nece da flasuje dolazi do 100% creating image i nece posle pise faild?
critucal error 80
Printable View
nece da flasuje dolazi do 100% creating image i nece posle pise faild?
critucal error 80
Čime flešaš?
Kojim programom, kojim MP?
I koji ti bootloader?
0a.52 ama sam flasiro tel i sad nema sw u njega
Kako misliš nema? jel ga možeš upalit? ili se pali samo u bootloaderu?
samo u boot loader!
Tada flešaj iz bootloadera.
moze te mi dati neko neki flash!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51653
Tema iznad ove.
da ama ima jos jedan problem mobila posto nema sww u njega nece da se puni baterija jel to moguce!
istina je... a moraš imati punu bateriju, pa ili nabavi drugu ili ovu napuni na drugom mobu.
eh da pitam ovdje da ne otvaram novu temu...
dakle sa F&B 3.0.7 sam napravio backup cjelokupni srebrne V3, e sad imam jos i crnu V3 pa sam isao staviti taj backup na nju, ali neide...jednostavno nakon flashanja ostane upaljena tipkovnica i to je to...crni ekran, tipkovnica upaljena dokle god je baterija u njemu...naravno BL je 07.E0 i R374 je verzija oba dvije moto
To sto su obje R374,ne znaci da imaju isti bootloader. A ako si flashao mob s MP-om za drugi bootloader,sve ti je jasno...
gaba sad sam isflasiro sa taj sw opet je boot nista vise!
R4515_G_08_1_.BD.93R_PDS007_LP0021_DRM0101_JPJAVA_ G_1FF sa ovaj sw je bio isflasiran prvi put po greska sad vidim ovaj e za v3 ama nesto drugo sta da radim!
R4515 je v3r
Koliko sam ja shvatio ti imaš v3 za nju ti treba R374, ili imaš V3r
R4515 je V3r i boot je RSA zaštićen.
boot koji on spominje je zapravo sa R3443U2, V3r, također RSA
i sta da radim sad!!!
posto nece da istalira opet kaze fslash faild///
problem veliki
R4515_G_08[1].BD.93R_PDS007_LP0021_DRM0101_JPJAVA_G_1FF - za bootloader 0A.52
moj boot loader je 0A.52 i sa ovim snimaloje do kraja ama posle nece da prikaze slika opet se pojavja boot...
R374_G_0E.42.10R_A_PDS005_LP0021_DRM0003_1FF za bootloader 0A.52 jer ima?
Nemoj se naljutit,al brate,ili si nepismen,ili nas za*ebavas. Ja tvojih zadnjih 10 postova ne razumijem,a imam ti namjeru pomoc,kao i svi ostali. Saberi se,provjeri sta ti je Inovator reko,i javi se s konacnim pitanjem,jer si ovako dosadan,i ne mozemo ti pomoc ni da hocemo. Eto.
pa kazam ti sto je problem imam bootloader 0A.52 i trebami flash za njega ovaj R4515_G_08[1].BD.93R_PDS007_LP0021_DRM0101_JPJAVA_G_1FF ne radi telefon sa njega trebami drugi...
Meni se sad cini da ti imas V3i,ili pak V3r,a ne V3,a to nisu mobovi koje mozes flashat s istim flashom. Konacno mi reci o kojem se tocno modelu radi. Pise na naljepnici ispod baterije,ako ne nigdje drugdje...
v3(G8/9/18/19) to pise...
kako i daje srediom sa sw hvala vi na svi na pomoc samo trebami jos jedna stvar za subsitu code unlock?
Motorola Service Tools 8
Spojis mob,i kad se spoji kliknes na unlock...
da ama pise smartphone not detekted!
pročitaj mi verziju softvera koju imaš u mobitelu
R3443u2_g_0e.c0.17r_pds005_lp0003
Jel ti MST prepoznaje telefon? I tvoj telefon nije v3, nego v3r, i sta si selektov'o v3 ili v3r ako si v3 probaj selektovati v3r, pa onda unlock!
gabe pise critical error 80 40!
Probaj sa ovim MSTool-om
gabe isto...
Pa ocito da ti nisu instalirani flash driveri! Ubaci telefon u Boot Loader i trazit ce ti flash driver, usmjeri ga u folder gdje se oni nalaze. Ako nemas flash drivere evo ti.
vidi ovako kad stavim softwer od boot neki drug osim moj javja isti eror imam flash drivera!
to je ok ama nece pa nece da se dekodira!
Onda napravi TP (testpoint)...