Zanima me gdje mogu naci igre te rezolucije ,probao sam s igrama za ku990 ali uvijek mi se upali ona virtualna tipkovnica ili kako nju ukloni.
Printable View
Zanima me gdje mogu naci igre te rezolucije ,probao sam s igrama za ku990 ali uvijek mi se upali ona virtualna tipkovnica ili kako nju ukloni.
Pa, naravno da se upali virtualna tipkovnica. Kako bi drugačije upravljao igricom ako je nema? Registriraj se na lgmobile.com. Tamo imaš finu kolekciju igrica za Cookie.
Igre vec istalirane na mobu " podržavaju touch screen" nemaju tu tipkovnicu, a igre koje sam prebacio s kompa koje također podržavaju touch screen imaju tipkovnicu pa mi se pola igre ne vidi radi tipkovnice pa me zanimalo da li ima negdje skinuti igre "240X400 rezolucije moba" "nisam uspio naci googleom sve su 240X320 " jer mislim da se tipkovnica pali radi nedovoljne rezolucije.
Bio sam na lgmobile.com , traže da se registriraš i oni ti pošalju sms kojim skineš igru no nikad nisam dobio sms ..
Nisam ni, zato sam otišao preko uređaja na tu istu stranicu, tamo se ulogirao, našao što me zanima i skinuo.
e da mene sada zanima potom sto sam uzeo taj tele2 mobilini internet ) hh frish jel mi mos tocno objasniti koju stranicu i sve kako si isao ;) napravio sam acc i sve to sada neznam vise dalje, !! ;). imam mali problemcic na mobu se nemogu ulogirati napisem username i password te zatim pritisnem send i on meni opet traz username i pass moze pomoc ? a na kompu mogu
Onda nešto krivo radiš, jer meni radi. Nema tu filozofije. Registriraš se na kompu jer je jednostavnije i brže, a preko moba se ulogiraš i skidaš. Raditi mora, jer sam, evo, jučer opet skinuo još jednu igru. Nisam išao ravno preko www.lgmobile.com, već preko http://uk.lgmobile.com/web/web.common.Main.laf
frish i bengaems havala frist uspio sam ;) nemam onu dolje glupu tipkovnicu, e bengames skinem ja neke igre s toga foruma i imam onu doljnu neku glupu tipkovnicu i stvarno mi ide na zivce ignorirajuce ;). e frish da neotvaram novu temu jel mozda znas oce li tele 2 povecati mobilni paket mozda ? 20-30 mb ;) potom sto je ovo dobbar internet ;) samo mi je to malo mb-a a mogu jedino svaki mjesec ukljuciti ;(
Znam koliko i ti, ali sumnjam da će se povećavati taj paket. Prije će napraviti neki drugi paket, mogo veći, a time i skuplji. I ne znam što ti ta virtualna tipkovnica toliko smeta.
A sada, natrag na temu.
Link
Si pogled'o ove igre? Što se tiče te tipkovnice, mora biti tu jer većina tih igrica nije napravljena za accelometer, a one koje su specifično za cookijev accelometer, nećeš imat problema s tom tipkovnicom..
eh da ben jel si ti to mozda skinio ako jesi jel mos negdje drugdje uplodirati meni rapid share skida 10kbps i onda stane i onda moram sve ispocetka. nadam se da to nesto valja ;)
Ja sam skinuo taj isti paket jučer i instalirao nekoliko igrica i sve funkcioniraju normalno.
evo skidam i ja, uspio sam naci na drugom linku na 4shared javim se pa cu reci :)
i koja je najbolja igra ;) ?
Ajde ti fino to skini i instaliraj si što te zanima, jer "najbolje" je subjektivan pojam. Uostalom, kada raspakiraš, sve datoteke imaju svoje ime, pa si progooglaj po naslovu igrice.
ok instalirao i blabla ja imam problem s kompom ili mobom. kada pocenm nesto prebacivati ili tako nesto raditi na kompu s mobom jednostavno mi dode plavi ekran smrti i resetira mi se, nekad se uspio prebaciti a nekad taj plavi ekran i ide mi na zivce. imam windows vistu !. e ida jel ima nekakva igra s utrkivanjem ali da je motion sensor ;)
Jesi instalirao LG PC Suite II? Ako neće prebacivati preko Windowsa Explorera, možda će ići preko Suita.
da idem preko lg pc suite II koji sam dobio, pritisnem ono java apllication i onda nadem igru i tako instaliram, htio bi isprobati na laptopu ali sam negdje zagubio cd a lg pc suite II nema nigdje za skinut :(
evo stavio sam ti na rapidshare
e ajde pliz jel mi mos staviti negdje drugjde npr: 4shared i gdje je veca brzina !! na rapidshareu mi uvijek stane skidanje .
Mate dgo koju si igru skinija pa nemas tipkovnicu, ja sam skinuo bejeweled sa lgmobile preko moba pa mi se opet upali tipkovnica.
budem pogledao pa reko. evo ja napokon skinio ovo s rapida, e da dobio sam problem i internetom ja slucajno resetiro mob nisam gledo, napravios ada glupost, reko tele2 da mi posalje opet postavke za wap i internet, e sada je nastao problem posaljem mb? na 880 i nedobijem nikakvu poruku nazad ? zna netko u cemu je problem !!!
imao sam i ja problema s porukom MB?, ali sutra dan je sve radilo.Vrlo malo je 10mb prosurfao sam 8,9 stranica i vec sve potrošio.
ima tko koje igre na cookieju da koriste senzor? ili ti Motion Sensor Games? kao one kocke,hehe bas je prava igra..ima tko jos takvo sto da mi posalje na mail? unaprijed zahvaljujem
Da bi ukolonili virtulnu tipkovnicu potrebno je:
otvoriti igru ili aplikaciju sa winrar-om,
otvoriti folder META-INF i u njemu otvoriti file MANIFEST.MF sa notepadom.
U taj file je potrebno samo ubaciti na kraju ovo:
LGE-MIDlet-Width: 240
LGE-MIDlet-Height: 400
Sve to spremite i prebacite na mob.
Meni fino radi.
Gmail, Opera i ostali programi kao i igre su mi preko cijelog ekrana.
OFF
Mene sada zanima... sa kojim programom potpisat java aplikaciju da ne traži više dopuštenja za čitanje/pisanje podataka na uređaju/kartici.
Vec da namjestim da je uvijek dopušteno?
@Saleee
Meni ovaj tvoj prijedlog ne radi, a probao sam s Operom Mini..
[edit]
proradilo je nakon što sam maknuo jad file iz istog foldera gdje je jar od opere.. al bilo je problema s instalacijom kroz LG Suite.. inače, radi savršeno.. hvala na savjetu
pozz,narode,jel imaju negdje igre za djevojčice(barbike i sl) da mogu raditi na kukiju.Treba mi za moju kćerkicu...hvala.
Evo onaj prijedlog radi, ali sam nakon nekog vremena (ne pitajte koliko vremena...) trazenja, nasao sam ovo! http://uploading.com/files/get/38d5mf47/
Neznam sad tocno jel to bas za kuki, al mi se cini prilicno uvjerljivo, pa, evo ljudi, dijelim to sa vama ^^
p.s. javim vam ovdje da li radi ;)
edit: DA RADI! slobodno skinite ^^
E sad bih ja malo vas nesto trazio... Trebale bi mi neke igre ili aplikacije za cookie koje koriste accelerometer, please! Ja naso neke pa nerade ;/