zanima me koja je po vašem mišljenju najbolja igra za komp! stara nova-nije bitno! meni osobno,uz nezaobilazni minesweeper,je to fallout 2!
Printable View
zanima me koja je po vašem mišljenju najbolja igra za komp! stara nova-nije bitno! meni osobno,uz nezaobilazni minesweeper,je to fallout 2!
Counter Strike je vec godinama No.1 online pucacina
trenutna zaluđenost s far cry-om stavlja tu igru na prvo mjesto bar kod mene
ali još uvijek plačem šta na kompu izašla verzija flashback-a sa amige
to je definitivno naj igra koju sam ja ikada igrao.......
skate or die, komodorac 4 life :D
lol
OMG - DA.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Jebena igra :D
Šteta kaj više nema takovih legendarnih naslova :-/
jel to ono s onim praljudima koji voze nekakve helikoptere? ;D
meni je prehistorik2 bila odlična igra i wolfenstein (ne ovaj novi, nego prastari)...
Far Cry i wolfenstein2
Elite (sad je prašim na Palm-u :D)...
GTA: Vice city, Alien versus predator II i Impossible creatures.
Ja sam na Amigi najvise igrao Crazy Cars III i danas to igram.Meni je super,ima tu jos i Lotus i Jaguar... pa npr.: D-Generation,Alien,Locomotion... ma ne mogu svega da se sjetim... pa SWOS,Kick-off.... Shadow of the best...
tako je pinocio na SWOS sam zaboravio;)
ah koliko smo ja i frend samo joysticka potrgali na njemu;D
Vice city...i ostatak GTA serijala
vice city. najbolja. farcry itd... ova tema je malo zeznuta.... ne postoji najbolja igra, a svako ima svoj ukus. ma najbolja igra je ona sa originalnom idejom (gta) a ugl svaka nova igra je bolja od starije (zbog grafike, i svakojakih poboljsanja koja su napravljena zahvaljujuci napretkom tehnologije)
Need For Speed 2 SE i Roler Coaster Tycoon, pa si vi mislite. To su jedine dvije igre koje sam igrao u zadnjih 2-3 mjeseca.
...za mene,definitivno,svi naslovi Colin McRae Rally-a...+ Starcraft & Total Anihalation...
Total anihilation je isto relativno dobra. Nekada sam je igrao, mozda ju zaigram opet ako budem imao vremena.
Unreal Tournament bog i batina :)
znači pucaj,ubi,vozi!
Kaj je NFS2 već izašao? Možeš li mi to zapržiti?= Citat =:
Izvorno postao Dark
Jes` ti malo zaostao,to ti je nfs 2 se...igra iz 1996-7 god!= Citat =:
Izvorno postao gog
IGGXY kakav je to riječnik??
Gog - nema tu promicanja piratstva! ;)
Meni je od starih igara najbolja wolfenstein.Iako sam još onda bio dijete kad sam ju zaigrao al još se nekih dijelova sjećam,mislim da sam igrao i prvi DOOM al za to nisam siguran.
da killa ali uvijek postoji igra koju bi ono ponio sa sobom na goli otok
ono jedna igra koju bi uvijek igrao bez obzira na njenu starost..
za mene je o flashback;) definitivno
mislio sam da je "zaostao" u vijestima o novim igrama(i starim):),uglavom ništa loše
a sve dilerske-piratske spike prebacite na pm:evil: (iako nevjerujem da bi se supermodovi međusoobno banali zbog reklamiranja pirastva;D)
a kako sam mogao zaboraviti Battlefield:Vietnam...a tek mjuza iz igre :thumbup:
a vice city ima isto super muziku...africa,i just died in your arms tonight,video killed radio star...uglavonom 80s
Netko je spomenuo DOOM???To se nemora spominjat legenda za sebe...i dan danas se razvija freeware verzija jdoom na DOOM-ovom engineu
ja nemogu igrat stare igre, cak niti 1 god stare... jednostavno...... to je staro.
e da, zivjelo piratstvo, zasto bi se o tome razgovaralo samo na pm? ne kuzim whats the big deal? nije da poticem piratstvo ali i ne vidim zasto da poticem originale :confused:
smije se pricat o pirastvu ali ne i razmjenjivat cijene i mjesta gdje kupiti...a od tebe sam killa očekivao da si "zreliji" jer i sam znaš da neki rade igru za novce...recimo killa da ti radiš neki program i tražiš za njega 100kn a on se proda za 5kn,sigurno da ti nece biti drago!A orginal je orginal!Zašto je moja stara imala sudar s jugom???Jer su kugle bile neorginalne talijanske i raspale se i auto izletio u krivini,;D
Post koji si ti napisao bih očekivao od nekog tinejđera poput mene ali od tebe nisam se nadao :comp:
...zadnje legalno box sa Warcraft2, Starcraft+EP i Diablo i to za 200 kuna (sve zbog mrežnih igara)...
Ma nije bit u legalnim stvarima već u tome što su precjenjene (nije mi jasno zašto ne idu na kvantitetu - u stilu ponude igru za 60 kuna i evo ti zarade (kao ovo sa knjigama od večernjaka i jutarnjeg)...
Pobrisao sam offtopic,a dok sam ja mod na ovom podforumu nece biti razgovora gdje i koliko koštaju pirati,a da imate pirate nemorate skrivat!Izgleda da bi morao napisati pravila što zahtjevam od korisnika,to jest kakvo ponašanje...a killa imaš chataonicu pa se tamo možeš svađati...:mad:dosta o piratima!
pravila već postoje i iako većina vjerojatno koristi takav softver (igre, šta već), na javnoj domeni o tome nije mudro pričati, pa nek to ostane za PM.
iggxy ko kaže da killa nije tineđer, pa ima 18g;)
bot
ma meni su najbolje one igrice rađene u flash;D
Da ali da napišem neka pravila ponašanja...i da to zakeljim jer ce se i dalje neki željeti svađati i ostalo...sad ti meni reci kad si već uber diktator;D smijem li ja to napisati???= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Evo sad na napravim moju toplistu igara:
1.GTA Vice city
2.Far cry
3.GTA 3
4.UT 2004
5.Colin Mcreae 1(da 1!)
6.Gran Turismo 2(ovu igru igam već 6 god!)
7.Fifa 2001
8.GTA 2
9.King of the road
10.Street legal racing
@IggXy: Volim ja i Underground i ostale, ali ovo mi je legendardna i uvijek zanimljiva.
Od novijih mi je dobra DOOM III.Stvarno bolesna i horor atmosfera.I kad izlazi San Andreas,čuo sam da danas izlazi samo za plejku???!!!!!
da samo za plejku,pa zar to već nije jasno nakon vajs citya i gta 3:rolleyes:ali tokom 2005 izlazi i za komp= Citat =:
Izvorno postao dakinho
molim?!!?? pa kako si me to ucinio 2 godine mladjim... :)= Citat =:
Izvorno postao kinfa
@iggxy zasto ne pobrises i svoje offtopic poruke?
pa sta je vama ljudi vi pricate o piratima kao da je to nezakonito... mislim je... ali ja ne gledam tako na to..... meni je to potpuno normalno ja nikad u zivotu nisam platio original igru ili program... a sumnjam da ste i vi... pa neznam zasto se nebi smjelo razgovarat o tome... ono... ko da smo u 50im pa nam je sex tabu tema.
back on topic... san andreas izlazi za 3 dana. za plejku naravno... sad treba vidjeti dali bi kakav ps2 emulator za pc rjesio stvar, pa da se igra pokrene na pc-u
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
killa nije uopće u tome stvar, naravno da to nije tabu tema, ali daj malo razmisli zakaj smo takvi... veliki brat uvijek gleda (a ovo je javni forum) i probaj se sjetiti zadnje akcije policije protiv pirata. Ja se bome sjećam! Naravno da oni ipak idu na malo veće ribe, ali zbog jednog jedinog nelegalnog softvera kojeg imaš instaliranog doma na kompu ti već mogu zaplijeniti kompjuter i sve što s tim ide... nije za šaliti se ipak, preskupo sam platio svoj komp... :)
No predlažem da s ovim postom prestanemo u ovoj temi o piratima. Tema je zanimljiva i možda bi je netko mogao otvoriti negdje drugdje...
@iggxy: forum je 'tvoj' pa imaš donekle slobodu raditi što hoćeš, samo pazi da ti zbog eventualnih prerigoroznih pravila ljudi nebi prestali dolaziti u forum, već recimo počnu teme u cafeu otvarat, a koje bi mogle ići i ovdje. Do moderatora je da nađe pravu mjeru, a sloboda je tvoja pa radi kako misliš da je najbolje. Ako imaš još kakvih pitanja i nedoumica, imaš za to moderators forum.
:beer: :)
joj sam da mi dodju doma zbog pirata, razbio bi ga...
neznam... naviknuo sam kad odem u ducan platiti sto kupim, u bircu platiti pivu, u pekari kruh, a ovo jednostavno ne...
ja neznam... recimo da neka igra kosta 400kn, i sad je na akciji po 150kn, sto bi vi ucinili? kupili je ili kupili od pirata za 15kn, isto takvu igru a nemoram napominjat da razlika u kvaliteti... nema je. skoro.
zivjeli :)
sory wb nisam vidio da si postao prije mene
Dobro dosta o tome!Wb hvala na savjetu;)a već ima za nabavit San Andreas naravno kod pirata...gdje?E pa nađite sami!A kod nas dolazi(službeno)vjerojatno za koji dan.A u europi je već danas izašao!!!
daj ne zezaj..... kako moze u europi izac prije nego u americi?
vec ga ima za nabavit? ... srce se mi stat, poceo sam se gusit
ja ga moram prvi nabavit
jos nesto.... ispricavam se svima koji misle da sam ih u prijasnjim postovima povrijedio ili isprovocirao. najvise sto mrzim su svadje, a svadje na netu me pogode vise nego uzivo... :beer:
san andreas ima za skinut sneta, dakle skidam cim mi instaliraju adsl, a kako to nece bit uskoro vjerovatno cu ga prije nabavit negdje
Killa nebudi lud ima preko 4gb jeftinije ti je da ga kupiš and now back to topic...mislim da će San andreas biti hit godine 2004 i 2005!
ako vice city ne prestajem igrat od kad je izasao, kako ce onda tek bit sa san andreasom.... mislim da nista od mog faxa :D
pa sto ako ima 4GB? pa ionako je flat rate 3 mj
Ja ga tražio, na torrentu ima za sad samo za plejku 2, dal mi može netko reć gdje ga ima za skinut? Isčekujem ga kao malo djete Božić... :)
pa samo za plejku ga i ima....
ja mislim da daljnja rasprava o tom san andreasu traži svoj vlastiti thread! :evil: uostalom,uopće ne vidim šta je dobro u toj igri! ti si na poziciji x i trebaš doć na poziciju y! i imaš izbor od u biti desetak vozila! kad dođeš na y-trebaš zakočit!!! onda ide animacija! poslije animacije-odi na mjesto z i zakoči(pattern,people!!!)! odigrao sam prvih 20-ak misija i umirao od dosade!
a što se piratstva tiče,ako za cijenu jedne originalne igre mogu kupit oko 30 neorginalnih-fakat neznam zašto bi kupio orginal-nije da će programeri dobit postotak! a 70% igara na tržištu nije vrijedno ni tih 15 kn!(znam da offtopičim,ali nisam jučer gledao ovaj forum)
niten sa drugim se slazem, ali sta si htio rec sa prvim.... to ne kuzim, ok tebi se gta ne svidja i nije tvoj tip igre ali to sta si napisao je malo...glupo... :)
i slazem se stim da san andreas treba svoj thread
koga briga što nisi jučer vidio thread, ako je moderator rekao da se više u ovoj temi nema šta pričati o piratstvu, nego da se o tome otvori nova tema, nemaš više ni jednu riječ o tome napisati. Imaš prvi žuti karton.= Citat =:
Izvorno postao niten
Kao i svatko koga vidim da ovdje na bilo koji način zaoftopičari!
DOOM mmmmmmm....
iddqd - besmrtnost
idkfa - oruzja
il obrnutno, ko se sjeca
:)
to se ne zaboravlja :D :D ;)
Ima San andreas tema i to dvije a koristiti ce se ova kad izađe"GTA: San Andreas - 22. 10. 2004" sad vratite se na topic jer mi se čini da bi se tema mogla zatvoriti
e da,nisam spomenuo još jednu igru! system shock 2! igra koju te strah igrat po mraku! jel igrao tko?
p.s. za killu-svako ima pravo na svoje mišljenje,makar ono bilo i pretjerano sarkastično!
:tomato:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
dobro,neću više oftopičarit! pisat ću o san andreasu! ;D
Zatvaram ovu temu jer će ionako sad uletit killa(ako se ne zatvori)...žao mi je onih koji su se pridržavali teme...ali zbog nekih se mora zatvorit...
I zato :closed: