Ovak trazim neki dobar web browser. Ovaj od nokije mi se ne svida zato kaj ne mogu otvorit novi prozor manualno... Isprobao sam puno njih, poput Opere i Skyfirea, ali ni jedan nije dobar.
Printable View
Ovak trazim neki dobar web browser. Ovaj od nokije mi se ne svida zato kaj ne mogu otvorit novi prozor manualno... Isprobao sam puno njih, poput Opere i Skyfirea, ali ni jedan nije dobar.
Isprobao si koju Operu, mini ili mobile? I kako to misliš da ti "nijedan nije dobar"? Inače bih ti preporučio Operu mini, meni je ona čisto dovoljna :)
neznam sta mozes ocekivat bolje od Opere mini??
za velicinu displaya i hardwarske mogucnosti, odlican browser...
...po meni uz Operu mini i onaj defoultni browser na mobu nemaju bolje alternative...
Imaju, Skyfire. Prikazuje stranice doslovno kao na kompu, podržava Flash, jedino što meni ponekad zna malo usporiti. Genijalan browser.
@makec: ako ti ni Skyfire nije dosta, možda da nabaviš nekakav netbook? :)
Isprobao sam operu mobile, ali trazim web browser s kojim mogu otvorit novi prozor manualno
EDIT:
Skyfire je trenutno kolko sam ja skuzio u beta verziji, pa ima jos neke dosadne bugove i glitcheve..
Istina, Skyfire još nije skroz dovršen, ali je već sad, ono, the browser za S60 :)
Ja koristim uglavnom Operu Mini i Skyfire. I to mi sasvim dosta.
opera mini rocks
opera mini i kod mene. i zadovoljan sam.
jesi probao operu za symbian.ja je koristim. opera v8.6 for s60v3.ili jednostavno pricekaj jos dva mjeseca. firefox izbacuje browser za s60v3
Nemam prevelika očekivanja prema tome. Očekujem browser sličan Operi Mobile...as I said - za neke standardne stranice mi je Opera Mini dovoljna, a za kompliciranije - Skyfire je iznimno dobar...
Opera definitivno, i za Symbian i za PC generalno :). Sto se tice Skyfirea, nisam ga jos isprobao, no budem pa cu se mozda i za tu opciju odluciti, no zasad Opera Mini!
Upravo sam probao SkyFire, i onak, predobar mi je sto podrzava flash, ali lagga mi dosta.
Meni najbolje odgovara onaj defaultni :)
Ima i Firefox instaliral sam ga no i maknul jer je na Engleskom a ja koristim iskljucivo Njemacki na svim mobovima. (nije los).
U konacnici na N73 sam imal Operu 8... verzija i mislim da je naj.:respect:
Za, recimo, "pravu" verziju mobilnog firefoxa, ili Fennec-a, morat ćemo se još strpit nekolko mjeseci, jer, kako se čini, rade na nećem revolucionarnom (ko uvijek).
dosad koristio operu mini i default-no nokia web browser.sad cu probat skyfire.eto,tek sam dosao na foumi vec nes korisno:respect:
Hmm, skyfire?! Niš kad dođem doma moram ga skinuti. Užasno me živcira kaj preko opere nemogu gledati flash filmove.
hvala za skyfire, nisam znao za njega, extra je:respect:
Interesuje me kako skinuti sa rapidshare rar fajl preko mobilnog telefona? Inace radi se o nokii N82 S60v3
izasla finalna verzija skyfire 1.0
dosta je brzi, znaci brze se i pokrece i radi sa njim.
get.skyfire.com
Skyfire v1.0 je fenomenalan i super radi. Dosta brz i ima hrpu novih opcija.
Ja samo cekam da vec jednom dode od Mozillije Firefox S60v3, tj. neki web browser koji moze otvarat nove prozore. Dakle da postoji opcija "Novi prozor"
Jel može neki direkt link na skyfire, home page (http://get.skyfire.com/) mi ne šljaka, download button ne reagira (isti problem sam imao i kad sam pokušavao skinut tamo neku betu)?
I odmah pitanje za vas koji ga koristite: kolko vam jede prometa? Sjećam se da mi je v0.9 pojela 600-700 kb za otvaranje stranice foruma i m.facebooka.
promet je ogroman, ne koristi preko gprs-a sem ako nemas neogranicen promet. ako ne mozes skinuti preko mobitela probaj preko kompjutera sa skyfire.com skinuti instalacijski fail.
Xlr jesi ziher da ne radi??
http://img36.imageshack.us/img36/9876/52297809.th.jpg
Evo ja sam isprobal njih vise :Skyfire Alpha,Ucweb,Ozone kao i Javu mini Opera,Fire fox i Tea Shark.
Na kraju su mi ipak najdrazi intergrirani u Nokiji i Opera 8.65. browseri.
Firefox-ov web browser jos nije vani, te je nemoguce da si ga isprobao. Na internetu se vrte fejk verzije, koje s neki ljudi modificirali. Naime pretvorili su Thea Shark-ov web broweser u "Firefox".
Beta verzija Firefoxa se tek ocekuje u 6. pocetkom 7. mjesecu..
Aj mi posalji link za taj "Firefox"...
Pravi Firefox moze otvorit novi prozor, dok drugi nemogu..
BOLT v1.04 S60v3 J2ME-Browser with Streaming Video,Flash,Split Screen View-(29.06.09)
BOLT v1.04 S60v3 J2ME
djeluje dosta primitivno tj. prosto. otvara youtube video u realplayeru i komprimira ga tako da smanjuje promet sto mu je prednost u odnosu na skyfire koji guta mb. nista posebno sem podrske za flash i streaming video.
Dosta je brz Bolt. Možda je ovaj link korisniji jer ne traži da se ulogirate: link
Usput, znam da je možda previše za tražit ali postoji li možda neki web browser koji bi podržavao rad u joomla back endu, dakle uređivanje stranica u joomli kao administrator. Svi browseri uspiju otvorit backend ali kad se ide editirat odnosno pravit npr. novi članak onda se ne može ništa jer se ne može koristit html editor, možda jedino direktno preko html koda ali ni to baš ne ide... a šteta :tomato::cry:
Dali se moze nekako promjenit da defaultni browser ne bude od nokie , nego npr Skyfire??
to za defaultni web browser nemozes mjenjat nažalost... Makar šta ti smeta, napravi shortcut i ignoriraj nokijin...
Ja jedva čekam da dođe taj firefox za symbiane :D napokon otvaranje novih tabova manualno :notooth:
Pa kada je najavljeno da izlazi? I oće biti za v5? :)
A citao sam negdje da je najavljen za pocetak 6-kraj 7....
No jos nista :S
Najvjerojatnije bi trebao biti i za v3 i v5... No prvo bi trebala beta izac...