[Garmin mobile XT] [S60 5th] Pitanja vezana za instaliranje i za program
Sve o instalaciji Navigacije (GPS) na Symbian S60 rel. 5 uređaje:
(stari tutorial) [Tutorial] instaliranje Garmin mobile XT na symbian s60 5th
Kako birati željenu kartu na mobitelu?
Evo još jednog sa MobileXT problemom (a možda i nije problem)
Sve sam uradio po Tutorialu, i pitanje mi je vezano za slijedeće: prebacio sam na poznat način iz MapSource-a karte AdriaRoute 2.2 i AdriaTopo 2.1 selektirajuči ih zajedno. Prije par dana sam Imao samo AdriaRoute i sve je šljakalo bez problema, sada sam htio dodati i AdriaTopo da vidim kak to dela, ali sam odabrao i jedno i drugo jer sam čini mi se pročitao da bi inače ova nova karta "pregazila" staru!?. Dalje, ... na mobitelu mi uredno na spisku karata piše i jedna i druga, ALI !!!! Kako da pri ulasku u Garmin program biram koju želim kartu, ili su AdriaRoute i AdriaTopo implementirane jedna u drugu?. Eto to mi nije jasno. A i zanima me zašto mi pri tom transferu nije stvorena još jedna IMG datoteka, nego je sve u jednoj od cca 520 Mb. Kako da onda kreiram onu *.unl drugu datoteku sa unlock kodom AdriaTopo karte?
Hvala!
GARMIN bez zvuka (5800), gasi se ekran...
Prosao sam kroz tutorial sa foruma kako da podesim GARMIN, sve radi, ali imam dva problema koja ne mogu da resim, a to su:
1. Kako da sprecim da mi se ekran gasi dok je aktivan GARMIN..pokusao sam da podesim u opcijama, medjutim, bez obzira ekran se gasi
2. Iskopirao sam Voice folder u root GARMIN-a, on sadrzi tri fajla, ali u opcijama u GARMIN-u ne mogu da dodelim voice...kao da ne vidi taj folder. Da li je neko imao slican problem?
Voice folder:
* 6 Srpski__.vpm
* 7 English_American_.vpm
* 8 English_British_.vpm
Hvala unapred ;)
Garmin ne pronalazi mjesta u Medjimurju
Imam na Nokiji 5800 instalirani Garmin 5.00.30 (karte Europe) i AdriaRoute 2.20 (SLO i HR), sve radi dobro, ali mi ne pronalazi neka mjesta u Medjimurju. Recimo, kad hocu napraviti rutu, nemoze mi naci Sveti Martin na Muri, Selnicu i ostala manja mjesta. Vjerojatno Medjimurje jos nije obradjeno??!! :fried:
Da li bi pomogla mozda nova verzija Garmin Mobile XT 5.00.40 (ili je ona samo za Symbian S603, Nokia ima 5-ticu!) ili City Navigator 2010? Ili je na vidiku nova verzija AdriaRoute?
Tko ima rjesenje? :jackie:
mala sela na adriaroute-u
imam problem s traženjem malih sela na karti, npr. nemogu naći prekopakru na mobilnom uređaju
na mapsourceu ona postoji
adriaroute2.2
nokia 5800 i garmin najnoviji
postoji li rješenje?
promjena prikaza na glavnom ekranu
pozdrav, da li je moguće i kako promjeniti:
na glavnom ekranu garmin sučelja gdje se prikazuje dolje lijevo brzina i dolje desno vrijeme dolaska na odredište,
ja bi htio da mi dolje lijevo piše koliko je još kilometara do odredišta umjesto trenutne brzine.
kako?