Konto sam kupit kucno kino LG 6235 ili tako nes pa me zanima ima li ga iko....
Ili mozda preporuka za neko drugo negdje do 200-250 eura
Printable View
Konto sam kupit kucno kino LG 6235 ili tako nes pa me zanima ima li ga iko....
Ili mozda preporuka za neko drugo negdje do 200-250 eura
a u tom rangu su ti sva ista nema neke prevelike razlike
zato daj koju kunu više i kupi si pravu makinu;)
Ma konto sam nes i to al mi zao dat puno love...neznam vidicu
pogledaj pioneer dcs-313, samo ne znam da li ima optički ulaz... nisam ga čuo kak svira, ali da kupujem kk to bi uzeo...
uzecu samsung neznam tačno ko je model mislim da je naj bolji 5x40w 80wsubwoofer i neznam koliko je jako pojačalo vjerovatno oko 200w
ma kućna kina su ti po defaultu smještena kao all-in-one uređaj
stoga te ne treba brinuti snaga pojačala,a ovaj zvuk ti je dovoljan;)
imaš neko spartak kućno kino koje odlično zvuči i izgleda(stvarno,majke mi) i dođe nekih 1800! sad-kolko će ti dugo trajat,to je druga priča!
ako imaš para kupi to! ja ga imam već godinu dana! ima optički! sad bi trebalo već bit negdje oko 2,500! a usporedba samsunga i pioneera...no further comments!= Citat =:
Izvorno postao gog
je si zadovoljan?
svira li mp3-ce sa dvd-a?
čita li id3?
možeš li browsati folderima dok neka mp3-ica svira?
prezadovoljan! volim glasno slušat muziku,a to ti je 6x75 na 6 oma! zvuk odličan! sve što si nabrojio može! jedino id3-ove nemože prikazivat cijele na svom displayu-prikazuje prvih 7-8 znakova(na ekranu ih prikazuje cijele)! u svakom slučaju,preporučujem!
se scrolla tih 7-8 znakova ili prikazuje samo ono što piše na početku?
Čuo sam navodno da dosta zuji receiver/pojačalo?
ne scrolla se na displayu! to sa zujanjem nisam primjetio! jedino,kad je zvuk na nekih 15 posto snage čuješ čitanje cd-a,ali ništa posebno iritantno! jedina stvar koja mi smeta je to što se ladica cd-a predugo otvara i zatvara!
...o čemu vi to pišete pa zar se ne kupuje KK po boji i izgledu...
...ccc, tehnofili... :D
gle offtopičara ;D
koliko glasnoi bi otprilike bilo 15%, sorry, ali stvarno me interesira taj model...
15%(8 od maximalnih 50)=ako neko priča,više ne čuješ muziku koja svira! nešto ispod jačine normalnog razgovora! neznam kako da drukčije to opišem!
a ako misliš da možeš divx gledat-nemoš! da nebi po meni pljuvo poslije da ti nisam reko! ;D
To znam da ne mogu, ali mogu pustiti na komp, povući optiku za zvuk do pionirca, a slika mi ide preko tv izlaza od grafulje na telku... ;D imam i sada sorround, ali su mi zvučnici oko kompjutera, a od tamo ne gledam filmove...
...kao da slušam svog brata - a nije li bolje spojiti sa koaksom???
kupuje se ODMAH ako ima plave ledice ili plavi displej! ;D= Citat =:
Izvorno postao dmi
jel hlađenje pasivno (radijator) ili ventilatorom? Ako ja vent, dal se čuje kad radi?= Citat =:
Izvorno postao niten
plavi led i bijeli display!(u mraku izgleda koda je iz neke druge galaksije)za radijator/ventilator neznam-ja nečujem nikakav ventilator pa pretpostavljam da je pasivno hlađen!
premda ja mislim da je kupovanje 5 zvučnika bacanje novaca! 3 zvučnika i sub su sve što ti je potrebno!(čak i dva su dovoljna) uopće me ne fascinira surround zvuk izvan kina -zvučna slika je kao svuda oko tebe,ali je vizualni dio 3m od tebe na pola kvadrata! eventualno kad izmisle ekrane od 180 stupnjeva! da sam na tvom mjestu kupio bi yamahino pojačalo,neki player malo bolji i 2.1 zvučnike! ispalo bi te oko 3-3,5 soma a puno bi bolji zvuk imao već na ovom all in one rješenju!= Citat =:
Izvorno postao gog
:comp:
da to znamo da si ti uvijek gledao estetiku a ne kvalitetu;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
inače doma posjedujem dav s550 5x80 + 100w sub :)
Razmišljao sam i o tome, ali ne mogu naći zvučnike koji bi mi se uklopili u moju sobu, a da su dovoljno snažni i lijepi.. Gledao sam neke bookshelf modele (visoki zvučnici mi nikako ne idu u sobu jer bi trebali stajati na podu) i nisam našao ništa posebno, a uz takve zvučnike je poželjno imati i sub...= Citat =:
Izvorno postao niten
Ma mislio sam na digitalni ulaz, optika ili koax mi je svejedno, u biti nije, koax kabel je višestruko jefitniji, pogtovo ako ti treba 15 m ;D= Citat =:
Izvorno postao dmi
zato kupiš komplet stalaka kao i ja i riješio si problem
još i sve izgleda dosta efektno;)
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/tv01.jpg
...iju, kako lijepe zavjese... ;D
Ne kužiš, ne trebaju mi visoki zvučnici, mali su čist ok. BTW; zvučnici bi ti trebali biti u visini glave, tako da bi možda ovaj centralni trebao staviti na mjesto dvd-a, a dvd na play...
hvala reci mi nešto što neznam;)= Citat =:
Izvorno postao dmi
ali ak oš kupit dogovorit ćemo se;)
pa nisam ni mislio da ti trebaju visoki zvučnici;)= Citat =:
Izvorno postao gog
ali stalaka za iste ima svakakvih zato ih samo trebaš
prilagoditi svojem prostoru,a ne kukat kao ti;);D
btw.da znam za visinu ali ovako mi se najbolje uklapaju
fali mi još jedna polica,ionak vjeruj mi nema neke
velike razlike za tih pola metra što je niži;)
...dosta su mi ove doma kad ih moram prati... ;)
Usput u kompletu su i stražnji zvučnici ili...
ne njih dobiješ ak kupiš i kk;)
to ti je gratis da nebi rekao da nisam velikodušan;D
Mene samo zanima koji je dobar model a da nije puno skup tog pioneera nigdje nisam vidio inace KK mi treba vise radi muzike
pogledaj u mercatoneu i hg spotu! čak i u technomaxu u kingcrossu sam ga vidio,ali tamo ti je nekih 10% skuplji! premda ja da kupujem nešto zbog muzike,nebi kupovao kk! pojačalo(receiver),player i 2 zvučnika-što se muzike tiče,ništa više(ajd dobro,možda sub) ti neće trebat sljedećih 5 i više godina!(dok se sacd i dvd audio ne komercijaliziraju-čitaj postanu dostupniji)još ako moš skupiti para za malo bolju firmu poput YAMAHE,pioneera,technicsa-nemaš kraja sreći!
pa čuj iskreno kk ti baš i nije najbolja solucija za muziku= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
osim ako je naravno snimljena u dd ili u ostalim digitalnim oblicima;)
Evo danas sam uzeo taj samsung nije los za moje je sobe dobar
Ma treba mi i za slusanje muzike i za igrica i za svasta jos zato sam ga uzeo a i mogu gledad filmove:)
Imam ja vec i reciver i player i zvučnike al to nije u mojoj sobi tako da mi je ovo dovoljno
i kakav ti je zvuk? neznam kolka ti je soba,al brijem da s 5x40 plus sub od 80 imaš žestok zvuk!
vjerujes neznam tačno dimenzije sobe pa nebih lupo bezveze....soba je prosječne veličine zvuk je odličan poprolično sam zadovoljan:)
ako imas love nikako nemoj kupovat all in one system.
procito sam malo temu i netko je reko da zvuk surrounda nemoze bit u sobi vec u kinu....to je tocno jel je efekt velike kinodvorane sasvim drukciji od male prostorije gdje su svi zvucnici zbiti...zato me cudi da nisi dao dimenzije prostorije u kojoj mislis postavit sustav,i kolko si love spreman dat.
mene čudi kako barataš terminima o kojima očito ne znaš dovoljno... NHF.
da baš i ja to kažem......
prvo skoči pa reci hop;)
= Citat =:
Izvorno postao sodom
Pa i nisam imao dovoljno love zato sav ovaj model i uzeo soba je 3m sa 3,60 i malo sam supko po samsung.com tamo ti ljepo postave par pitanja pa ti preporuče model koji bi ti odgovarao tako da sam taj i uzeo
I normalno da nemoze bit efekat kino dvorane ta nema svak kino dvoranu u stanu
ali pravo kućno kino je i više nego dostojna zamjena
za pravo kino,tko ne vjeruje nek proba;)
i ja sam si sony uzeo,5x80 i 100w sub!ali dvd i video u jednom,znam da nije naj riješenje,al vec imam u dnevnoj odvojeno dvd i video sony pa nisam htio duplo kupovat,a ovo sam 3 i200 mislim platio...i ful mi je dobro
pa nema veze kaj je to tak zajedno
kad radi dobro,a to je najbitnije.....
super stvar za imat,slažem se! al baš da je dostojna zamjena-no way!= Citat =:
Izvorno postao damgol
istina damgol...sad cu si skinut zastitu pa cu si presnimavati filmove sa dvd-a na vhs ,to mi je skroz ok opcija
a dobro nitten kaj bi ti?
ja bi svoju kino dvoranu ko majkl đekson!= Citat =:
Izvorno postao damgol
;D i ja bi da mi ime dobro napišeš! ;D ;D
Ma fazon je da imas dobar zvuk i sliku 5x80 je ja mislim odl
an zvuk i sasvim dovoljan za sva
iji dom jedino ako niste freekovi al za to se mora dosta love izdvoit
hm..dobar zvuk i jak zvuk nije =
A mozda nije ali svaki je zvuk manje vise solidan recimo kad pojačas 85% a sa zvučnicima od 80w to je ok
dali se ovo odnosi na moj post? ako da,na koje termine si mislio?= Citat =:
Izvorno postao gog
bla bla bla bla