Izvorno postao
La_LuNa
isuse, ne, reci da se salis :freakout:
smogi, da, fakat, nemrem pojmiti, ******..
ono, uvijek je tragedija kada umre netko mlad, jos ako je talentiran i poznat, svima krecu suze....
fakat to ne kuzim, a zeljela bih shvatiti, koje su to emocije?
mislim, ne smatram se neemotivnom osobom, cak dapace, u nekim stvarima mislim da sam i preemotivna. da mi se i kad mi se desi smrt nekog iz uze obitelji, nekoga tko mi puno znaci, mislim da bi me to gadno gadno dotuklo.
ali to nije isto! kako neka fejmous prsn moze u nasim zivotima ostaviti prazninu koju ostavljaju bliski ljudi, kad ta fejmous prsn uopce nije nama bliska, a tim vise sto je fejmous, njen lik i djelo sigurno nece otici s njom, vec ce se nastaviti potezati i potezati svuda okolo. ono, nema razlike, k'o da je ta prsn i dalje ziva! mislim, ovaj majkl, pa elvis, pa tu pak, ako cete bas i tose - po cem se vidi da oni vise nisu among us, osim sto vise nema njihovih koncerata?! koliki su albumi ponovno reizdavani (pogotovo tu pakovi, jbt) koliko su medijski zastupljeni.. ono, steta talenata, al sve ono sto su do tada stvorili, cime su inspirirali i ispunjavali fanove - je i dalje tu!!!