 50% jeftiniji
Tu, na pravom mjestu kod strucnjaka cu postaviti pitanje.
Imam vip internet pod ugovorom do 1.10. ove godine. Trenutna tarifa je 3GB (200kn) preko Carneta. Htio bi se bacit na onu novu 5GB za 100kn.
Dobio sam odgovor od vipa da prebacivanje u tu novu tarifu kosta 200kn. E, sad, zanima me dal kad mi istekne ugovor mogu prebaciti bez placanja, ali da potpisem novi ugovor ili cu svejedno morati platiti da se prebacim?
Promjena mobil internet tarife
Ovdje lijepo piše:
http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjet...9S/11825/28720
U slučaju prelaska na tarifu NIŽE MJESEČNE NAKNADE, promjena tarife bit će naplaćena 200 kn.
Znači, ne gledajte gigabajte....
Tvojih 105kn je bilo 10kn radijske frekvencije plus 191kn*50% (Carnet), točnije 105,50kn
Bila si na Carnet Mobile broadbandu 1GB i htjela si preći (radnica te savjetovala) na Carnet VIP mobilni internet 1GB.
Po količini podataka je isti, ali cijena nije ista.
Prvi je koštao 95,50kn, s Carnetom, a drugi 49.50kn s Carnetom.
Znači prešla si na tarifni paket s NIŽOM mjesečnom naknadom. i naravno da su ti naplatili 200kn, po uvjetima korištenja.
Druga je stvar NEINFORMIRANOST radnika(-ce) koja ti je to rekla.
E da si mogla pričekat kraj ugovora, pa raskinut ga i uzet novi s novom tarifom u startu, 49,50kn+ 10kn radijske frekvencije, to bi ti bilo najbolje rješenje.
Ali tad bi morala čekat dva mjeseca do toga.
Izgubila si 200kn, a dobit ćeš dva mjeseca po 46kn manji račun (95,50-49,50=46), pa je cijela šteta u 200-46-46=108kn
Jednostavno zaboravi, barem nećeš morati opet ići na prodajno mjesto.
:)